Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Antaia

Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia -79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee. Omat rakastelutyylini ja -fantasiani vaihtelevat hellästä sylittelystä nahkaruoskan viuhuntaan ja käsirautojen kilinään ja takaisin, usein sisältäen kaikkia yhtä aikaa. Monipuolisen elämänkokemukseni ansiosta osaan katsoa ihmisen seksuaalisuutta monelta kantilta, mm. sateenkaari-ihmiset, kinkyilijät ja liikuntarajoitteiset huomioon ottaen.

Omat suosikkileluni ovat yleensä sellaisia missä on realistista muotoa, kokoa ja kunnon potkua; hipaisulta tuntuvat härpäkkeet taikka liiaksi stailatut ja siten epäkäytännölliset lelut eivät meikäläistä hirveästi lämmitä. BDSM ja anaaliseksi ovat sydäntäni lähellä, samoin se, että ihmiset saavat kummastakin asiallista tietoa ja opastusta niin että kaikkia osapuolia kunnioitetaan ja että seksuaaliterveyttä ja järjenkäyttöä ei unohdeta etenkin näiden rankempien, usein väärinymmärrettyjen seksimuotojen kanssa. Käyttömukavuus ja esteettömyys ovat myös minulle tärkeitä, samoin seksin psykologinen puoli.En voi kuvitella mitään hyvää seksielämää ihanampaa asiaa--siinä yhdistyvät sekä fyysinen että henkinen ekstaasi, luovuus ja ilottelu ja kaikki mikä ihmisen elämässä on mahtavaa!


Testatut tuotteet


Tutustu myös muihin testiryhmäläsiin

SandyPari, N. 24 v, M. 33v GottlichPari, M26, N 36. KeltainenpaloautoPari 23 v. BlowoutSinkkumies 35+. JäniinitPari, N23 & M23. PuputPari 25 v. UUSI JÄSEN!Kotiäiti 32Nainen 32 v. ButterflyPari, N 40v, M 45v AntaiaSinkku, nainen 39 v. RuuhkavuodetPari M38 ja N35 botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v. CupidoMies, 24v. FreeWheelersPari Raksu ja Naksu29-v naispari KumitorviMies 30v Queer of the HillSinkku, queer