Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

ZENN Three Double Pleasure - Vibraattori

TESTIRAPORTTI

Testaajat kehuivat kasipäistä vibraattoria helppokäyttöiseksi ja vakaaksi seksivälineeksi, joka sopii sekä naisen nautintoon että hetero- ja naisparien käyttöön.

LeopardileidiNainen 27 v.

Ihana päästä taas testailemaan kaalimadon antimia. Paketista paljastui Three Double Pleasure vibraattori. Vibraattori on Barbie pinkin värinen sekä jämäkän tuntuinen ja materiaali on pehmeä. Lelu laturiin, liukkari esiin ja odottelemaan. Ensimmäiselle tutkimusmatkalle lähdettiin soolona.

Ensimmäisenä tulee mieleen, että lelu on erittäin helppokäyttöinen. Käynnistysnappi löytyy keskeltä ja kaksi erillistä nappia vierestä käynnistää rabbitin värinät tai vaihtoehtoisesti wand sauvan värinät. Molemmat päät saa myös tarpeen tullen vibraamaan samanaikaisesti.

Rabbit sisään, klitoriskiihotin paikoilleen ja vibrat päälle. Klitoriskiihotin on joustava, mutta se oli hieman itselle pettymys, en saanut tällä kunnon tuntumaa aikaiseksi ja vauhdit olivat ehkä itselle liian kevyet, olisin toivonut rajumpaa ja kovempaa tuntumaa, vaikka moottorit ovatkin tässä lelussa hyvin tehokkaat. Lelusta löytyy 9 eri värinäohjelmaa. Onneksi vibraattorissa oli wand sauva, jonka avulla orgasmi oli taattu. Wand sauvan pää on pehmeän tuntuinen iholla sekä myös jämäkkä. Sauva osasi kyllä yllättää. Antoi hyvät tuntumat sekä orkut tosi nopeasti. Wand sauva on erittäin tehokas klitoriksen hierontaan sekä nännien hyväilyyn.

Orkkujen jälkeen vesisaippua pesu ja lelu odottamaan uusia seikkailuja. Lelu sopii monen eri paikan kiihotukseen, tässä on pelkästään mielikuvitus rajana. Moottorit ovat tehokkaat ja tavallista äänekkäämmät, joten tämä lelu jää pelkästään kotikäyttöön moottoreiden äänen kovuuden takia.

Vieraileva tähtikin pääsi nauttimaan tämän vibran kyydeistä. Vibra sujahti minun sisään ja sillä pystyi samanaikaisesti kiihottamaan kumppanin välilihaa ja kyrpää. Molemmat pystyivät nautiskelemaan yhtä aikaa. Vieraileva tähtikin kehui lelua. Voisin myös kuvitella, että sopii myös naisparien käyttöön hyvin. Minulle tämä jää käyttöön Wand sauvan ansiosta. Soololeikkeihin erittäin oiva väline sekä myös kumppanin kanssa käytettäväksi esimerkiksi esileikkeihin.

Kirjoittanut: Leopardileidi
Raksu ja Naksu29-v naispari

Tällä kertaa testasimme ZENN-tuotemerkin Three Double Pleasure -vibraattorin, josta löytyy nimensä mukaisesti kolme erilaista ominaisuutta: vibraattori, klitoriskiihotin sekä erillinen sauvamainen pää, jossa on niin ikään värinäominaisuus. Yhteen vibraattoriin on siis saatu sisällytettyä kaksi erilaista lelua: rabbit-mallinen vibraattori sekä magic wand -sauvakiihotin. Olemme kerran aikaisemminkin saaneet testattavaksi hieman vastaavanlaisen rabbit-vibraattorin, josta tuli heti yksi suosikkileluistamme, joten odotimme mielenkiinnolla pääsevämme kokeilemaan tämänkertaista testituotettamme.

Vibraattori vaikutti muotoilultaan melko tavanomaiselta, ja kaksi eri päätä oli saatu sovitettua mukavasti yhteen ilman, että tuote oli rakenteeltaan liian järeä. Väriltään Three Double pleasure oli tuttu ja turvallinen pinkki, mistä Raksulta pääsi pientä mutinaa – löytyisikö naisille suunnattuja leluja myös muissa sävyissä? Toisaalta väri lienee kuitenkin vibraattorissa toissijainen asia. Todelliseen testiin tuotteen teho ja toimivuus saatiin vasta käytössä.

Tuote oli olemukseltaan vakaa ja tuntui kädessä mukavalta muotoilunsa ja pehmeän silikonipintansa ansiosta. Vibraattorin ohjaaminen tapahtui simppelisti kolmella painikkeella. Painikkeiden avulla oli mahdollista säätää värinä joko pidempään varteen ja klitoriskiihottimeen, lyhyempään sauvamaiseen päähän tai molempiin yhtä aikaa. Voimakkuuksia oli kolme, minkä lisäksi lelussa oli yhteensä kuusi erilaista erikoisvärinää. Koska molemmat päät on mahdollista saada värisemään yhtä aikaa, on vibraattoria siis mahdollista käyttää paitsi yksin, myös samaan aikaan yhdessä kumppanin kanssa.

Ensimmäisellä testikerralla havaitsimme, että vibraattorin pidempi varsi tuntui käytössä varsin jämäkältä, mikä kuitenkin oli mielestämme yksinomaan positiivinen asia. Klitoriskiihottimen käyttö sitä vastoin aiheutti hiukan hankaluuksia. Kehoja on monenlaisia ja meidän kohdallamme varren ja klitoriskiihottimen mittasuhteet eivät täysin osuneet kohdalleen. Klitoriskiihottimen asento oli myös hieman haastava, ja tämä yhdistettynä sen jäykkyyteen aiheutti sen että pupuosuuden käyttö vapaasti sellaisenaan ei tarjonnut täysin onnistunutta kokemusta. Pienen harjoittelun jälkeen vibraattorista löytyi kuitenkin sopiva ote, joka salli klitoriskiihottimen liikuttelun sormilla ja antoi näin mahdollisuuden sekä keventää kiihottimen painetta että muuttaa sen asentoa omiin muotoihin sopivammaksi. Tämän havainnon myötä kokemus parani huomattavasti ja pääsimme nauttimaan lelun muista hyvistä puolista täysin rinnoin.

Jämäkän ja sopivan kokoisen varren lisäksi vibraattorin klitoriskiihottimen muoto oli asennosta huolimatta miellyttävä. Kiihotin oli vakaa ja leveä ja näin ollen myös anteeksiantavampi kuin kapeampi vaihtoehto, joka olisi vaatinut tarkempaa asettelua täyden tuntemuksen aikaansaamiseksi. Myös taikasauvapuoli oli muotoiltu sopivasti niin, että tuntuma oli tarpeeksi vahva, mutta lelun asettelu ei vaatinut liikaa keskittymistä kesken lemmenleikkien.

Tuotteen värinäominaisuudet olivat melko perinteiset, joskin molempien päiden yhtäaikainen värinä oli mukava lisä. Etenkin näin naisparina molempia päitä samanaikaisesti hyödyntävä tuote on loistava löytö, ja tuttuutensa vuoksi perinteiset rabbit- ja magic wand -lelut yhdistävä Three Double Pleasure onkin helposti lähestyttävä vaihtoehto lelukokoelmaansa vasta kartutteleville pariskunnille. Ainoa miinus värinäominaisuuksista on se, että värinää ei ole mahdollista palauttaa suoraan edelliselle tasolle, joten nopea tasojen edestakainen vaihtelu ja värinätuntumalla leikittely ei ollut yhtä helppoa, kuin olisimme toivoneet. Lelu oli myös äänenvoimakkuudeltaan melko tavanomainen, ei siis kovin huomiota herättävä, mutta ei myöskään erityisen hiljainen.

Kuten mainittu, yksi nykyisistä lempileluistamme on juurikin rabbit-mallinen vibraattori. Three Double Pleasure tarjoaa kuitenkin hieman erilaisen kokemuksen miellyttävän jämäkällä varrellaan ja leveällä klitoriskiihottimellaan, sekä molemmille samanaikaista nautintoa tarjoavilla kahden pään ominaisuuksillaan. Pidämme siis tuotteen varmasti osana leikkejämme jatkossakin.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: Fleshlight Boost - Blast Female tekoanus, Light Medium Seuraava arvio: Fun Factory Vim - Wand-vibraattori
v