Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Hug Me

TESTIRAPORTTI

Kotiäiti 32 kokeili vibraattoria Satisfyer Connect -sovelluksen eroottisia tarinoita kuunnellen. Tarina saavutti huippunsa, eikä testaajakaan jäänyt kylmäksi. Isot plussat vibraattori saa muun muassa muotoilustaan, silkkisen tuntuisesta pinnastaan, taipuisuudestaan, kahdesta erillisestä moottoristaan ja loop-kahvastaan, joka helpottaa huomattavasti vibraattorista kiinnipitämistä käytön aikana.

Kotiäiti 32Nainen 32 v.

No Hug Me!

Ikuisuudelta tuntuneen tauon jälkeen oli mahtavaa, kun puhelimeen pärähti viestiä uudesta paketista. Nappasin paketin kauppareissulla ja jemmasin tuttuun siivouskaappiin. Heti illalla availin nukkuvan talon hiljaisuudessa pakettia ja ensi ajatus oli "huhhuh! Tällä on kokoa".

Pakkaus on tuttua Satisfyer laatua. Pahvia, ulommainen kuori ja tässä magneetti kiinnitys, sisällä käyttämättömyyden takaava sinetti. Käyttöohjeet löytyy myös tuttuun tapaan (ei suomeksi). Laturi on samainen, kuin muihinkin Satisfyerin magneettikiinnitteisiin leluihin ja sehän se on näppärää, kun ei tarvitse ottaa uusia latureita käyttöön, vaan voi käyttää yhtä ja samaa kaikkiin. Vesitiivis ja sametin pehmeä, upeasti taipuva lelu on muotoilultaan silmää hivelevä ja houkutteleva. Klitorista stimuloiva osa kutkuttelee jo ajatuksissa muotonsa vuoksi. Mielestäni erittäin feminiininen muotoilu on todella ilahduttavaa. Varsiosa taas on suht painava verrattuna moneen edeltäjäänsä. Se on muhkea ja keikkuu heiluteltaessa houkuttelevasti. Eikun pesuun ja lataukseen.

Lataukseen laitettaessa laitteessa vilkkuu valo, täyteen ladatun laitteen tunnistaa jatkuvasti palavasta valosta.

Päiväuniaikaan talo taas hiljenee. Äidin on aika siirtyä omiin juttuihin. Sovelluksen kautta käytettävät Satisfyerin lelut ovatkin jo tulleet tutuksi. Tiedän jo mitä haluan. Käynnistän ensimmäisenä laitteen Bluetooth toiminnon painamalla pitkään samaa nappia, joka käynnistää emättimeen menevän osan. Painan kuitenkin niin pitkään, että laite värähtää kahdesti ja valo jää palamaan. Puhelimen Bluetooth päälle ja sovellus auki. Sieltä näppärästi klikkaan Hug Me:n kanssa yhteyden auki ja eikun menoksi.

En jaksa kirjautua sisään, eikä käyttäjätiliä edes tähän hommaan tarvita, sillä haluan aloittaa lämmitellen ja sovelluksen tarinoita kuunnellen. Valitsen yhden mielenkiintoisen otsikon ja totean naisäänen. Tämähän passaa hyvin, sillä henkilökohtaisesti pidän niistä enemmän, kuin miesten lukemista tarinoista. Aloitetaan..

Muhkealta tuntuva varsi on tosiaan muhkea, mutta hyvillä liukkareilla se asettuu paikoilleen vallan mukavasti! Varren tyvi, eli emättimen suulle jäävä osa on huomattavasti ohuempi, joten lelu ei välttämättä luiskahda muotonsa vuoksi kaikilla niin herkästi ulos. Itselläni tämä pysyy alkuun oikein hyvin sisällä. Koen kuitenkin kokonaisuudessaan paremmaksi pitää lelusta kiinni ja sehän onnistuu mukavasti muotoilun vuoksi. Tarina etenee ja saavuttaa lopulta huippunsa. Eikä tämäkään mamma kylmäksi jää! Tarinan jälkeen siirryn kokeilemaan itse live ohjausta hetkeksi, mutta totean, että kaksin käsin puhelimesta kiinni pitäminen (2 erillistä moottoria, joille molemmille on oma ohjaus), tuntuu nyt liian työläältä. Kaverin kanssa homma olis varmasti ihan eri! Tähän avuksi olisikin paikan päällä oleva kaveri, etänä oleva kaveri tai sovellukseen kirjautumalla löydetty uusi tuttavuus. Mahtava mahdollisuus sextailuun, vaikkei itsellä olisi ketään seksikumppania parhaillaan. Itse päädyn kuitenkin sulkemaan sovelluksen ja Bluetooth yhteyden, sekä ottamaan lelusta kaiken irti ihan sellaisenaan.

Satisfyer Hug Me sisältää siis kaksi erilliseen tahtiin toimivaa moottoria. Emättimen menevä osa on mielestäni hurjan vahva värinältään, kun taas klitorista stimuloiva jää hieman vaisuksi omaan makuun. Mikäli käyttäisin vain sitä, en varmaan pääsisi ns. maaliin asti. Toisaalta tuo emättimen menevä osa tehoineen paukuttaa todella voimakkaasti ja siten kompensoi yhteiskäytössä klitorikselle jäävää heikompaa moottoria ja stimuloi klitoriksen sisempiä osia. Ohjelmia / tehoja löytyy laitteesta 12 erilaista, jos vain pysyin laskuissa mukana. Samat ohjelmat siis kumpaankin moottoriin, mutta niitä voi vaihdella ihan eri tahtiin. Tällähän saa jo hurjan määrän erilaisia yhdistelmiä aikaan. Reunimmaisista napeista ohjataan emättimeen menevän osan moottoria, keskimmäisestä näpytellään klitoriksen moottoria. Klitorista stimuloiva osa on kuin värisevä kieli. Ihanan tasainen, ei luiskahtele klitoriksen päällä puolelta toiselle tai sen yli tai ali. Ehdottomasti muotoilun puolesta suosikkini! Kuten aiemmin jo sanoin, omaan makuuni tässä moottori jää valjuksi, mutta toisaalta emättimen jämäkkä värinä kompensoi tätä, enkä välillä enää tiedä missä värisee, kun tärinä tuntuu jopa pepussa asti!

Aikansa, kun tällaisilla tehoilla leikkii, tulee minulla squirttaamisen tunne. Jämerä varsi kuitenkin estää squirttaamisen ja näin ollen itse pystyn tällä lelulla leikkimään oikein siististi. Joskin jokainen squirttaaja tietää kuinka upealta se tuntuukaan. Siitä huolimatta se ei aina jokaiseen tilanteeseen sovi ja tämä lelu onkin nyt ehdottomasti siistimpien leikkihetkien sankarini.

Isot plussat annan muotoilulle, silkkiselle pinnalle, taipuisuudelle, vesitiiveydelle, mahdollisuudelle käyttää sovelluksella, kahdellekin erilliselle moottorille ja käteen sopivalle päälle (reikä helpottaa todella paljon).

Klitorista stimuloivaan moottoriin kun olisi saanut enemmän potkua, hivelisi tämä täydellisyyttä!

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
Edellinen arvio: Satisfyer - Bold Lover Seuraava arvio: Shower cleansing nozzle with flow regulator