Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - G-Spot Flex 1

TESTIRAPORTTI

Hieman tavallisesta vibraattorista poikkeava Satisfyer-sarjan g-pistevibraattori osoittautui testikäytössä erittäin monipuoliseksi "multivibraattoriksi", jonka käyttöä kannattaa, testaajien mielestä, harjoitella rauhassa ja ajan kanssa. Lukemalla testiryhmän arviot saat oivallisia vinkkejä tämän vibraattorin käyttöön.

LeiNainen 40 v.

Testattavaksi kolahti Satisfyerin g-spot lelu. Vaikka nimenomaan Satisfyerin leluja omistan jo monta, g-spot oli uusi tuttavuus.

Ihan alkuun voin jo kertoa, että Satisfyer ei tässäkään versiossa jätä neitoa kylmäksi. Ensiajatukset Satisfyerin pakettia avatessa on aina se, kuinka upeasti tuotteet on pakattu. Pakkaus on ilo säilyttää, eikä järjetöntä määrää muoviroskaa tule ohessa mukana. Itse lelu oli iloisen violetti "pötkylä" ja heti sitä oli väännettävä sekä eteen, että taakse. Lelu siis on hyvin taipuisa - mutta pitää asetetun kulman varsin hyvin leikin aikana.

Jos sisään asetettavissa leluissa pidät siitä, että asetettu kulma pysyy muuttumattomana, vaikka tekisit penetratiivista liikettä - joudut kympin arvosanasta vähentämään yhden pisteen. Kulma pysyy kyllä todella hyvin, mutta avautuu silti vähän leikissä. Tällä voi olla merkitystä, jos sinulla on hankaluuksia saavuttaa orgasmi, jos tulokulma tai paine muuttuvat masturbaation aikana. En tosin ole vielä kohdannut lelua, joka olisi taivutettava, mutta pysyisi järkähtämättömästi asetetussa asennossa alusta loppuun.

Kokemuksesta myös sanon sen, että lelu kannattaa taivuttaa siten, että painikkeet jäävät lelun ulkopinnalle. Helpottaa hieman käyttöä. Toki, olivat ne miten päin vain, kovassa menossa riskinä on, että sormet osuvat nappeihin ja tahtomattaan tulee vaihtaneeksi rytmiä. Pienillä ja siroilla sormilla ja hellällä otteella tätä ongelmaa tuskin esiintyy - Minä kuitenkin myönnän ottaneeni kaiken ilon irti tästä laitteesta ja oppineeni myös nämä asiat kantapään kautta!

Vinkit, joita voin antaa tuotteen ostamista pohtiville:
A) Heille, joilla ei vielä ole kokemusta Satisfyereista:
Mieti, mikä on oma tapasi nauttia? Oletko jo löytänyt oman g-pisteesi vai onko se vielä hukassa? Jos tiedät pitäväsi erityisesti sisäisestä stimulaatiosta - suosittelen tätä lelua. Jos kaipaat myös klitoriksen kiihottamista tullaksesi, sisäisen stimulaation lisäksi, joudut joko käyttämän lelua sekä penetratiivisesti, että erogeenisien alueidesi hyväilyyn - tai niin, että tuote hyrisee sisällä ja lisäät omat sormesi peliin mukaan. Jos haluat ylipäätään laadukkaan materiaalin (helposti puhdistettava kehoystävällinen silikoni) ja laadukkaasti tuotetun lelun - tämä on sinulle. Satisfyereilla myös on hyvä takuukin leluilleen - Tässä lelussa peräti 15 vuotta. Jos haluat yhdeltä lelulta "parasta molemmista maailmoista" eli sekä klitoris- että sisäistä kiihotusta, suosittelen mittaamaan, mikä mitta omassa anatomiassa on matka emättimen suulta klitorikselle siihen kohtaan, johon stimulaation haluat kohdentuvan. Jos se on noin puolet tai yli tämän lelun kokonaismitasta - jää unelma tällä lelulla saavuttamatta. Sillä vaikka värinä tuntuu myös lelun "yläpäässä" ei mitta välttämättä riitä kaikkien anatomialle tällaiseen käyttöön. Ei se riittänyt minullekaan. Ilo tätä oli silti käyttää. Neljä orgasmia ja yksi itse pilattu squirtti plakkarissa lyhyen testausajan jäljiltä.

B: heille, joille Satisfyerit kokonaisuudessaan on jo tuttuja:
Jos olet jo squirttikuningatar, tämä lelu voi olla juuri sinun juttusi Satsfyereiden maailmasta. Satisfyerien taattu laatu kohtaa tässäkin lelussa, eikä jätä kylmäksi.

Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan lelun kanssa muutamaa suosikkiani; makuultaan siten, että lelulla myös hieroo koko vaginan alueen, klitorista unohtamatta. Toinen, on istualtaan. Istuessa, anatomiasta ja emättimen kallistuksesta riippuen (ja kuinka paljon itse nojaat eteen/taakse), yltää tämä kaveri antamaan upeita tuntemuksia. Yleensä itsellä squirtti tulee vain selälläni maaten, tällä lelulla piti pilata oma squirttauksensa sillä, että oli noustava h-hetkellä seisomaan, koska ei ollut ajatellut tulla omalle työtuolilleen.

Nautinnollisia hetkiä toivotellen; Lei

P.S. Jos ei jo tullut selväksi - g-spot flex on 10/10

Kirjoittanut: Lei
Raksu ja Naksu29-v naispari

Saimme testattavaksi Satisfyer G-Spot Flex 1 -multivibraattorin, joka toimii sekä g-piste- että klitoriskiihottimena. Aiemmin testaamiemme Satisfyer-tuotteiden tapaan ensivaikutelma vibraattorista oli tyylikäs, hillitty ja laadukas. Tuotteen silikoninen pinta oli miellyttävän ja pehmeän tuntuinen ja lisäksi meitä ilahdutti kovasti vibraattorin kauniin sininen väri.

Positiivinen ensivaikutelma ei pettänyt, sillä vibraattori toimi varsin hyvin myös käytännössä. Taivuteltava varsi paljastui testikäytössä varsin käteväksi, sillä perinteiseen vibraattoriin tai kiihottimeen verrattuna varresta saa hyvän ja ergonomisen otteen, minkä ansiosta pidempikään sessio ei aiheuta ikäviä rannesärkyjä. G-pistekiihottimena toimiva pää vaikutti aluksi aika pieneltä ja kapealta, mutta kunhan oikea kohta löytyi, vibraattori toimi tehtävässään varsin erinomaisesti. Lisäksi yllätyimme positiivisesti siitä, miten hyvin vibraattori toimi pelkkänä klitoriskiihottimena. Värinä tuntui erittäin miellyttävältä ja 12 värinäasetuksessa oli mielestämme aivan tarpeeksi erilaisia vaihtoehtoja.

Yllättäen multivibraattorin käyttö samanaikaisesti sekä g-piste- että klitoriskiihottimena ei kuitenkaan sujunut meiltä ihan täysin ongelmitta. Vibraattorin eri päät värisevät hiukan eri voimakkuudella; g-pisteelle tarkoitetussa osassa värinä on voimakkaampi kuin klitorispäässä, eikä eri päiden värinää ole mahdollista säätää erikseen. Niinpä ainakin meillä oli pieniä vaikeuksia löytää sellaista asetusta, joka tuntuisi sopivalta yhtä aikaa vibraattorin molemmissa päissä. Lisäksi vaikka taipuvassa varressa olikin ehdottomasti hyvät puolensa, molempia päitä yhtä aikaa käytettäessä toisen osapuolen oli hiukan hankalaa saada vibraattorista hyvää otetta ja ohjailla sitä. Mikäli tuotetta käyttää itsekseen, saattaa molempien päiden yhtäaikainen käyttö ehkä sujua helpommin.

G-Spot Flex 1 lukeutunee kuitenkin niihin leluihin, jotka vaativat pientä harjoittelua ja kokeilua ennen kuin niistä saa kaiken ilon irti. Sen vuoksi edellä mainitut hankaluudet saattavat hyvinkin helpottaa ihan vain sillä, että vibraattoriin tutustuu rauhassa ja ajan kanssa. Kaiken kaikkiaan tämä multivibraattori oli varsin positiivinen kokemus ja tuote jääkin ehdottomasti osaksi leluvalikoimaamme!

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: Satisfyer - Air Pump Booty 5+ Seuraava arvio: Tenga - FlipOrb - Blue Rush
v