Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Toinenkin lahjakortti on arvottu! Onnettaren nuoli osui nimimerkille kaksinjayksin. Onnittelut ja kiitokset Kaalimadon puolesta! Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle. Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Harrastatko sooloseksiä stressin lievitykseen, piristykseksi vai ihan muuten vaan?

Ihmiset itsetyydyttävät erilaisissa tilanteissa ja tunnetiloissa. Toiset haluavat rentoutua ja toisille oma kiva on yksinkertaisesti keino saada helpotusta panetukseen.

Mikä tunne tai tilanne vie sinut sooloseksin pariin ja miltä sinusta tuntui sen jälkeen?urho, Mies 38v 20.06.2019
Runkkailen kerran pari päivässä, en tiedä onkohan siitä tullut jo hieman riippuvaiseksi.. Joka tapauksessa hyvät olot ja endorfiinit siitä saa ja illalla kyllä vaimonkin kanssa sängyssä sujuu hyvin kun on päivällä "ravinnut" mielikuvitustaan.
neito40, Sinkkunainen, 40 v. 20.06.2019
Harrastan sooseksiä silloin kun olen vihainen tai minua ärsyttää jokin asia. Kunnon itsetyydytyksen ja orgasmin jälkeen ei mikään asia maailmassa enää hetkauta. Kaikki on vain euforisen vaaleanpunaista.
vähintäänkerranvuorokaudessa, Nainen 24v 21.06.2019
Harrastan sooloseksiä enimmäkseen lievittääkseni stressiä, tarvittaessa muutamaan kertaan kovaan panetukseen. Tarvittavia panetuksen "hoitoannoksia" ei onneksi ole hetkeen tarvinnut, kun kumppani huolehtii siitä puolesta niin hyvin. Stressin poistamiseen, ajatukset muualle-tyyppisesti kerään parhaat lelut sängylle, saunaan tai partsille ja suljen silmät sekä annan ajatuksen kuljettaa fantasioiden pariin.
Soolostaduettoon?, Nainen 23v 21.06.2019
Sooloilen "lääkärin määräyksestä" kerran tai kaksi päivässä. Ainakin niinä päivinä, kun ei ole mahdollisuutta yhteiseen nautintoon. Lievittää stressiä sekä panetusta, paras lääke myös ahdistukseen. Kotona kiinnijäämisen pelko tuo lisämaustetta omiin leikkeihin. Makuuhuoneen ovi kiinni tietäen, että kumppanin kotiin tulemiseen enää 15 minuuttia. Ehkä sooloilullani saan innostettua mukaan toisenkin..
martsu88, nainen 30 v 23.06.2019
Ennen nukahtamista tulee usein sooloiltua. Mukava nukahtaa rentoutuneena. Toki tulee leikittyä muutenkin, kun alkaa panettamaan.
Sveä, Nainen 32v 24.06.2019
Kyllä, harrastan sooloseksiä. Aviomiehen kanssa ei saa olenkaan nautintoa niin sooloseksi auttaa unohtaa 15 min huonoa seksiä. Sooloseksin jälkeen tulee hyvä mieli ja pirteä olo.