Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
Kaalimato.com toimii normaalisti - tilaukset liikkuvat totutulla nopeudella! Lue lisää täältä.
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Onko yhdyntä ohi liian nopeasti?) lahjakortti on arvottu! Onnettaren nuoli osui nimimerkille Hitaastilämpeävä. Onnittelut ja kiitokset Kaalimadon puolesta! Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle. Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Oletko teeskennellyt orgasmin?

Oletko joskus turvautunut feikkaamaan orgasmin? Mikäli kyllä, kerro miksi päädyit kyseiseen ratkaisuun? Jaa tarinasi ja kerro myös, koetko onko orgasmin feikkaamisella ollut vaikutusta seksielämääsi?

 Mr. P, M40 01.04.2020
En ole joutunut koskaan feikkaamaan orgasmia. Joskus on jäänyt tulematta ja rehellisesti olen sanonut jos ei tahdo kuti laueta. Tyhmäähän se olisi feikata, koska silloin partneri luulee tekevänsä hyvää, vaikka ei tuntuisi siltä. Tämä kostautuu myöhemmissä sessioissa. Ole oma itsesi, niin seksikin sujuu paremmin.
Kepe, Nainen 40 01.04.2020
Olen feikannut koska on liian suuri vietti ajatella toisen nautintoa. Saan itse vain yksinää klitoris orkkuja. Ei pysty toisen kanssa rentoutumaan ja oma keho hävettää. Mua itseäni ei häiritse etten saa toisen kanssa. Kivahan se ois kokea kyllä
Kohtelias, Nainen 34v. 01.04.2020
Olen teeskennellyt. Baarista lähdin puolitutun matkaan. Kännissä ja huono pano, joka ei tuntunut lopettavan ikinä.... Oli pakko feikata, siinä toivossa, että äijä lopettaisi joskus... Vakituisessa suhteessa myös, ehkä kerran tai pari. Ei vaan ollut fiilistä just sillä hetkellä.
Vive69, N35 02.04.2020
Joskus kauan aikaa sitten, erään baari-illan jälkeen, lähdin komean adoniksen mukaan "jatkoille" hänen luokseen.. Noh, yksi asia johti toiseen, ja aloimme harrastaa seksiä. Aluksi tuntui, kuin olisin taivaassa (vanhempi mies, kuin itse, niin annoin hänen viedä juttua...) itse asiaan päästyämme hämmästyin/nolostuin kun äskeinen taivaallinen tunne ei kauaa kestänyt, kun mies ei jotenkin holdannut sittenkään itse antia.. Joten jouduin hippasen itse leikkimään mukana, tuntui tosi kiusalliselta tilanteelta. Mihin hävisi se itsevarma(ehkä liiankin?!) sexipeto, jonka kaa lähdin baarista, mietin!?
Nykyisin aina oikeasti laukeava, Nainen 34v. 02.04.2020
Valitettavasti olen teeskennellyt orgasmin. Mies oli ensirakkaus, jonka kanssa homma jatkui on/off suhteena eron jälkeen lähinnä keskittyen seksiin. Joskus mies yritti niin kovin olla macho ja saada naisensa laukeamaan kovalla jynkytyksellä. Ei sitä halunnut tuottaa pettymystä niin kovalla uurastuksella joten oli parempi matkia pornokuvia ja voihkia hieman ja vääntyillä sopivasti, siinä se.
lgbtq girl, Nainen 18v 02.04.2020
Kyllä olen. Silloinen tyttöystäväni kyseli koko ajan milloin olisin tulossa ja hänen kätensä alkoi krampata. Päätin lopettaa lyhyeen, kun en jaksanut hirveää hoputtelua.
Yökukkuja, Nainen, 20 03.04.2020
En ole teeskennellyt, olen avoimesti kertonut miehelleni jos jokin helpottaisi orgasmin saamista joka kerta sama asia ei välttämättä ole se joka juuri nappaisi, joskus sitä kaipaa vielä vaikka läpsäisyä pakaroille!