Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Kiotos Dildo Butt - masturbaattori

TESTIRAPORTTI

Toinen testaajapari totesi tämän sekä sooloiluun että yhdyntään sopivan tuotteen mielikuvitukselliseksi masturbaattoriksi, joka toimii hyvin niin yksin kuin yhdessä. Toinen pari koki masturbaattorin hankalaksi käyttää, eikä se tuonut kiksejä myöskään miehen sooloilussa.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Nyt on masturbaattorilla painoa! Paketista paljastuu reilun 600 g painoinen kikkeli, jolla on pakarat. Hetken hekottelun jälkeen alkaa käyttöideakin aueta. Kyseessä on siis 2-in-1 masturbaattori, johon mennään sisään pakaroiden välissä piilevään anuksen kautta. Tunneli jatkuu peniksen sisään, joka taas päättyy dildomaiseen nuppiin. Lähes koko dildon varsi on siis onttoa ja ainoastaan pää on kovempi. Materiaali on erittäin pehmeää, ja tästä syystä tuote ei toimi dildona näin pelkiltään, vaan vaatii sisäänsä joko peniksen tai jonkin muun jäykistävän täytteen.

Masturbaattorina tuote toimii itseasiassa oikein mallikkaasti. Tunnelin ollessa 18,5 cm pitkä ja materiaalin hyvin joustavaa, niin tähän mahtuu isompikin vehje. Aukko vaikuttaa tiukalta, mutta venyy kyllä mallikkaasta. Oma 16 cm saa tällä oikein hyvän tuntuman eikä pienemmälläkään varmasti tule ongelmia. Tunnelin sisäpinta on herkullinen nystyräinen ja poimuinen, joten stimulaatio on taattu. Materiaalin joustavuuden ansiosta se ei kuitenkaan ole liian voimakas, kuten kovempaa materiaalia olevissa masturbaattoreissa saattaa olla ongelma, ainakin omalla kohdalla. Tunneli on todella syvä ja toisesta päästään umpinainen, joten sen kunnollinen puhdistaminen voi olla hieman haastavampaa kuin vastaavan, jossa on läpireikä. Käytännössä kuitenkin puhdistus onnistuu hyvin, kunhan käytti hieman malttia. Materiaalin pehmeyden vuosi aukkoa ei kannata levittää pesun aikana liian voimakkaasti, ettei se repeä. Tuotetta yksin testaillessa käy ilmi, että dildo-osa, jonne penetroiva penis siis menee sisään, heiluu työntöjen tahdissa edes takaisin. Tämä on tietty melko stimuloivaa niin visuaalisestikin, mutta hieroo myös sisällä olevaa terskaa todelle maukkaasti. Tässä kohtaa on ehkä todettava, että ajatus omien työntöjen tahdissa edessä heiluvasta peniksestä saattaa olla tiukkapipoisimmille liikaa. Muille se tarjoaa mahdollisuuden omalla puristuksella säädellä masturbaattorin tiukkuutta ja saada lisäkiksejä.

Juuri tämän penisosan vuoksi tätä tuotetta voi käyttää myös omanlaisenaan penissleevenä. Penis pakaroiden välistä sisään ja dildo-osa partneriin, jolloin tarjolla on pidempää ja muhkeampaa yhdelle ja tiukempaa toiselle. Dildo-osan pituus on 14,5 cm, mutta sen pehmeyden vuoksi se ei aiheuta ikävää painetta osuessaan vaginan pohjaan. Tässä käytössä tuotteen toisessa päässä olevat pakarat tarjoavat toisaalta hyvän kiinnipitopaikan, mutta painavuutensa vuoksi tekevät sleevellä painamisesta vähän hankalaa. Tässä käytössä tuotteeseen kohdistuu huomattavasti enemmän edes-takaista venytystä, ja materiaalin pehmeyden vuoksi siinä alkaa näkyä hieman kulumisen merkkejä. Sleevenä tämä toimii ihan kohtalaisesti, mutta lähinnä koska de laajentaa tuotteen käyttöä.

Kaiken kaikkiaan hintaansa nähden hyvä masturbaattori, jonka muunlaisen käyttömahdollisuudet tekevät siitä vielä mielenkiintoisemman. Se ei ehkä ole paras missään osa-alueessaan, mutta ”tällä rahalla saa tällaisen”.

Plussat:
- Perushyvä masturbaattoria, joka tuplaa itsensä sleevenä
- Tarjoilee perustuotteista poikkeavia visuaalisia virikkeitä
- Tunnelin hyvä kuviointi

Miinukset:
- Materiaali vaikuttaa vähän herkältä
- Ei välttämättä tiukkapipoisimpien juttu

Kenelle?
- Poikkeuksellisen mallista masturbaattoria kaipaavalle
- Sille joka kaipaa masturbaattoria, jota oikeasti voi käyttää myös partnerin kanssa

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Laura & PalmerPari, N40, M43

Heti ensi alkuun pitääkin mainita tästä tuotteesta saman tien, että olipas tämä Kiotos Dildo Butt-masturbaattori yllätys muutamallakin tavalla!

Ja harmiksemme, samaan hengenvetoon myös myöntää, että monellakin tasolla tämän lelun yllättävyys ei ollut sitä positiivista laatua.

Ensinnäkin olimme innoissamme, kun saimme jälleen postilta ilmoituksen uuden testattavan tuotteen saapumisesta. Tuota ilmoitusta uudesta Kaalimadon testilelusta, kun aina odottaa edellisen arvostelun jälkeen hyvinkin paljon!

Lisäksi kun tuoreen testilelun paketilla oli painoa sen verran, että jo senkin puolesta innostus oli jo lähikaupan postin automaatilla aika lailla tapissaan mielenkiinnosta, että mitäköhän sieltä tällä kertaa mahtaa ilmaantua meidän iloksemme.

Kotiin päästyämme, aukesi mysteeripaketti hyvin nopeasti...

Yllätys oli alkuun jokseenkin positiivinen ja innokas, huumorilla höystettynä myös, sillä moista emme osanneet alkuunkaan odottaa ja hymyhän tuosta Dildo Butt kombosta lävähti kasvoille!

Kombinaatio Dildosta, sekä pyllyaukkoa simuloivasta reiästä kasseineen! Mikä voisi siis mennä pieleen!? Ideana siis aivan mahtava! Toteutus ei niinkään...

Paketti itsessään ei kovin kummoinen ollut, peruspaketointi, jossa suuri kuva itse lelusta ja siitä, mitä kovasti luvataan lelun olevan. Selkeä paketti, ensikatsomalla tuli kyllä selväksi, että millaisesta tuotteesta on kysymys.

Paketissa oli selkeästi näkyvissä itse tuote, iso jäykkä Dildo, sekä miesosapuolelle tarkoitettu peffaosio, pikkuisella anusta muistuttavalla reiällä varustettuna. Tuosta siis päätellen tuotetta voisi käyttää yhdessä naisen kanssa samanaikaisesti, tuomaan lisämaustetta yhteisiin puuhiin!?

Count me in!

Paketti itsessään vaikutti ja näytti todella hyvältä siis, kunnes pääsimme itse avaus prosessiin.

Kas, tuossa juuri piileekin tuotteen heikkoudet. Avasimme tuotteen paketistaan, ja saimme tuon 24 cm mörököllin käsiimme. Pettymykseksemme Dildo-osio oli jotain suoraan sanottuna hämmentävää ja epäeroottista! Jopa hieman kuvottavaakin ja luotaan pois työntävää.

Mainittakoon, että tuo Dildo-osio ei ensinnäkään ole sitä mitä paketissa oleva kuva antaisi ymmärtää. Paketin kannessa, kun komeilee kovana oleva kalu, täydessä seisokissaan.

Kun paketti saatiin avattua ja kyseinen lelunen otettua ulos paketistaan, sieltähän paljastui löysempää löysempi Dildo-osio! Tuo jo itsessään herätti hämmennystä. Miten tuon saisi millään ilveellä naisen sisään, kun se siinä vaan lerputtaa lötkönä!?

Totta kai, ideana on, että mies työntää elimensä sinne anus osioon, ja sitä kautta tuo lörppy Dildo-osa saisi tarpeellisen jäykkyyden, jotta nainenkin siitä iloa saisi. Edelleen ideana mahtava... toteutus ei niinkään!

Herääkin siis kysymys: Mitä jos mies on pienempi kuin tuon 14,5 cm, joka paketissa mainitaan Dildo-osion olevan? Se siinä sitten lerputtaa kivasti, antaen naiselle ei yhtään mitään muuta kuin vaikeasti sisään laitettavan lötkön tekoelimen, ilman minkäänlaista tyydytystä, jota lötkeyden takia ei vaan sisälle saa!

Hyvät nauruthan moinen lötkö kalu sai aikaan... mutta jos ajattelee että siitä jotakin iloa olisi naisperspektiivin osalta, niin eipä tuota tuotetta voida ainakaan täällä päässä suositella muuhun kuin joko naurun aiheeksi, tai sitten lahjaksi ihmiselle, josta ei liian paljoa välitä!

Yhdessä puuhaillessa, tuon lötkön käärmeen sisään saaminen on hyvin vaikeaa, vaikka itse henkilökohtaisesti omaankin tuon mitan vaatiman elimen. Dildo-osa on vaan niin lötkö, että meidän huushollissamme moisella ei ole minkäänlaista arvoa, saatikka enempää uusiokäyttöä, muuta kuin sitten tämän testaamisen verran!

Jos ajattelisi tuota joskus uudestaan käyttävänsä, niin aivan suosiolla ennemmin sitten laitan oman elimeni naiseni sisään, kuin sitten yrittäisin kikkailla tuon lörpyn kanssa toivoen, että nainen siitä nauttisi :)

Kokemuksia soolona (mies):
Juu... onhan tässä tuotteessa se miehen osio myös edustettuna, tuon pienen anus aukon muodossa.

Olen sen verran kokeillut myös tekovaginoita, että osaan hieman jo erottaa ne hyvät moiset niistä huonoista moisista. Mitkä tuntuvat lähelle aitoa naista ja mitkä vain mainostavat olevansa moisia.

Myös pylly osaston moisia olen testannut, joten omasta mielestäni ainakin osaan hieman jo kartoittaa näiden teko-mikälie lelujen laadun oikeista ihmisaukoista.

Tämä tuote ei kyllä tee juurikaan mitään höpöä sillä sooloseksin saralla, jos sitä toivoo tästä irti saavansa!

Varsinkin kun ajattelee että olen hetero mies, joten se kokemus, että työnsin värkkini tuon leluun sisään, samalla kun se lötkö kalu siinä roikkuu, on asia, jota jopa hieman häpeän! :)

Mikään kun ei ole vastenmielisempää heteromiehelle kuin se, että kuten tässä lelussa, työntyä sisään pyllyä muistuttavaan reikään, ja samalla siinä sitten roikkuu lötkö Dildo, josta pitäisi sitten jollain ilveellä saada eroottista tunnelmaa kehitettyä! :D En tiedä, että mitä se vaatisi, että tuosta näystä nauttisi? Olisi tuo tuote edes suoraan tekovagina taikka tekopylly, ilman sitä, että siinä olisi se lerppu heppi roikkumassa samalla kun siitä yrittää jollain tavalla nauttia väkipakolla. Tämä siis vain heteromiehen perspektiivistä katsottuna.

Ehkä joku pariskunta saisi tästä jotain kivaakin aikaan. Mutta enpä itse suosittelisi tätä tuotetta, en soolo seksiin ainakaan hetero miehelle, enkä varsinkaan oman rakkaan naisen kanssa, sillä tuotteen lerppuprosentti on sitä luokkaa, että vaikka omaankin ison vehkeen, tämä tuote ei vaan mene naisen sisälle, vaikka kuinka sitä yritettiin! :)

Edelleen... idea hyvä. Toteutus nolla!

Ei tätä kyllä suosittele kenellekään peba simulaatioon soolo aktiin, ellei tätä ilmaiseksi saa Äidiltä joululahjaksi.

Peffa simulaatioon tämä tuote ei vaan sytytä heteromiestä millään tasolla, johtuen moisen 14,5 cm lerppu ulokkeen takia!

Ennemmin laittaisin sinkkumiehenä rahaa kunnon Flesuun.. joiden perse-emulaatio sentään on semi lähellä oikeaa pebaa! Fleshlight sentään toimii omaan kivaan huomattavasti paremmin kuin tämä perse aukko, lörppy penis jatkeella!

Kirjoittanut: Laura & Palmer
Edellinen arvio: Satisfyer - Deep Diver Seuraava arvio: Ouch - Whip with Realistic Dildo
v