Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen lahjakortti on arvottu! Onnettaren nuoli osui nimimerkille NinniE. Onnittelut ja kiitokset Kaalimadon puolesta! Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle. Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Mitä seksiin liittyviä kommelluksia sinulle on sattunut?

Kun on seksistä kysymys ei mokilta ja kommelluksilta voi välttyä. Kerro mitä kommelluksia sinä olet vällyjen välissä kokenut.Yours truly, Nainen 25v 02.08.2019
Kerran oikein kiihkeästi miehen päällä ratsastaen, mies juuri laukeamassa ja niin minäkin.. Siinä tulemisen kouristeluissa kumpikaan ei tajua mitään, mutta "alas tullessa" selviää, että ratsastin vähän liiankin raivokkaasti: miehen frenulum napsahti poikki! Siitä seurasi kahden viikon seksitauko, että rakas valtikka parantui entiseen kuntoon.
Frozenpanda, Pariskunta M24v M25v 02.08.2019
Amerikkalainen partnerini kertoi kuinka kerran aikaisemman poikaystävänsä kanssa oli harrastamassa seksiä autossa kirkon parkkialueella. Poikaystävä oli nuolemassa partneria ja partneri oli juuri pääsemässä orgasmiin, kun heidän ikkunaan koputetaan. Koputtajana oli tietenkin poliisi joka pyysi, että menisivät jonnekkin muualle lopettamaan. Fiksuina teineinä he lähtivät, mutta palasivat kuitenkin lopulta samalle parkkipaikalle ja samalle parkkiruudulle ja hoitivat homman loppuun.
Mr. P, M40 02.08.2019
Kerran kesken aktia pääsi kiihkon hurmassa suustani jotenkin epämääräistä mölinää, joka alkoi naurattaa vaimoani. Tästä seurasi se että minäkin aloin nauramaan ja vaimoni nauru yltyi entisestään. Nauru sai hänen lihaksensa sen verran sykkimään että kalu pullahti pillusta ulos märästi moiskahtaen, joka entuudestaan sai naurun lisääntymään. Kun olimme selvityneet naurukohtauksesta, palasimme takaisin touhuun. Mikäs siinä, seksihän on hauskaa puuhaa!
Mtech, M26 ja N32 07.08.2019
Olimme nykyisen kumppanini kanssa kadestaan vanhempieni mökillä. Mökillä oli kaksi vanhaa runkopatjaa ja vuodesohva sänkyinä. Yhdistimme runkopatjat yhteen ja päätimme nukkua niissä. Sängyt vähän natisivat ja kun himot heräsivät niin päätimme siirtyä vuodesohvan päälle. Sohva oli kutenkin vähän epämukavan oloinen ja siinä kiiman tuoksinnassa päätimme siirtyä enempää ajttelematta sänkyyn. Takaapäin lykkiessäni sänky retkahti... Yksi sängyn jalka irtosi ja osa jousituksesta petti. Piti keksiä hyvä selitys vanhemmilleni kun lähdimme, vaikka he varmasti arvasivat kyllä. Emme kuitenkaan antaneet tapahtuman häiritä ja saimme aktin kuitenkin suoritettua loppuun...
Kuin kanit , Pariskunta M24 ja N26 14.08.2019
Kun olimme nykyisen mieheni kanssa ensimmäisillä treffeillä, kävi tottakai niin että päädyimme sänkyyni puuhailemaan. Mieheni oli niin innoissaan, että kun runkkasin häntä, hän tuli melkoisella paineella naamalle. Ei sentään minun naamalleni, vaan omalle naamalleen.