Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

JO - H2O Jelly Maximum, 120 ml

TESTIRAPORTTI

Testaajapari saivat tällä testikierroksella tuplasti testattavaa. Vegaaniset JO-tuotemerkin liukuvoide ja Natural Pleasure hierontaöljy saivat isosti plussaa siitä, että ne sopivat kaikille. "Hierontaöljy ja liukkari on siitä hyvä kombo, että niillä hoituu sekä esileikki että varsinainen action lämmittelyn jälkeen."

botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v.

Me pojat olimme ilmeisesti olleet kovinkin kilttejä, sillä joulun tienoilla saapunut Kaalimadon paketti sisälsi tuplasti testattavaa. Ensimmäinen testituotteista oli JO:n H2O Jelly -liukuvoide ja toinen Shots-tuotemerkin Natural Pleasure eli vegaaninen hierontaöljy. Heti tuli selväksi, että kosteaa meininkiä on luvassa.

Hierontaöljy ja liukkari on siitä hyvä kombo, että niillä hoituu sekä esileikki että varsinainen action lämmittelyn jälkeen. Näistä hierontaöljy pääsi meillä ensin testiin. Tunnelmavalaistus, rentouttavaa musiikkia ja sängylle makaamaan alasti valmiina vastaanottamaan käsittelyä. Tällä vastustamattomalla taktiikalla toinen meistä onnistui pääsemään hierojan privaattivastaanotolle. Perinteisten yläselkäjumien lisäksi kuulemma pakarat kaipasivat tällä kertaa erityistä käsittelyä, joten niihin kiinnitettiin erityistä huomiota. Öljyt siis esiin ja hommiin. Natural Pleasure on yllättävän riittoisaa ja vaikka öljyä ei säästelty lainkaan, ei sitä pullosta tuntunut juurikaan hävinneen. Tämä tulee myös näppärässä pullossa, josta saa annosteltua painalluksella. Verrattuna edelliseen kierrekorkilliseen hierontaöljyymme tämä on iso plussa, sillä öljyä ei tule vahingossa kaadettua liikaa kerralla ja sotkettua paikkoja. Öljyn tuoksu on laventelinen mutta ei kuitenkaan mikään voimakas ja sen tuntuma on hyvä. Jopa sen verran hyvä, että hetken hieronnan jälkeen pakaroita välissä hieronta-apuna toimi hierojan kalu, joka sai kelpo osuuden öljystä. Lopputulos oli öljyinen ja sotkuinen happy end. Pakarahieronnan lisäksi sormet meinasivat käydä jo pepussakin, mutta tämä öljy ei sopine sisäiseen käyttöön. Se on harmi se!

H2O Jelly -liukkari testattiin seuraavalla sessiolla. Ensivaikutelma oli melko neutraali. Tuote on melko hajuton ja väritön mutta normaalisti käyttämiämme liukuvoiteita paksumpi, mitä toki .jelly. nimessä lupaileekin. Meidän kokemuksissa tuote osoittautui lopulta olevan parhaimmillaan lelujen ja erityisesti masturbaattorien kanssa käytettynä. Tämä on riittoisa liukkari, joka ei kuivu erityisen nopeasti vaan paksua tavaraa riittää käytössä pitkään liukkaana. Testasimme tätä myös anaalihommiin, mutta siihen tämä ei tuonut ainakaan meillä toivottua luistoa, oma peppu nimittäin on nirsoa sorttia. Sille ei monetkaan liukkarit sovi . eikä tämäkään tuonut muutosta. Lelujen kanssa leikkiessä tämä on kuitenkin parhaita testaamiemme liukkareita. Paksumpi liukkari tuo enemmän kitkaa ja on parhaimmillaan se puuttuva osa nautintoa, se kitka siis.

Sekä H20 Jelly -liukkari että Natural Pleasure -hierontaöljy ovat erinomaisia tuotteita omissa kategorioissaan. Ne ovat riittoisia ja saavat erityisen isosti plussaa siitä, että sopivat kaikille, sillä molemmat ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Myös tällä elämän osa-alueella voi tehdä hyviä eettisiä ja vastuullisia valintoja, kuten nämä tuotteet osoittavat.

Kirjoittanut: botTomAndJerry
Edellinen arvio: Switch - Pleasure kit 6 Seuraava arvio: Fucking Machine panokone
v