Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure Pro

TESTIRAPORTTI

Tämän laitteen käyttö vaatii testaajan mukaan hieman kärsivällisyyttä, mutta lopputulos on ainutlaatuinen! "Imu on upea, se turvottaa ihan eri lailla paikat kuin yleensä, herkistäen kosketukselle."

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

En ole ollut mikään Satisfyerin tai muiden pilluimureiden ystävä, mutta nyt minulle tuli mahdollisuus testata naisten pumppua. Eikä mitä tahansa pumppua, vaan pumppua, jossa on imun lisäksi myös g-pistevibraattori sekä klitoriskiihotin. Vaikutti todellakin kokeilemisen arvoiselta…

Laadukkaan oloinen, melko kookas (yli 20 cm) kapistus löytyi pahvisesta paketista. Kielen mallinen, tumman pinkki klitoriskiihotin toi mieleen hentai-tyyppiset sarjakuvat, vaikka ei nyt mikään pitkä ollutkaan. Englanninkieliset käyttöohjeet olivat painettu pakkauksen kanteen ja olivat kattavat. Ohjeessa suositeltiin lataamaan laite ennen käyttöönottoa, joten laitoin sen lataukseen ja sitten iltaa malttamattomana odottelemaan.

Pumpun mukana pakkauksessa tulee laturin johdon lisäksi kaksi kielen päälle laitettavaa silikonista karhennettua kappaletta. Ilmeisesti tarkoituksena on saada kitkaa tai sitten pehmentää melko kovan kielikappaleen tuntumaa. Kokeilin sekä silikonilla, että ilman ja täytyy sanoa, että ilman oli mielestäni parempi. Lisäksi pakkauksessa oli mukana kaksi erilaista pumpun sylinteriä, pyöreämpi ja pitkulainen. Näin naisten erilaiset anatomiat tulee huomioiduksi. Sylinteri on kovaa kirkasta muovia ja on helppo irrottaa kääntämällä ja sitten vetämällä. Sylinterin reunoissa on silikoniset tiivisteet, joihin suositeltiin liukuvoidetta alipaineen aikaansaamiseksi.

No sitten itse testailuihin. Kaikki säätönapit löytyvät varresta. Alin käynnistää vibraattorin, toiseksi alimman pumpun, kolmas sammuttaa koko laitteen ja ylin liikuttaa kieltä. Pitkään painamalla moottorit käynnistyvät ja lyhyellä napautuksella pääsee seuraavaan ohjelmaan.

Ajattelin itselleni sopivan ovaalin mallisen sylinterin, joten laitoin sen paikalleen. Hieroin Kaalimadon vesipohjaista liukuvoidetta ajeltuun alapäähäni ja asettelin pumpun paikoilleen. Imu ei oikein sattunut kohdilleen, vaan vuoti aina jostain reunasta, vaikka kuinka yritin painaa laitetta alapäätäni vasten. Vaihdoin lennosta pyöreän sylinterin ja kas kummaa, johan alkoi tapahtua. Imut ovat varsin tehokkaita, häpyhuulet venyvät kohti kieltä ja kirkkaan sylinterin läpi on helppo tarkastella vähän ehkä härskinkin näköistä tapahtumaa. Veikkaan, että suositus karvattomasta alapäästä tämän laitteen käytön kohdalla johtuu paitsi siitä, että silikonireunan saa paremmin karvatonta ihoa vasten tiiviisti, myös siitä, että imu pumpatessaan voi aiheuttaa tukistusta karvoihin. Sylinteri myös täyttyy tehokkaasti häpyhuulista, voi olla, että karvan kanssa tulisi liian ahdasta.

Imuohjelmia on kolme erilaista ja niitä saa vaihdettua painamalla imunappia lyhyesti. Koko laitteen saa sammutettua imunapin yläpuolisesta napista, joka on ihan hyvä ominaisuus. Kaikkien moottoreiden jyllätessä tuntuma voi nimittäin muuttua sen verran kovaksi, että tarvitsee pikasammutusta. Jo pieninkin imuteho oli varsin tehokas ja veri alkoi pakata häpyhuuliin ja klitorikselle. Kieli, jonka päälle laitoin silikonikappaleen, osui vaivatta paisuneisiin kudoksiin. Itse kielen kun käynnisti, oli se ainakin aluksi liikaa. Kielessä on seitsemän erilaista liikettä, joita on helppo vaihtaa ylimmästä napista. Mutta ne kaikki tuntuivat liian voimakkailta. Olisin kaivannut erittäin hidasta liikettä, enkä sellaista löytänyt. Tosin paisuneet kudokset sai pumpulla liikkumaan ihan vain kieltä vasten pumppaavalla liikkeellä, ja se tuntui varsin hyvältä. G-pistettä varten olin työntänyt laitteen ihan mukavan kokoisen vibraattorin sisääni. Kymmenestä eri värinäohjelmasta eniten pidin tasaisesta hurinasta. Ihan sellaista pankin räjäyttävää tunnetta g-pisteelle en vibralla saanut aikaiseksi, kuin mitäpä vaikka hommansa osaavat sormet tekevät. Kaikkien kolmen ominaisuuden ollessa päällä ei laitetta voi kehua maailman hiljaisimmaksi. En oikein osannut rentoutua käsittelyssä, joten lopulta päätin siltä erää luovuttaa. Pyysin puolisoani hyväilemään minua käsin ja se tuntuikin imun jälkeen todella hyvältä. Veri oli selvästi pakannut enemmän kudoksiin ja se oli ihan käsinkin koettavissa. Eli sillä kertaa laite kävi hyvästä esileikistä.

Toisella kerralla pääsin jo helpommin alkuun, kun säädöt olivat selvillä. Sormi vain tuntui helposti menevän varressa takana sijaitsevan ilma-aukon päälle, joka haittasi pumpun toimintaa. En myöskään saanut hyvää otetta renkaasta, josta ilmeisesti olisi suunniteltu pidettäväksi kiinni. Koin, että tarvitsen painaa laitetta enemmän itseäni varten, jotta sylinteri pysyisi hyvin paikallaan. No riippuu varmaan käyttäjästä, miten saa parhaimmat viritykset itselleen. Pumppu oli toisellakin testikerralla se paras osuus laitteesta. Kumppanin kanssa testaillessa ei vaan kärsivällisyys riittänyt viedä hommaa maaliin asti.

Kolmannen kerran otin laitteen käyttöön yksin. Värisyttelin ensin klitoristani vibralla, jonka työnsin sitten emättimeeni. Pumppu päälle ja imemään. Häpyhuulet imeytyvät varsin pitkälle sylinteriin, näyttää hassulta mutta tuntuu hyvältä. Tällä kertaa otin kielen päältä pois silikonikappaleen, ja se olikin toimivampi ratkaisu. Kokeilin kieltä myös ilman sylinteriä ja imua, kun olin aiemmin kokenut kielen liian rajuksi imu päällä. Se oli ihan jees, mutta vähitellen halusin lisää imua. Sylinteri takaisin ja imu päälle. Jo se yhdistettynä g-pistevibran värinään oli omiaan nostamaan kiihotustani. Uskaltauduin laittamaan kielen päälle ja kas kummaa, sehän tuntuikin oikein hyvältä. Yksin touhutessa pystyin selvästi paremmin keskittymään laitteen nostamiin tuntemuksiin. Kokeilin myös g-pistevibra sammutettuna, mutta tärinä oli ehdottomasti parempi. Jonkin aikaa kaikkien moottorien huristaessa huomasin, että tämähän onkin aika kuumottavaa. Lisäsin kieleen vielä pykälän nopeutta ja se väsymättä nuoli minut huipulle. Ihanaa! Sammutin kaikki moottorit kerralla ja jäin fiilistelemään turpeiden paikkojeni kanssa vielä hetken.

Laite vaati ainakin minulta hieman kärsivällisyyttä, että sain säädöt kohdilleen, mutta lopputulos on ainutlaatuinen. Imu on upea, se turvottaa ihan eri lailla paikat kuin yleensä, herkistäen kosketukselle. Sopii siis myös esileikkiin. Parhaimmillaan näkisin sen kuitenkin olevan yksin käytettynä, silloin voi antautua täysillä imettäväksi ja nuoltavaksi.

Plussat:

 • Miellyttävä materiaali
 • Helppo ohjaus, pimeässäkin näkee säätönappulat niihin syttyvän valon ansiosta
 • Moottoreissa ohjelmia riittävästi
 • Moottoreita voi ohjata erikseen
 • Imu kohdistuu isolle alueelle ja saa aikaan uskomattoman fiiliksen
 • Tämä nuolija ei väsy

Miinukset:

 • Ei ole vesitiivis, vain roisketiivis
 • Melko kovaääninen
 • Suositellaan käytettäväksi vain 30 min. kerrallaan
 • Häpyhuulet imeytyivät niin pitkälle sylinteriin, että välillä kieli ei mahtunut kunnolla liikkumaan
 • g-pistevibraa ei saa käännettyä jyrkempään kulmaan
 • Melko kookas laite + vaihtokappaleet: missä säilyttää?
 • Käyttö vaatii opettelua, vaikka vaiva kyllä palkitaan

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: King Cock - The Crown Jewels kivekset vibraattorilla Seuraava arvio: Bionic - Thrusting tekovagina
v