Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

SVAKOM - Pulse Pure Suction Stimulator

TESTIRAPORTTI

Testiryhmän kolme naista kehuivat kilvan tätä pakkaustaan myöden tyylikästä sekä hinta-laatusuhteeltaan erinomaista klitoriskiihotinta. Erityiseksi tämän laitteen tekee sen monipuoliset moottorin ominaisuudet, viisto, tavallista leveämpi imuaukko sekä painikkeiden led-valot, joiden ansiosta sitä on helppo säädellä, vaikka pimeässä.

Kotiäiti 32Nainen 32 v.

Sopivasti ennen joulua kilahti viesti, jossa kerrottiin paketin saapuneen. Paketin kimppuun pääsinkin onnekseni nopeasti. Miten mukava, kuin joululahja suorastaan!

Avaan pakkauksen, josta löytyy minulle ihan uusi merkki - Svakom. Kiinnitän huomiota pakkauksessa olevaan kohtaan, jossa viitataan siihen, että tuotteen ostosta istutetaan puu. Täytyy perehtyä vielä itse, vaatiiko tuo jonkun kirjautumisen tai muuta vastaavaa, mutta joka tapauksessa, miten hienoa. Toki enemmän huomio kiinnittyy itse vempaimeen, josta kuvan perusteella teen mielessäni johtopäätöksen - tämä on "imulaite"!

Olenkin saanut tutustua vastaavan tyylisellä mekanismilla valmistettuihin toisen merkkisiin tuotteisiin, joten epäilen tietäväni edes hieman mitä odottaa, mutta ai miten jännää nähdä olenko yhtään oikeilla jäljillä lopulta.

Avaan pakkauksen. Sinettinä toimii muovinen kääre, jonka jälkeen pakkauksen ympärillä on ohut pois liu'utettava kuori ja sitten itse pakkaus, joka on valmistettu jämäkästä pahvista. Pakkaus itsessään on tyylikäs ehdottomasti. Valkoinen laatikko, jossa musta satiininauhalenkki ja hiilenharmaalla teksti "svakom". Laatikosta ilman päällyspaperia ei kukaan voisi kaiketi arvata mitä tämä sisältää. Tänne sopisi mielikuvan puolesta sisään vaikkapa arvokkaat korut, kello, mitä vaan. Todella tyylikäs siis. Avaan kannen todetakseni, että sisällä komeilee totisesti laatua huokuva lelu, joka tosiaan vaikuttaa olevan ilmanpainetta hyödykseen käyttävä klitoriskiihotin. Pinta on silkin sileä ja ehdottomasti laadukas silikoninen. Varsiosan pää on kultainen väriltään ja tuo ripauksen lisää tyylikkyyttä tähän laitteeseen. Varren kohdalta löytyy myös magneettilaturille pienet napit, sekä virtanappi ja nuolinapit tämän ylä- ja alapuolelta. Klitoriskiihotin lepää mustassa vaahtomuovissa, joka on päällystetty valkoisella pahvilla siististi. Alapuolella on erillinen lokero, jossa on USB yhteensopiva laturin johto, pehmoinen harmaa pussi lelun säilytykseen (oikeasti, miten mahtavaa), sekä käyttöohjevihkonen. Suomeksi ohjeita ei löydy. Selvästi ja ytimekkäästi kuitenkin englanniksi on tietoa ja niiden perusteella käyttö on varsin yksinkertaista.

Pesen tuotteen ja asetan sen lataamaan. Tuotteessa vilkkuu punainen valo lataamisen merkiksi.

Kun talo hiljenee, avaankin paketin paketoinnin sijaan. Toisin sanoen, nappaan lelun laturista ja alan tehdä parempaa tuttavuutta. Käynnistän laitteen pitkällä painalluksella ja sammutan samasta napista toisella pitkällä painalluksella. Käynnistän uudelleen ja näpytän tuota samaista virtapainiketta todetakseni, että laitteesta löytyy 5 erilaista rytmiä. Ala- ja ylänuolista säädetään voimakkuutta. Laite käynnistyy 3-asteella ja sitä voi himmailla ja voimistaa. Voimakkuuksia löytyy 5 jokaiselle ohjelmalle. Mielestäni laite on hiljainen, joskin ei suinkaan äänetön. Tarkistan voimakkuutta ihan desibelimittauksella (puhelimen kautta) ja se tuottaa ääntä 60-65dB verran. Siis normaali puheen voimakkuus. Toki laitteen surina on suhteellisen matala ja melko tasainen hurina, joten en usko sen herättävän kovin helposti lapsia tai puolisoa näin esimerkiksi. Päätän kuitenkin itse pysytellä talon toisella puolella, siis mahdollisimman kaukana nukkuvasta perheestäni.

Sipaisen klitorikseen liukuvoidetta ja käynnistän laitteen. Puoli-istuvassa asennossa laitteen muotoilu on kerrassaan verraton! Näen täydellisesti mitä nappia painaa, eikä tarvitse sokkona tunnustella ja arpoa! Siispä isot pisteet tästä! Mikään ei nimittäin ole yhtä rasittavaa, kun sokkona koitat löytää lisää potkua laitteeseen, mutta painatkin vaikkapa toisen ohjelman päälle sen sijaan.. Noh, tämän kanssa ei tuota ongelmaa!

Imuteho 3 vaikuttaa oikein pätevältä. Imua löytyy ja tasainen rytmi on oikein mainio. Kokeilen erilaisia rytmejä ja tämä todella pistää jalat tutisemaan. Kokeilen myös eri tehoja, mutta esimerkiksi kovimmalla teholla imu on niin nopeaa, että muistuttaa enemmänkin perus tärinää. Oma suosikkini onkin tuo oletusteho, jolla laite käynnistyy. Kauaa ei tarvitse orgasmia odotella, tämä imuteknologia on ennestään jo tutuksi tullut, mutta enpä ajatellut, että en pystyisi pidätellä squirttia. Jouduin ihan tauottaa leikit ja siirtyä "turvallisempaan" paikkaan hoitamaan hommat loppuun ja niinhän siinä kävi, että squirttasin rytmikkään voimalla orgasmin tullessa! Squirttauksen myötä tämä vesitiivis lelu alkoi kuitenkin räpättää hieman, mutta tilanne korjaantui kippaamalla "kiimanesteet" pois suuttimesta. Ei siis mihinkään sohvalla tai matolla toteutettaviin sessioihin ainakaan minulle. Mutta kuten arvata tuosta jo saattaa, ehdottomasti äärimmäisen tehokas ja nopeasti orgasmin tuova vempele. Kaiken kukkuraksi koko perhe jatkoi uniaan, vaikka siirryinkin lähemmäs heitä hoitamaan hommat loppuun ja liikuskelin suhteellisen ripeästi talon halki.

Kovin pitkään sessioon ei tämä pimppi tällaisella laitteella itseasiassa kykenisi, koska imu tekee sen, että klitoris paisuu todella ja ainakin itselläni raja tulee suht nopeasti vastaan, jos vaikkapa vertaa pelkästään väriseviin klitoriskiihottimiin. Toisaalta juuri se on minulle iso plussa tässä, koska tällä hoitelee hommat pikaisesti ja näkisin itseni käyttämässä tätä lämmittelyyn, jonka jälkeen voisi nautiskella muista leluista ja vaikka taas hetken päästä tästä.

Kenelle tämä mielestäni sitten sopii?
No kenelle vaan, kenellä on klitoris, joskin tämä imu voisi toki hyväillä muitakin kehon osia. Kuitenkin näkisin tämän mahdollisesti etenkin tilanteisiin, jossa orgasmin tulo saattaa olla haaste tai orgasmia ei ole muilla keinoin vielä saanut. Tämä on myös hyvin erilainen klitoriskiihotin, jos verrataan pelkästään värisevään. Siispä tämä voisi hyvinkin tuoda ihan erilaista syvyyttä orgasmiin. Näkisin myös, että tällä olisi todella helppo hyväillä toista, koska muotoilun vuoksi näkee hyvin mihin imu kohdistuu. Siispä tuote menisi mielestäni erittäin hyvin muussakin, kuin sooloilussa.

Tämä on myös tuote, joka olisi erittäin mieluinen lahjana ainakin itselleni. Toki tämän kaltaisissa lahjoissa täytyy tuntea lahjan saaja, mutta voisin itsekin kuvitella antavani tällaisen ystävälleni. Miksi? No siksi, että tämä on kerrassaan vaan niin tyylikäs pakkausta myöten! Itselleni lahjoista paras on ehdottomasti ollut se rohkeus repäistä ja lähteä mukaan testiryhmään. Tämän myötä olen tutustunut mahtaviin seksileluihin, mutta ennen kaikkea omaan nautintooni ihan uudella, syvemmällä tavalla. Ja mielestäni nautinto on lahjoista paras!

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
LeopardileidiNainen 27 v.

Olipas ihana saada yllätyslahja testiin juuri joulun pyhille.

Paketista paljastui Svakom-klitoriskiihotin. Hmm, herätti heti mielenkiinnon. Tuote oli pakattu arvokkaan näköisesti omaan pakettiinsa. Paketissa oli myös oma kiva pussi mukana, johon tuotteen voi laittaa, vaikka esimerkiksi matkalle lähtiessä. Tuttuun tapaan myös usb- johto mukana. Tuotetta ladattava ennen käyttöä 4 tunnin ajan. Positiivista on se, että tuote pysyy myös toimintakunnossa pitkään ennen seuraavaa lataushetkeä.

Baby pink väri miellytti omaa silmää, sopivan naisellinen. Tuotteen toisessa päässä on myös hieno kultainen yksityiskohta. Materiaali tuntuu miellyttävältä pitää kädessä, istuu erittäin hyvin käteen ja ei kun testaamaan!

Tehokkaaksi kehuttu laite ja sitä se myös oli, viisi eri voimakkuutta tekevät kyllä tehtävänsä. Miellyttävän tuotteesta teki myös se, että imurytmiä sai säädettyä oman fiiliksen mukaan, tuo lisää tuntumaa. Tuotetta on helppo ja miellyttävä käyttää myös eri asennoissa. Moottorin ääni on omaan korvaani hieman voimakas, mutta kun tuotteen saa aseteltua oikeaan paikkaan, niin ääni on matalampi. Tietenkin äänen voimakkuus riippuu myös siitä, miten kovalle värinät laittaa. LED-valojen ansiosta orgasmien saaminen pimeässä onnistuu huoletta, säätönappeja on helppo ja kevyt käyttää. Moottorin äänen voimakkuuden vuoksi, ei välttämättä kannata käyttää esimerkiksi, jos on viettämässä joulunpyhiä sukulaisten luona, saattaa aiheuttaa pientä hämmennystä.

Voin ehdottomasti suositella tuotetta naisille, joilla on vaikea saada orgasmeja. Tämän klitoriskiihottimen kanssa orgasmeja on varmasti luvassa! Liukkarin käyttö on myös mielestäni suositeltavaa, parempia orgasmeja luvassa, luo paremman kontaktin klitoriksen ja tuotteen välille. Käytön jälkeen helppo pestä vedellä sekä saippualla. Mielestäni Satisfyer Pro 2 kanssa kova kilpailija.

Pääsin testailemaan tuotetta soolona, mutta menee ehdottomasti testiin myös vierailevan tähden kanssa. Tämäkin tuote on löytänyt jo vakkaripaikan, käyttö ei ole missään nimessä jäänyt yhteen kertaan. Iso suositus!

Kirjoittanut: Leopardileidi
LeiNainen 40 v.

Kaunis muotoilu kohtaa hyvät ja fiksut ominaisuudet tässä tuotteessa.

Jos perus-satisfyerit ovat jo tuttuja, tuo Svakomin stimulaattori sekä jotain tuttua, että myös jotain uutta stimulaattoreiden maailmaan. Tuote itsessään on noin kämmenen kokoinen, joten helposti sujautettavissa käsilaukkuun mukaan (ja mukana tulee säilytyspussukka!) matkalle.

Anatomisesti muotoiltu kärkiosa on siis viisto ja varren painikkeet on kerrankin hyvin käyttäjäystävällisesti ajateltu. Erityisesti näppäimet saavat plussaa siitä, että niissä on pienet "nystyrät", jolloin kerran painikkeita kokeiltuasi tiedät, vaikka pimeässä, mikä painike on kulloinkin kyseessä. Rytmit itsessään vaihtuvat keskeltä, on/off napista nopeasti painamalla. Tuotteen sammuttamiseksi tarvitaan pidempikestoinen painallus, joten kesken leikin tuote ei vahingossa sammu paitsi silloin, kun akku loppuu.

Akun kesto on hyvä, sillä testatessani tuotetta ei akku loppunut kertaakaan. Joko sitten tuote avusti orgasmien saannissa niin nopeasti, tai akun varaus on todella kestävä. Kumpi tahansa edellä mainituista vaihtoehdoista kirjoissani on vain positiivista.

Äänenvoimakkuutta subjektiivisesti vertaillessani, koin äänenvoimakkuuden pienillä värinöillä/imuilla samanlaiseksi satisfyerin vastaavan kanssa. Joskin jos teiltä löytyy curvy2, on tämä svakomin tuote sitä hiljaisempi. Jos laitteen laittaa täysille, saa ääntäkin tuotettua, mutta silloinkaan en väittäisi meteliksi asti. Jos kokemuksesi perustuu tavallisiin pattereilla toimiviin vibraattoreihin, niin näistä samanlaista äänien kakofoniaa ei lähde lainkaan.

Imuaukko on leveä, viistosti muotoiltu - poikkeaa siinä satisfyerin vastaavasta. Lelu asettuu hyvin klitorikselle ja häpykummulle, ja silti ote on hyvä näppäinten käyttämiseksi. Myös siinä tapauksessa, että omaisit pulskemman häpykummun kuin allekirjoittanut, joka itsekään ei ole luuta ja nahkaa millään muotoa.

Muotoilultaan sopii myös käyttöön siten, että asetat laitteen klitorikselle, etsit soveltuvan rytmin ja voimakkuuden ja laitat vain reitesi kiinni. Sama toimii myös kyljellä maaten, jos esimerkiksi selkäkipu estäisi päivittäisiä toimintoja. Älä kuitenkaan aloita liian voimakkaalla teholla, sillä parhaimmillaan rytmi ja alempi imuteho on härnäävä ja voi tuottaa silmät päässä pyöräyttävän orgasminkin. Itse kokenut perus-satisfyerin olevan huonompi tässä asennossa, sillä ovat muotoilultaan varsin pötkylöitä ja L-mallisesti suunniteltuja, kun taas Svakom on S-mallinen viistolla suuosalla ja pysyy paikallaan kompaktin muotoilunsa takia helpommin. Svakomissa siis tällainen "köyhän naisen hands free" toimii erinomaisesti ja kyyti oli enemmänkin kuin nautinnollista.

Hinta/laatusuhteeltaan lelu on erinomainen. Voittaa satisfyerin curvy2:n mennen tullen, ja suurin piirtein samoilla linjoilla pro2+:n kanssa. Ostopäätöstä miettiessä pohtisin vain sitä, että miellyttääkö tasapäinen vai viistopäinen stimulaattori itseä enemmän? Kumpi tahansa toimii ja tuottaa varmasti orgasmeja, mutta kokeilemalla (suosittelen lämpimästi molempia) löytyy varmasti se myös itsellesi mieluisin.

Kirjoittanut: Lei
Edellinen arvio: Fleshjack Boys - Cade Maddox, Alpha Seuraava arvio: Tenga Egg - Silky II
v