Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Switch - Pleasure kit 6

TESTIRAPORTTI

Tämä mielenkiintoinen ja erilainen tuotesetti sai runsaasti kehuja molemmilta testiparilta. Kauniin pakkauksen ansioista setti sopii hyvin vaikka lahjaksi. Erialaiset vaihtopäät ja tehokas moottori tekevät tästä seksilelusetistä erittäin monipuolisen ja nautinnollisen molemmille.

GottlichPari, M26, N 36.

Kyseessä on siis Switch - Pleasure kit 6, kolmella erilaisella vaihtopäällä varustettu vibraattori.

Aloitetaan pakkauksesta. Tuote on pakattu kauniiseen mustaan laatikkoon, josta löytyy ulkopuolelta kaikki tarvittava tieto pakkauksen sisällöstä ja tuotteen käytöstä. Isot plus-pisteet valmistajalle siitä, että pakkaukseen on selkeästi panostettu ja laatikko onkin varustettu kahdella magneettikiinnitteisellä kannella, jotka aukeavat kuin ladon ovet konsanaan. Kukapa nyt ei pitäisi pakkauksista, joihin on selkeästi panostettu?

Nämä mainitut ladon ovet avatessamme huomio kiinnittyi välittömästi siihen, kuinka myös sisäpuoleen on panostettu. Yksinkertaisesti kaunista. Vasemmanpuoleisesta ovesta löytyy silmämaski ja oikeanpuoleisesta pieni huiska, jolla on mukava kutitella partnerin kroppaa. Laatikon pohjaan, tiiviisti ja ajatuksella aseteltuun vaahtomuoviin on pakattu itse "kanta" ja kantaan kiinnitettävät vibraattorin päät, sekä latausjohto.

Pakkaukseen sisältyvät kolme vaihtopäätä:
Klitorisvibraattori: Tämän pään muotoilusta tuli mieleen jonkinlainen rauskun tai muun merenelävän evä. Leveä ja joustava, mutta jämäkkä. Muoto on juuri sopiva aseteltavaksi häpykummulle hieromaan klitorista.
G-pistevibraattori klitoriskiihottimella: melko perinteisellä "jänis"-kiihottimella varustettu g-pistevibraattori, tässä päässä ei juurikaan mitään mainitsemisen arvoista.
Anaalitappi: neljästä suurenevasta pallosta muodostuva anaalitappi, joka on juuri sopivan jämerä ja taipuisa luikahtaakseen anaaliin sulavasti. Käyttöpituudeltaan noin 11cm pitkä ja pallojen halkaisijoiden ollessa 2,7-3,6cm, voi tätä tappia suositella niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin tappien ystävälle.

Tuote on valmistettu silikonista, joka tuntuu, näyttää ja tuoksuu alusta loppuun laadukkaalta, kuten kaikki muukin tässä tuotteessa. Switch on myös vedenpitävä, joten tätä on turvallista käyttää suihkussa tai kylvyssä.

Vaihtopäät kiinnitetään kantaan kierteillä ja tähän liittyen löytyikin oikeastaan ainoa "valittamisen aihe". Jokaisen vaihtopään pohjassa on painike, jonka täytyy loksahtaa kohdalle kantaan, jotta vaihtopäiden värinät toimivat, mutta tämä loksahdus tapahtuu ennen kuin vaihtopää on kierretty pohjaan saakka, joka on hieman epäloogista. Tästä johtuen kannan ja vaihtopään väliin jää rako, eivätkä kanta ja vaihtopää ole linjassa, joka näyttää hieman hölmöltä.

Vibraattorin "kanta" sisältää akun, joka ladataan magneettikiinnitteisellä johdolla, pidämme tästä. Akun täyteen lataukseen kuluu parisen tuntia ja käyttöaika on noin 1,5h. Kannassa on myös kaikki näppäimet, sekä kannan, että vaihtopäiden ohjaamiseen. Tämä kanta sisältää myös moottorin, joten kantaa voidaan käyttää myös itsenäisenä pikkuvibraattorina ilman vaihtopäitä.

Säätömahdollisuuksia vibrassa on, kuten totuttua, meidän makuumme jopa liikaa, mutta "jokaiselle jotakin" toteutuu myös tässä vibraattorissa. Kaiken kaikkiaan erilaisia värinäohjelmia on yli kaksikymmentä. Värinätaajuus on säädettävissä helposti kannan nappuloista ja hieno lisä on, että värinän voi sammuttaa pitkällä painalluksella ilman, että tarvitsee käydä jokaista moodia läpi.

Meillä kun on vibraattoreita jo ennestään vinot pinot, on hankalaa löytää uutta ja mielenkiintoista tai uusia kestosuosikkeja, mutta tästä tuotteesta saattaa sellainen jopa muotoutua, etenkin miehelle. Switchin anaalitapilla irtosi sellainen eturauhasorgasmi, että ei ole vuosiin koettu.

Tästä vibraattorista ei paljoa huonoa löytynyt, joten tätä voimme suositella kaikille. Toivotaan, että jossain vaiheessa saadaan markkinoille useammalla anaaliin tarkoitetulla päällä varustettu pakkaus, sillä tästä jäi todella hyvä mieli.

+pakkaus
+laatu
+akkukesto
+vedenpitävyys
+magneettikiinnitteinen lataus
+mahdollisuus käyttää kantaa myös itsenäisenä vibraattorina
+erilainen, mielenkiintoinen tuote

-vaihtopäät eivät mene "perille" saakka kantaan

4,8/5 erinomainen tuote!

Kirjoittanut: Gottlich
DoggyFashionAviopari 30 v.

Laadukas lahjaboksi. Se oli varmaankin ensimmäisiä asioita, joka tuli mieleen, kun testilaatikon syövereistä paljastui Switch #06-kokoelma loputtomine mahdollisuuksineen. Kyseessä on tosiaan 6-osainen seksilelulaatikko, josta löytyy perustarvikkeet seksielämän piristämiseen. Kovakantisesta ja sisuksiltaan pehmustetusta laatikosta löytyvät seuraavat tuotteet: maski silmille, .kutittelu huisku., klitoriskiihotin, anustappi ja .rabbit dildo.. Kuudes osa on kolmeen viimeksi mainittuun sopiva kierteillä oleva värinämoottori. Moottoriosa on tosiaan irtonainen ja sen voi ladata USB-magneettilaturilla. Materiaaliksi on valikoitunut hyväksi havaittu musta silikoni. Silikoniset seksileluthan on erittäin helppo pestä ja pitää puhtaana. Yleensä silikonilla päällystetyt välineet ovat tuntuneet hyviltä jo ensituntumaltaan, eikä tämäkään kerta tuota pettymystä tuon suhteen. Itseasiassa tämänkertainen silikoni tuntui jotenkin poikkeuksellisen ylelliseltä ja samettiselta! Lupasi siis hyvää varsinaista testiä ajatellen.

Silmämaskissa on jonkin verran pehmustetta ja se tuntuu sopivan napakalta päällä. Kaksi kuminauhaa pään ympäri helpottaa sopivan asettelun löytämisessä ja tuntui pysyvän paikallaan kovemmassakin menossa. Huiskua testattiin vain vähän näön vuoksi, sillä se ei oikein anna kummallekaan meistä minkäänlaista kiksiä, mutta on varmasti toimiva sellaisille, jotka sellaisesta pitävät. Tilalla olisi voinut olla vaikka pieni ruoskan tapainen instrumentti ;)

Alkulämmittelyjen jälkeen olikin aika testata varsinaisia pääleluja. Klitoriskiihotin on muotoiltu anatomisesti pilluvaon mukaan ja siinä on siivekkeet pitämään jo valmiiksi turvonneita häpyhuulia erillään. Moottorista löytyy kymmenkunta erilaista värinätoimintoa tasaisista surinoista pulsoiviin. Ja niitä moottoreita on itseasiassa kaksi, jotka saa värähtelemään yksinään tai yhtä aikaa. Lisäksi moottoriosassa on jonkinlainen .kliimaksinappi. jolla moottori lähtee aivan uudelle laukalle. Paremman puutteessa itse moottoriosaa voi myös käyttää klitoriksen hyväilyyn. Kun klitorista stimuloimalla on saatu pillu kostumaan tarpeeksi, voidaan siirtyä syvemmälle kaninkorvaisen sauvan kanssa. Pilluun menevä osa muistuttaa hieman peniksen siluettia, joten se tuntuu sisällä osuvan juuri oikeisiin kohtiin samalla kun pupunkorvat ovat ottaneet klitoriksen hellään syleilyynsä. Tällä yhdistelmällä matka .huipulle. taittuu mukavan nopeasti. Anukseen tuleva tappi koostuu neljästä peräkkäin olevasta pallosta ja on mukavan napakka menemään liukasteen kanssa helposti peräaukosta sisään itselle sopivalle syvyydelle. Mies voi yhtyä pilluun samalla takaapäin ja vaihdella värinäasetuksia mieleiseksi sillä värinä tuntuu myös voimakkaana pillun puolella.

Moottorin värinä on hyvin voimakas, mutta ääni ei kuulu viereisiin huoneisiin, joten voi rauhassa nauttia sen tuomasta nautinnosta. Värinöiden ohjaus on hieman huonosti toteutettu siinä mielessä, että ohjelmat voivat hekuman keskellä mennä sekaisin usean ohjausnapin takia. Laite kyllä värisee koko ajan, mutta se mikä toiminto on päällä voi olla arvoitus. Siksi ohjelmat kannattaa käydä ensin rauhassa läpi ja katsoa mikä nappi mitäkin tekee.

Kaikkinensa voisi kuitenkin sanoa, että kyseessä on erittäin laadukas seksilelusetti, jolla voi piristää seksielämäänsä joko yksin tai kumppanin kanssa. Näin joulun alla tätä voisi suositella ilman muuta pukin konttiin pareille tai naiselle masturbaatiosetiksi kokemustasoon katsomatta.

Kirjoittanut: DoggyFashion
Edellinen arvio: Fun Factory Sundaze - Pulsaattori Seuraava arvio: JO - H2O Jelly Maximum, 120 ml
v