Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Millaisia seksiunia olet nähnyt?

Erilaiset seksiin liittyvät uniseikkailut ovat kaikille tuttuja. Erityisen kiihottava seksiuni voi johtaa myös orgasmiin. Suurin osa ihmisistä näkee seksiunia ja me haluamme tietää millaisia unia Sinä näet.

Kerro siis meille ja muille kiihottavin, jännittävin, oudoin tai hauskin seksinunesi.

Puutarhuri, M40 07.06.2019
Viime aikojen kuumin uni on koskenut naapuriin muuttanutta super-kuumaa tuoretta mammaa. En tykkää pettämisestä, mutta silti unessa oli huikeaa, kun osuimme hänen kanssaan samaan aikaan (ilman, että hänen siippa on kotona!) haravoimaan pihaa rajan tuntumaan ja siitä sitten terassin sohville hommiin:)
Amanda, Seksuaalinen nainen 07.06.2019
Olen 70v nainen ja olen aina haaveillut saada rakastella nuoren miehen kanssa ja se haave toteutui. Näin unen, jossa nuori hyväroppainen kundi harrasti seksiä kanssani sain unessa orgasmin kun heräsin olin kiihottunut ja alapää oli märkä olisin halunnut että uni olisi ollut totta ehkä se joskus toteutuu.
kaksinjayksin, N23 08.06.2019
Näen seksiunia vähät väliä, eniten silloin kun viime seksikerrasta ihan oikeassa elämässä on aikaa. Unet joissa olen sidottuna, vieteltynä ja pikku hiljaa kiusoiteltuna ovat parasta mielikuvituksen antia. Ihaninta oli herätä eräs aamu näiden fantasiaunien maailmasta siihen, kun kumppani odottaa vierellä yhtä kiimaisena ja toteaa: näit varmaan seksiunta. Käskin hänen helpottaa oloani siinä paikassa. Seksiunet on unien parasta aikaa ;)
Kiihkeä mies, Mies 71v 09.06.2019
Minua 71-vuotiasta on joku aika sitten alkanut kiinnostaa seksi toisen miehen kanssa. Viime yönä se toteutui, kun baarista löysin kolmekymppisen miehen, jonka kanssa sain viettää kokonaisen yön. Tuntui tosi ihanalta jopa niin, että yöllä sain siemensyöksyn, mitä ei silleen ole tapahtunut vuosikausiin. Haluaisin tuon seksikokemuksen ihan oikeasti.
Enneuni, Mies 34v Nainen 22v 10.06.2019
Näin unta peppuseksistä mieheni kanssa, joka oli melko rajua. Aiemmin en uskaltanut kertoa kokeilunhalustani miehelle ja tämän yön jälkeen kerroin haaveistani ;) enneuni.
Matsu67, Pariskunta m52v n42v 13.06.2019
Olin tuossa alkukesästä viikon verran sairaalassa hoidettavana. Luulisi että näkisin unta seksikkäistä hoitajista, mutta näin unessa kuinka panin omaa avovaimoani lusikassa anaaliin. Olemme puhuneet joskus aikaisemmin avovaimoni kanssa, että hän haluaa minun panevan peppuun kun hän nukkuu. Nyt minun unessa tämä "haave" toteutui ja oli kiihoittavan todentuntoinen uni.
Kaabbi, M26 16.06.2019
Uneksin monesti miespuolisesta kaveristani. Vielä on bokserit pysyneet kuivina. Ehkä joskus vielä..

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: