Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Good Vibes Only - GILI G-pistevibraattori

TESTIRAPORTTI

Tämä uutuusvibraattori sai kehuja melkein kaikesta. Monipuolinen, helppokäyttöinen ja hiljainen vibraattori sopii oikeastaan kaikille, eikä siihen voi pettyä.

Haluava himoava katseNainen 23 mies 50

Viehättävän näköinen ja kokoinen vibraattori löytyi monivärisestä, osittain läpinäkyvästä pakkauksesta. Pakkaus on sopivan kevyt kuljetettavaksi ja helppo avata. Pakkauksen takapuolella on kuvin ja selkein tekstein kuvailtuna vibraattorin ominaisuudet, joten sen suurempia ohjeita ei kyllä tarvitse lukea.

Tässä vibraattorissa on kaunis muotoilu, houkutteleva väri ja materiaalina helposti pestävä silikoni. Muotoilultaan vibraattori on pitkä ja kapea, penistä muistuttava kokonaisuus ja sen yksityiskohdat terskassa ja kiveksissä lisäävät nautintoa. Värinä meille valikoitui lila mutta tuotetta saa tilattua myös hopeana. Tämä väri miellyttää silmää ja varren alaosassa olevat väritehosteet antavat mukavan lisän vaihtuessaan eri värinöiden myötä. Silikonista valmistettu vibraattori kestää vettä ja on erittäin nopea ja helppo pestä. Silikoni taipuu sopivasti sisään työnnettäessä ja antaa luonnollisen vaikutelman lämmetessään. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on että silikoni on allergisoimaton joten tätä on turvallista käyttää.

G spot vibraattorissa on kymmenen erilaista värinätoimintoa. Niitä on helppo vaihdella sillä vibrassa on vain kaks näppäintä- käynnistysnappi ja värinäohjelmien valitsija. Ensimmäinen rytmi on rauhallinen ja lievä mutta herättelee hyvin tulevaan. Toinen värinä onkin sitten jo voimakkaampi ja antaa taas erilaisen tunteen niin sisä-kuin ulkopuolellakin. Tätä vibraattoria voi käyttää monipuolisesti: joko kiihottamalla klitorista tai sisään työnnettynä. Useiden rytmikkäiden värinöiden ansiosta valinnanvaraa löytää jokaiselle ja jos on niin kuin me, että usein pelkkä tavallinen yhtenäinen värinä riittää, on siihenkin sopivan monta vaihtoehtoa.

Tämä vibraattori sopii hyvin käytettäväksi niin yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa. Vibraattorin muoto antaa tukevan otteen ja se ei luista kädestä edes liukuvoidetta käytettäessä. Yksin sen kanssa voi tehdä ihmeitä mutta kannattaa kokeilla mitä toinen osapuoli keksii ;) Tuotteen hiljainen ääni on plussaa, ei siis tarvitse pelätä herättävänsä huomiota ainakaan lelusta lähtevällä äänellä.

Helppo ladata, kestävä akku ja monipuolinen seuralainen. Mielikuvitus on vain rajana, joten kannattaa kokeilla, tähän ei oikeastaan voi pettyä.

Kirjoittanut: Haluava himoava katse