Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Power Masturbator

TESTIRAPORTTI

Kahden miestestaajan arvioita lukiessa tulee väistämättä mieleen sanonta: "Toisen roska on toisen aarre". Toinen testaajista koki tämän villisti värisevän masturbaattorin timanttiseksi nautinnon tuojaksi ja toiselle jäi tuotteesta käteen lähinnä pettymys.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Satisfyerin nimen nähdessään voi olla jo varma, että laatua on tiedossa. Näin on tälläkin kertaa, sillä jo pakkauksesta lähtien pikkuasiatkin ovat kunnossa. Power masturbator on mukavan kokoinen mötikkä ja heti ensi tuntumalta on selvää, että se on pitkäikäinen ja tulee kestämään kovaakin käyttöä. Musta-harmaa tuote on reilut 20 cm pituudeltaan, jämäkän tuntuinen, mutta ei kuitenkaan ylipainava. Se on vesitiivis, joten käyttöympäristö on siten erittäin laaja. Tunnelin sisäpituus on noin 10 cm ja se on auki yläpuolelta, joten tuote soveltuu hyvin monen kokoistenkin vehkeiden kutitteluun. Tunnelin materiaali on pehmeää silikonia ja sitä voi myös puristaa tiukemmaksi kämmenellä tilanteen niin vaatiessa. Tunnelin sisäpinnan poimut ovat melko kookkaita, mutta ensiarviolta vaikuttavat riittävän pehmeiltä. Tunnelin päässä on nystyröitä, joiden avulla terskalle saa ihan omaa huomiota näin halutessaan.

Kuten aiemmin jo todettiin, niin laite on vesitiivis. Se tekee käytön helppouden lisäksi myös puhdistuksesta hyvin helppoa. Koko komeus juoksevan veden alle ja halkionsa ansiosta on hyvin helppoa saavuttaa myös tunnelin pää, joka yleensä on hankalampi saada puhdistettua. Vesitiiveyden ansiosta lataaminen tapahtuu magneettisesti kiinnittyvällä latausjohdolla, joka alkaa olla jo melko vakiotavaraa useilla valmistajilla. Kun näihin tottuu, niin alkuhankaluudetkin unohtuvat ja ne ovat hyvin toimiva tapa ladata laitteita. Jokin yhtenevä standardikoko voisi olla paikallaan, jossain tulevaisuudessa, sillä ainakin meillä alkaa olla vastaavia johtoja jo kymmeniä ja kulloinkin sopivan löytäminen alkaa olla vähän työlästä. Valmistaja lupailee 4 tunnin latausajalla aika maltillista 45 min käyttöaikaa, mutta oman kokemuksen mukaan varsinkin uudella laitteella tuo on aika alakanttiin ilmoitettu. Näillä testikerroilla ei laitetta ainakaan tarvinnut ladata uudelleen, joten akussa riittää ytyä. Laitteen 1 moottori tarjoaa kaikkiaan 14 ohjelmaa, 5 eri vahvuista tasaista värinää ja 8 erilaista rytmiä. Laitteen sammutuksen jälkeen se aloittaa jälleen ohjelmakirjaston alusta.

Mutta miten laite sitten selviytyi leipätyöstään? Lyhyesti sanoen upeasti! Laitetta testattiin sooloillen niin pikavedolla kuin ajankin kanssa sekä osana pariskunnan petipuuhia. Omalla kohdalla on ollut välillä ongelmana, että jos ei ole aikaa suurempii lämmittelyihin, niin saattaa olla, että vastaavat laitteet "puuduttavat" vehkeet liian kovalla värinällä heti alusta lähtien. Tämä laite on toista maata. Sillä sai säädeltyä stimulaatiota niin hyvin ettei kyseisen kaltaista ongelmaa ilmennyt. Stimulaatiota saa säädeltyä muun muassa sillä, että pitääkö laitteen paikallaan ja liikuttaako sitä edes-takaisin sekä sillä, että painaako terskan pohjaan vaiko ei. Lisäksi puristamalla tai otetta löysäämällä siihen voi myös vaikuttaa. Tunnelin poimut ovat juuri sopivan pehmeitä stimuloidakseen hienosti, mutta eivät aiheuta liikaa hankausta. Sopivan liukuvoiteen valinnalla on tietysti myös vaikutusta tähän. Silloin kun ei ole kiire, niin laite palvelee myös hyvin. Masturbaattorin päässä oleva lenkki tarjoaa hyvän otteen laitteesta ja sen saa pidettyä paikoillaan juuri siinä asennossa kuin kulloinkin on hyvä. Kun aika ei ole esteenä, niin anna Satisfyerin tehdä kaikki työt. Ohjelman voimakkuuden säätäminen ja sen vaihtaminen tapahtuu kahdella napilla, jotka ovat hyvin helppokäyttöisiä ja löytyvät kurkkimatta. Paras käyttökerta oli kuitenkin osana muita sänkypuuhia. Kun kaiken muun puuhailun jälkeen oli aika tavoittaa kliimaksi, niin erittäin toimivaksi totean seuraavan sen, että niin sanotussa kuus-ysi asennossa korvataan peniksen käsittelyssä suullinen työskentely joko kokonaan tai osittain tällä laitteella, ja voin taata, että lopputulos on silkkaa timanttia!

Laitteen saa kytkettyä ilmaiseen Satisfyer-appiin, jolloin sitä voidaan ohjata kännykällä. Tämä laajentaa värinäprofiileja loputtomaksi, sillä sitä voi ohjata joko portaattomasti ja reaaliajassa tai sitten niitä voi rakentaa vapaasti ja tallentaa. Profiileja voi ladata lisää tai laitteen voi saada värähtelemään oman musiikin mukaan. Lisäksi tarjolla on eroottisia kertomuksia, jonka käänteisiin laite reagoi muuttamalla toimintaansa. Nämä ovat valitettavasti tarjolla vain englanniksi. Lisäksi rekisteröitymällä saa käyttöön etämoodin, jossa kaksi appia voivat keskustella pitkän etäisyyden ylitse ja kaksi laitetta siten tarjoavat mahdollisuuden interaktiiviseen etäseksiin. Laite yhdistyy puhelimeen Bluetoothin kautta ja liiton on hyvin helppo tehdä.

Kaiken kaikkiaan erittäin oiva peli ja ehkä jopa positiivinen yllättäjäkin! Äänenvoimakkuuskin tässä laitteessa oli varsin siedettävä, vaikka illan hiljaisina tunteina se tuntuukin kovenevan. Kyseessä ei varmasti ole se kaikkein hiljaisin laite, mutta ei se takuulla kovaäänisinkään ole, eli suhteellisen rauhallisin mielin saa surrutella.

Plussat: - Juuri sopiva koko, ainakin melkein kaikille
- Paljon mahdollisuuksia säätää stimulaatiota hellästä aina "mulle-kaikki-heti" tasolle
- Helppo pestä ja muutenkin todella hyvä rakenne. Täysi vedenpitävyys myös suurta plussaa.

Miinukset: - Magneettilataus, jos niistä ei tykkää. Tässä se kyllä toimii.
- Säilytyspussi olisi ollut mahtava lisä pakkaukseen.

Kenelle? - Jos haluat yhdistää masturbaattorin joko etäseksiin tai pariskunnan petipuuhiin.

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
PuputPari 28 v.

Nähtyäni ensimmäisen kerran, miten nopeasti ja voimakkaasti Satisfyerin lelut antoivat vaimolle orkun, halusin kokea itsekin saman. Ongelmana kuitenkin oli anatomiset erot, klitoriksen hyväilyyn suunniteltu laite ei peniksen kanssa oikein toimi. Siksi olinkin erittäin innoissani, kun posti toi Satisfyerin miehille suunnatun vibraattorin. Eihän siinä, rauhallinen koti-ilta yksin kotona, himmeä valaistus, aikuisviihdettä tietokoneelta ja laite testiin.

Ensivaikutelma laitetta kädessä pidellessä on pieni yllätys. Useimmat miehille suunnatut lelut ovat umpinaisia, aivan kuten se naisten jalkojen välistä löytyvä jumalainen elin, jota lelut yrittävät matkia. Satisfyerin versiossa on kuitenkin halkio, lelu ei edes yritä imaista kullia sisäänsä vaan pikemminkin hyväillä sitä ympäriltä. Ja tämä ratkaisu on... erikoinen. Minulla ei ole mitään uusien runkkausmenetelmien kokeilemista vastaan, päinvastoin, mutta ainakin minun kohdallani vaadittaisiin enemmänkin kuin vain rentoa värinää kalun ympärillä. Penikset lienevät kuitenkin melko tottuneita edestakaiseen liikkeeseen, eivät pelkkään värinään. Ja kun edestakaista liikettä yrittää tämän lelun kanssa, ei tuntuma ole kovin hyvä juomutetusta sisäpuolesta huolimatta.

Värinäohjelmia on kattava määrä, joskin monimutkaisemmat ohjelmat tuntuvat omassa käytössä aika turhilta. Plussaa siitä, että ohjelmia voi kelata kumpaan tahansa suuntaan toisin kuin leluissa, joissa pitää klikkailla kaikki ohjelmat läpi ennen kuin pääsee takaisin alkuun. Samoin puhdistamista helpottava vedenpitävyys ja käyttöä helpottava ladattava akku ovat todella hyödyllisiä, joskin ne toki on nykyään melkein syytä löytyäkin oletuksena.

Käteen jää tästä lähinnä pettymys hukatusta potentiaalista - tämä lelu ei ole kaukana erittäin hyvästä miesten seksilelusta, mutta nykymuodossaan se tuskin pääsee juurikaan käyttöön. Kaikki, mitä miesten seksilelulta toivoisin, on että voisin vain ottaa rennosti ja antaa lelun hoitaa homman. Eikö miehille todella ole kehitetty sellaista seksilelua, joka imisi ja runkkaisi munaa reippaaseen tahtiin ja omatoimisesti?

Kirjoittanut: Puput
Edellinen arvio: Satisfyer - Triple Oh Seuraava arvio: Satisfyer - Pro 2 Generation 3 with App
v