Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

KAALIMATO - ANUSTAPPI

Kaalimato anustappi koettiin helppokäyttöiseksi ja helposti lähestyttäväksi pepputapiksi, joka sopii erityisesti aloittelijoille.

PeppufantasiaaN30v,

Tällä kertaa sain testattavakseni Kaalimadon oman anustapin. Se oli teeman mukaisesti vihreäsävytteisessä paketissa. Yhdellä silmäyksellä pystyi näkemään, mistä tuotteesta on kyse, koska kaalimadon vihreä anustappi oli näkyvillä koko 11,5 sentin komeudessaan. Olen testaillut monia anustappeja, eikä tässä näyttänyt olevan mitään ihmeellistä ja erikoista. Se näyttää perushyvältä toimivalta anustapilta, jota on helppo lähestyä ja upottaa pyllyynsä.

Kokokaan ei ole pelottava; 11,5 senttiä pituutta ja 4,5 senttiä paksuutta paksuimmasta kohdasta. Anustappi on 100% silikonia, joten sitä on hyvä sivellä vesiliukoisella liukuvoiteella ennen sisään työntöä. Arvatenkin se on myös vesitiivis, joten vesileikkeihin sen voi huoletta ottaa. Tapista löytyy asianmukainen stopperi, ettei se luiskahda teille tietämättömille. Käytössä se on helppo ja vaaraton. Helppo asettaa paikoilleen, eikä tosiaan kokonsa puolesta aiheuta ähinää. Aloitteleville anustapeista unelmoiville helppo ensikokemus.

CarissaNainen 24v,

Ha! Tämä on tosiaan hauska kaveri eikä tosiaan ole hinnalla pilattu. Suosittelen jokaisen kokeilunhaluisen ja uutta harrastuskaveria kaipaavan makuuhuoneeseen!

Tällä kertaa kaalimadon laatikosta löytyi jotain aivan muuta, mitä olen tottunut saamaan: ihka ensimmäinen anaalitappini! Tämä kaveri on siro, kaalimadon vihreisiin pukeutunut, miellyttävä hivellä ja turvallisenoloinen tuttavuus. Pepussa on käynyt sitä sun tätä, mutta ensimmäiset hetket anaalitapin kanssa kihelmöivät ennakkoon.

Tappi sisältää kaiken tarpeellisen alkuun pääsyyn: tapissa on suippo kärki ja laakea alaosa, jossa on imukuppi . ja imu on todella hyvä! Kokeilin tappia vähän joka seinään ja oveen ja sängynkulmaan ja kaikkialla se pysyi todella hyvin (välillä liiankin hyvin, irrotus ei ollut maailman nopein operaatio). Tappi on silikonia ja sen kanssa suositellaan vesipohjaista liukkaria. Tappi tuntuu hygieeniseltä ja helpolta putsata. Liukastetta kylkeen ja menoksi!

Ensimmäisellä tutustumiskerralla läiskäisin tapin makkarin oveen ja tutustuin uuteen perheenjäseneen sokkona. Aikamoinen kaveri! Imukuppi on mahtava keksintö, sillä sen avulla voi hullutella missä vain luovuuden puitteissa ja leikkiä omia mielikuvitusleikkejään. Tappi on myös todella miellyttävä ja mukavan tuntuinen aloittelijoille, innokkuus peppuleikkeihin sai lisäpuhtia.

Miesystävä oli myös kikseissä uudesta perheenjäsenestä ja sainkin kunnolla kyytiä. Tappi on juuri sopivan kokoinen kaikenlaiseen leikittelyyn myös yhdynnän aikana. Molemmat osapuolet nauttivat tapin kanssa pelaamisesta koko aktin ajan ja kokemus oli kaikin puolin positiivinen. Tappi oli todella tervetullut lisä makuuhuoneeseen ja leikit saavat varmasti myös tulevaisuudessa jatkoa!

Suosittelen tätä tappia jokaiselle vähänkin peppujutuista edes pikkiriikkisen kiinnostuneelle, sillä tämän tapin jälkeen jää kinuamaan lisää! Tappi on myös niin edullinen ja näppärä, että kannattaa kaverillekin tilata samalla.Edellinen arvio: Satisfyer - Men One Seuraava arvio: Kaalimato - Paksut penisrenkaat, 3 kpl


Kaalimato - Anustappi
1190

Kaalimato - Anustappi

Pirteän vihreä Kaalimato-anustappi saa hymyn huulillesi! Laadukas, linjakas ja kestävä anustappi imukupilla on nätti ja sopivan kokoinen aloittelijoillekin.

Kaalimato-anustappi on valmistettu ihanan pehmeästä ja erittäin hygieenisestä 100% silikonista.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv