Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Peppufantasiaa' artikkelit

Peppufantasiaa - Esittely ja artikkelit

Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.


Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Orgasmic Spike

Kun avasimme miesystäväni kanssa paketin, olimme sisällöstä innoissamme. Orgasmic Spike vaikutti todella vakuuttavalta. Paketti lupaa triple the action triple the fun. Se antoi ymmärtää, että seksilelussa on vibraattori pilluun, klitoriskiihotin ja anustappi kaikki samassa. WAU!!! Odotimme, että niitä voi myös käyttää samaan aikaan. Materiaali vaikutti kädessä todella mukavalta ja laadukkaalta ja muotoilu miellytti silmää. Pinkki väri oli myös kiva.

Valitettavasti laite ei toiminutkaan niin kuin mielestämme paketti antoi ymmärtää, tai sitten minulla on värkit väärissä paikoissa. Peukaloa muistuttava klitoriskiihotin on vibran ja anustapin välissä, joten vibraa ja anustappia ei millään saa samaan aikaan sisälle ja klitoriskiihotinta oikealle paikalleen. Kokeilimme myös kaikkia erikseen. Anustappi on pelkästään käytettynä kovin mitätön eikä tuottanut oikein minkäänlaisia tuntemuksia. Vibraosa ja klitoriskiihotin oli ihan ok, mutta tehoja puuttui jos tällä välineellä haluaa loppuun asti mennä. Anustappi jää myös tällöin hölmösti törröttämään pillun päälle. Vibran säätely oli helppoa ja sen sai mukavasti käännettyä portaattomasti kovemmalle. Yritimme kovasti saada "lelusta" kaiken irti. Lopulta kuitenkin miesystäväni pisti oman kullinsa mukaan ja hyvin pian Orgasmic Spike olikin kaikkine lupauksineen vain tiellä. Harmi!

Jos anustappi olisi ollut isompi, vibra kovempi ja osat niin, että kaikki toiminnot saa samaan aikaan käyttöön, Orgasmic Spike olisi voinut olla erittäin tyydyttävä. Tällä kertaa se jäi vaisuksi kokemukseksi ja enemmänkin aiheutti hämmennystä. Orgasmic Spike voisi toimia ensimmäistä vibraa ja anustappia ostavalle. Naiselle tai parille jotka vasta aloittelevat elämää seksilelujen ihmeellisessä maailmassa.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Spider Keinovagina

Testattavana tällä kertaa siis Spider keinovagina. Ensivaikutelma tuotteesta erittäin positiivinen! Pakkaus itsessään arvokkaan ja laadukkaan oloinen ja innostuneena lähdin tutustumaan tämän kertaiseen lähetykseen. Itselleni ennestään täysin tuntematon tuote, eli en koskaan ole omistanut/kokeillut tekovaginaa aikaisemmin.

Avattuani pakkauksen positiivinen vaikutelma jatkui. Materiaali vaikutti erittäin laadukkaalta (aidon tuntuiselta), imukuppi-kiinnitys tuntui jämäkältä sekä muut kiinnitysosat kestäviltä. Säätömahdollisuuksia oli riittävästi. Pienetkin yksityiskohdat oli suunnittelussa otettu huomioon, joka lisäsi tuntemuksia korkeasta laadusta. Kokeilin tuotetta ensin pikaisesti yhdessä tyttöystäväni kanssa ja sen jälkeen rauhassa yksin kotona. Spider on muotoiltu erittäin tarkasti vastaamaan aitoa ja sain siitä kovasti nautintoa ja orgasmin helposti. Sisäosa joustavaa ja varmasti sopii jokaiselle koosta riippumatta. Kotelon sisään muodostuva alipaine on mahtava! Liukuvoide ehdoton.

Käytön jälkeen puhdistus vedellä on helppoa, mutta kuivuttuaan pinta muuttunut jotenkin nihkeäksi. Talkkia pitäisi ilmeisesti toisinaan lisätä jälkeenpäin. Kokeilen heti, kun sitä muistan ostaa. Itse jäin pohtimaan tuotteen käyttöikää sekä kestävyyttä, mutta se selviää varmasti tulevaisuudessa. Pieniä repeämiä sisäosissa on kuitenkin nähtävissä jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Spider tuskin tulee kuulumaan yhteisiin iltoihimme enää jatkossa (tyttöystävä mustasukkainen), mutta itsenäiseen hauskanpitoon laite sopii kyllä mainiosti. Kokeilunhaluiset ja ehkä yksinäiset miehet ovat varmasti tämän tuotteen suurimmat kuluttajat.

Kokonaisuutena pidin tuotteesta erittäin paljon ja olen suositellut sitä myös ystävilleni, jotka ovat kiinnostuneina kyselleet asiasta yksityiskohtia. Asteikolla 1-10 Spider saa minulta vahvan 9! Kiitos lähetyksestä ja nautinnollisista hetkistä uuden perheenjäsenen kanssa :)
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Ouch - Electro Cockring Set

Testattavana tällä kertaa siis Electro Cockring Set.

Ensivaikutelmani tuotteesta oli hämmentynyt ja hieman huvittunut, mikä ihmeen laite tämä on?? Itse pakkaus vaikutti jälleen laadukkaalta, joten uteliaana lähdin tutustumaan tuotteeseen. Paketti aukesi vaivatta ja kun lopulta sain renkaat käteeni, niin ymmärsin välittömästi, että kyseinen kapistus vaikuttaa hieman pelottavalta. Oliko tarkoitus todella johtaa sähköä alakertaan?

Paristojen asennus oli vaivatonta ja ohjain toimi moitteettomasti. Laite oli äänetön ja sammui sekä käynnistyi helposti. Osat vaikuttivat kestäviltä.

Nopeasti kuitenkin huomasin, että kiveksien ympärille tarkoitettu isompi rengas ei missään tapauksessa tulisi mahtumaan päälleni (ainakaan ilman kovaa kipua), koska materiaali ei ollut joustavaa. Halusin kuitenkin tietää miltä laite tuntuu, joten laitoin molemmat renkaat penikseni ympärille ja käynnistin laitteen. Portaattoman säädön pienimmällä tasolla tuntui pientä nipistelyä, mutta isomalla teholla tunne muuttui pian epämiellyttäväksi ja laite oli pakko sammuttaa nopeasti.

Tuotteen kuvaus vastasi kyllä mielestäni käyttötarkoitusta, mutta itse en pitänyt laitteesta. Kokeilu jäi valitettavasti yhteen kertaan ja tällä hetkellä renkaat odottavat kirjahyllyssä pääsyä kaverini testaukseen. Parhaiten tuote saattaisi sopia hieman rajummista leikeistä pitävälle.

Yleisesti toivoisin, että jos kyseessä on edes hieman oudompi tai pähkäilyä vaativa lelu, niin käyttöohjeet pakettien mukana olisi ehdottomasti hyvä asia!
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Vac-U-Lock Double Penetrator

Testattavana tuotteena oli Doc Johnsonin "Double Penetration- vibraattori". Paketista selvisi jo täysin mikä tuote oli kyseessä. Vibraattori kahdella sauvalla, toinen pillun ja toinen peppuun. Ensivaikutelma tuotteesta oli positiivinen. Olimme tyytyväisiä, että saimme pitkästä aikaa tuotteen, jolla voi mahdollisesti pitää yhdessä kivaa. Tosin jo paketin koosta selviää, ettei tuotteen koko ole kovinkaan suuri, eikä paketti anna vaikutelmaa laadukkuudesta.

Tuote tuntui kädessä miellyttävän pehmeältä ja muotoilu oli ihan ok. Vibraattorin säätöosa oli johdon päässä, mikä osoittautui jonkin verran hankalaksi touhutessamme, koska johto oli koko ajan tiellä. Vibran voimakkuus oli liian heikko ja katkaisijan portaattomaan säätöön olis tarvinnut "stopperin", koska muuten se menin helposti hipaisusta päälle. Peppuun menevä sauvaosa oli hankala asettaa paikoilleen kapeuden ja löysyyden takia.

Käytimme tuotetta kerran yhdessä, niin että myös mieheni kulli oli pillussa vibraattorin kanssa. Takaapäin peppuun menevä sauva tuntui hyvältä, ei järisyttävältä, mutta hyvältä. Muotoilu oli siitä mainio, ettei tuote voinut luiskahtaa kokonaan peppuun. Tuote ei antanut mitään huikeita säväreitä, mutta mahdollisesti käytämme sitä yhdessä vielä toisenkin kerran, mutta vain peppuosan takia. Kaipasimme taas suurempaa kokoa ja voimakkaampia värinöitä. Emme oikein tiedä kenelle tuote voisi sopia parhaiten.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Kaalimato Harjoituskuulat

Sain kokeiltavakseni Kaalimadon omat harjoituskuulat lantionpohjan lihasten harjoitteluun. Paketista näkee selvästi mistä tuotteesta on kyse ja harjoituskuulienkin kuvat ja painot näkyvät selvästi. Paketin takapuolella kerrotaan selkeästi mihin tarkoitukseen kuulia käytetään. Kuulat ovat materiaaliltaan 100% lääketieteellistä silikonia ja ne tuntuvat kädessä pehmeiltä ja laadukkailta. Muotoilu on todella mielenkiintoinen ja hauska ja väriltään ne ovat tietenkin Kaalimadon vihreät. Toinen kuulista painaa 40g ja halkaisijaltaan 31mm ja toinen on 80g ja halkaisijaltaan 25mm. Paketin sisältä löytyivät käyttöohjeet ja pienet vaaleanpunaiset kangaspussukat kummallekin kuulalle.

Sitten itse asiaan:
Olen kokeillut aiemmin muunlaisia kuulia ja olen omistanutkin sellaiset joskus. Kuitenkin lantiopohjan lihasten treenausta olen enemmälti harjoitellut ilman kuulia. Olin todella innoissani, koska kuten varmasti jokainen alatiesynnyttäjä (itse olen kerran synnyttänyt n.kolme vuotta sitten) on hiukan huolissaan paikkojensa palautumisesta. Kun luin paketista painavamman kuulan painon ajattelin, että se tulee tippumaan lompsastani välittömästi. Asetin painavamman kuulan paikoilleen, mikä kävi todella helposti, ja iloksi ja yllätykseksi se ei tippunut. Ei tippunut vaikka hypin! Tein oman "treeniohjelmani" läpi ja uskon, että se tehostui kuulan avulla, vaikkei siinä hiki tullutkaan ;). Paketin sisältä löytyi myös hyviä ohjeita. Kuulia on kätevä pitää sisässä, vaikka siivotessa tai lenkillä. Tällöin tulee helposti tehtyä päivän "treenin" "vahingossa". Tätä kutsuisin hyötyliikunnaksi. :)

Koska minulla ei ollut vaikeuksia pitää painavampaakaan kuulaa sisälläni, oli vaikea tietää miten lihakset ovat kehittyneet. Tulokset selvisivät n. viikon käytön jälkeen nussiessani mieheni kanssa. Tulokset tunsi mieheni ja myös minä itse (tuntoherkkyys parani).

Suosittelen lämpimästi tuotetta jokaiselle naiselle. Ikinä ei ole niin timmi pimppi, ettei sitä vielä vähän tiukemmaksi saisi! :D
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Kaalimato Liukuvoide - Mansikka

Saimme mieheni kanssa testaukseen Kaalimadon oman liukuvoiteen. Olimme tyytyväisiä, koska harrastamme isoja dildoja, niin liukuvoiteet ovat aktiivisessa käytössä. Liukuvoide on 100 ml kokoinen tuubi, josta löytyy Kaalimadon logo ja muut tuotetiedot, sekä iso mansikka, mikä antaa vinkkiä, että kyseessä voisi olla makuliukuvoide. Sitähän se olikin. Liukuvoide on vesipohjaista ja lupailee tuoksuvansa ja maistuvansa mansikalta.

Lähdimme mieheni kanssa testailemaan tuotetta. Aluksi haistelimme liukuvoidetta suoraan tuubista ja hajusta pisti ehkä aivan hitusen nenään jokin mansikanlainen esanssi. Tuoksu ei kuitenkaan tuonut mieleen sellaista mansikkaa, minkä haluaisi suuhunsa laittaa. Seuraavaksi teimme makutestin. Maku oli valitettavasti hyvin kaukana mansikasta. Se maistui lähinnä laimealta saippualta. Ajattelimme, että vaikka maku ja haju ei ollut sitä mitä tuubi lupasi, niin liukuvoide toimii ainakin itse panemisessa. Se toimikin kyllä aluksi liukuvoiteen tavoin, mutta tuntui, että se imeytyi todella nopeasti ja kaiken lisäksi vaahtoutui valkoiseksi vaahdoksi.

Liukuvoide ei tällä kertaa päässyt meidän liukkarilistamme kärkeen. Se on kuitenkin ihan käyttökelpoinen, kun unohtaa mahdollisuuden saavansa mansikanmakuista kullia suuhunsa, eikä pieni vaahtoutuminen haittaa menoa.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Tenga Iroha Mikazuki vibraattori

Saimme testattavaksemme Iroha-vibraattorin. Paketti oli erittäin tyylikäs ja sai tunteen, että se sisältää jotain laadukasta. Paketista selviää nopeasti vilkaisten, mistä tuotteesta on kyse. Paketissa on päälimäisenä kuva kauniin keltaisesta vibraattorista. Paketin sivulla kerrotaan tuotteen tarkempia tietoja. Paketin sisällä oli kaksi erillistä pakettia. Toisessa oli asianmukaisesti pakattuna itse vibra ja toisessa musta latausrasia ja siihen tarvittava johto. Käyttöohjeet löytyvät myös paketista, tosin suomenkielisiä ohjeita ei ole. Lataus oli todella helppoa. Johto kiinnitettiin pistorasiaan ja toinen pää latausrasian liittimeen. Vibraattori laitetaan rasian sisälle latautumaan huomaamattomasti.

Iroha-Vibraattori oli kauniin keltaista silikonia ja tuntui todella hyvältä ja pehmeältä kädessä. Muotoilu on osunut nappiin ja pituuskin on sopiva (n.17cm). Vibraattorin sisällä menee kaareva sauva, jättäen kuitenkin kärjen täysin pehmeäksi. Virbaattorin toisella puolella on kaksi nappia. Alemmalla napilla tuote menee päälle ja vaihtaa värinää ja ylemmällä saa vaihdettua edelliseen värinään ja siitä saa myös tuotteen pois päältä. Vibraattorissa on 4 värinävaihtoehtoa, 3 portaittain vahvistuvaa värinää, sekä yksi sykkivä värinä.

Tuote tuntuu kädessä niin hyvältä, että sitä jää helposti hipelöimään. Olen odottanut löytäväni vibraattorin, jonka värinässä on tarpeeksi voimaa. Lähdin siis hyvin mielelläni testailemaan, mihin tämä tuote pystyy. Aloitin kiusoitellen itseäni sykkivällä värinällä. Se tuntui ihan hyvältä, mutta ei vielä vakuuttanut minua. Vaihdoin hitaimmalle värinälle. Se tuntui erittäin hyvältä. Vaihdoin seuraavalle voimakkuudelle ja se tuntui uskomattoman hyvältä. Kokeilin vielä voimakkainta värinää. Voittaja löytyi! Tuntui, että paikkani räjähtävät. Orgasmi oli todella voimakas. Vibraattorin kärki tekee jotain aivan käsittämätöntä. Irohaa voi huoletta pitää suoraan klitoriksen päällä. Kakkos voimakkuudella riittää, kun tekee pientä liikettä tullakseen ja voimakkaimmalla värinällä, vibraattoria ei tarvitse edes juuri liikuttaa. Hellästi vain painaa, niin pystyy saavuttamaan jotain räjähdysmäistä.

Puhdistus on helppoa ja nopeaa, koska vibraattori on vedenkestävä, ei siis tarvitse pelätä nappuloita. Vibraattoria voi myös helposti ja näkymättömästi säilyttää latausrasiassaan. Tämä tuote ei jää kaappiin, vaan tulee olemaan varmasti vakiovaruste myös tästä eteenpäinkin, niin yhdessä mieheni kanssa, kuin oman kivaan. Suosittelemme tätä kaikille naisille ja pariskunnille saavuttamaan huipun aina uudestaan ja uudestaan!!!
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Kaalimato G5

Saimme testattavaksemme tällä kertaa Kaalimato G5 vibraattorin. Paketti oli selkeä ja kuvista selviää heti minkälaisesta tuotteesta on kyse. Paketissa on päälimäisenä kuva kirkkaan vihreästä vibraattorista. Vibraattori tuo mielleyhtymän Kaalimadon logoon. Eikä se ihmekään, kun on kyseessä Kaalimato G5. Paketin sivuilta löytyy perustiedot tuotteesta. Paketissa on vibraattorin lisäksi käyttöohjeet ja magneetti-laturi. Lataus on helppoa. Toinen pää on USB-liitännällä ja toinen pää pysyy magneetilla vibraattorin alapäässä.

Kaalimato-vibraattori on allergisoimaton ja se on tehty 100% lääketieteellisestä silikonista. Se on kauniin vihreä ja hauskan näköinen. Kärki kaartuu yläpäässä ja sauva on muotoiltu "kurvikkaaksi" koko matkalta. Kokoa Kaalimadolta löytyy 23cm ja paksuutta 2,8-4,4 cm. Alaosa on valkoinen kovamuovinen käsikahva, josta on helppo pitää kiinni. Siitä löytyy kolme nappia. FUN-nappi, +-nappi ja --nappi. Tuote värisee kuudella eri rytmillä ja kuudella eri voimakkuudella. Kaiken lisäksi vibrassa on matkalukitus!

Tuote tuntuu kädessä tukevalta ja sen materiaali on sileä ja laadukkaan tuntuinen. Toimintoja on minun makuuni ehkä vähän liikaa ja menin niistä helposti sekaisin, enkä enää meinannut löytää sitä värinää ja voimakkuutta, minkä olin kerran löytänyt. Värinä on kuitenkin tarpeeksi voimakas ja vibraattoria on todella helppo pitää kädessä. Sen kärjen muoto on otollinen orgasmin saamiseen. Eikä vibraattoria liiemmin tarvitse edes liikutella. Pitää vain paikallaan ja antaa värinän hoitaa homman alusta loppuun. Se ei jätä kylmäksi. Pieni miinus äänelle. Vibraattori saisi olla hiukan hiljaisempi. Puhdistus on helppoa ja nopeaa, koska vibraattori on vedenkestävä.

Suosittelen tätä jokaiselle naiselle kokeiltavaksi. Toiminnoista löytyy varmasti jokaiselle jotain ja miksipä ei kävisi kaikkia läpi yhdellä kertaa.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta XTEND IT Kit - Penissukka ja jatko

Saimme tällä kertaa arvioitavaksi Doc Johnsonin Xtend IT Kit:in. Tuote on siis penisjatke. Olimme aivan innoissamme, kun avasimme paketin. Paketti itsessään ei ollut mitenkään huomiota herättävä. Paketissa oli iso kuva tuotteesta ja lupauksia, mitä tuotteella saa aikaan. Tuote lupaa antaa pituutta lisää 1,2 tai 3 tuumaa.

Avasimme paketin. Sisällä oli ruskea, ontto peniksen näköinen "kuori". Paketissa oli myös itse pidennyspala ja purkki talkkia. Tekopenis tuntui pehmeältä ja se venyi. Huomasimme nopeasti, ettei sitä kannattanut liikaa venyttää, koska se alkoi revetä. Haju oli todella voimakas, jopa häiritsevän voimakas!

Sitten askartelemaan... Pieniä ongelmia oli heti alkuun, kun ontosta tekopeniksestä piti leikata oikean kokoinen. Ensin pidennyspala piti leikata haluamaansa pituuteen. Sitä leikattiin veitsellä ja se leikkautui helposti. Talkkia laitettiin tekopeniksen sisälle ja pidennyspala työnnettiin tekopeniksen terskaan. Sen jälkeen miehen kulli laitettiin kovaksi ja asetettiin sen sisälle. Kuorta sai helposti käännettyä, kuin sukanvarren. Ylimääräinen osa leikattiin saksilla pois varresta. Tekopeniksen terska/kärkiosa oli kuitenkin pidennyspalan takia niin painava, että se jäi roikkumaan, vaikka miehellä oli täysi stondis päällä.

Kulli ei näyttänyt erityisen eroottiselta roikkuvalla terskalla, mutta pääsimme vauhtiin silti. Pistimme vielä penisrenkaan varmuudeksi, ettei tekopenis vahingossakaan lähde paikaltaan kesken panemisen. Tekopenis tuntui yllättävän aidolta, mutta ei se missään nimessä vedä vertoja aidolle. Se osoittautui hankalaksi, koska roikkui ja näin ollen kulli tuntui sisällä lötköltä ja sitä piti sen vuoksi auttaa kädellä, kun työntyi sisään. Loppujen lopuksi otimme koko tekopeniksen pois ja kun irrotimme penisrengasta, niin tekopenis repesi sen mukana varresta.

Tämä tuote ei ainakaan toiminut meillä, kuten toivoimme. Ehkä jollakin muulla se toimii paremmin.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Big Boss G5

Sain testattavaksi tällä kertaa Big Boss G5 -vibraattorin. Paketti oli selkeä ja kuvista selviää heti minkälaisesta tuotteesta on kyse. Paketissa on päällimmäisenä kuva muhkeasta vibraattorista. Vibraattori jäljittelee muodoltaan ja väriltään kullia, mutta koko ei jätä kylmäksi. Paketin sivuilta löytyy perustiedot tuotteesta. Paketissa on vibraattorin lisäksi käyttöohjeet ja magneetti-laturi. Lataus on helppoa. Toinen pää on USB-liitännällä ja toinen pää pysyy magneetilla vibraattorin alapäässä.

Big Boss G5-vibraattori on allergisoimaton ja se on tehty 100% lääketieteellisestä silikonista. Kokoa Big Bossilta löytyy 23,5 cm ja paksuutta 4,3-4,6 cm. Alaosassa on valkoinen, kovamuovinen käsikahva, josta on helppo pitää kiinni. Siitä löytyy kolme nappia. FUN-nappi, +-nappi ja --nappi. Tuote värisee kuudella eri rytmillä ja kuudella eri voimakkuudella. Lisäksi vibrassa on matkalukitus!

Tuote tuntuu kädessä tukevalta ja sen materiaali on sileä ja laadukkaan tuntuinen. Värinä vaihtoehtoja on niin runsaasti, että luulisi sieltä löytyvän jokaiselle jotain. Värinä on tarpeeksi voimakas ja vibraattoria on todella helppo pitää kädessä. Big Boss ei ole hiljaisin vibraattori, mutta sen kokoisen kullin värisemiseen tarvitaankin vähän "suurempi moottori". Kun oikea värinävoimakkuus ja oikea asento löytyi, niin vibraattoria ei tarvinnut juuri liikuttaa, vaan se hoiti kyllä hommansa hienosti. Sen muoto on otollinen orgasmin saamiseen. Puhdistus on helppoa ja nopeaa, koska vibraattori on vedenkestävä. Suosittelen ehdottomasti kokeiltavaksi jokaiselle naiselle tai pariskunnille leikkeihin.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta G-Plug, anaalitappi, pinkki

Tällä kertaa sain kokeiltavaksi Gplug L anaalitapin. Paketti oli todella tyylikäs valkoinen putkilo, josta löytyi myös kantonaru. Mitähän punaisen kannen alta löytyy? Aivan ihanan kirkkaan pinkki pepputappi!!! Purkin kyljestä tämä tosin jo paljastui. Paketin ulkopuolelta löytyi myös pienellä printillä "kriittiset" tiedot. Samaiset, mutta hiukan tarkemmin ja laajemmin löytyivät purkin sisältä olevasta ohjevihkosesta. Gplug on silikonia ja siitä löytyy 6 erilaista värinätoimintoa. Se sopii myös suihkuleikkeihin, koska on kauttaaltaan vedenkestävä. Se oli suurehko, joten ei ehkä ensimmäiseksi pepputapiksi. Tai miksipä ei. Kunnolla vain liukkaria, niin kyllä ne paikat venyvät. :D Kriittiset mitat ovat: pituutta 10,5cm, josta käytössä sujahtaa 8,6 cm. Paksuutta löytyy maksimikohdasta 3,8 cm. Gplug on helppo ladata USB- kaapelilla, mikä tulee paketin mukana.

Sitten itse asiaan. Odotin innolla, että saan sujauttaa peppuuni tämän kauniisti muotoillun, ihanan värisen ja silkkisen tuntuisen tapin. Se sujahti paikoilleen liukkarin kanssa helposti ja pysyi tukevasti paikallaan. Mielenkiintoisen tuntuisia värinöitä löytyi kuusi ja moottori on aika hiljainen. Tällä kertaa Gplugin kaverina olivat dildo ja vibraattori. Valitsin ehkä liian ison dildon, koska se vei hiukan Gplugin tuntua. Orgasmi oli ehkä hiukan hitaampaa saada, mutta se johtui varmasti siitä, että kaikki reijät olivat täynnä vähän kookkaampaa tavaraa. Orgasmi oli kuitenkin todella räjähtävä ja voimakas!

Hieno tuote ja varmasti tulen käyttämään uudestaan ja voisin kuvitella, että gplug ja kulli ovat voittamaton yhdistelmä. Suosittelen kokeilemaan. Pieni miinus siitä, että värinät toimivat vain yhteen suuntaan ja tuote menee välissä pois päältä, kunnes taas aloittaa värinäraidat alusta.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Vive Shiatsu

Olin todella tyytyväinen saamaani isoon pinkkiin pakettiin. Paketti näytti laadukkaalta ja niin myös sisältö. Kaunis, pehmeä, pinkin värinen hieromasauva kultaisilla yksityiskohdilla. Hetken etsiskelyn jälkeen usb-laturin reikäkin löytyi vibraattorin varresta. Jäin odottamaan vihreää valoa virtanappulaan. Kuinka kätevä laite voikaan olla, että sillä saa hoidettua tyydytyksen alapäähän ja sen lisäksi vielä hieroa vartalon lihakset auki! Vibraattorin 28 cm varren toisessa päässä on leveä, pehmeillä nystyröillä päällystetty pää ja toinen pää on muotoiltu ohuemmaksi sisään työnnettäväksi vibraksi.

Vihreä valo!! Hetken kesti ymmärtää, miten tämän hienouden sai päälle. On/off- nappia ja yhtä aikaa +-painiketta painamalla alkoi leveä puoli väristä ja on/off- nappia ja yhtä aikaa --nappia painamalla alaosa. Kuinka kätevää! Kummallekin päälle on oma moottori, mitkä toimivat myös yhtä aikaa.

Kokeilin ensimmäisenä leveää puolta klitorikseen. Löysin 10 erilaista värinätoimintoa ja voin kertoa, että ensimmäistä kertaa aaltoilevat- ja "tykittävät"- värinät tuntuivat joltain. Orgasmi oli todella kokonaisvaltainen ja jollain selittämättömällä tavalla eri lailla voimakas, kuin muilla vibroilla. Tämä johtui varmasti sen huomattavasti leveämmästä alasta. Kokeilin myös leveää hieromapuolta muualle vartalon lihaksiin ja se oli ihan käypä myös siihen tarkoitukseen. Ei nyt ehkä täysin jumissa olleita hartioita saa auki, mutta tuntui kivalta silti. Ohuemman pään testaaminen oli ehkä hiukka pettymys leveän puolen jälkeen. Se ei nyt päässyt voittajan pallille orgasmien annossa.

Vibra on myös kätevä suihkussa vedenpitävän ominaisuutensa vuoksi. Älkääkä unohtako hierontaöljyä hieroessanne muita paikkoja!

Suosittelen kuitenkin ehdottomasti jokaiselle orgasmeja haluavalle ihan vain sen ihanan leveän pään takia!
Nimim. Peppufantasiaa arvio värisevistä O Beads Plus -anaalihelmistä

Tällä kertaa sain testattavaksi Beads Plus-anaalipallot. Kolme mustaa palloa halkaisijaltaan 4 senttiä makaavat nätisti 23 sentin pituudessaan paketissa. Tässä leikissä tarvitaan liukkaria ja paljon. Käsiin pallot tuntuvat napakoilta ja silkkisiltä, mutta niiden koko saa tuntemaan itsensä hyvin tuhmaksi. Lisäpotkua antamaan näissä palloissa on vibraattori ja tästä laitteesta löytyy ytyä. Johdon päässä on USB-liitäntä. Laitteesta löytyy 5 värinätoimintoa 5 eri voimakkuudella, joita säädetään johdollisella kaukosäätimellä.

Käytin paljon liukuvoidetta pyllyni sisälle ja palloihin. Kuulat saivat ihanan ähkäisyn minussa aikaiseksi, kun työnsin niitä yksitellen sisään. Jokainen sujahdus tuntui kuitenkin hyvältä. Pistin johdon seinään ja kokeilin eri voimakkuuksia. Ihanan voimakas vibra, se todella tuntui hyvältä. Hieroin samalla vibraattorilla klitoristani. Yhdistelmä tuntui aivan älyttömän hyvältä, niin hyvältä, että orgasmin saaminen oli nopeaa ja se oli todella voimakas. Tuntui ihanasti jaloissa asti.

Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka tykkäävät tunkea peppuunsa vähän suurempia asioita. Miinus siitä, että laite pitää olla kiinni koko ajan seinässä, jotta vibraattori toimii, mutta onneksi johto on pitkä. Muista hyvä liukkari ja pepun sisähuuhtelu, niin meno on miellyttävämpää.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Double Trouble tupladildo

Double-trouble-slender-bender on joka tyttöparin unelma, mutta se ei jätä kylmäksi myöskään itsekseen tai miehen kanssa leikkimistä. DTSB:stä tulee ensimmäiseksi mieleen tyttöjen väliset leikit, jossa kaksi tyttöä panevat samaan aikaan toisiaan dildon eri päissä, mutta DTSB on paljon monikäyttöisempi.

Se on pakattu läpinäkyvään muovikuoreen, josta näkee koko 43 senttimetrin kauneuden. Tällä kertaa itselleni valikoitui läpikuultavan lilan värinen DTSB. Pakkaus oli helppo avata ja se on heti käyttövalmis. Pinta on sileä ja dildo on hyvin joustava. Teki mieli heti läpsiä sillä jotain...

Toisen pään työnsin sisääni selällä maaten ja toisen pään taivutin pepun alle (pituudessa ei ainakaan ole valittamista;) . Näin sain kahvan, josta oli helppoa liikuttaa sitä. Otin vibran mukaan leikkiin ja hieroin klitoristani samalla, kun panin dildolla itseäni. Tuntui todella hyvältä... Siirsin toisen pään peppuuni ja panin itseäni kumpaankin reikään samaan aikaan. Samalla hyväilin vibralla klitorista. Hmmmm... Miltähän tuntuisi, jos joku toinen ottaisi haltuun reikäni dildolla ja hoitelisin klitoristani samalla? Silloin minua voisi panna kovempaa ja ehkä jopa tunkea vielä kullin mukaan...

DTSB:ssä on paljon hyvää ja sitä voi käyttää monipuolisesti. Erityisplussa sen pituudesta, koska ainakin itse kaipaan pituutta enemmän peppuun ja sitähän tässä dildossa riittää ;) Pieni miinus vahvasta tuoksusta. Tuote sopii ehdottomasti kaikille!!!!
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Induce tupladildo vibraattorilla

Vuoden 2017 ensimmäinen lelu testissä. Paketista ei jää epäselvyyttä tuotteesta. Se on pakattu läpinäkyvään muoviin, jonka saa auki vain rikkomalla paketin. Paketti ei sen enempää lupaile mitään maatajärisyttävää. Kyse on "ihonvärisestä" INDUCE-vibraattorista, jossa on yhdistelmäpää kumpaankin reikään. Peppuun työnnettävä osa on 11 cm pitkä ja vaginaan 9cm pitkä. Tuote ei ole siis pituudella eikä myöskään paksuudella pilattu. Paksuutta ei paketissa esitelläkään. Omaan makuuni kummatkin vibrasauvat ovat auttamatta liian pienet, mutta se on makuasia. Tutkin kuitenkin tuotetta vielä luottavaisin mielin ja toivoin, että se yllättää tehokkuudellaan.

Tuotteen pinta tuntui pehmeältä, eikä siinä ollut mitään erityisen epämiellyttäviä vahvoja hajuja. Vedenpitävyys ei selvinnyt paketista. Paketin sisällä oli pieni ohjelappunen, missä näytettiin kuvin ja tekstein, miten patterit asetetaan säätimeen, sekä esiteltiin 10 eritasoista vibraattorin rytmiä. Lisäksi siellä oli säädin, joka laitetaan vibraattorin johtoon kiinni. Säädin tuntui helposti rikkimenevältä, eikä tuotteesta yleensäkään tullut hirveän laadukas olo.

En päässyt heti kokeilemaan tuotetta sillä vibraattoriin säätimeen tarvittiin kaksi AAA-paristoa, joita minulla ei sillä hetkellä ollut. Kun lopulta sain vibraattorin käyttöön, olin yllättynyt sen tehosta. Itse en juuri kostu 10 erilaisesta rytmistä, vaan minulle riittää muutama, kunhan voimakkuutta voi säädellä. Voimakkuutta ei tässä tuotteessa voinut säätää. INDUCE hoiti kyllä asiansa loppuun, mutta jäin ehdottomasti kaipaamaan suurempaa kokoa. INDUCE voisi toimia tiukemmille paikoille tai/ja ensikertalaisille. ..

Tyydyttävää vuoden alkua!
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Tiger G5

Sain tällä kertaa testattavaksi Fun Factoryn Tiger Black line -vibraattorin. Olen päässyt testaamaan neljän vibraattorin tuoteperheestä kaksi jo aiemmin. Paketti on suhteellisen kookas ja näyttää siistiltä, selkeältä ja laadukkaalta. Paketissa ei ole mitään ylimääräistä, vaan vibraattori on esitelty kuvin sekä tärkeimmät tiedot sen käytöstä. Paketista selviää, että se on turvallista silikonia, 100% vedenkestävä, siinä on erilaisia nopeuksia ja stimuloivia toimintoja, usb-lataus ja tuote sopii myös peppuun. Paketin sisältä löytyvät vibraattorin lisäksi myös selkeä ja yksinkertainen ohjekirja ja usb-latauspiuha.

Vibraattori itsessään on tyylikäs ja sen musta väri tekee siitä jotenkin tuhman. Siinä on fun-perheelle ominainen koukkukahva, josta löytyvät fun-nappula sekä + ja - nappulat. Näille vibraattoreille ominaista on myös lukitusmahdollisuus, ettei sauva ala värisemään väärään aikaan väärässä paikassa. Vibraattori on miellyttävän tuntuista pehmeää, kimmoisaa silikonia ja se on näpsäkän kokoinen, vaikka ei ehkä ihan käsilaukkukokoa kuitenkaan. Sen kokonaispituus on 22,5 cm josta käyttökokoa 11,5. Paksuutta tältä vibralta löytyy n.4cm. Ei siis millään tavalla pelottava, mutta kuitenkin houkutteleva.

Tämä tiger alkaa helposti kehräämään kuin villikissa painamalla vain sekunnin fun nappia ja siitä löytyy 6 eri nopeutta ja 6 erilaista rytmiä. +ja - nappuloilla pystyy vaihtelemaan toimintoja ja nopeutta. Vibra on voimakas ja tasainen ja sauvaa voi käyttää monella eri tavalla. Mikä parasta, sen kanssa voi mennä suihkuun ja se toimii myös peppuun muotoilunsa vuoksi. Tämä sopii varmasti monelle ja monipuoliseen käyttöön. Vibra tuntuu hyvältä vaginassa ja pepussa ja klitorista hieromalla saa varmasti orgasmin. Itse käytän tätä vibraattoria joko vaginaan tai peppuun ja hieron jollain toisella vibraattorilla klitorista. Tämä yhdistelmä saa aivan järjettömän orgasmin. Voin myös ratsastaa tigerin päällä hinkaten itseni hitaasti tulemaan. Harva vibraattori pääsee yöpöydän laatikkoon, että sitä oikeasti tulee käytettyä "alkuhuuman" jälkeen, mutta tämä sai ehdottomasti paikan yöpöydän laatikostani.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Layla Massage Wand

Tästä paketista olin erityisen innoissani ja se sai leveän hymyn huulilleni. Jokaisen retroilijan unelma: Retro massager- the super Layla massager wand!

Paketissa ei ole mitään ylimääräistä. Tyylikäs yksinkertainen ulkoasu, jossa on iso kuva tuotteesta ja perustiedot sekä käyttöohjeet. Layla on vesitiivis ja se on valmistettu silikonista. Varsiosa on mustaa ja itse hierontaosa valkoista silikonia hopeilla kovamuovi yksityiskohdilla koristeltuna. Se on todella laadukkaan näköinen ja tuntuinen. Se on helppokäyttöinen, koska siinä on vain yksi nappi, mutta tällä napilla saa valittua 10 erilaista rytmiä. Siitä löytyy myös USB-latausmahdollisuus. Fiftarituote tämän vuosituhannen herkuilla siis.

Käytössä sitä oli erittäin miellyttävää pidellä ja wau, mikä moottori. Tämä laite ei todellakaan jättänyt kylmäksi, vaan sai paikat värisemään välittömästi. Voisi jopa sanoa, että voimakkuuden ansiosta hidas ja pitkä penetraatio alkoi olemaan mahdotonta, koska tämä vei kyllä nopeasti loppuun saakka. Pidän edelleen eniten vibraattoreiden tasaisesta värinästä ja tässä sauvassa sen on kolmiportainen. Jo "heikoin" oli ehdottomasti tarpeeksi minulle.

Layla on ihanan yksinkertainen, mutta super tehokas. Meni ehdottomasti yöpöydän laatikkoon, missä pidän nopeasti saatavilla vain parhaimpia lelujani. Suosittelen ehdottomasti kaikille!
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Close2you Ano

Anon anustapin paketti lupaa jotain uutta! Uusi OptiGasm teknologia lupaa antaa syvää ja voimakasta värinää, mikä leviää koko kroppaan. Olin samalla innoissani, mutta myös hiukan epäluuloinen tästä lupauksesta. Paketti ei anna minulle mitään erityisiä säväreitä. Se on siisti, selkeä ja siitä löytyy kaikki olennainen informaatio kuvineen ja teksteineen. Itse Close2You anustappi on pienempi ja kevyempi kuin muut tapit, joita olen käyttänyt. Se tuntuu kädessä kyllä ihanan pehmeältä ja muotoilu miellyttää silmääni.

Anon anustappi on kokonaisuudessaan 10,5cm pitkä, josta käyttöpituutta 7cm. Paksuimmasta kohdasta, sen kärjestä se on halkaisijaltaan 3,5 cm paksu. Erilaisena ominaisuutena muihin kokeilemiini tappeihin, sen kanta/stopperi on isompi ja muistuttaa vähän vasaraa. Olen aiemmin tottunut pyöreisiin kantoihin. Visuaalisesti tämä voi häiritä joitain käyttäjiä, koska kanta jää selkeämmin näkyviin pakaroiden välissä. No eipähän ainakaan tarvitse pelätä, että koko tappi huljahtaa pepun syövereihin.

Ano on helppo ladata USB-kaapelin avulla, mikä tulee paketissa mukana ja lataus kestää vain n.2h ja sillä saa 45min nautintoa. Se on tehty pehmeästä silikonista ja on luonnollisesti vesitiivis. Minulle valikoitui mustan värinen Ano.

Laitoin ohjeen mukaan vesipohjaista liukkaria sen varteen. Se oli helppoa sujauttaa peppuun kokonsa ja hyvän muotoilun vuoksi. Sopii varmasti siis myös käyttämättömämpäänkin peppuun. Se oli helppoa laittaa päälle painamalla virtanappia pari sekuntia pohjassa. Samalla tekniikalla sen sai myös suljettua. Nappulat oli helppo löytää, koska ne oli merkattu silikoniin kohokuvioina. Anon moottori värisi 3 voimakkuudella 4 pulsivoivalla rytmillä. Värinä oli voimakkaampi kuin uskalsin epäillä, mutta koko kehon saavuttavasta värinästä ei kutenkaan voi puhua. Orgasmit vibraattorilla avustettuina ja miehen kanssa seksiä harrastaessa olivat kuitenkin huomattavasti voimakkaammat, kuin ilman tappia.

Anon Close2you ei ole ehkä anustappien kuningas, mutta korkealle se yltää silti. En saanut siitä niin merkittävästi mitään uutta kokemusta, jota en olisi muista kokeilemistani anustapeista saanut. Ehdottomasti kuitenkin käyttökelpoinen ja miehen pepussa se voi päästä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Suosittelen kaikille tavaraa peppuunsa haluaville. Sopii kokonsa puolesta myös ensikertalaisille.
Nimim. Peppufantasiaa arvio tuotteesta Fifty Shades Freed Vibrating Pleasure Plug

Tällä kertaa sain testattavaksi Fifty Shades- trilogian viimeisen osan Fifty Shades Of Freed -tuotesarjaan kuuluvan Feel So alive anustapin. Anustappeja on kerennyt kertyä kaappiin jo aikamoinen sarja, mutta kyllä sinne aina yksi hyvä vielä mahtuu. Hiukan epäileväisenä lähdin pakettia avaamaan. Tuotesarja joka on nimetty elokuvan mukaan tai tehty sen oheistuotteeksi pistää miettimään, onko paketissa oikeasti laadukas tuote vai jotain ihan muuta.

Paketista näkee hyvin selvästi, mistä tuotteesta on kyse. Paketti on tumma ja siitä löytyy kaikki tarvittava informaatio kuvineen ja Fifty Shades of Freed -logoineen. Avasin paketin ja tulin heti vakuuttuneemmaksi sen sisällöstä. Paketissa oli mukana kauko-ohjain!!! Tämä ei voi olla huono... Näin jo silmissäni, kuinka sillä voi kiusoitella kumppania ilman, että hän voi itse tehdä mitään. Ottaa vain nautinnon vastaan. Valta on sillä, kenellä ohjain on.

Oli siellä paketissa tietysti myös itse Feel alive anustappi ja satiininen säilytyspussukka. Kummatkin, niin tappi kuin ohjain olivat tumman liilaa pehmeää silikonia. Ohjaimessa oli kultainen takakansi, minkä alla on paristo. (Muista muuten poistaa pariston suojamuovi ennen käyttöä! ;).) Anustappi on sulava- ja kapealinjainen. Sillä on käyttöpituutta noin 11 senttiä ja paksuutta noin 3 senttiä. Kokonsa puolesta se sopii mainiosti myös vähemmän peppuseksiä harrastaneelle. Anustapissa on leveä turvakanta. Ei tarvitse pelätä, että tappi häviää kokonaan teille tietämättömille. Tappi oli helppo ladata USB-latauskaapelilla. Ohjaimessa oli jo sisällä yksi paristo.

Käytin vesiliukoista liukkaria, kuten ohjeissa suositeltiin. Anustapin saa helposti asetettua paikoilleen sen muodon ja koon vuoksi. Kauko-ohjain oli erittäin kätevä tässä hommassa. Kokeilin kaikki värinätoiminnot läpi. Niitä oli runsaat 8 erilaista ja 12 eri voimakkuudella. Toiveisiini on ehkä juuri vastattu. Olen etsinyt anustappia, josta löytyy tarpeeksi voimakas värinä. Tappi tuntuu koko ajan paremmalta, kun jännitystä täynnä laitan sisääni voimakkaampia värinöitä. Nyt viimeistään olen vakuuttunut laitteen laadukkuudesta ja toimivuudesta. Tappi antaa ihania syviä, nautinnollisia ja voimakkaita värinöitä. Voimakkuudesta huolimatta tämä anustappi on yllättävän hiljainen.

Olin hyvin positiivisesti yllättynyt Fifty Shades Of Freedin Feel so Alive anustapista. Ohjain toi myös ehdottomasti käyttömukavuutta, kun ei tarvinnut painella nappia tapista suoraan manuaalisesti ja onhan se nyt kiva antaa peppunsa toisen käyttöön luovuttamalla ohjain kumppanille. Menee ehdottomasti suosituslistalle.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen