Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

KAALIMATO - HARJOITUSKUULAT

Kaalimadon omat harjoituskuulat olivat laajassa testissä testiryhmän naisilla. Saimme palautteen peräti viideltä naiselta ja se oli poikkeuksetta positiivista. Kaalimadon Harjoituskuulia kehuttiin materiaalin, muotoilun ja kahden suuren painoeron omaavien kuulien ansioista. Muotoilun ansioista kuulat asettuivat hyvin paikoilleen ja yksi testaajista löysi, myös omaksi yllätyksekseen, erittäin nautinnollisen ominaisuuden. .Tämä oli kuin "handsfree" kiihotin: kuula tuntui sisälläni hyvältä puristellessani sitä ja samalla koukku toi liikettä taikanappiin saakka. Samalla olo oli hämmentynyt: saako lihasharjoittelu olla näin nautinnollista!?.

Kaalimato vastaa: Kyllä saa! .

PeppufantasiaaN30v,

Sain kokeiltavakseni Kaalimadon omat harjoituskuulat lantionpohjan lihasten harjoitteluun. Paketista näkee selvästi mistä tuotteesta on kyse ja harjoituskuulienkin kuvat ja painot näkyvät selvästi. Paketin takapuolella kerrotaan selkeästi mihin tarkoitukseen kuulia käytetään. Kuulat ovat materiaaliltaan 100% lääketieteellistä silikonia ja ne tuntuvat kädessä pehmeiltä ja laadukkailta. Muotoilu on todella mielenkiintoinen ja hauska ja väriltään ne ovat tietenkin Kaalimadon vihreät. Toinen kuulista painaa 40g ja halkaisijaltaan 31mm ja toinen on 80g ja halkaisijaltaan 25mm. Paketin sisältä löytyivät käyttöohjeet ja pienet vaaleanpunaiset kangaspussukat kummallekin kuulalle.

Sitten itse asiaan:
Olen kokeillut aiemmin muunlaisia kuulia ja olen omistanutkin sellaiset joskus. Kuitenkin lantiopohjan lihasten treenausta olen enemmälti harjoitellut ilman kuulia. Olin todella innoissani, koska kuten varmasti jokainen alatiesynnyttäjä (itse olen kerran synnyttänyt n.kolme vuotta sitten) on hiukan huolissaan paikkojensa palautumisesta. Kun luin paketista painavamman kuulan painon ajattelin, että se tulee tippumaan lompsastani välittömästi. Asetin painavamman kuulan paikoilleen, mikä kävi todella helposti, ja iloksi ja yllätykseksi se ei tippunut. Ei tippunut vaikka hypin! Tein oman "treeniohjelmani" läpi ja uskon, että se tehostui kuulan avulla, vaikkei siinä hiki tullutkaan ;). Paketin sisältä löytyi myös hyviä ohjeita. Kuulia on kätevä pitää sisässä, vaikka siivotessa tai lenkillä. Tällöin tulee helposti tehtyä päivän "treenin" "vahingossa". Tätä kutsuisin hyötyliikunnaksi. :)

Koska minulla ei ollut vaikeuksia pitää painavampaakaan kuulaa sisälläni, oli vaikea tietää miten lihakset ovat kehittyneet. Tulokset selvisivät n. viikon käytön jälkeen nussiessani mieheni kanssa. Tulokset tunsi mieheni ja myös minä itse (tuntoherkkyys parani).

Suosittelen lämpimästi tuotetta jokaiselle naiselle. Ikinä ei ole niin timmi pimppi, ettei sitä vielä vähän tiukemmaksi saisi! :D

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Kaalimadon omat harjoituskuulat saapuivat kotelossa, joka oli kuljetuksessa onnistunut hajoamaan saumoistaan ja leviämään pahvilaatikon pohjalle. Kalasteltuani itse tuotteen, käyttöohjeet ja herttaisen pinkin säilytyspussukan pakkauspahvin joukosta, totesin että ainakin kuulien ulkonäkö on miellyttävä. Kirkas vihreä on aina omaan silmääni miellyttävämpi väri kuin se naisten seksilelujen iänikuinen pinkki tai violetti. Materiaali on laadukasta ja turvallista silikonia. Muodoltaan kuulat muistuttavat versovia siemeniä. Settiin niitä kuuluu kaksi. Kevyempi kuula on myös kooltaan hieman isompi. Painavamman, pienemmän kuulan käyttö vaatii lantionpohjalihaksilta vähän enemmän.

Kokeilin molempia, mutta koska olen lantionpohjalihasten treenauksen suhteen aloittelija, olen testailujakson aikana enimmäkseen käyttänyt kuulista kevyempää.

Käytössä kuulat ovat oikein mukavat, ja niitä on suhteellisen miellyttävä käyttää esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Olen vakavasti harkinnut myös uimahalliin menoa treenikuulan kanssa, mutta toistaiseksi ei ole tullut sitä kokeiltua.

Pienenä miinuksena on mainittava, että käytössä emättimen ulkopuolelle jäävä "varsi" tuntuu joskus liikkuessa hieman epämukavalta, mutta suurimman osan ajasta sitä ei edes huomaa. Varressa oleva ulkoneva "merkkikohta" on myös hyvä indikaattori siitä, että kuula on paikoillaan, tarpeeksi syvällä emättimessä.

Kaalimato-treenikuulat ovat siis kaikkiaan hyvä perustuote, joka sopii kaikille naisille niin aloittelijaystävällisyyden kuin turvallisen materiaalinkin puolesta. Silikoni materiaalina mahdollistaa myös helpon puhdistuksen ja tarvittaessa vaikka steriloinnin.

YonaNainen, 40v

Kaalimadonvihreä pahviboxi on konstailematon, helposti lähestyttävä ja markettimainen. Avasin paketin ja sieltä kohtasin kaksi söpöliiniä, söpöliinien säilytyspussukat ja käyttöohjeen. Vaikka tiesin mikä harjoituskuulien idea on niin tavoistani poiketen aloin selata käyttöohjetta. Ohjeet ovat selkeät ja havainnekuvasta näkee miten kuula on tarkoitus asettaa oikealle paikalle. Koomisella tavalla oli mainittu erilaisia "treeniohjelmia"; kestävyys- voima- ja nopeusharjoituksia. "Kuvittele harjoituskuula mansikaksi. Haukkaa emättimelläsi nopeasti paloja mansikasta ja pureskele ne hyvin".. No okei..

Kieräytin pallerot käsiini ja kyllähän tuo silikonipinta tuntui tosi miellyttävältä. Kuulat ovat jotenkin iloisen ja innokkaan näköisiä, Kaalimatomaisia. Ehkä se on tuo veikeä väri.. Painoero oli huomattava; pienemmässä kuulassa oli tuplasti painoa isompaan nähden ja pienemmän kuulan muoto oli niin suippo että alkoi vähän hirvittää; kuulaharjoittelu oli ollut tosi vähäistä viime aikoina.

Oh well, ei muuta kuin rohkeasti kohti kuulahaastetta. Menin selinmakuulle. Päätin kokeilla ensin isompaa ja kevyempää kuulaa. Sipaisin vähän liukkaria kehiin ja työnsin kuulan sisääni. Se asettui ulkonevan "koukun" avulla helposti oikeaan paikkaan. Fiilistelin hieman jännittämällä lihaksia ja kyllä kuulasta mukavasti otteen sai. Kun olin nousemassa makuulta ylös, huomasin jotain odottamatonta: kuulasta alaspäin tuleva kapea koukku tuntui loksahtavan niin oikeaan kohtaan että huokaisin, hymyilin ja jäin siihen seisaalleni puristelemaan kuulaa hitaasti lihaksillani. Se antoi "koukulle" pientä liikettä. Koukun pää kohtasi juuri sopivasti klitoriksen. Keinuttelin siinä aikani enkä yhtään muistanut että harjoittelu oli niin kivaa! No enpä ollut aiemmin tuon mallisella kuulalla harjoitellut. Tämä oli kuin "handsfree" kiihotin: kuula tuntui sisälläni hyvältä puristellessani sitä ja samalla koukku toi liikettä taikanappiin saakka. Samalla olo oli hämmentynyt: saako lihasharjoittelu olla näin nautinnollista!?

Halusin kokeilla painavampaa kuulaa.. Liukkaria ei todellakaan enää tarvittu ja kuula löysi vaivattomasti oman paikkansa. Huomasi että lihaksilla oli enemmän työtä, juuri sopivasti. Lähdin painavamman kuulan kanssa kävelemään ja keskittyneenä käveleminen onnistui hyvin. Ja käveleminen vaati sitä että keskittyi hieman lihastyöhön.

Kuulat ovat helposti puhdistettavia koska pinta on ehjä: ei ole saumoja. Ja silikonipinta puhdistuu ja kuivuukin helposti. Suojapussit ovat hyvät: kuulat pysyvät puhtaina pusseissaan.

Uskon että tulen näiden kuulien kanssa treenaamaan tulevaisuudessa ahkerammin kuin aiemmin toisenlaisten kuulien kanssa.

karkkiPari, Noin 20v

Ensivaikutelma tuotteesta

Minulta kyseltiin jo aikaisemmin kiinnostusta testata Kaalimadon omia lantiopohjan lihasten harjoituskuulia, joten tiesin mitä odottaa, kun hain paketin postista. Olen aikaisemmin käyttänyt geishakuulia ja käynyt muutamia kokeilukertoja pilateksessa, joten lantionpohjalihasten harjoittaminen ei ollut täysin vierasta, mutta säännöllinen harjoittelu harjoituskuulilla oli kuitenkin uutta. Mielestäni lantionpohjalihasten harjoittaminen on todella tärkeää, joten odotin innoissani pääseväni käsiksi kuuliin. Harjoituskuulien paketti oli yksinkertainen ja sisälsi yksityiskohtaisen käyttöoppaan, kaksi kuulaa ja satiiniset säilytyspussit kuulille. Itse ihastuin erityisesti näihin säilytyspusseihin. Harjoituskuulat erosivat ulkonäöltään aiemmin käyttämistäni geishakuulista huomattavasti ja huomasin tarvitsevani ehdottomasti käyttöohjetta ennen testausta. Tuotteet vaikuttivat - jälleen kerran - laadukkailta.

Tuotteen käytettävyys ja tuntuma

Heti alussa istuin alas lukemaan käyttöohjetta, jonka yksityiskohtaiset ohjeet auttavat varmasti niitäkin, jotka eivät ole koskaan aiemmin harjoituskuulia käyttäneet. Ensin piti kokeilla, kumman kuulan valitsee harjoituksiin. Toteutin käyttöohjeiden testin ja aloitin ensin suuremmalla ja kevyemmällä kuulalla. Testaamisessa käytin apuna Kaalimadon mansikanmakuista liukuvoidetta. Kuulan laittaminen paikoilleen oli helppoa tuotteen muotoilun ja ohjeiden ansiosta. Mikäli kuula pysyi paikoillaan emättimessä kaksi minuuttia, piti vaihtaa painavampaan. Koska en ole vielä kokenut raskautta, synnytyksiä tai iän tuomia vaivoja, minulle tuntuikin heti luontevammalta siirtyä tuon parin minuutin jälkeen pienempään ja painavampaan kuulaan. Yllätyin, kuinka merkittävältä ero kuulien painoissa tuntui, sillä pienempi kuula tuntui selvästi raskaammalta. Pidin aluksi tätä pienempää kuulaa jonkin aikaa sisässä, kunnes innostuimme poikaystäväni kanssa testaamaan lisää uutta liukuvoidetta. Tämän jälkeen kuulakin siirtyi sivuun muiden leikkien jatkuessa.

Tämän ensimmäisen kokeilukerran jälkeen lähdimme poikaystäväni kanssa matkalle ja suureksi harmiksi unohdimme kuulat kotiin. Tämän takia minun oli mahdollisuutta harjoitella kuulilla vain pari viikkoa ennen arvion tekoa, joten tuloksia ei ehtinyt vielä tulla. Kaikista mieluiten tein kestävyysharjoittelua, jossa siis kuulaa vain pidetään sisässä aina minuutti tai pari kauemmin kuin edellisellä kerralla. Kun kuula pysyi sisässä jo useita minuutteja, uskalsin alkaa esimerkiksi siivota samanaikaisesti kotona. Tarkoituksena oli myös pitää kuulaa kävelylenkillä tai kauppareissulla - niin kuin käyttöohjeissakin ehdotettiin - sillä olin kerran aiemmin pitänyt geishakuulia ulkona liikkuessani. Tätä en kuitenkaan vielä ehtinyt tehdä harjoituskuulilla, mutta se on edelleen suunnitelmana.

Voima- ja nopeusharjoitukset tuntuivat haastavammilta. Voimaharjoituksissa lantionpohjalihaksia supistetaan voimakkaasti muutaman sekunnin ajan, pidetään taukoja ja taas toistetaan. Lihasten jännittäminen on yllättävän rankkaa, vaikka onkin kyse "vain" lantionpohjalihaksista. Nopeusharjoittelun ohjeet huvittivat minua ja poikaystävääni: harjoituksessa piti kuvitella haukkaavansa mansikkaa emättimellä ja pureskella palaset hyvin. Mansikka-teema jatkui siis mansikanmakuisesta liukuvoiteesta myös harjoituskuuliin. Nopea "mansikan haukkaaminen" oli kaikista haastavinta ja tuntui välillä lihaksissa jopa epämukavalta, mutta harjoittelun jatkuessa liike muuttuu varmasti helpommaksi.

Käytön jälkeen

Säännöllisen harjoittelun seurauksena tuloksia alkaa tulla 8-12 viikon kuluttua, joten testiaika oli liian lyhyt lihaskunnon kehittymisen arviointiin. Uskon kuitenkin, että säännöllinen harjoittelu vahvistaa lantionpohjalihaksia yhtä lailla kuin kuntosaliharjoittelukin kasvattaa lihaksia. Kuulien kanssa harjoittelu on kätevä yhdistää esimerkiksi juuri siivoamiseen tai muihin arkiaskareisiin, jotta harjoittelulle ei tarvitse varata erikseen aikaa. Kuulat tuntuivat käytössä mukavilta eivätkä hanganneet mistään kohtaa, joten harjoittelu oli varsin miellyttävää. Jälleen kerran tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja puhdistus on helppoa. Voin siis suositella Kaalimato Harjoituskuulia kaikille niille, jotka haluavat vahvistaa lantionpohjalihaksiaan. Harjoituskuulat sopivat myös nuorille joiden lihakset eivät ole ehtineet heikentyä, sillä mielestäni lihaskunnosta huolehtiminen tulisi aloittaa jo ennen mahdollisia vaivoja. Toivottavasti harjoittelu tuottaa tulosta ja lihakset todella vahvistuvat!

Asiallinen kotirouvaPari, 40-50v

Sain testattavaksi Kaalimadon harjoituskuulat. Lantionpohjalihakseni totisesti tarvitsevat jumppaa, synnytysten jälkeen kun niihin ei totisesti ole tullut annettua niille ansaitsemaansa huomiota. Ei ne nyt mielestäni niin kamalan huonossa kunnossa olleet, mutta olinpahan väärässä.

Pakkauksessa on kaksi kuulaa, isompi ja painavampi ja tietysti pienempi ja kevyempi. Edes tämä kevyempi versio ei ensimmäisten treenien aikana pysynyt sisällä vaan valui hitaasti, mutta varmasti ulos.

Sinnikäästi treenaten, kahden viikon päästä kuula pysyi jo hyvin sisällä, ja viikko siitä niin jopa silloin kun vähän hyppeli.

Paketin mukana tulleessa käyttöohjeessa oli mukana erittäin hyvät treeniohjeet. Näitä Asiallinen Kotirouva suosittelee kaikille suurella lämmöllä. Vaikka, lantionpohjalihaksesi olisivatkin hyvässä kunnossa, aina voi parantaa ja tuohan hyvät lihakset loppujen lopuksi erittäin hyvää mielihyvää myöskin rakastelun aikana ;)Edellinen arvio: Aqua Glide Anal, 100 ml Seuraava arvio: RealRock - Oscar 6"


Kaalimato - Harjoituskuulat
2490

Kaalimato - Harjoituskuulat

Kaalimato -harjoituskuulat lantionpohjan hyvinvointiin, ne sopivat kaikille!

Kaksi eripainoista ja -kokoista lantionpohjalihasten harjoituskuulaa sopivat sekä runsaasti harjoitusta vaativille että vahvoille lihaksille.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv