Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Pro 2 Generation 3 with App

TESTIRAPORTTI

Satisfyer-sarjan imevien klitoriskiihottimien uusin tulokas sai ison plussan mukana olevasta, umpinaisesta suuttimestaan, erittäin toimivasta Satisfyer Connect -sovelluksesta, hiljaisesta käyttöäänestään sekä käsilaukkuun mahtuvasta koostaan. "Minulle tuote jää ehdottomasti käyttöön!".

Kotiäiti 32Nainen 32 v.

Taas testipaketti pärähti postiin ja innostus senkun nousi, kun näin Satisfyerin Pro 2 Generation 3:sen.

Pakkaus on tuttua Satisfyer laatua. Siis napakkaa pahvia ja laatikossa laadukas magneettikiinnitys. Läpän alla on muovinen ikkuna, josta näkee jo mitä tuleman pitää, sekä avaamattomuuden takaava sinetti. Itse arvostan tätä suuresti seksileluissa.

Avaan sinetin ja paketista paljastuu Satisfyer kahdella erilaisella päällä. Tämä perinteinen imevä pää on jo ennestään minulle tuttu ja hyväksi todettu, mutta toinen pää, jossa on ohut kalvo päällä reiän sijaan, onkin ihan uusi tuttavuus.

Pakkauksesta löytyy myös ohjelappunen, takuulappu, sekä USB yhteensopiva laturi. Ohjelappusessa ei ole ohjeita suomeksi, mutta hyvin havainnollistava kuvallinen ohje, josta löytyy ohjeet laitteen lataukseen, sen toimintojen päälle kytkemiseen, sekä sammutukseen, kuin myös puhdistukseen.

Äkkiseltään katsottuna tämä lelu on soveltuva hyvinkin monipuolisiin sessioihin, koska se on vedenkestävä ja sen saa toimimaan myös sovelluksella. Laite soveltuu kuitenkin vain ulkoiseen stimulointiin, ei peppuun tai emättimeen käytettäväksi. Laitteen laadukas, pehmoinen pinta ja mahtava muotoilu takaa sen, että laite on miellyttävä pitää ja puhdistaa.

Pesen lelun ja laitan sen lataamaan. Vilkkuva valo kertoo latauksen tarpeesta ja kun myöhemmin tarkistin lelun, olikin jatkuvasti palava valo jo päällä. Joudun kuitenkin jäädä odottelemaan malttamattomana sopivaa hetkeä testaukselle.

Parin päivän päästä sopiva hetki löytyykin, kun talo hiljenee harrastuksien takia. Päätän testata laitetta ensimmäisellä kerralla ihan perus imevällä päällä, vaikka tuo Liquid air technology pää kuulostaakin houkuttelevalta.

Käynnistän laitteen ja kuten aiemmat Satisfyerin laitteet, tämäkin pitää aika räpätystä, kunnes ääni hiljenee merkittävästi hyvän imun saatuaan. Hyvällä otteella ääni on kuitenkin mielestäni hiljainen, kuin hiljainen puhe, toki voimakkuus vaikuttaa ääneenkin. Tuote ei siis näiltä osin eroa mielestäni Satisfyer Pro 2 laitteesta, joskin en kyseisen lelun kaikkia värähtelyjä kyllä muistakaan ulkoa. Tässä saat siis säädettyä imun voimakkuutta ja muutettua värinän voimakkuutta, sekä selattua erilaisia värinäohjelmia. Liukkarit kehiin ja imun ja värinän yhdistelmällä orgasmi on taattu! Tällä lelulla tämä mamma leikkii myös vain märkätiloissa, koska squirttaus on omalta osaltani varmaa.

Minun ei sovi imevällä päällä itseäni hoidella kovin pitkään, koska klitoris herkistyy ja turpoaa voimakkaasti, mutta tässä versiossa onkin sellainen taika, että voit vaihtaa toisen pään imevän tilalle!

Parin orgasmin jälkeen vaihdankin tuohon minulle ihan uuteen päähän.. Ja ai että! Tämähän on mahtava!

Pää tuntuu tosiaan hieman, niin kuin vesisuihkulta, mutta ei kuitenkaan. Tämä ei myöskään tunnu samalta, kuin mikään muu vibra tai vastaava. Kalvo nousee ja laskee nopeasti ilman voimasta ja aiheuttaa todella ihanan tärinän. Tämä yhdistettynä tärinään ja erilaisiin tärinäohjelmiin on kyllä mieletön kombo. Jos imevällä päällä squirttaan, niin tämä ei kyllä eroa tuosta mitenkään, vaan tuntuma on varsin intensiivinen. Tehoja nostamalla ja laskemalla voi kuitenkin hyvin välillä ottaa intensiivisempien pätkien päälle pehmeämpää hyväilyä. Omalta osaltani sanon, että tämän mallisen Satisfyerin imevällä päällä yleensä etsin yhden tietyn kohdan, joka on klitoriksen "huppu". Nyt kuitenkin tämän Liquid air pään kanssa liukkarilla pääsin liu'uttelemaan paremmin ympäri pimppiä ja löysinkin ihania eri kohtia, joista kaikista sai hieman erilaisen orgasmin ja tämä taas kohdallani mahdollistaa pidempikestoisen session, kun yksi tietty kohta saa välillä tauon, kun toinen kohta ottaa vastaan värinää. Tällä päällä ääni on hieman voimakkaampi, mutta sekin vaihtelee, kun lelua liu'uttelee.

Ensimmäisen session jälkeen olikin erittäin tyytyväinen ja saanut olo. Joskin lelu alkoi hyvin pian kuumotella kaapin uumenissa. Niin hyvä se vaan on! Jouduin kuitenkin odottelemaan hetken sessiota, jolloin sain testattua tämän lelun kanssa Satisfyerin sovelluksen.

Viikon päästä onnistuin saamaan taas hiljaisen hetken sovelluksen testaukseen. Väliin toki onnistuin laittamaan useita pieniä sessioita, ja tämä onkin ihan mahtava lelu pikaisia varten!

Sovellus latautui nopeasti ja näppärästi. Parilla klikkauksella lelua pääsikin jo käyttämään. Ilman kirjautumista pystyy tätä käyttämään mielestäni monipuolisesti. Molemmat toiminnot, värinä ja imu toimii sovelluksella säädeltynä portaattomasti. Koen kuitenkin ongelmalliseksi yhdellä kädellä käyttämisen, koska sovellus vaatii kaksi sormea, siis sormen molemmalle moottorille ja tätä lelua ei pysty käyttämättä ilman käsiä. Näppärä keino on kuitenkin ottaa liveohjausta hetken ajan, tallentaa se ja pistää pyörimään, jolloin omat kädet vapautuvat. Sovelluksesta löytyy myös valmiita aaltoilevia ohjelmia hyvä setti, joita voi käyttää ilman kirjautumista, kuin myös eroottiset tarinat, joissa on omat rytmit tarinan edetessä. Itse pidän erityisesti niistä. Kuulet tarinaa ja värinät etenevät tarinan tahtiin, mikä on jokseenkin ennalta arvaamatonta tarinasta riippuen. Sovelluksen kautta lelun voi myös laittaa sykkimään musiikin tahtiin!

Sovellukseen kirjautumalla taas avautuu esimerkiksi Satisfyer yhteisö ja oman kontaktin kanssa leikkiminen. Satisfyerin yhteisöstä löytyy muun muassa toisten jäsenien tekemiä värinäohjelmia pilvinpimein, kuin myös mahdollisuus keskustella toisten yhteisön jäsenien kanssa. Yhteisössä voit myös harrastaa etänä seksiä yhteisön muiden jäsenien kanssa, mikä mielestäni avaa ovia valtavasti ja itse ajattelen, että sinkkuna olisin hyvinkin voinut innostua tästä! Näin perheellisenä suhteellisen kiireisenä, koen kuitenkin, että nopeat ja helposti käytettävät lelut palvelevat minua parhaiten ja siksi itselläni sovellus tuskin jää jatkokäyttöön ja näin itseasiassa on käynytkin, kun olen aiemmin sovelluksella toimivia leluja testannut. Näen kuitenkin sovelluksen tuomat mahdollisuudet etenkin, jos ihmiset elää etäsuhteessa, seksikumppania ei halua tai ei vain ole livenä jne. Sovelluksessa voit chattailla ja sextailla kaiken sukupuolisten kanssa, soitella jne. Tämä on siis ihan mainio varmasti monien elämäntilanteessa.

Minulle tuote jää ehdottomasti käyttöön! Tämä on kiireiselle perheenäidille ihan mainio. Kokonsa puolesta moneen paikkaan sujahtava, riittävän hiljainen käytettäväksi muiden nukkuessa ja sopivan tehokas, että saat kunnon nautinnon mahdollisimman nopeasti. Iso plussa myös siitä, että yksi tuote sisältää molemmat päät, jolloin yhden lelun ostolla saat mahdollisimman monipuolisen kokemuksen.

Tämä mamma kiittää ja kuittaa hyvin saaneena!

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
Edellinen arvio: Satisfyer - Power Masturbator Seuraava arvio: ZENN Powermate 4 - Rotating & Thrusting tekovagina
v