Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Triple Oh

TESTIRAPORTTI

"Tätä vibraattoria on hyvä käyttää myös kumppanin kanssa, kun molemmilla oma värisevä päänsä." Tämän laitteen värinäominaisuuksiin ja niiden säätämiseen kannattaa tutustua rauhassa ennen käyttöä.

Risto Rietas30 v, parisuhteessa

Minulle saapui Satisfyerin Triple Oh Multi Vibraattori ja odotukseni eivät olleet kovin korkealla, sillä Satisfyer ollut merkkinä aiemmin pettymys. Päätin suhtautua tuotteeseen kuitenkin avoimin mielin ja katsoa mitä se tuo tullessaan!

Pakkaus oli mielestäni hieno ja selkeä, iso plussa helposta avattavuudesta. Itse tuote oli hattaran pinkki, ei mieluisin väri itselleni, mutta söpö. Vibraattori oli kuitenkin ihmeen pehmeä rakenteinen ja se herätti epäilyksiä käytön kannalta. Pidin kuitenkin päässä olevasta isosta möykystä, josta sai tukevan otteen. Näppäimiä tässä oli kolme kappaletta: plus, miinus ja aalto. On siis helppoa säätää tasaista vibraa kovemmalle tai pienemmälle tai vaihtaa se ilman kymmeniä painalluksia aaltoilevaan vibraan! Tästä iso plussa.

Sain tuotteen helposti päälle painamalla pitkään plusnäppäintä. Tuotteen kookkuus yllätti, mutta mahtui pidemmän lämmittelyn jälkeen sisälleni. Tuote tuntui miellyttävältä. Itselläni klitorista kiihottava osanen ei osunut kohdilleen, mutta oli hyvin lähellä. Tuotteen käyttö tuntui vaikealta pehmeän rakenteen vuoksi ja se sai aikaan tunteen, että tuote hajoaisi.

Pisteiksi sanoisin 2/5 oman kokemukseni perusteella.

Kirjoittanut: Risto Rietas
NeljäTissiäNaispari, 21N ja 24N

Tämä on mainio tuote monipuolista vibraattoria toivoville!

Mukava oli taas noutaa pakettia ja kutkutella mitä tällä kertaa löytyy, samalla odottaen innolla paljastusta kumppanille. Laatikosta kuoriutui mukavan kokoinen ja kolmipäinen vibraattori, tästähän voi kehitellä kaikenlaista...

Laitteessa on kolme vibraavaa päätä, niitä voi käyttää yksi kerrallaan tai kaikkia yhdessä. Lisäksi yksi pää on erityisesti suunniteltu sisältä päin hyväilyyn, ja se tuntui hyvältä penetraatiossa. Tuote sopii käyttöön hänelle, joka haluaa kosketusta usealle alueelle samaan aikaan. Innostuimme kumppanin kanssa siitä, että vibraattoria on hyvä käyttää "handsfreena", koska se pysyy paikallaan etenkin yhden pään ollessa sisälläsi, ja stimulaatio ei ole imevää, jolloin asento ei ole millintarkka.

Kaksi vibraattorin päistä ovat melko laakeita muodoltaan, mikä sopii toisten anatomiaan paremmin kuin toisten. Itse tykkäsin kun päässä on aaltomainen muoto, niin oikein asetellessa värinä hyväili oikein kutkuttavasti klitoriksen päätä ja ”syvempiä” alueita.

Tätä on hyvä käyttää myös yhdessä kumppanin kanssa, kun molemmille on oma värisevä päänsä. Vibraattori on vähän kuin strapless strap-on, mutta niille, jotka haluavat muuta(kin) kuin penetraatiota.

Moottorin ääni ei ole erityisen huomiota herättävä, riippuen tosin siitä millä tehokkuudella vibra on. Voimakkuuksia vibraattorissa on paljon, sekä eri värinävaihteluita. Mukavan tuntuinen kädessä ja helppo pestä, pakkauskin oli miellyttävä muotoilulta.

Laitteen säätely alussa aiheutti hämminkiä, mutta Kaalimadon tuotesivun lukeminen selvensi asiaa. Täytynee sanoa silti, että nappien löytäminen on vähän hankalaa kesken käytön. Laitteeseen kannattaa siis tutustua rauhassa ja tutkia miten eri moottoreita ja vibraatiomoodeja vaihdellaan.

+ värinää riittää samaan aikaan kahdelle osapuolelle...
+... tai kahdelle erogeeniselle alueelle
+ hands-free
+ vibraattori ja dildo samassa
- säätelyn hankaluus

Kirjoittanut: NeljäTissiä
Edellinen arvio: ZENN Sharon - Real Life seksinukke Seuraava arvio: Satisfyer - Power Masturbator
v