Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fleshlight Boost - Bang tekovagina, Light Medium

TESTIRAPORTTI

"Tämän lähemmäksi aitoa ei ole helppo päästä". Toteaa miestestaaja, jonka mielestä Fleshlightin uudessa tekovaginassa on kaikki kohdallaan. Tämä tekovagina sopii sekä aloittelijoille että hieman erikoisempaa "Flesukkaa" kaipaaville konkareille.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Testissä oli tällä kertaa tekovaginoiden markkinajohtajan uusi tuote Fleshlight Boost Bang. Sen kerrotaan olevan ehkä paras fleshlight tähän asti, joten odotukset ovat siten suuret. Kaikkiaan 25 cm pitkä kokonaisuus huokuu laatua ja viimeistely on kunnossa. Kotelon väri on tällä kertaa sähäkän sininen ja itse insertti vaalean ihonvärinen. Korkit istuvat hyvin paikalleen ja insertti on hyvin luonnollisen näköinen, jopa siinä määrin, että viisari värähtää heti ensi silmäyksellä. Insertin materiaali on Flesukan Real Feel Super Skin -materiaalia ja todella miellyttävää koskea. Tuntuma on todella lähellä aitoa ihoa, ainoastaan lämmön puute kertoo muusta materiaalista. Ei siis ole ihme, että näille myydään lämmittimiä sun muita lisävarusteita, sillä niillä lisätään edelleen aitouden tunnetta. Rakenne on helppo ja purkaminen tapahtuu nopeasti. Insertti vaikuttaa helposti pestävältä, joskin sisällä olevat renkaat saattavat hankaloittaa pesua, mutta tämähän tulee ihan pian testattua.

Ennen ensi käyttöä tulee insertin sisältä poistaa kuljetustuki, eli muovinen putki, että välttyy ikävältä yllätykseltä. Insertti pesuun ja takaisin koteloon, niin testi voi alkaa. Tuotteelle suositellaan vesipohjaista liukuvoidetta, jolla varmistutaan inserttimateriaalin kestävyys tuleviksi vuosiksi. Pakkauksessa tulee mukana näytepussi Fleshlightin omaa liukkaria, mutta tällä kertaa näissä testeissä käytettiin uutta Kaalimadon vesipohjaista liukkaria, josta on tullut meidän suosikkimme. Ensimmäistä käyttöä valmistellessa ehti jo innostua sen verran, ettei itse testi sillä kertaa kauan kestänyt. Ilman liikkumista insertin kotelon ja ulkopuolen välillä voi säätää päätykorkilla ja siinä olevalla venttiilillä. Kaiken ollessa kiinni, muodostuu inserttiin alipainetta ja imua. Imua muodostuu juuri sopivasti, ei liikaa, joten se ei tunnu epämiellyttävältä eikä häiritsevältä, mutta jos venttiilin avaa, niin huomaa heti eron.

Yhtä kaikki testi oli nopeasti ohi ja pesun aika koitti. Insertti ulos ja vettä läpi, eikä aikaakaan, kun se oli puhdas. Pesu oli todella helppoa, ja vaikka sisäpinnassa on vaikka millä mitalla muotoa, niin mähnät tulee ulos sukkelasti.

Näille on myynnissä muun muassa seinätelinettä ja lämmittimiä, ja lisäksi internet täynnä käyttövinkkejä, joten hupia riittää takuuvarmasti pitkään. Seinätelineen sijaan tätä käytettiin mm. patjojen välissä, jolloin putkea ei tarvinnut pidellä käsin, ja se osoittautui varsin toimivaksi tavaksi. Lisäksi inserttiä lämmitettiin yhdellä kertaa lämpimässä vedessä ennen käyttöä ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin ensimmäinen sisään työntyminen oli sillä kertaa erityisen herkullista.

Loppujen lopuksi yksikään testikerta ei kestänyt kovinkaan kauaa vaan Turbo Tech -insertti hoiti hommansa todella mallikkaasta. Erityisesti täytyy mainita insertin alkupäässä olevat kaksi rengasta, jotka tekivät touhusta todella aidon tuntuista. Ymmärrettävästi tämän tyyppiset tuotteet toimivat eri tavalla riippuen käyttäjän peniksen koosta ja mallista, mutta ainakin 15 cm pituudella ja 14 cm ympärysmitalla tämä tuote toimi todella hyvin. Isommalle vehkeelle alipaine muodostunee isommaksi ja pienelle pienemmäksi, mutta tuote kyllä toimii laajalle käyttäjäkunnalle.

Yhteenvetona uskallan todeta, että tämän lähemmäksi ”aitoa” ei ole helppoa päästä, ainakaan ilman partneria. Materiaali on hyvin pehmeää ja sen rakenteen tarjoamat elämykset hyvin luonnollisen mukaisia. Puristaa juuri sopivasti, mutta ei keskity siihen liikaa. Ulkonäkö hyvin kiihottava ja luonnollinen. Alipaine ja turborenkaat, jotka simuloivat aitoa penetraatiota hyvin tarkasti. Kokonaisuudessaan toimiva ja laadukas tuote, ja ehkä juuri se paras fleshlight, ainakin toistaiseksi.

Plussat:

  • Todella luonnollinen tuntuma ja kiihottava ulkonäkö.
  • Erittäin hyvä insertti ja sen sisäinen rakenne.
  • Helppo puhdistus.
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet, erityisesti koska kaikki sähköisyys puuttuu.
  • Luonnollisesti hiljainen.
Miinukset:
  • Aika massiivinen koko, ja tunnistettava ulkomuoto.
  • Jos kaipaat todella tiukkaa tuntumaa, niin pienellä peniksellä ei ehkä optimaalisin vaihtoehto.
Kenelle:
  • Ei ollenkaan huono vaihtoehto ensimmäiseksi tekovaginaksi, varsinkin jos kaipaat ”aitoa”.
  • Jos kaipaat monikäyttöistä tuotetta, ilman turhia värinöitä tai temppuja.

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
BlowoutPari 40+

"Uusi Fleshlight! Jippii!" Sellaiset oli ensireaktiot kun paketin avasi, mutta tämä ei kuitenkaan aivan vetänyt vertoja muille testaamilleni fleshlighteille.

Nyt ei kuitenkaan pidä vetää hätiköityjä johtopäätöksiä, että tämä olisi huono. Yleisesti fleshlightit ovat aina poikkeuksetta hyviä tuotteita jolla orgasmin saa aikaiseksi kohtuu helposti. Tämä kyseinen tuote on kuitenkin poikkeuksellinen muihin testaamiini fleshlighteihin verrattuna ja onkin varmasti mieltymyskysymys, onko tämä kenen mielestä hyvä.

Mitään ihmeellistä fleshlightiin tässä ei ole paitsi insertti ja aikaisempiin verrattuna kotelon pohjassa oleva venttiili. Venttiiliä voi säätää mieleisekseen ja se päästää ilmaa ulos sen mukaan miten paljon venttiiliä avaa. Koppa päästää joka tapauksessa ilmaa, joten ilmatiiviiksi sitä ei saa. Itse en ihan hirveästi huomannut eroja, kun venttiiliä eri asennoissa koitin. Kotelo yleensäkin on hieman "vanhanaikainen" ja tämä uudistus ei sitä hirveästi muuttanut. Plussat kuitenkin siitä, että kehitystä tehdään.

Insertti sitten taasen onkin hieman erikoinen. Sisällä on kaksi rengasta, jonka läpi kulli kulkee fleshlightia käyttäessä. En tiedä onko hyvä vai huono asia, että en juuri erottanut, että oliko sisällä renkaita vai ei. Tuntuma toki on hieman erilainen kuin aikaisemmissa inserteissä joita olen testannut, mutta mitenkään ihmeellinen tämä ei ole. Ja kun tarkoitan että "ei ole ihmeellinen" niin en tarkoita, etteikö se tuntuisi ihan hyvältä. Kuitenkin jos ostaa ensimmäistä fleshlightiaan niin tämä ei ole "the insert". Rahat saa paremmin käytettyä esimerkiksi Stoyan inserttiin (intensiivinen) tai Elsa Jeanin inserttiin (lempeämpi). Tämä on jotain muuta, enkä oikeen osaa sanoa, että onko se tältä väliltä vai jotain vielä ihan muuta. Jos kuitenkin haluaa jotain hieman erikoisempaa, niin tämä on silloin hyvä valinta.

Sanoisinkin että tämä insertti on hyvä miehelle, jolla on jo kokemusta fleshlighteista ja haluaa jotain hieman erilaista. Kokonaisuutena kuitenkin tuote jää hieman vajaaksi, täyttäen kuitenkin fleshlightin korkeat laatustandardit.

Arviot tuotteelle 1-10:
Naiselle: - Miehelle: 8
Pareille: 4

Kirjoittanut: Blowout
Edellinen arvio: Otouch Deven - Masturbaattori Seuraava arvio: Main Squeeze - Honey Gold tekovagina
v