Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Testiryhmän esittely

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiivisia ihmisiä, joille lähetämme tuotteita testattavaksi aika ajoin. Ryhmän jäsenet testaavat tuotteet ja kirjoittavat siitä meille "testiraportit", jotka julkaistaan täällä Kaalimadon Testiryhmä -sivulla.

Kaalimadon testiryhmän tarkoitus on tarjota asiakkaillemme aitoa ja sensuroimatonta tietoa sekä autenttisia seksilelu kokokemuksia myymistämme tuotteista. Usein tuotteet saavat ylistystä, toisinaan taas kriittisempää palautetta. Arvioiden linja ja sävy vaihtelee testaajan mukaan - kaikki julkaistaan!

Toivomme, että Testiryhmä on avuksi ostopäätöksen tekemisessä tai saa sinut muuten vaan inspiroitumaan!

Mukaan Testiryhmään?

Testiryhmän jäsenet

BlowoutPari 40+Parisuhteessa oleva akateeminen pari joilla on yhteistä taivalta jo jonkin aikaa. Kokemusta seksileluista on jonkin verran erilaisista vempeleistä, mutta intoa silti koittaa uusia löytyy! Meidän arvosteluperiaatteet ovat kokonaisvaltaiset ja ne ovat aina suhteutettu siihen mihin tuote on suunnattu.
Testaajan arviot
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.Kokeilunhaluinen aviopari, jolla yhteistä taivalta takana jo reilusti. Peitto heiluu, halut hyrrää ja hauskaa riittää, mielikuvitusta ja huumoria unohtamatta! Erilaiset lelut vahvasti mukana menossa, aina innolla ja estoitta kokeillen jotain uutta.
Testaajan arviot
CupidoMies 29 v.Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Testaajan arviot
FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v.Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Testaajan arviot
Herra ja rouva perunaPari, n. 40 v.UUSI JÄSEN!Olemme neljääkymmentä lähestyvä aviopari, joille seksilelut ovat luonnollinen osa seksielämää. Otamme arvioissa huomioon myös käytettävyyttä selkäydinvammaisen näkökulmasta. Seksivälineet ovat myös apuvälineitä, jotka täydentävät ja mahdollistavat laadukkaan seksuaalisten tarpeiden täyttymisen.
Testaajan arviot
KeltainenpaloautoPari 26 v.Olemme kokeilunhaluinen ja seksiä rakastava opiskelijapariskunta. Urheilun ja muiden harrastusten lisäksi seksi on paikallaan tauottamassa välillä tiivistä ja kiireistä opiskelija arkea. Haluamme jatkuvasti kehittää omaa seksuaalisuuttamme ja kokeilla seksiä kaikissa sen muodoissa leluilla tai ilman.
Testaajan arviot
KumitorviMies 33 v.Tehdastyöläinen, videoeditoija ja teknologia intoilija.
Testaajan arviot
LeiNainen 40 v.Olen 40-vuotias, sinkku nainen. Luonteeltani suora ja hyvinkin kokeilunhaluinen. Tämä rämäpää testaa minkä tahansa lelun, mutta parhaiten osuvimmat ostovinkit osaan antaa jo nautintojen pariin löytäneille - joskin koettaa pitää mielessään myös aloittelijat ja ne, joilla tuotteiden käyttöön liittyy terveydellisiä tai fyysisiä rajoitteita.
Testaajan arviot
LeopardileidiNainen 27 v.Olen 27-vuotias korkeakoulutettu sinkku. Seikkailunhalua ja uteliaisuutta löytyy kaikelle uudelle ja jännittävälle. Sooloseksistäkin saa nautinnollista ja erittäin kiihottavaa oikeilla välineillä. Satunnaisesti mukana myös vierailevia tähtiä.
Testaajan arviot
Märkä-Mimosa25 v. sinkkunainen. UUSI JÄSEN!Pyöritän lapsiperhearkea, opintoja sekä käyn töissä, joten kiirettä riittää. Mielenkiintoa uusia kokemuksia ja nautintoja kohtaan löytyy rutkasti. Sen vuoksi Kaalimadon testiryhmä luo aivan mahtavan mahdollisuuden irtaantua kiireisestä arjesta, tutustua itseensä paremmin ja ennen kaikkea nauttia!
Testaajan arviot
PastelMies 26 v. Seksuaalisesti kaikkiruokainen poitsu, joka tykkää melkein mistä vaan ja missä asennossa hyvänsä. Kunhan vaan on hauskaa ja jälkeenpäin paikat hellänä! >:3
Testaajan arviot
Pipsa ja PiisamiPari N 25 ja M 50 UUSI JÄSEN!Olemme pariskunta, jolle seksilelut ovat yhteinen harrastus. Seksileluja käytämme usein yhdessä, mutta joskus myös sooloseksiin. Seksileluostoksilla olemme monesti toivoneet, että leluista olisi enemmän tietoa ja kokemuksia - joten otimme asian omiin käsiimme! Uuden kokeminen on meille tärkeää...
Testaajan arviot
Queer of the HillSinkku, queer 33v.29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Testaajan arviot
Raksu ja Naksu29-v naispariOlemme 29-vuotias naispari. Seksielämämme on sensuellia, mutta leikkisää ja kokeilemme mielellämme uusia tapoja miellyttää toisiamme niin tunteikkaan hyväilyn kuin veikeämmän ja villimmän toiminnan puitteissa.
Testaajan arviot
Risto Rietas30 v, parisuhteessaSeksilelujen suhteen minulla on hieman kokemusta, mutta olen silti vielä vasta-alkaja näiden kanssa. Nautin niiden käytöstä niin yksin kuin kumppanini kanssa ja olen oppinut niiden myötä paljon uutta itsestäni ja kehostani. Seksuaalisesti feminiininen, mutta en ole sitä sukupuoleltani (muunsukupuolinen).
Testaajan arviot
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Testaajan arviot
Sensu ElliNainen, 46 v.Tunteella elävä, rohkea ja kypsä, omasta valinnastaan lapseton nainen, joka nauttii monipuolisesta seksistä, leluilla ja ilman. Yksin, miehen tai useamman kanssa. Samassa sängyssä tai etänä - mielialan mukaan. Yllätyksiä rakastava, miellyttämishaluinen ja toisinaan seksuaalisuutta syvällisestikin pohdiskeleva hetero...
Testaajan arviot
Sukkula VenukseenPari, M 38, N 37Tiivistä lapsiperhearkea elävä pariskunta, jolla yhteistä taivalta takana jo pitkästi. Lasten mentyä nukkumaan on ihana pötkähtää hetkeksi oman kullan kainaloon ja viettää pieni rentoutumishetki. Lelut ovat loistavia piristysruiskeita ja tuoneet paljon uusia ulottuvuuksia ja kivoja lisävärinöitä lakanoiden väliin.
Testaajan arviot
SöpöjaihanaPari, noin 45 v. nainen biOllaan melkein 20 v yhdessä ollut aviopari, jolle yhteinen seksuaalinen nautinto on aina ollut tärkeä osa parisuhdetta. Vuosien saatossa ollaan tutkittu ja kokeiltu omia sekä toisen mieltymyksiä ja nykyään meillä on hyvin avoin suhtautuminen kaikenlaisiin kokeiluihin.
Testaajan arviot
VulvanoSinkkunainen, 42 v. UUSI JÄSEN!Olen eronnut yh-äiti, joka kokee todella olevansa seksuaalisuutensa huipulla ja elävänsä elämänsä parasta aikaa. Luokittelen itseni heteroksi ja totuttelen vasta sinkkuelämään. Minulle on tärkeää pitää itsestäni huolta, ja ulkoilu sekä treenaaminen ovatkin suuria intohimojani.
Testaajan arviot
Eläköityneet testiryhmäläiset
v