Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Loveline - 3-osainen seksivälinesetti naisille

TESTIRAPORTTI

Testaajaparin mielestä tämä seksivälinesetti on laadukas ja monipuolinen ja se sopii myös vaikka lahjaksi. Erityisesti aloittelijoille sopiva seksivälinesetti!

Raksu ja Naksu29-v naispari

Saimme testattavaksemme tällä kertaa hieman erilaisen tuotteen – Loveline-tuotemerkin naisille suunnatun setin, joka sisälsi pienen pupuvibraattorin, geishakuulat sekä anaalitapin.

Pakkauslaatikon mukaan kyseessä oli gift box, ja ensivaikutelmamme olikin, että tuotesetti sopisi hyvin lahjaksi. Lelut vaikuttivat kaiken kaikkiaan laadukkailta ja tummanvioletin silikonipinnan ansiosta myös tyylikkäiltä. Maltillisen kokonsa puolesta lelut sopisivat hyvin aloittelijalle, tai vaikkapa matkaseuraksi.

Pupuvibraattorista löytyi yhteensä seitsemän erilaista, varsin toimivaa värinäohjelmaa, ja äänenvoimakkuudeltaan lelu oli mielestämme sangen hiljainen. Vibraattorin ohjaus tapahtui sen päädyssä olevan painikkeen avulla, mikä teki käytöstä helppoa. Lelu oli muotoilultaan muuten melko kova ja jämäkkä, mutta klitoriskiihotinosuus oli joustava ja helposti liikuteltavissa. Muotoilu oli kyllä muilta osin onnistunut, mutta klitoriskiihottimen päässä olevat korvat tuntuivat tuotetta testatessa harmillisen teräviltä. Vain vibraattoria etsiville tämä paketti ei välttämättä ole paras vaihtoehto, sillä markkinoilta löytyy varmasti muita pienikokoisia ja miellyttävämpiä pupuvibraattoreita.

Anaalitappi oli pienen kokonsa ansiosta helposti lähestyttävä etenkin sellaista käyttäjää ajatellen, jolla on vain vähän tai ei ollenkaan aikaisempaa kokemusta kyseisten lelujen käytöstä. Koko oli kuitenkin ehkä niinkin vaatimaton, että alkuhuuman jälkeen se saattaa jäädä nopeasti jopa liian pieneksi – kunnon ytyä etsiville, anaalileikeistä kiinnostuneille useampia ja isompia kokoja tarjoava setti saattaakin olla kestävämpi vaihtoehto. Tapin muotoilu oli kuitenkin erittäin miellyttävä ja pehmeä, ja sitä oli kannassa olleen renkaan vuoksi helppo liikutella – kokemus oli siis kokonaisuudessaan muuten varsin miellyttävä.

Geishakuulien kaunis muotoilu ilahdutti meitä: silikoniseen naruun oli upotettu kaksi lasista, läpinäkyvää kuulaa. Kuulat olivat painoltaan melko kevyet, vain 40 grammaa, joten ne soveltuvat esimerkiksi lantionpohjatreeniin sellaisellekin, joka ei ole aiemmin geishakuulia testannut. Kovasta materiaalista huolimatta kuulat tuntuivat käytössä miellyttävältä ja niitä oli helppo käsitellä anaalitapin tapaan kätevästi muotoillun kannan avulla.

Kaiken kaikkiaan Loveline-seksivälinesetti oli mielestämme laadukas ja monipuolinen setti, ja turvallinen valinta lahjaksi tai omaksi ensikosketukseksi muun muassa anaalileikkeihin. Kokeneemmille puuhastelijoille tuotteet saattavat olla kuitenkin hieman liiankin maltillisia ja aloittelijaystävällisiä.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: Cuties - Heart g-pistevibraattori klitoriskiihottimella Seuraava arvio: Blowcast - Wingman Pro masturbaattori
v