Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
Kaalimato kysyy, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Unohtuiko ehkäisy?) lahjakortin voittaja on arvottu. Onnettaren nuoli osui nimimerkille Kohmelo1.

Onnittelut ja kiitokset Kaalimadon puolesta! Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle.

Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Millainen vaate tekee olosi seksikkääksi?

Saako jokin tietty vaate tai asuste sinut tuntemaan itsesi erityisen seksikkääksi ja itsevarmaksi? Kerro myös, miksi kyseinen vaate/asuste saa sinulle tuon tuntemuksen aikaan!Nainen96, N24v neitsyt 13.09.2020
Itselläni on musta yömekko, jossa yläosa on pitsinen ja avonnainen. Alaosa on hulmuava hame. Parhaimpina päivinä muokkaan yömekon vielä avoimmemmaksi ja vedän hameen nuolemaan kurvejani. Se herättää halut.
Judge, M52, parisuhteessa 13.09.2020
Nahka kiihottaa erityisesti minua. Kiiltävä, kireä, narisevakin. Molemmat harrastamme nahkaa ja pvc:tä.
Babykitten, Nainen 25 13.09.2020
Tunnen oloni seksikkääksi kissan korvissa, minihameessa ja anaalitapissa missä on kissan häntä kiinni. Minulle tulee erittäin söpö ja kiimainen olo ja mieskin nauttii <3
Bei, Sinkku N29 13.09.2020
Sinkkuna olen alkanut ostella enemmän taas alusvaatteita. Suosikkini ovat varmaan erilaiset bodyt jotka ovat samaan aikaan kiusoittelevan paljastavia, mutta hyvällä maulla peittäviä. Ne sopivat alusvaatteiksi vaatteiden alle ja ajavat rintaliivien virankin. Olen epävarmin vatsastani, joten body peittää sen sopivasti ja voin hellittää itsetietoisuudestani. Bodyyn kun vielä yhdistää seuraavan suosikkini; stay up sukat niin asu on valmis. Harrastan mieluusti myös vaikk vaatetettua seksiä, eikä minulla ole mitään kiirettä riisuutua ehdoin tahdoin.
HandsomeJussi, Mies 29v 13.09.2020
Näin miehenä, kyllä puku tekee miehen ja se päällä on seksikästä olla.
Kinkyjoe, M35v 13.09.2020
Itsevarma ja itsensä seksikkääksi tunteva nainen on minusta seksikkäin. Olipa päällä vaikka gollegehousut mutta jos nainen on itsevarma, se tuo seksikkyyden. Kaikki muu on vaan plussaa.
Sexybodyy, N29 13.09.2020
Tykkään eri asuista! Kun vaate paljastaa ihoa kivasti niin itselle tulee hyvä, seksikäs fiilis ! Mutta Erityisesti paljastavat pitsibodyt! Siksi koska tykkään olla ensin viekoitteleva!
Omenapuuro, 75M 13.09.2020
Nätti mekko, joka korostaa isoja rintojani ja hieman piilossa olevaa ampiaisvyötäröä eli tiukempi yläosa ja hyvin pyörivä alaosa. Alaosa voi olla myös tiukempi. Jalkoihin sopivat korkkarit tekkee mielen hyväksi ja saa mut tuntemaan itseni seksikkääksi myös. Sopivat alusvaatteet, jotka ei kiristä eikä hierrä. Nautin siitä, että saan tuoda rintojani esille ja tiukemmat yläosat on just sopivia tähän tarkotukseen. Tunnen oloni itsevarmemmaksi, kun ulkomuotoni on huoliteltu ja näen itseni peilistä.
Ylpeä seksikkyydestään, Nainen 21v 13.09.2020
Kun kysessä on seksikkäin asuste, nousee ylitse muiden ehdottomasti sukkanauhavyö ja pitkät sukat! Käytän sukkanauhavyötä niin harvoin, että jokainen kerta saa aina oloni todella itsevarmaksi ja seksikkääksi. Sukkanauhavyössä yhdistyy metalliset klipsut, pitsi eikä se peitä samalla tavalla kuin sukkahousut vaan jättää jalkoja näkyviin. Lisäksi sukat joissa on pitsi reunus vain ovat niin klassisen seksikkäät. On myös hauskaa käyttää sukkanauhavyötä mekon alla ja välillä kiusoitella kumppania vilauttamalla sukan reunaa ja klipsua. Itsevarmuus vaan kasvaa!
Himokas, Nainen 21v 14.09.2020
Sininen kiiltävä uimapuku istuu päälleni loistavasti. Ehkä pääsen vielä kokeilemaan sitä jonkun miehen seurassa kun seuraa löytyy.
Palomies93, 7v parisuhteessa 14.09.2020
Miehenä tunnen oloni seksikkääksi suurimmaksi osaksi alasti, mutta jos oikein rohkeita ollaan niin sillon on essu päällä piilottelemassa niitä tärkeimpiä paloja.
rcknrll, Nainen 30v 14.09.2020
Punaiset nahkabootsit saavat oloni aina itsevarmaksi ja seksikkääksi. Ne jalassa minun yli ei kävellä, vaan minä määrään.
Mr.P., M40 14.09.2020
Itse tunnen olevan hieman seksikkäämpi aavistuksen kireämmissä shortseissa, kun nivusissa pullottaa hieman näkyvämmin, muttei kuitenkaan liiaksi. Kesäaikaan monen naisen katse viipyileekin etumuksessa tavallista pidempään. Seksikkyys ja itsevarmuus kumpuavat sisältäpäin, vaatteet antavat vain "hieman makua".
Akseli, M24 15.09.2020
Parhaimmat vaatteet näin miehellä ovat omasta mielestä puku tai muu vastaava siisti vaatetus. Olisi kyllä kiva kun jokin toisi miehillekkin jotain uutta/laajempaa valikoimaa kuin jotkin stringi malliset alusasut jotka ei oikeen omaan, eikä varmaan monen muunkaan mieleen sovi. Naisystävälläni tykkään kyllä eniten lyhyistä mekoista jotka paljastavat sopivasti kiusoitellen. Etenkin silloin jos niitä käyttää jo koko illan kotona, niin sänkyyn mennessä on halut kovat.
Jeans, N23 Sinkku 16.09.2020
Tummat hyvin istuvat farkut. Niissä kun sitten pehva näyttää hyvältä!
Nysäkynnet, Nainen 21 16.09.2020
Mustat pitsiset rintaliivit ja mustat silkkiset stringit, joissa on pitsireuna. Mies on ilmaissut että ne ovat hänen suosikit ja näytän seksikkäälle ne päällä. Tulee itsevarma olo kun tietää, että mies tykkää juuri siitä ja toivoo minun pukevan sellaiset. Sen lisäksi tunnen itseni itsevarmaksi istuvissa farkuissa, jotka korostavat muotojani. Naiseus ja sitä myöten itsevarmuus korostuu kun on rakennekynnet ja korkokengät.
Peruna, Nainen 18 17.09.2020
Tunnen itseni itsevarmaksi hieman paljastelevissa asuissa, jotka antavat mielukuvitukselle tilaa. Korkokengissä tunnen oloni seksikkääksi, kun ne tuovat esiin muotoni mutta ei ole vielä päässyt sänkyyn asti niiden kanssa.