Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Unihorn - Mount'n Peak klitoriskiihotin

TESTIRAPORTTI

Hauskan näköinen klitoriskiihotin sopii mainiosti lahjaksi ja siinä on tehoa, vaikka muille jakaa. Monipuolisella kiihottimella voi stimuloida, vaikka koko kehoa ja kätevän kokonsa ja ulkonäkönsä ansiosta se on helppo ottaa mukaan minne vain.

Raksu ja Naksu29-v naispari

Tällä kertaa Kaalimadolta testiin saamamme klitoriskiihotin Unihorn Mount’n Peak herätti ilahtuneita reaktioita heti ensi näkemältä. Pienessä My Little Pony -henkeä huokuvassa rasiassa meitä odotti vaaleansininen, pehmeän silikoninen yksisarvinen. Tutustuttuamme tuotteeseen hieman tarkemmin, meille selvisi, että kyseessä on klitoriskiihotin, joka tarjoaa nautintoa sekä yksisarvisen kielen nopealla liikkeellä sekä laitteen kokonaisvaltaisella värinällä. Yksisarvisen suuosa on muotoiltu pyöreäksi klitoriskiihottimille tuttuun tapaan ja sen kieli käsittelee paikalleen aseteltua klitorista edestakaisella liikkeellä.

Visuaalisesti tuote oli äärimmäisen miellyttävä ja mielenkiintoinen, ja odotimme innolla minkälaisia tuntemuksia meille olisi luvassa tämän lelun parissa. Käsillä testatessa kielen napakkuus ja nopea liike herätti hieman huolta, mutta materiaali oli kuitenkin miellyttävän pehmeää ja kieli sen verran joustava, että lopullista kokemusta oli mahdotonta ennakoida varmuudella. Äänen voimakkuus lelussa oli maltillinen ja etenkin kieliominaisuutta käyttäessä lähes huomaamaton.

Unihornin pakkaus lupasi 20 erilaista kieli- ja värinäyhdistelmää ja nämä löytyivätkin kahden eri ominaisuuksia kontrolloivan painikkeen avulla. Paketti myös mainosti lelua sanoin ”super powerful”, joka osoittautui valitettavankin osuvaksi ilmaisuksi. Etenkin kieliominaisuus oli jo ensimmäisellä asetuksella niin voimakas, että eri yhdistelmistä nauttiminen jäi sen puolesta rajalliseksi. Värinäominaisuuden toimivammat asetukset tarjosivat kuitenkin hieman vaihtelua.

Kuten jo mainittu, lelu osoittautui erityisen voimakkaaksi ja herätti aluksi jopa pientä epämukavuutta. Testailimme lelua luonnollisesti molemmat eri tavoin, ja varmasti aiemmat lelu- ja klitoriskiihotintaipumukset vaikuttivat kokemukseen. Jo pidempään vahvasta klitorisimusta nauttinut Raksu koki kieliominaisuuden miellyttävämmäksi kuin Naksu, jolle kyseisen tyyppiset lelut eivät ole aiemmin olleet aivan yhtä arkipäiväisiä.

Kokonaisuudessaan tuomiomme Unihornista on, että erityistä intensiteettiä ja klitorisleikkejä suosiville lelu on varmasti hyvinkin toimiva. Herkemmille käyttäjille lelu saattaa kuitenkin olla turhankin tuju tuttavuus. Lisäksi havaitsimme, että yhteisleikeissä Unihornin hallinta kumppanille sopivalla tasolla ei ollut yhtä helppoa, mutta itse ohjaillessa lelulle on helpompi löytää parempi asento ja paine.

Lisäksi on mainittava mietteemme siitä, kuinka kätevä matkakumppani Unihorn varmasti olisi. Pienen kokonsa vuoksi lelu on helppo pakata mukaan kevyemmillekin matkoille, ja lelun muotoilu ei todennäköisesti herätä turvatarkastuksessakaan ensimmäisenä erityisen tuhmia ajatuksia. Voisimme siis todeta, että Unihorn sopii täydellisesti kovasta klitoriskyydistä nauttiville soolomatkailijoille!

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Sensu ElliNainen, 46 v.

Tuossa se nyt tuijottaa minua ihan kuin syyllistä. Jollain tavalla minäkin tunnen samoin sitä kohtaan. Onhan meillä ollut yhteisiä intiimejä hetkiä ja nyt minä kirjoitan arvostelua siitä, kuin pahin kriitikko konsanaan. Mutta, kun sitä katsoo tietystä kulmasta uudestaan, se näyttääkin hyvin leppoisalta, nukkuvalta otukselta. Pieneltä, vaaleansiniseltä, surisevalta yksisarviselta. Ja sitä kaikkeahan se myös onkin, kutsumanimeltään Unihorn - klitoriskiihotin.

Kieltämättä paketti näytti ensisilmäykseltä enemmän lelulaatikolta kuin paketilta, joka sisältää seksilelun. Paketin kirkkaan muovin läpi näkyi selkeästi yksisarvisen ääriviivat ja kokonaisuudessaan se oli suloinen, hempeän värinen ilmestys. Paketista löytyi myös USB-kaapeli, jonka avulla otusta voisi latailla.

Itse en ehkä valitsisi tätä ensimmäiseksi seksikaupan hyllyltä, ihan vain sen eläimellisen, "lelumaisen" ja ehkä liiankin hempeän ulkomuotonsa takia, mutta hei c'moon, kuka ei nyt tällaista suloisuutta ottaisi lahjana vastaan. Ja varsinkin, jos tuollaisen saisi ensimmäisenä seksilelulahjana uudelta kumppanilta, hei kui suloista!

Lukematta tarkemmin käyttöohjeita, löysin kaksi painiketta otuksen mahasta. Toisesta käynnistyi koko yksisarvisen kroppaa vavisuttava vibra erilaisilla sykähdyksillä ja voimakkuuksilla ja toisesta käynnistyi kieli. Kyllä vaan, tämä on melkoisen uniikki unicorn, jonka turvassa on aukko ja aukossa kieli. Ja minkälainen kieli se onkaan! Kielen lipomisnopeudelle en löydä parhaiten kuvaavaa sanaa. Yksinkertaisesti se on nopea ja painiketta painamalla siitä saa vieläkin nopeamman tai vaihtoehtoisesti kieleen erilaista liikehdintää.

Tällä turpa-kieli -yhdistelmällä koskettelin koko kroppaani, toki painoin hellästi sen myös vasten klitoristani, mihin lelu todennäköisesti on varsinaisesti kehitetty. Mutta yllätyksekseni parhaimman ja stimuloivimman kokemuksen sain laittaessani suun vasten nännejäni. Jos nännien koskettelu, imeminen tai puristelu kiihottaa, tämä lelu on varmasti sun juttu. Huomasin myös, että tätä kielitoimintoa käyttäessä hellävarainen kosketus tuo parhaimman lopputuloksen, koska silloin kieli jaksaa liikkua.

Kokonaisuudessaan otus on pehmeää ja silikonista materiaalia ja tuntuu iholla kulkiessa miellyttävältä, liukuvoiteen kanssa vieläkin paremmalta. Kuitenkin minun käteeni lelu oli jotenkin kömpelö. En oikein tiennyt, kuinka päin sitä pitäisin kädessäni ja missä asennossa itse olisin. Makuulla, puoli-istuvassa asennossa vai ihan seisten. Siksi kokeilin kaikkea. Lelu mahtui miltei kokonaan kämmenen sisään ja ottaessa peukalo-etusormi otteen yksisarvisen kaulausta, sitä oli helppo pidellä pienemmälläkin kädellä. Mutta en ole vieläkään varma, millä kohdalla oli kaikkein parhain koskettaa klitorista. Tietenkin koko laite surisi ja vibrasta sai helposti kytkintä painamalla todella voimakkaan, mutta yksisarvisen hassuhkoja pieniä jalkoja ja tukevahkoa kroppaa oli vaikea asettaa vasten klitorista ilman, että toisella kädellä piti tulla avuksi, avaamaan häpyhuulia ja sitä kautta löytämään sopivan yhteyden G-pisteeseen. Yhdellä kädellä toimiessa lelua oli helpointa liikutella sisäreisillä ja häpykummulla ja -huulilla tai sitten vain pistää johonkin paikkaan "parkkiin" ja antaa sen tehdä työnsä.

Totta kai ensimmäinen kerta on aina ensimmäinen ja tutustuessa lisää homma lähtee toimimaan ihan eri tavalla. Joten tämä lause mielessäni tein tuttavuutta yksisarvisen kanssa useamman kerran ja olen huomannut sen tehokkuuden sekä jalkojen välissä, nänneissä sekä muuallakin kehossa. Esileikkiin ja rentouttavaan hierontaan Unihornista saa myös oivan kaverin. Itselleni parhaimpina kevyinä hierontaspotteina toimivat jalkapohjat sekä niskan ja hartiaseudun lihakset.

Yhteenvetona tästä kaikesta:
1. Loistava lahjaidea. Puolisolle tai vaikka yhteiseksi iloksi. En ehkä lähtisi antamaan lahjaksi kenellekään minunlaiselle, hiukan jo "paatuneelle" runkkarille. Ekaksi lahjaksi loistava. Suorastaan lutunen, eikä lainkaan pelottavan näköinen väline.

2. Värisyttävä lelu kaikin puolin. Jos on herkkänahkainen tyyppi kyseessä, niin aivan varmasti toimii. Kun pidät hetkenkin kädessä vibrojen ollessa täysillä, niin kämmentäkin kihelmöi. Tehostaa todellakin verenkierron paikassa kuin paikassa!

3. Otuksen monipuolisuus plussaa. Vain mielikuvitus on rajana, mitä kohtaa tällä voi hieroa tai mistä kohdin lipsutella. Pieni miinus käteen sopivuudesta, mutta se menköön ensimmäisten kertojen piikkiin. Paranee käytössä varmasti kuin seksi pantaessa.

Kirjoittanut: Sensu Elli
Edellinen arvio: ARCWAVE - Voy masturbaattori Seuraava arvio: King Cock - Thrusting Cock with balls, 6,5"
v