Tilaa uutiskirje
Satisfyer Pro 2 nyt 18,90 euroa - norm. 66,90 euroa.
TESTIRAPORTTI

HOT OCTOPUSS - AMO

Tämän klitoriskiihottimen positiivisia puolia ovat sen kärjen muotoilu ja ladattavuus. Negatiivisiksi puoliksi testaaja koko moottorin säätöpainikkeiden pienuuden ja sen, että moottorin värinä vaimeni kiihotinta kehoa vasten painaessa. "Tämä on hyvä vain ihmisille, jotka tykkäävät superhöyhenenkeveästä paineesta, sillä superhöyhenenkeveä kosketus on ainoa millä värinä pysyy tehokkaimmillaan."

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

AMOn Hot Octopuss oli kärkensä muotoilun puolesta hyvä klitoriskiihotin, mutta toteutukseltaan valitettavasti pettymys. Lataus sujui nopsasti USB-liittimen kautta, joten se oli hyvä, ettei pattereita tarvinnut, mutta nappulat (jotka olivat vain pikkuriikkisiä syvennyksiä lelun varressa) oli hankala löytää ja erityisesti lelun käynnistäminen ja sammuttaminen oli kovan työn takana. Kaiken kukkuraksi, kun lelua painoi lujemmin kehoa vasten, eli juuri kun halusi tuntemusten vahvistuvan, lelun värinä heikkeni! Tällaista en olekaan aikaisemmin minkään sortin vibran kanssa kokenut, mutta todellakin moottorin kierrokset hidastuivat selkeästi mitä lujempaa tätä lelua painoi klitorista vasten. Sinänsä harmi koska tuo kaareva "nokka" oli tosi kiva--sillä sai todella hyvin kohdistettua värinät ja pääsi vielä klitoriksen hupun reunoillekin tosi täsmällisesti--mutta minkäs teet, kun värinät vain hiljenevät aina kun kohdistat leluun painetta. Joten ehkä tämä on hyvä vain ihmisille, jotka tykkäävät superhöyhenenkeveästä paineesta, sillä superhöyhenenkeveä kosketus on ainoa millä värinä pysyy tehokkaimmillaan. Muuten en voi valitettavasti suositella; paljon parempiakin on olemassa.

Eli ei tullut vakiokaveria tästä; piti kesken runkkailun vaihtaa takaisin Satisfyerin pillunpäristimiin.Edellinen arvio: Avant - Pride P8 Love Dildo Seuraava arvio: PDX Elite - Ultimate Milker 2


Hot Octopuss - AMO
4990

Hot Octopuss - AMO

Hot Octopuss AMO ampuu luodilla, jota et halua väistää!

Tämä laadukas design-henkinen luotivibraattori on muotoiltu kaarevuudeltaan siten, että voit kärjen päällä kohdistaa värinän tarkasti klitorikseen tai kietoa koko herkän alueen kärjen muodostamaan lusikkaan.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv