Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Loveline - Kuulavibraattori kaukosäätimellä

TESTIRAPORTTI

Emätinkäytössä tämä tuote on kultaa! Plussaa tämä näppärän kokoinen kuulavibraattori sai kokoonsa nähden voimakkaasta moottorista, kaukosäätimen toimivuudesta, materiaalista sekä muotoilusta. Testaajien mielestä tuote sopii monenlaisille käyttäjille.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Vähän halvan oloisesta paketista paljastui vaalean lilan värinen hännällinen muna ja kauko-ohjain. Munan muotoilu on kuin kokonainen maapähkinä, keskeltä kapeampi ja päissä pallot. Toisesta pallosta lähtee häntä, joka alkuun näytti pitkältä, mutta käytössä oli juuri sopiva. Muna on ladattava, mutta kaukosäädin vaatii pariston (AAA), jota ei tullut mukana pakkauksessa. Munassa oli latausta, joten ohjelmia pääsi kokeilemaan, mutta ennen ensimmäistä varsinaista testikertaa se ladattiin kuitenkin varuiksi.

Vibrassa pakkaus ilmoittaa desibelejä olevan 60, mutta käytössä se tuntuu melko kovaääniseltä. Sisälle työnnettynä se tietysti resonoi käyttäjällä, joka vahvistaa äänekkyyden tuntua. Ulospäin ei ääni kuitenkaan niin kova ollut. Munan ja kaukosäätimen silikonimateriaali on miellyttävä, mutta kaukosäädin tuntuu käteen vähän heppoiselta. Sitä ohjataan kyllä helposti yhdellä napilla, joka vaihtaa aina seuraavaan ohjelmaan. Munassa on sisällä yllättävän tehokkaan oloinen vibra, jossa on kymmenen eri ohjelmaa. Tasasia värinöitä on kolme eri nopeuksilla ja loput erilaisia pulsseja.

Klitoriksella pyöritellen tuntui ihan hauskalta peliltä, vaikka siihen nyt on parempiakin vaihtoehtoja olemassa. En yleensäkään tykkää suuremmin värinöistä sisälläni, joten emättimeen työnnettynä ei tämä muna tuntunut juuri miltään. Liekö sitten anatomian vuoksi vai miksi, mutta en saanut siitä oikein mitään irti emättimessä suristellen. Työnsin sen extempore anaaliin. Emätinyhdyntään yhdistettynä oli se jo huomattavasti kiihottavampi ja varsinkin loppua kohti tuntui entisestään paranevan…

Sitten huonot puolet. Ennen sisään laittoa täytyy muistaa laittaa munasta virta päälle, muuten ei se lähde pelkällä kauko-ohjaimella käyntiin. Koska olin laittanut munan pyllyyn ilman suunnittelua, oli sen poisotto vähän sotkuinen homma. Munaan tarttui kakan haju, mikä ei lähtenyt millään saippualla tai lelunpesuaineella pois. Se vähän vei intoa seuraavista leikkikerroista. Pesu myös jännitti, sillä latausjohdon reikä on munassa hännän lähistöllä, eikä muna ole vesitiivis, ainoastaan roisketiivis. Pesu ja jynssäys ei kuitenkaan vaikuttaneet munan toimintaan, vaan se lähti ihan hyvin myöhemminkin käyntiin.

Yhdellä testikerroista muna sujautettiin myös miespuolisen testaajan perään. Tässäkin tapauksessa on varmasti kyse anatomisista eroista, mutta tämä laite sattui kuin sattuikin osumaan juuri p-pisteen alueelle, ja se teki sekä suuseksistä että yhdynnästä todella mielenkiintoista. Hetkittäin meinasi olla jopa liian hätäistä, ja laukeamisesta vibra teki varsin jännittävän. Itse orgasmi alkoi kuin vaivihkaa, mutta jatkuikin aaltoillen poikkeuksellisen pitkään ennen varsinaista siemensyöksyä. Eturauhaseksperteille tämä on tietysti tuttu juttu, mutta ensimmäisen kerran tämä tapahtui tavallisessa yhdynnässä. Laite oli ehkä hieman pienenpuoleinen tähän makuun, mutta suoritti tehtävänsä todella pätevästi.

Plussat: - näppärän kokoinen, ei vie liikaa tilaa
- kaukosäädin toimi moitteetta
- tehokas kokoisekseen
- monikäyttöinen ja sopii siten useille testaajille

Miinukset: - pintamateriaali tuntuu imevän hajuja itseensä
- kaukosäädin vähän rimpulan oloinen

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Risto Rietas30 v, parisuhteessa

Tämän kertainen leluni tuotti saapuessaan hämmennystä. Minulle saapui Loveline-merkkinen kuulavibraattori, jonka kuva oli paketin kyljessä ja vibraattorin erikoinen ulkomuoto sai arvuuttelemaan, että mikähän lelu se tämä on. No, ei kun pakettia avaamaan! Paketti aukesi ihan näppärästi ja oli ulkoasultaan mukavan selkeä.

Kun sain vibraattorin paketista ulos, niin ensimmäiseksi mietin, että miksi se näyttää aivan siittiöltä. Seuraavaksi käänsin lelua ja ihmettelin, että nyt se näyttää kyllä alienilta. Lelun ulkoasu herätti siis vahvasti huomioni. Pidän vibraattorin väristä ja sen materiaalista, joka on seksileluissa yleisesti käytössä olevaa silikonia. Itselleni silikonin tuoma pehmeys ja joustavuus on mieleeni. Lelun mukana tuli myös AAA-paristoilla toimiva kaukosäädin, joskin miinuksena paristoa ei ollut paketissa mukana. Plussaa tuli kuitenkin itse vibraattorin laturista, jossa oli jakkiliitin sen magneettisen systeemin sijasta. Tuo jakkiliitin ei irtoa vahingossa mitenkään toisin kuin ne magneettiset.

Paketissa tosiaan luki, että lelu olisi suunniteltu erityisesti emätin- ja anaalikäyttöön. Ihmettelin jo heti alkuun, että mitenköhän turvallista sitä anaalissa on käyttää, kun tuotteessa ei ole minkäänlaista stopparia. Anaaliin kun mitä hyvänsä laittaa, niin se tahtoo imeytyä sinne kokonaisuudessaan, ellei sitä jollain estele. Hyvin varovaisesti kokeilin tuotetta anaalissakin ja tein kolme huomiota: vibraattori tuntuu anaalissa todella hyvältä, en laita tuotetta enää ikinä anaaliini sillä se todellakin alkoi imeytyä sisälle ilman stopparia ja ettei anaaliin pidä laittaa mitään erityisesti juuri anaaliin suunniteltua, huomioiden asioiden taipumus imeytyä sinne sisälle (eli jonkinlainen stoppari on ehdoton). En siis suosittele anaalikäyttöön.

Sen sijaan emätinkäytössä tämä tuote on kultaa! Yksin käytettynä tämä ei tosin toimi ainakaan minulla, mutta voi luoja sitä orgasmia, kun tämä vibraattori on sisälläsi ja lisäksi käytät klitoriskiihotinta! Kiitos kaukosäätimen vibroja oli helppo säädellä lelun sisällä ollessa.

Tämä tuote on siis paras siihen, jos haluat parempia orgasmeja sooloseksissä! Siihen suosittelen tätä todellakin! Siitä huolimatta antaisin tuotteelle vain 2/5, sillä saadakseen siitä iloa on oltava käytössä toinenkin lelu. Lisäksi pariston uupuminen on miinus. Plussaa tuli laturin mallista, lelun materiaalista ja ulkomuodosta muutoinkin. Myös paketti oli mieleen ja helppo avata.

Kirjoittanut: Risto Rietas
Edellinen arvio: Mystim - Right on Ron sähköä johtava vibraattori Seuraava arvio: Late Night Alias - Hard Core, K18 sanaselityspeli
v