Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Loveline - Vibraattori

TESTIRAPORTTI

Testiryhmäläiset suosittelevat tätä vibraattoria sekä aloittelijoille että kokeneemmille vibrakonkareille. "Jos oma g-piste on vähäänkään hukassa, niin lähde ihmeessä tämän vibran kanssa tutkimusmatkalle, voit yllättyä positiivisesti..."

LeopardileidiNainen 27 v.

Reilun kahden viikon tutustumisjakso takana tähän uuteen upeaan vibraan. Herkullisen värinen ja sopivan pituinen (ei liian lyhyt) sekä pehmeän tuntuinen vibra, joka taipuu sopivasti keskeltä. Pakko mainita näin alkuun, että tässä vibrassa on varmasti tehokkain moottori kuin yhdessäkään testaamassani lelussa. Voin heti alkuun luvata erittäin värisevät kyydit. Moottorin äänenvoimakkuus on suhteellisen neutraali eli ei ole meluisimmasta päästä, vaikka moottori onkin tehokas.

Vibrasta löytyy tosiaan kolme eri värinävoimakkuutta, joita saa vaihdeltua nappia painamalla, sekä värinävoimakkuuksien jälkeen on luvassa seitsemän eri värinärytmiä. Omat suosikit löytyivät tuttuun tapaan noista kolmen eri värinävoimakkuuksien joukosta. Värinävoimakkuuksia ja värinärytmejä saa helposti vaihdettua salamakuvioisesta nappulasta. Värinärytmien voimakkuutta saa myös säädettyä helposti.

Testailin tuotetta tällä kertaa täysin soolona. Lähestyin tuota yksinkertaisen ja kiltin näköistä vibraa. Ensikosketukselta lelun tuottama värinävoimakkuus yllätti minut. Ekat orkut tulee pelkästään klitorikseen koskemalla. Tähän ei tarvittu edes liukkaria, kun olin jo niin märkä.

Seuraaville kierroksille heitin vähän liukkaria mukaan ja testailin g-pisteen stimulointia. Edestakaisin liikuttelu pillussa tuntui erinomaiselta. Otin tähän vielä kaveriksi sättärin ja orkut oli taattu. Mietin itsekseni, että tämänkaltaisen tuotteen kanssa squirttaaminen voisi olla myös hyvin mahdollista. Valitettavasti tämä squirttaamis projekti jäi vielä yrityksen tasolle, eli siitä ei ole nyt enempää kerrottavaa, mutta uskoisin, että harjoitus tekee mestarin... G-pisteen löytäminen ja sen stimulointi on kyllä tehty helpoksi tämän vibran avulla.

Voin todeta, että tämä vibra on suunniteltu nimenomaan juuri g-pisteen hyväilyyn muotoilunsa ansiosta. Uskoisin, että tämän vibran avulla voisi tehdä myös tutkimusmatkan miehen g-pisteeseen. Muiden herkkien alueiden, kuten nännien/välilihan stimulointi onnistuu myös tämän vibran kanssa.

Voin ehdottomasti suositella soololeikkeihin ja yhteisiin sessioihin. Jos oma g-piste on vähäänkään hukassa, niin lähde ihmeessä tämän vibran kanssa tutkimusmatkalle, voit yllättyä positiivisesti...

Kirjoittanut: Leopardileidi
Raksu ja Naksu29-v naispari

Tällä kertaa saimme testattavaksi Lovelinen vibraattorin. Kyseessä on vibraattori, joka on nimensä mukaisesti suunniteltu nimenomaan g-pistestimulaatioon. Meillä kummallakaan ei ollut aiempaa kokemusta tämän tuotemerkin tuotteista, mutta ensivaikutelma oli laadukas: vibraattori oli muotoilultaan kauniin yksinkertainen ja lisäksi pidimme sen turkoosista väristä. Pinta oli useiden muiden vibraattoreiden tapaan pehmeää silikonia. Vibraattori oli myös yllättävän taipuisa.

Vibraattorin ominaisuudet olivat melko perinteiset: kolme tavallista värinävaihtoehtoa eri voimakkuuksilla ja lisäksi seitsemän erilaista ohjelmaa vaihtelevilla värinärytmeillä ja -kestoilla. Painikkeita oli vain kaksi, yksi käynnistämistä ja yksi ohjelman vaihtamista varten, joten tuote oli myös varsin helppokäyttöinen. Äänenvoimakkuus oli myös positiivinen yllätys – vibraattorin ääni oli hyvinkin huomaamaton ja pehmeä.

Testikäyttömme perusteella vibraattori osoittautui hyväksi ja toimivaksi lisäksi leluvalikoimaamme. G-pistevibraattorina lelun tuntuma oli hieman erilainen kuin tavallisessa vibraattorissa, ja kaiken kaikkiaan muotoilu olikin kaikilta osin varsin onnistunut. Lelun pää oli esimerkiksi miellyttävän pehmeä ja pyöreä, ja varsi muotoiltu niin, että vibraattori löysi käytössä juuri oikeat pisteet. Myös varren joustavuus teki käytöstä miellyttävämpää ja jokseenkin myös ergonomisempaa.

Vibraattorin ainoa miinus oli mielestämme se, että ohjelmia ei pystynyt vaihtamaan edestakaisin, vaan koko värinävalikoima on selattava läpi, mikäli halusi palata edelliseen ohjelmaan. Tämä ominaisuus on kuitenkin valitettavan yleinen muissakin vibraattoreissa, joten kyseessä ole huomio, joka asettaisi Lovelinen vibraattorin kilpakumppaneitaan epäedullisempaan valoon.

Uskoaksemme Lovelinen g-pistevibraattori on sopiva hankinta monenlaisille käyttäjille: se on kooltaan keskikokoinen, ääni on varsin hiljainen ja vaikka laitteessa ei ole erityisiä ekstraominaisuuksia, tekee se tehtävänsä erinomaisesti tarjoten nautinnon hetkiä niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin vibrakonkareille.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: SOHIMI Dragon - Tekopenis työntöliikkeellä ja värinällä Seuraava arvio: SOHIMI Cherly - Vibraattori klitoriskiihottimella
v