Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Teazers - Ruusu klitoriskiihotin & kuulavibraattori

TESTIRAPORTTI

Teazers-sarjan ihanan erikoinen seksiväline on testiryhmäläisten mielestä monipuolinen seksiväline, joka sopii sekä yksin että yhdessä käytettäväksi. Tämä seksiväline ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto, jos vaivana on asunnon taikka makuuhuoneen ohuet seinät tai kovin herkkä hajuaisti.

Sensu ElliNainen, 46 v.

Olen tässä viikon ajan tutustunut uuteen leluuni, jonka olen nimennyt Ruusunnupuksi, sillä sen näköinen se juurikin on. Punainen kukka, jossa varren toisessa päässä punaiset vibraattorikuulat. Tämä Ruusunnuppu jakoi ensisilmäyksellä mielipiteeni täysin kahtia. Ehkä siksi, että sen ulkonäkö ja kaksiosainen muoto eivät herättäneet alkuun minkäänlaisia fiiliksiä. Mietin jopa, että jälleen yksi lelu klitalle, muoto on vain erilainen. Mutta toinen, uteliaampi puoli minusta halusi päästä ruusua kokeilemaan pian, koska kuten aikaisemminkin, lelut ovat yllättäneet minut täysin lähempää tutustumista tehdessäni.

Tämä Ruusunnuppulelu koostuu siis kahdesta osasta, ruusukukan kielimäisestä kiihottimesta ja varsiosan kuulamaisesta vibraattorista. Voit valita käytätkö niitä yhdessä vai erikseen. Monipuolisuutta lisäämään molempiin päihin on talletettu useampi eri värinä- ja toimintanopeus. Jälleen kerran lelu on todella miellyttävää, pehmeältä tuntuvaa materiaalia ja kosketusherkkyyttä voit lisätä liukuvoiteella. Lelu on täysin vedenpitävä ja sen voit ladata kätevästi mukana tulleen USB-johdon avulla.

Lelun pakkaus ei suuremmin herättänyt tunteita, vaikka kuvat pakkauksen kyljessä kertoivatkin kaiken oleellisen sisällä olevasta kukasta. Mutta kuinka tämä lelu sitten toimii? Kuten arvata saattaa, kuulamaiset vibrapallot surisevat lelun ollessa päällä ja niiden muoto mahdollistaa niiden käytön, ehkä enemmän tavalliseen tapaan, hieroen kropan eri alueita, mutta ne voi myös laittaa sisälle emättimeen tai peppuun. Uteliaille mielille todettakoon, että jo pelkkä peppureiän hieronta surisevilla kuulilla tuntuu uskomattoman hyvälle. Ja kuulathan sopivat myös miehen käyttöön, luonnollisesti.

Värisevillä kuulilla voi myös leikkiä siten, että pitää melko jykevästä ruusuosasta kiinni ja antaa pallojen liikkua iholla rennon varren varassa. Tällöin kosketuksesta tulee myös paljon pehmeämpi, vaikkakin enemmän hallitsematon ja toisinaan jopa ihanan holtiton. Varsinkin silloin, kun ruusun päästä et ole itse pitämässä kiinni, vaan joku toinen määrää värisevien kuulien suunnan kehollasi tai jalkojesi välissä.

Itse kukkaosasta löytyy keskeltä yksi pidempi, kielimäinen terälehti, joka sekä värisee että liikkuu kielimäiseen tapaan. Tähän liikkuvaan kieleen saa myös erilaisia värinätehoja aikaiseksi painamalla kukan kyljessä olevista kytkimistä. Itseasiassa molemmissa päissä on seitsemän erilaista ohjelmaa. Kytkimien kohdalla palaa myös valo lelun ollessa päällä, mikä sinänsä helpottaa kytkimien löytämistä silloin, kun tilanne on ns. päällä ja haluaa saada säätöjä aikaiseksi. On myöskin tunnustettava, että tätä arviointia kirjoittaessa ja lelun toimintoja ja omia fiiliksiä kuvaillessa on ollut pakko välillä liikutella juuri tätä kielimäistä, värisevää ja liikkuvaa ruusunlehteä etenkin nännejäni vasten. Ja istuessani kylpytakki päällä, läppärin edessä, jalat auki molemmin puolin tuolia, on häpyhuulieni välissä surrannut myös välillä lelun kuulamainenkin pää. Mutta tämä kaikki tietenkin vain testimielessä.

Totta puhuakseni tämä lelu on ollut ehkä haastavin arvosteltava tähän mennessä. Eikä suinkaan sen takia, että se olisi niin vaikeasti testattava, vaan nimenomaan sen monipuolisuuden vuoksi. Se on seksuaaliselle, kiimaiselle mielelle vastustamaton leikkikappale. Ja miltei jokainen kerta, kun olen arviointiani alkanut kirjoittamaan, muutaman lauseen jälkeen löydän itseni sängyltä lelun kanssa testaamassa jotain uutta yhdistelmää tai toimintoa.

Lelusta lähtee melko voimakas ääni, verrattuna varsinkin edelliseen testileluuni, Mea imevään klitoriskiihottimeen. Ensin hiukan jopa häiritsevästä äänestä on kuitenkin tullut itseäni kiihottava elementti. Tämä matala, konemainen surina muistuttaa miltei jykevämpääkin seksikonetta, mutta ihan kuin sen loppumaton, tauoton ääni kertoisi minulle, ettei värähtelevät voimat tule loppumaan jalkojeni välissä ennen kuin orgasmi valtaa kehoni. Ja se ajatus tietenkin kiihottaa mieltäni todella paljon.

Joskus hiukan jopa harmittaa, koska kuulien voimakkain värinä on niin tehokas, että se ohittaa nopeudellaan pitkäaikaisen vibraleluni. Ja joskus on pakko hiljentää tehoja ennen laukeamista, koska pelkään orgasmini räjäyttävän muidenkin asukkaiden korvakäytävät. Toki ihmisiä on niin erilaisia, joten tunneskaalakin varmasti vaihtelee käyttäjän myötä. Ja toiset pitää enempi rajummasta, kun toisille vähemmän on enemmän. Ja kai se räjäyttävä orgasmikin kertoisi taloyhtiölle vain onnellisista asukkaista.

Yhteenvetoa ja huomioita:

  1. Kaiken kaikkiaan monipuolisin testaamistani leluista, eikä hintatasokaan ole korkein mahdollinen. Sopii monipuolisuutensa vuoksi myös miehille, vaikka laatikon kyljessä teksti viittaakin lelun olevan enemmän naisten heiniä. Lämmin suositus kokonaisuudessaan yksin tai kahdestaan leikkiville.
  2. Melko isokokoinen, esimerkiksi reissuun mukaan otettavaksi, mutta juuri sopivan kokoinen leikkimiseen ja käteen. Ja pituutensa ansiosta lelun molempia päitä voi käyttää yhtäaikaisesti. Melko äänekäs, mikä voi toisia haitata tai sitten heille käy kuin allekirjoittaneelle ja ääni saa mielen kostumaan entistä enemmän.
  3. Tehokkuudesta pisteet sekä kuulamaiselle että kielimäiselle päälle. Kielen liikerata yllättävän suuri ja kieleen upotettu värinä lisää kivasti liikkuvan osan tehokkuutta. Liukkari on hyvä varata mukaan leikkeihin, jotta tehokkuudesta pääsee nauttimaan kaikki kropan alueet ja reiät.

Kirjoittanut: Sensu Elli
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Saatuamme Teazersin tuotteen, odotimme innolla pääsevämme kokeilemaan sen kiehtovaa konseptia. Teazersin ruusun tarkoitus on stimuloida naisen alapäätä nuolemalla ja värisemällä. Tuote on ulkoisesti ja materiaaleiltaan hyvin toteutettu. Tuotteen materiaali tuntuu iholla miellyttävältä, sileältä ja pehmeältä, ja ruusun ulkonäkö on houkutteleva ja laadukas. Ruusun keskeltä löytyy kielen mallinen osa ja ruusun "varren" päästä hieman perinteistä luotivibraattoria muistuttava kuulavibraattori. Ruusun kyljestä löytyy kaksi painiketta, joilla ruusun ja kuulavibraattorin toimintoja ohjataan. Toisesta painikkeesta hallitaan kielen nuolemisnopeutta ja rytmiä, ja toisesta painikkeesta taas kuulavibraattorin värinätoimintoja.

Kuulavibraattorin värinä oli miellyttävän tuntoinen ja tarjoaa nautinnollisia hetkiä sekä emättimen että klitoriksen stimuloinnissa. Kielellä voi stimuloida klitorista ja kuulavibraattorin voi laittaa sisälle emättimeen. Värinä on miellyttävän tuntuinen niin emättimessä kuin klitorista stimuloidessa. Ruusun varsi on myös niin pitkä, että kuulavibraattorin voi asettaa myös anukseen. Kuulavibraattori on muotoiltu tätä käyttötarkoitusta silmällä pitäen myös niin, ettei se pääse uppoamaan anukseen helposti. Etenkin klitorista stimuloidessa tosin tuntuu, että käsi turtuu helposti, kun kuulavibraattoria operoidaan kädellä.

Tuote on helppo pitää puhtaana sen vedenpitävän rakenteen ansiosta. Tuotteen lataus onnistuu myös helposti mukana tulevalla latauskaapelilla ja magneettien avulla toteutetulla latauksella. Näiden positiivisten asioiden lisäksi on myös puhuttava joistain meitä harmittaneista asioista. Ensimmäinen asia mikä pistää silmään, tai tässä tapauksessa nenään, on tuotteen voimakas haju. Ruusussa on pistävä haju, joka lievittyi hieman tuotetta pestäessä, mutta ei kuitenkaan lähtenyt millään pois useasta saippuapesusta huolimatta. Tuote haisee valitettavasti edelleen usean käyttökerran ja pesun jälkeen.

Ruusu on itsessään myös melko äänekäs, etenkin sen kieltä liikuttava moottori pitää huomattavan kovaa "väsyneen sähkömoottorin yninää". Tämä on ehkä paras tapa kuvailla ääntä. Ruusua kieltä ei siis käytetä kovin vaivihkaa. Äänestä huolimatta moottori jaksaa liikuttaa kieltä voimakkaasti, ainoastaan sen ääni antaa jotenkin väsyneen kuvan moottorin toiminnasta. Ruusun kuulavibraattorin värinästä lähtee myös tasainen humina, mutta se ei ole häiritsevän kuuloinen. Lisäksi ruusun kieli on melko kömpelö. Kokeilin lelua mieheni kanssa valmiiksi kiihottuneena useamman kerran, ja fiilis tyssäsi aina kuin seinään. Ruusun nuolemistoiminto on ennalta arvattava ja hyvin kömpelö ja konemainen. Tämä on toisaalta itsestään selvää, sillä konehan se on, mutta lelun tarkoitus on kuitenkin pyrkiä jäljittelemään nuolemista edes jossain määrin, eikä se siinä onnistu mielestäni edes vähääkään. Kuulavibraattorin värinätoiminto on mielestäni taas hyvä, mutta pitkä ruusun varsi on hieman hankala, sillä kuulavibraattoria käytettäessä koko loppu ruusu vain roikkuu pitkin poikin matkassa.

Miehen näkökulmasta kokemus on melko samanlainen. Koska ruusun kieli on melko pieni ruusun kokoon nähden, on välillä vaikea nähdä, mitä kohtaa kieli nuolee. Loppu ruusu peittää nimittäin kielen melko helposti ja vaikeuttaa emättimen tarkkaa stimulointia. Kuulavibraattorin käyttö taas oli helpompaa ja selkeämpää.

Ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaa olemme tilanteessa, jossa emme osaa suositella kokeilemaamme tuotetta oikein kenellekään. Teazersin ruusu kuuluu mielestämme siihen kategoriaan, missä teoriaa ei olla saatu tuotua käytäntöön onnistuneesti. Tuote ja sen toimintaperiaate ovat erinomaisia paperilla, kukapa ei tahtoisi suuseksiä tarjoavaa seksivälinettä, mutta valitettavasti käytännön toteutus ei ole mielestämme onnistunut.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Raksu ja Naksu29-v naispari

Avatessamme tällä kertaa Kaalimadolta vastaanottamamme paketin, emme voineet olla huokaisematta ihastuksesta. Teazersin Stimulator and Vibrator for Her -klitoriskiihotin-vibraattoriyhdistelmä oli erittäin kaunis tuote, jonka muotoilua ei voinut olla ihailematta jokaisella käyttökerralla. Ensimmäinen ajatus olikin, että tässä olisi tuote, joka ulkomuotonsa puolesta sopisi esimerkiksi ihastuttavaksi lahjaksi laitteen muistakin ominaisuuksista iloitsevalle kumppanille.

Teazersin kiihotin koostui kahdesta päästä, joista suurempi oli muotoiltu ruusun malliseksi ja pienempi oli miellyttävän näköinen ja muotoinen bullet-vibraattori. Päiden välissä oli notkea, nauhamainen varsi, joka salli molempien päiden itsenäisen liikuttelun ja käytön. Materiaaliltaan tuote oli tuttua pehmeää silikonia tumman pinkissä sävyssä, jonka lisäksi ruusua koristi ruusukultainen metallinen aksentti. Tuotteen ulkonäköön oli siis varmasti panostettu runsaasti, mutta testailun perusteella se valitettavasti jäi tuotteen kohokohdaksi.

Ominaisuuksista erikoisempi oli ruusupään nuoleva klitoriskiihotin. Ruusun keskeltä löytyi eroottisen näköinen, hieman kielen mallinen pää, joka tuotetta käytettäessä liikkui edestakaisella, nuolevalla liikkeellä. Bullet-pää puolestaan tarjosi tutun vibraattorikokemuksen, joka oli notkean varren ansiosta toki mahdollista yhdistää ruusupään kanssa samanaikaisesti käytettäväksi.

Odotukset klitoriskiihottimen toiminnasta olivat ennakkoon hyvät – ruusun kieli oli muotoiltu linjoiltaan pehmeäksi mutta olemukseltaan jämäkäksi, ja kielen liike oli riittävän rauhallinen miellyttävään kokemukseen. Käytännössä lelun käyttäminen osoittautui kuitenkin yllättävän vaikeaksi. Kielen oli haastavaa liikkua, jos siihen kohdisti liikaa painetta, joten kiihotinta oli kaiken aikaa pidettävä riittävän etäällä kohteestaan. Vaikka ruusussa oli useita erilaisia liikemoodeja, suurin osa niistä oli sen verran hitaita, että huipun saavuttaminen jäi kaukaiseksi haaveeksi. Bullet-vibraattoriin yhdistettynä tasaisella tahdilla nuolevalla ruusupäällä oli kuitenkin mahdollista saada aikaan hyvätkin tuntemukset, joten pääsimme tälläkin kertaa Teazersin kanssa maaliin asti. Toisaalta lelu oli toimintamekaniikaltaan melko erilainen verrattuna esimerkiksi aiemmin testaamiimme tuotteisiin. Voikin olla, että kiihotin olisi vaatinut vielä useampia testauskertoja ja enemmän opettelua, että siitä olisi saanut kaiken irti.

Jos Teazers ruusukiihottimen ja vibraattorin muotoilu olikin omaa luokkaansa, niin sitä olivat myös tuotteen ääni- ja hajumaailma, mutta eivät valitettavasti yhtä positiivisella tavalla. Vibraattoripää oli hiljainen ja miellyttävä, mutta ruusupää piti liikkuessaan poikkeuksellisen kovaa mekaanista ääntä, joka korviin osuessaan häiritsi jopa hieman lemmenleikkeihin keskittymistä. Lisäksi tuote haisi paketista tullessaan erityisen vahvasti alkoholilta, ja vaikka haju hälveni ajan saatossa, iski se käytössä nenään vielä viikonkin jälkeen. Tämä saattoi toki olla vain meille toimitetun kappaleen erikoisominaisuus, mutta kyseessä oli sen verran huomiota herättävä yksityiskohta, että koemme sen mainitsemisen arvoiseksi. Haju kuitenkin jää tuskin vaivaamaan pidemmällä aikavälillä, joten jos tuotteen muut ominaisuudet herättävät mielenkiinnon, ei sen hankintaa varmasti kannata tämän vuoksi jättää välistä.

Tiivistettynä Teazers Ruusu klitoriskiihotin & kuulavibraattori on erityisen kaunis lelu, joka hoitaa tehtävänsä, mutta ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto, jos vaivana on asunnon taikka makuuhuoneen ohuet seinät tai kovin herkk

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: ZENN The Pink Love Control - Kuulavibraattori Seuraava arvio: ARCWAVE - Pow masturbaattori
v