Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

SVAKOM - Pulse Union Suction Stimulator

TESTIRAPORTTI

Molemmat testaajat pitivät SVAKOM-sarjan imevästä klitoriskiihottimesta sen eritasoisten imuvoimakkuuksien sekä kätevän etäohjattavuuden vuoksi. Erityskiitosta tuote sai myös ergonomisesta muotoilustaan ja käytön aikana sitä oli helppo pitää kädessä ilman, että kädet rasittuivat. Etäsuhteessa elävä pari totesi tämän laitteen tuovan ihanan lisän etäseksiin.

NeljäTissiäNaispari, 21N ja 24N

Tällä laitteella voit tuoda kumppanisi viereesi, vaikka toinen olisi pitkänkin matkan päässä. Testasimme tätä laitetta ollessamme etäsuhteessa 3500 kilometrin etäisyydellä, ja laite toimii näinkin pitkällä välillä. Kyseessä on klitorista imuvoimalla stimuloiva laite, jota voi ohjailla laitteen nappien lisäksi etänä bluetoothin ja laitteeseen kuuluvan sovelluksen avulla. Sovellus on helposti ymmärrettävä. Ensimmäisellä kokeilukerralla ilmeni yhteysongelmia, ja laite välillä sammui kumppanin vaihtaessa rytmiä. Myöhemmin vaihdot ovat olleet sujuvampia, vaikkakin nappeja pitää usein painaa pariin otteeseen. Laitetta pitelevä osapuoli on kuitenkin pysynyt oikein tyytyväisenä ja tunnelma yllä.

Partneri voi vaihdella etänä imu- ja värinävoimaa, sekä vaihdella erilaisten värinärytmien välillä. Lisäksi vibraation voi laittaa toimimaan, vaikka oman lempibiisin tai kumppanin puheen tahtiin. Vibraatiota voi säädellä myös sovelluksessa piirtämällä puhelimen näytölle. Valitettavasti näitä musiikki-, piirto- ja puheominaisuuksia ei kuitenkaan pysty käyttämään etäyhteydellä siten, että kumppani olisi ohjaksissa. Jos käynnissä on Whatsapp-puhelu, musiikki tai puheominaisuudet eivät onnistu.

Laadukas ja monipuolinen lelu, jolla mahtava valikoima tehoissa, saa siis hellää värinää ja todella kovaakin kyytiä. Itse tuntemus on erittäin miellyttävä, enkä usko, että monikaan jää kylmäksi. Imun voi kohdistaa suoraan klitorikseen tai sen viereen riippuen kuinka suoraa stimulaatiota haluaa. Klitoriksen päällä tuntemus kutkuttelee päästä varpaisiin, ja orgasmin saa melkein liiankin helposti. Muodoltaan lelua on helppo pitää kädessä, ja materiaali on miellyttävän tuntuinen ja helposti puhdistettava. Moottorin ääni riippuu paljon siitä kuinka kovalla tehot ovat. Pienemmillä tehoilla ääni on hyvin hiljainen, mutta kovemmilla tehoilla melko äänekäs. Kaiken kaikkiaan upea laite, jonka erilaisten käyttömahdollisuuksien soveltamisessa on vain oma mielikuvitus rajana. Tällainen kapistus tuo ihanan lisän etäseksiin. Jää ehdottomasti käyttöön.

Kirjoittanut: NeljäTissiä
Risto Rietas30 v, parisuhteessa

Ennen Svakomin Pulse Union Suction Stimulator klitoriskiihotinta olen kokeillut Satisfyer Pro 2+ klitoriskiihotinta. Itselleni ero näiden kahden välillä oli huima: Satisfyer ei tuntunut oikeastaan miltään, mutta Svakomin kiihotin sai taas orgasmin aikaan miltei heti ja lisäksi useita peräkkäin! Svakomin klitoriskiihottimesta onkin tullut uusi lempi- ja luottoleluni.

Svakomin klitoskiihottimen pakkaus oli mielestäni kaunis ja simppeli. Se oli pakattu lisävarusteineen (ohjekirjanen, ei suomenkielistä osuutta, ja latausjohto) kovaan laatikkoon, jonka ympärillä oli pahvilirpake, joka sisälsi etiketin ja tuotetiedot. Pidin pakkauksesta ja se on monikäyttöinen: voidaan käyttää kuljetuksessa ja säilytyksessä, myös muiden asioiden kuin tämän kiihottimen. Miinusta siitä, että ergonomisen tuotteen pakkauksessa on todella tiukassa oleva pahvilirpake, jonka poissaanti on vaikeaa käsivaivaiselle (kuten minulle itselleni). Se kuitenkin onnistui, lopulta. Itse kiihotin teki taas todella hyvän ensivaikutelman. Ulkoasultaan se oli mielestäni kauniin värinen, selkeä, mukavan simppeli sekä houkutteleva. Kiihotin tuntui käteen hyvältä heti, ergonomisuuden huomasi pelkässä otteessa.

Se siitä alkusepustuksesta, mennään itse asiaan. Kiihotinta voi ohjailla kahdella tavalla: siinä olevilla painikkeilla tai sovelluksella. Painikkeiden avulla on valittavissa viisi eri tasaista voimakkuutta, kun taas sovelluksessa on vaihtelevan voimakkuuden ohjelmia sekä mahdollisuus luoda omia (ja tallentaa ne). Sovellus oli simppeli käyttää, mutta yksin kiihotinta käyttäessä en kokenut sovellusta tarpeelliseksi. Sen sijaan toisen kanssa käytettäessä sovelluksessa on paljonkin järkeä ja ideaa, sillä silloin toinen voi tuoda sinulle nautinnon ohjailemalla kiihotinta sovelluksen avulla joko valmiilla ohjelmilla tai omaa luoden. Valinnan varaa ohjelmien suhteen kuitenkin on ja iso plussa mahdollisuudesta luoda niitä itse sovelluksella. Sovellusta voi käyttää lähietäisyydellä bluethoothin avulla tai etäyhteydellä toiselle annettavan koodin avulla. Etäyhteyteen en voi ottaa kantaa, sillä sitä en päässyt kokeilemaan.

Käytössä ergonomisuuden huomasi entistä paremmin. Käsiini ei sattunut lainkaan. Kiihotin oli myös helppo saada paikoilleen ja näin vaivaisen näkökulmasta tuotteen iso etu on se, että pelkästään sen paikallaan olo riittää. Tuote tuotti nautintoa heti ja orgasmin sain nopeasti ja useasti peräkkäin. Lisäksi en ole saanut yhtä voimakasta orgasmia muiden lelujen kanssa.

Yhteenvetona sanoisin, että tämä on todellakin hintansa väärti tuote. Se vaikuttaa kaikin puolin laadukkaalta ja kestävältä, on ergonominen ja helppo käyttää sekä tuo tajutonta nautintoa. Suosittelen tätä siis vahvasti kaikille, myös heille, keille vastaavanlaiset lelut eivät ole toimineet. Näissä todellakin on eroja vaikka toimintaperiaate sama olisikin eli se sopiva voi löytyä, kun malttaa etsiä :)

Ehdottomasti 5/5 tälle!

Kirjoittanut: Risto Rietas
Edellinen arvio: Teazers - Wand-vibraattori Seuraava arvio: We-Vibe - Bond penis-kivesrengas
v