Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Smile Happy vibraattori

TESTIRAPORTTI

Smile Happy vibraattori sai testaajille nimensä mukaisesti hymyn huulille. Taipuisan varren omistamassa silikonivibraattorissa olisi toisen testaajan mielestä saanut olla voimakkaammat värinät ja sen todettiinkin olevan parhaimmillaan juuri lämmittelyssä esileikkivaiheessa. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sauva sai toisen testaajan lämpimät suositukset kaikille naisille!

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

"Paketti on nyt noudettavissa", sanoo tekstiviesti. Ensimmäistä arviointia varten saapunut tuote on tullut ja yhtäkkiä ilmaantui useita hoidettavia asioita juuri postin suunnalla... Todella huomaamattomasta päällyslaatikosta paljastuu pinkki Happy Smile -vibraattori. Tuotteen väri todella saa jo hymyn huulille kuten nimikin viittaa. Pakkaus itsessään ei anna kovin laadukasta vaikutelmaa, mutta itse tuote vaikuttaa jo jämäkämmältä. Tämä kärjestään semirealistisesti muotoillun vibraattorin materiaali on mattapintaista silikonia ja patterikorkki ABS-muovia. Pituutta sillä on 22cm ja halkaisijaa 3-3,8cm. Kärjen muotoilu ei ole mitenkään erityisen radikaali, joten puhtaanapito on oletettavasti helppoa.

Patterikorkki aukeaa kevyesti ja siinä on pieni tiiviste, joka viittaa roisketiiveyteen mutta kunnon uittamista tämä ei kestä. Laite toimii kahdella AA-paristolla ja on täten ainoa patterikäyttöinen lelu meidän laatikossa tällä hetkellä. Patterikäyttöisyyden etuna on se, että ne voidaan vaihtaa lennossa tilanteen niin vaatiessa, mutta toisaalta kokemuksen mukaan myös teho on usein alhaisempi kuin modernimmissa ratkaisuissa. Paristot menevät helposti paikalleen ja korkki kiinni yhtä vaivattomasti. Korkissa on kaksi nappia, jotka on upotettu sileän kuoren alle eli ne eivät erityisesti nouse esille pinnasta. Virtanappi toimii ainoastaan laitteen päälle- ja poiskytkemisessä ja aaltokuviolla merkityllä vaihdetaan värinäohjelmaa. Koska napit eivät erotu korkin pinnasta, niin niiden löytäminen saattaa olla hieman hankalaa. Tässä tuotteessa asia on ratkaistu siten, että virran kytkeytyessä päälle, nappien alle syttyy valot ja tällöin niiden paikallistaminen kesken touhun on helpompaa.

Nopea testi osoittaa, että laitteesta löytyy seitsemän eri ohjelmaa, joista kolme ensimmäistä ovat tasaista värinää kasvavalla intensiteetillä ja neljä seuraavaa erilaisia ohjelmia. Moottori käynnistyy hyvin ja ohjelma vaihtuu näppärästi. Sauvan materiaali tuntuu todella hyvältä ja lämpimältä ihoa vasten. Sauvan kärkiosa on jäykkä ja varsi hieman taipuisa. Vibra sijaitsee kärkiosassa. Varren materiaali ei ole umpinainen vaan siinä tuntuu puristellessa keskellä oleva kapea jäykempi osa ja hieman väliä ennen pintamateriaalia. Ääni ei ole kovin hiljainen ja teho vaikuttaa keskiverrolta.

Kun lapset on saatu unille, on vihdoin omaa aikaa. Ensitestiin sauva otettiin heti saapumisiltana ja aluksi sillä käytiin läpi joka kolkka. Värinä oli pääosin sopivaa erogeenisillä alueilla. Materiaalina silikoni on kuivana .tahmeaa. jolloin se liikutellessa saa aikaan kitkaa. Tämä ominaisuus on plussaa tietyissä tilanteissa ja siitä luonnollisesti pääsee eroon lisäämällä liukkaria. Klitoriskiihotuksessa sauva toimi paremmin ilman liukkaria, jolloin sen tuntuma oli parempi. Jos sauvaa käytettiin välillä sisällä vaginassa, oli liukkarin lisääminen pintamateriaalin kitkan takia pakollista. Sauvan kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta, mutta ainakin tämän sauvan tapauksessa se kuivui todella nopeasti ja sitä piti lisätä usein. Liukuvoiteen kanssa oli vaikeampi saada kunnon tuntumaa klitorikselle, joten sauvan käyttö sekä sisällä että ulkopuolella samalla kertaa tuntui hankalalta ilman liukkarin jatkuvaa lisäämistä. Soolokäytössä teho ei tahtonut riittää loppuun asti vaan olisi tarvittu se .yksi vaihde lisää.. Suuseksin osana tuote oli parempi, mutta tuolloinkin loppumetreillä teho tuntui loppuvan kesken. Anaalipuolella sauva toimi parhaiten ja muotoilunsa vuoksi se livahti sisään helposti.

Kolmen testikerran yhteenvetona voidaan sanoa, että tuote oli meillä parhaimmillaan esileikkivaiheessa. Vaikka sauvan avulla saavutettiinkin orgasmi useampaan otteeseen, oli se hieman työn takana. Patterit eivät osoittaneet hiipumista neljän tunnin käytön jälkeenkään. Kooltaan sauva on keskikokoa ja muotoilunsa puolesta sitä oli helppo käyttää myös anaalissa. Tuotteessa ei ole syviä uria eikä uurteita, joten sen puhdistus oli helppoa. Kova ääni ei ole paras mahdollinen vaihtoehto, jos samassa talossa on uteliaita korvia. Pelkkään klitoriskiihotukseen tätä ei kannata hankkia, koska siihen on tarjolla parempiakin vaihtoehtoja. Kyseessä on siis keskiverto jokapaikanhöylä. Materiaalin ollessa erittäin miellyttävä, tehokkaammalla värinällä sauva voisi olla todella hyvä!

Plussat:
- Materiaali on erittäin miellyttävää ja tuntuu lämpimältä
- Nappien valot
- Toimii esileikissä

Miinukset:
- Suurta tehoa kaipaaville liian kesy
- Suhteellisen äänekäs, varsinkin kun varsiosa alkaa rämistä mukana
- Jos virrat sammuttaa ja kytkee päälle uudelleen, ei tuote jatka viimeisestä käytetystä ohjelmasta vaan listan alusta

Kenelle:
- Ujompaa värinää tarvitsevalle
- Monikäyttöistä sauvaa kaipaavalle
- Kovamuovista vibraa kammoavalle

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.

Kun viesti paketin saapumisesta pärähti puhelimeen, olin pää kolmantena jalkana juoksemassa pakettiautomaatille: ihkaensimmäinen testiryhmä-tuote! Tiedottomuus paketin sisällöstä oli jo omalla tavallaan kiihottavaa, minkä lisäksi minun piti odottaa miehen saapumista armeijasta, jotta voisimme yhdessä avata tuotteen. Muutaman päivän tuo kevyt paketti piinasi, ja lopulta miehen palatessa kotiin pääsimme avaamaan paketin.

Ensivaikutelma oli mielenkiintoinen: erittäin värikäs neonpinkki/vihreä paketti keskittää huomion itseensä, luoden hieman riettaan ulkoasun. Paketissa on ns. .ikkuna., josta tuote näkyy läpi. Neonvärisestä paketista huolimatta sisältä paljastui viehättävä pastellinvärinen Smile-sauva.

Kädessä tämä silikonipintainen kulli tuntuu ihanan pehmeältä, ja koko (käyttöpituus 17cm, paksuus 33.8cm) on oikein passeli. Sauvan päässä on muutama .ryppy. tuomaan persoonallisuutta, mutta varsi on muuten sileän linjakas. Pohjassa on kaksi nappia: .on/off. ja eri värinäohjelmat. Sauva on patterikäyttöinen ja patterien asettaminen oli pieni haaste, sillä käyttöohjeet olivat erittäin vaikealukuiset. Pienen tuumailun jälkeen saimme kuitenkin asetettua patterit paikoilleen ja sauva oli valmis toimintaan. Edelliset dildot ovat olleet minulle pettymyksiä, joten odotukseni olivat varautuneet. Käytössä tämä pastellinen sauva kuitenkin voitti minut puolelleen!

Taipuisa varsi tuo paljon monipuolisuutta lakanoiden väliin. Mieheni kanssa käytimme sauvaa lähinnä esileikkiin, mutta soololeikeissä sauva vasta pääsi loistamaan: monipuoliset värinäohjelmat ja tehokas, hiljainen moottori takaavat orgasmiaallot! Värinäohjelmien vaihto oli yksinkertaista, ja koska on/off nappi oli erikseen, ei tarvinnut pelätä vahingossa painavansa moottorin pois päältä ja latistavan tunnelmaa. Taipuisan varren takia nappeihin ylettäminen oli vaivatonta.

Reilun viikon (aktiivisen) käytön jälkeen voin suuri virne naamalla todeta, että Smile-vibraattori on toistaiseksi paras lelu mihin olen törmännyt. Ainoat pienet miinukset ovat, että käyttöohjeet ovat vaikealukuiset ja sauva kerää helposti nukkaa/pölyä/likaa, mutta positiiviset puolet peittävät nämä miinuksetkin mennen tullen alleen.

Mahtavan hinta-laatusuhteen omaava sauva saakin siksi minulta lämpimän suosittelun kaikille naisille!

Kirjoittanut: Solttuseksiä
Edellinen arvio: Europe Magic Wand - Hieromalaite Seuraava arvio: Fun Factory Bootie Ring - Anustappi penis-kivesrenkaalla
v