Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ZUMIO - X TÄSMÄKIIHOTIN

Kehuttu Zumio täsmäkiihotin oli lupaustensa arvoinen. Erittäin intensiivisesti värisevä ja todella tarkkaan stimulointiin kykenevä Zumio sopii sekä intiimialueille että koko keholle. Zumio sopii erityisesti vahvoista ja tarkoista vibraattoreista pitäville. Tätä kannattaa kokeilla!

NeitseellinenSinkku, N 21V

Olin haaveillut Zumion uudesta täsmäkiihottimesta siitä hetkestä, kun se tuli markkinoille. Uusi, super täsmällinen ja voimakas (klitoris) kiihotin oli minullekin uusi ja mielenkiintoinen tuote!

Zumio tulee todella siistissä paketissa, mukana laturi-"lataus alusta", ohjekirja ja itse kiihotin Zumio. Zumiossa on 3 selkeää nappia, on/off nappi ja +/- napit jolla saa melko helposti säädettyä värinöiden voimakkuutta.

Aloitin Zumion käytön vaaditulla 16h latauksella, joka on todella pitkä aika odottaa ensimmäistä käyttöä kokeilua mutta ensilataus on paras tehdä ohjeiden mukaan, jotta akun kestävyys on maksimoitu.

Zumio on kiihottimena todella erityinen, se on aivan omaa luokkaansa täsmäkiihottimena. Klitorista varten se on luotu, suunniteltu ja markkinoitu. Kokeilujeni tuloksena se sopii mielestäni kuitenkin mihin vain ulkoiseen kehon osaan mihin haluaa täsmällistä ja voimakasta värinää, vain mielikuvitus on rajana.

Zumio voittaa "Pieni mutta pippurinen"- tittelin vibraattori kategoriassa! Zumion pieni pää (n. 0,5cm halkaisija) on pieni, sileä ja kova pallo, jonka voi tähdätä todella tarkasti haluamaansa kohtaan. Zumion värinät ovat voimakkaat, jo pienin voimakkuus riittää "power queeneille" eli ihmisille, jotka nauttivat vahvoista värinöistä. Itse en sitä suoraan klitorikselle aseta, se on aivan liian voimakas ja intensiivinen. Mutta tykkään ujuttaa sen aina ulompien ja sisempien häpyhuulien väliin, niin että värinät kulkeutuvat klitorikseen pienen pehmennyksen, eli sisemmän häpyhuulen ja klitorishupun läpi. Näin värinät tulevat kyllä yhä tarkasti ja pieneltä alueelta mutta ei tuntunut liian intensiiviseltä. Zumion avulla on todella mielenkiintoista tutustua omaan vulvan anatomiaan, se on niin tarkka, että sillä löytää omasta kehostaan kaikki herkimmät kohdat paljon selkeämmin kuin isommilla ja laajemmilla vibraattoreilla ja kiihottimilla.

Myös muita kehonosia on hauska tutkailla Zumion avulla. Rintoja ja nännejä on ihana hipsutella Zumion värinöillä, kuin myös koko kehoa yleisesti. Todella hauskaa ja mielenkiintoista sensuellia leikkiä.

Suosittelen Zumiota, erityisesti jos tykkään tarkasta stimulaatiosta! Se on todella erilainen ja omalaatuinen (klitoris)kiihotin, jolla pääsee tutustumaan kehoon todella yksityiskohtaisesti! Jos pidät vain magic wand- tyyppisistä vibraattoreista, Zumio ehkei ole sinulle. Mutta jos pidät vahvoista ja tarkoista esim. bullet tyylisistä vibraattoreista, voit hyvinkin olla Zumio fani!Edellinen arvio: Mjuze - Finger Teaser Seuraava arvio: The Gape-Her Masturbator


Zumio - X täsmäkiihotin
14990

Zumio - X täsmäkiihotin

Pikainen orkku, tajunnan räjäyttäviä moninkertaisia orgasmeja vai tuntikausien nautinnollinen tutkimusmatka? Naisten kehittämä, suunnittelema ja testaama Zumio X -täsmäkiihotin mullistaa orgasmisi uskomattomalla tarkkuudellaan ja tehokkuudellaan!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.