Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Ouch - Electro Cockring Set

TESTIRAPORTTI

Sähköstimulaatioon perustuva Ouch Electro Cockring setti sai toisen testaajapariskunnan keksimään tuotteelle myös seksipelissä käytettävän tarkoituksen :D Kaiken kaikkiaan Electro Cockring set toimii niin kuin pitää, mutta tuote vaatii testaajien mielestä selkeän halukkuuden ja mieltymyksen käyttää sähköstimulaatioon perustuvia välineitä, jotta tästä siitä saa kaiken irti.

SidotutPariskunta, naimisissa, N29v, M33

Testattavana oli sähköimpulsseja antava penisrengas.

Tuote oli pahvilaatikossa joka oli etuosasta läpinäkyvää muovia eli koko tuote oli selvästi nähtävissä. Paketin sai helposti auki ja nopeasti käyttövalmiiksi kiinnittämällä johdot ja laittamalla tuotteen mukana tulleen nappipatterin paikalleen.

Renkaat ovat mustaa silikonia joista pienempi rengas halkaisijaltaan 4cm ja isompi 4,8cm. Kaukosäädin musta/hopea ja kooltaan 3,6cm x 8cm. Säätimessä on/off "kiekko" josta saa lisää tehoa, fast/slow nappi josta saa valittua nopeuden sekä in/out nappi josta saa valittua tuleeko sähköimpulssit renkaisiin vai saako niitä kaukosäätimestä. Myös rannehihna tuli pakkauksen mukana.

Kirjallisia ohjeita ei ollut mukana mutta pahvilaatikon takana oli kuva miten renkaat tulisi laittaa sekä englanniksi luki varoitukset milloin laitetta ei saa käyttää eli sairauksia jolloin ei saa käyttää muitakaan sähköimpulsseja antavia tuotteita. Ja laitetta ei saa käyttää kun olet märkä.

Laitteessa on kaksi ohjelmaa, nopeat ja hitaat sykäykset joiden voimakkuutta sai erikseen muuttaa volyymi "kiekosta".

Renkaiden laittaminen ei ollut helppoa ja oli helppoa.. Isompi rengas olisi pitänyt laittaa kivesten sekä peniksen ympärille, kuten kuvassa, mutta vaikka silikoni hieman venyikin, ei isompirengas vain venynyt niin paljoa että sen olisi paikalleen saanut. Toinen rengas tuli peniksen ympärille ja sen sai rengasta venyttämällä napakasti paikalleen terskan taakse.

Laite ei pitänyt mitään ääntä eli oli huomaamaton paitsi kun tuli kova sykäys niin ilme muuttui.. ;)

Laitetta testattaessa huomasi, että sitä ei oikein yhdessä voi käyttää, koska jos kumppani pitää kaukosäädintä niin hän ei saa samoja tuntemuksia, eikä tarvinnut paljoakaan nostaa impulssien voimakkuutta kun tuntui jo pahalta.. Laitteen käyttäjä sai käännettyä impulssit renkaista myös kaukosäätimeen jolloin ne tuntuivat kädessä, mutta tuntemus ei silti ollut sama.

Ja toinen syy miksi ei ollut hyvä laite käyttää yhdessä niin tuotteessa oli varoitus "Älä käytä märkänä" ja kumppanihan oli märkä.. :)

Voihan laitetta käyttää myös kumppanin kanssa vaikka seksipeli mielessä.. Molemmille omat renkaat ja laite kaukosäätimestä päälle.. Nostetaan laitteen voimakkuutta ja kumpi ennemmin luovuttaa voi ottaa vaikka suihin..ja uusi kierros eri tehtävällä.. ;)

Laite oli helppo puhdistaa.. Johdot irti ja renkaat pesuun.

Kaiken kaikkiaan.. Miinusta isommasta renkaasta, jota ei saanut paikalleen koska se oli niin pieni. Jos renkaan olisi saanut oikealle paikalleen, olisi tuntemus laitteesta voinut olla erilainen.

Itse tästä ei saanut niinkään nautintoa mutta varmasti saa rahoilleen vastinetta jos tämän tyyppistä tuotetta hakee, koska se teki juuri sitä mitä pitikin, tuote on helppokäyttöinen sekä vaikutti laadukkaalta ja kestävältä.

Kirjoittanut: Sidotut
PeppufantasiaaN30v

Testattavana tällä kertaa siis Electro Cockring Set.

Ensivaikutelmani tuotteesta oli hämmentynyt ja hieman huvittunut, mikä ihmeen laite tämä on?? Itse pakkaus vaikutti jälleen laadukkaalta, joten uteliaana lähdin tutustumaan tuotteeseen. Paketti aukesi vaivatta ja kun lopulta sain renkaat käteeni, niin ymmärsin välittömästi, että kyseinen kapistus vaikuttaa hieman pelottavalta. Oliko tarkoitus todella johtaa sähköä alakertaan?

Paristojen asennus oli vaivatonta ja ohjain toimi moitteettomasti. Laite oli äänetön ja sammui sekä käynnistyi helposti. Osat vaikuttivat kestäviltä.

Nopeasti kuitenkin huomasin, että kiveksien ympärille tarkoitettu isompi rengas ei missään tapauksessa tulisi mahtumaan päälleni (ainakaan ilman kovaa kipua), koska materiaali ei ollut joustavaa. Halusin kuitenkin tietää miltä laite tuntuu, joten laitoin molemmat renkaat penikseni ympärille ja käynnistin laitteen. Portaattoman säädön pienimmällä tasolla tuntui pientä nipistelyä, mutta isomalla teholla tunne muuttui pian epämiellyttäväksi ja laite oli pakko sammuttaa nopeasti.

Tuotteen kuvaus vastasi kyllä mielestäni käyttötarkoitusta, mutta itse en pitänyt laitteesta. Kokeilu jäi valitettavasti yhteen kertaan ja tällä hetkellä renkaat odottavat kirjahyllyssä pääsyä kaverini testaukseen. Parhaiten tuote saattaisi sopia hieman rajummista leikeistä pitävälle.

Yleisesti toivoisin, että jos kyseessä on edes hieman oudompi tai pähkäilyä vaativa lelu, niin käyttöohjeet pakettien mukana olisi ehdottomasti hyvä asia!

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Sensuva - On, Luonnollinen kiihotusöljy naiselle, Ampulli Seuraava arvio: Fun Factory - Sharevibe tuplavibraattori