Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

NEXUS - REVO SLIM

Nexus -sarjan, värisevä, pyörivä ja hieman kapeampi eturauhaskiihotin sopii sekä aloittelijoille että konkareille. Tuote tuo arkeen voimakkaita eturauhasorgasmeja ja Doktor Kurios suosittelee sitä lämpimästi kaikille eturauhasen kautta saadusta nautinnosta kiinnostuneille.

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Tällä kertaa sain testiin Nexus Revo Slim -eturauhaskiihottimen. Täytyy sanoa näin alkuun, että olin tästä melkoisen innostunut. Syynä oli tähän se, että olen pitänyt pitkään Nexus Revo 2:sta parhaimpana eturauhaskiihottimena, sillä siinä on sekä pyörivä pää että värinäominaisuus. Testiryhmäkollega Cupido on kirjoittanut tuotteesta kattavan hienon arvioinnin. Suosittelen tutustumaan siihen.

Noh, palataan takaisin Revo Slimiin. Tuote on pakattu tyylikkääseen pakkaukseen. Tuntuu aivan kuin olisi ostanut uuden puhelimen, kun pakkausta avaa. Pakkaus sisältää kattavat käyttöohjeet, usb-kaapelin, kaukosäätimen, eturauhaskiihottimen sekä pussukan, jossa tuotetta voi säilöä. Kädessä Revo Slim tuntuu miellyttävältä ja laadukkaalta. Materiaalina on silikoni/ABS 100%, mikä on hyvä. Pituutta tuotteella on 12,7cm, josta sisään työnnettävä mitta on 9,5cm. Halkaisijaltaan 2,2-3,4cm, eli voisi sanoa, että melko pienikokoinen anaaliin työnnettävä lelu. Tuotteen alaosassa ovat napit, toisella säädetään tapin päätä ja toisella värinää, mikä kohdistuu välilihaan. Napit toimivat ongelmitta. Tapin pää pyörii sujuvasti molempiin suuntiin kahdella eri voimakkuudella. Hieman kyllä huvitti se, että mikä merkitys sillä lopulta on, mihin suuntaan pää pyörii. No mutta, hieno lisä! Välilihaan kohdistuvaa värinää saa säädettyä toisesta napista. Siinä on 6 erilaista värinäohjelmaa. Ohjeita noudattamalla sain kauko-ohjaimenkin toimimaan melko helposti. Näyttää toimivan oikein hyvin kaukosäätimelläkin.

Revo Slim on helppo asettaa liukovoiteen kera peräaukkoon. Se asettuu hyvin, ainakin itselläni, paikoilleen. Ensimmäisiä kertoja kun laitoin pyörivän pään päälle ilman värinää niin en tuntenut juuri mitään. Pohdin, että menikö se edes päälle, koska ääntäkään ei kuulunut. Lopulta kun vaihdoin asentoa, alkoi alavatsassa tuntumaan kihelmöintiä. Silloin tiesin, että eturauhaskiihotin on oikeassa paikassa ja vielä päällä. En huomannut eroa pyörimissuunnalla, mutta sen sijaan voimakkaamman pyörimisnopeuksen tunnistin. Alkuun ehkä kannattaa aloittaa juuri kevyemmällä liikkeellä. Värinät tuntuvat välilihalla erittäin hyvältä ja tuntuu että värinää tulee ihan eturauhaseen asti. Revo Slim pysyy melko hyvin paikoillaan, joskin siihen voi itse vaikuttaa esim. istumalla sen päällä tai makaamalla selällään jalat yhdessä. Masturboinnin jälkeen tuote lähtee helposti peräaukosta. Se on helppo pestä, koska se on vesitiivis.

Nexus Revo Slim on laadukas eturauhaskiihotin, joka sopii erinomaisesti sekä konkareille että ensikertalaisille. Se on helppo asettaa pakoilleen. Tapin pyörimisliikettä ja värinää on helppo säätää kauko-ohjaimella. Tuote on melko hiljainen. Jos värinä ei ole päällä niin tuskin kuulet mitään muuta kuin oman raskaan hengityksen. Kyseinen tuote osuu oikeaan paikkaan ja tuo arkeen voimakkaita eturauhasorgasmeja. Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta. Tästä on vaikea keksiä mitään huonoa sanottavaa.Edellinen arvio: Sexercise - Medical Pelvic Muscle Training Set, Kegel Egg Seuraava arvio: COSMOPOLITAN - Ultraviolet Clitoral Stimulator


Nexus - Revo Slim
12990

Nexus - Revo Slim

Slim on Nexus Revo -sarjan sirokokoisin eturauhaskiihotin. Slim sopii erinomaisesti eturauhasen kiihottamisen saloihin tutustuville sekä sinulle, joka pidät hieman pienemmästä kiihottimesta.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv