Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato kysyy, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Mitä tapahtuu seksin jälkeen?) lahjakortin voittaja on arvottu: voittaja on nimimerkki Pikspaks, onnittelut voittajalle ja iso kiitos osallistumisesta kaikille!

Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle.

Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi yhteydessä
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkintojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Mitä sanoisit nyt nuorelle/murrosikäiselle itsellesi seksiin ja seksuaalisuuteen liittyen?

Moni nuori, ehkä myös sinä, olet hapuillut, tuskaillut ja kokenut ristiriitaisia tunteita seksiin ja seksuaalisuuteen liittyen, tehnyt asioita, jotka olisi voinut jättää tekemättä tai murehtinut omaa ulkonäköä liiaksi asti. Minkä neuvon tai ohjenuoran antaisit nuorelle itsellesi nyt seksiin ja seksuaalisuuteen liittyen?Ennpenn, Nainen 28v 21.01.2023
Tutustu, tutki ja älä hätiköi. Äläkä varsinkaan mene kännissä sähläämään ekaa kertaa. Älä anna kenekään painostaa itseäsi mihinkään, mikä ei ole sulle ok!
Kesti kauan tajuta, Nainen 30 21.01.2023
Seksin kuuluu olla nautinnollista molemmille osapuolille ja on ok edesauttaa omaa nautintoa, yleensä oma kiihottuminen lisää myös vastapuolen nautinnon määrää. Joten voit huoletta hieroa klitorista, laittaa anaalitapin tai ottaa lelut mukaan.
Mamma, Nainen 50v 21.01.2023
Tutustu itseesi ja löydä se mistä sinä nautit. Ja sinulla on lupa nauttia.
Jen, Nainen 30v 21.01.2023
Sanoisin, että kokeile asioita rohkeasti ja älä pelkää epäonnistumista.
Virheistä oppinut, Nainen 43 21.01.2023
Älä anna ihmisten käyttää sinua hyväksi, ole rohkea ja sano ei. Kun sinusta tuntuu hyvältä toisen seurassa niin etene hiljakseen. Tutustu toiseen, älkää hätiköi.
muija, nainen 30v 21.01.2023
Haluaisin sanoa itselleni että siinä ei ole mitään väärää että olet hyvin seksuaalinen ihminen. Älä välitä siitä mitä muut ajattelee. Aina joku paheksuu mitä ikinä teetkään. Haluaisin myös sanoa että vielä tulee se päivä kun oot itsevarma, seksuaalisesti vapautunut ja harrastat paljon ihanaa seksiä itsesi ja monien erilaisten ihmisten kanssa. Uskallat pukeutua, käyttäytyä ja sanoa mitä haluat. Sun elämään tulee niin paljon iloa ja nautintoa ettet voi edes ymmärtää miten ihminen voi tuntea niin voimakkaita tunteita. Rakastat itseäsi ja rakastat myös muita.
Kanki pystyssä, Mies 40v 21.01.2023
Vaikka koulussa sinua ruetaankin kiusaamaan siitä yöllisestä erektiosta kesäleirillä, niin se erektio on täysin normaalia. Ole onnellinen ja tyytyväinen siitä, älä anna sen vaikuttaa sinuun, jotta voit nauttia seksistä eikä tarvi potea aikuisena henkisesti johtuvista erektio-ongelmista.
Liian arka uskaltamaan, Nainen 51 21.01.2023
Älä mieti, että sun pitäisi valmiiksi osata kaikki. Kehityt kokemusten myötä.
Uskalla sanoa, Ms23v 24.01.2023
Kukaan muu ei määrää tahtia kun sinä itse! Uskalla sanoa en halua.
Opettajaa kaivannut, Mies 44v 26.01.2023
Neuvoisin hankkimaan kokemuksia aikuisten naisten kanssa teinityttöjen sijasta.
Perheenäiti, Nainen 40v 26.01.2023
Elä täysillä, nauti ja kokeile rohkeasti kaikkea uutta.
vielä neitsyt kaveri, nuori mies 18v 27.01.2023
Älä kiirehdi asioiden kanssa, tutustu rauhassa itseesi ja kyllä se seksi sitten elämässä tulee vastaan kun olet siihen myös henkisesti valmis. Eikä itseään tarvitse kannata verrata muihin, ja tee sitä mikä tuntuu hyvältä, tietenkin rajoissa. Pornoonkin voi addiktoitua, joten pidä sen katselun jälkeen aina vähintään muutama päivä taukoa.
Sonja H, leikkaamaton transkissa 35v 27.01.2023
Hyvän seksin jälkeen voi päästä uusille ulottuvuuksille.
Älä murehdi, Nainen 20v neitsyt 28.01.2023
Että älä murehdi. Ole oma itsesi ja juuri se kuka haluat olla. Ei se haittaa vaikka et ole saanut kokea sitä ihanaa asiaa vaikka muut ystäväsi ovatkin. Se aika tulee kun on tullakseen ja sä olet just hyvä noin!
Donthurry, N21 30.01.2023
Erityisesti korostaisin sitä, ettei oo mikään kiire. Jos ajatus ei tunnu hyvältä, ei kannata sen ihmisen kanssa kokeilla. Tunne kertoo.
Maik, Mies 35 v 02.02.2023
Maltti on valttia Ei kannata hötkyillä ja verrata itseään muihin tai muiden kokemuksiin. Jokainen oppii ja kehittyy omalla tahdillaan.
Mies, 23v 04.02.2023
Tutustu itseesi rohkeasti ja jos tuntuu, että siihen tarvitaan apuvälineitä netistä, tilaa sellaisia. Älä kuitenkaan hätiköi tai tee mitään harkitsematonta. Opit tuntemaan itsesi ajan mittaan.
Minä itse, Mies 30v 05.02.2023
Sinä luulet että sinusta ei pidetä fyysisesti ja oma koko ja ulkonäkö haittaa mutta kyllä se vaan niin on että ihminen pitää ihmisestä oli se ulkomuoto minkälainen tahansa.
Nainen40v, Nainen 42v, eronnut ja nyt vasta löytänyt kunnolla oman seksuaalisuuden 06.02.2023
Uskalla olla oma itsesi. Ole utelias. Kelpaat juuri tuollaisena.
Aiemmat aiheet Oletko harrastanut seksiä julkisella paikalla? Millaisia seksiunia olet nähnyt? Harrastatko sooloseksiä stressin lievitykseen, piristykseksi vai ihan muuten vaan? Lisääkö lämmin sää seksihalujasi? Mitä seksiin liittyviä kommelluksia sinulle on sattunut? Miten lemmikkieläimet vaikuttavat seksielämääsi? Piristääkö seksi sinua? Kun seksihalut lopahtavat kesken puuhien Miten junailet lemmenhetken lapsiperhearjessa? Entä, jos ei seiso? Eka kerta seksivälineen kanssa Onko yhdyntä ohi liian nopeasti? Oletko teeskennellyt orgasmin? Kotiin eristäytyminen ja seksielämä Miten sinä saat orgasmin? Syökö some seksielämääsi? Mitä mieltä olet vihjailevista kuvista ja videoista? Yllätitkö jonkun kesken seksipuuhien? Unohtuiko ehkäisy? Millainen vaate tekee olosi seksikkääksi? Mikä seksinovelli tai eroottinen kirja saa sinut syttymään? Millaiset lupaukset toimivat? Millaisia orgasmeja olet kokenut? Kuuluvatko sooloseksi ja seksivälineet yhteen? Onko korona-aika vaikuttanut seksiin? Vaikuttaako korona treffailuun? Mitä mieltä olet avoimesta suhteesta? Onko suomi seksikieli? Vaikuttaako ammatti kumppanin valintaan? Mitä mieltä olet suuseksistä? Millaista on hyvä seksi? Parantavatko seksivälineet seksielämääsi? Kerro miten seksivälineet ovat parantaneet seksielämääsi. Kerro epäonnistuneesta seksifantasian toteutuksesta tai odotukset ylittäneestä fantasiakokemuksestasi. Seksilelu joululahjaksi? Vaikuttaako seksivälineen tai seksivälineiden käyttö seksin harrastamisen määrään? Saatko mielestäsi riittävästi seksiä? Onko seksielämäsi erilaista kesällä? Tekevätkö seksivälineet seksielämästäsi parempaa? Millaisia seksipaineita miehillä on? Keskusteletko seksiin liittyvistä asioista kumppanisi kanssa? Mitä positiivisia vaikutuksia itsetyydytyksellä on? Onko viikonpäivällä väliä? Miten seksikehut vaikuttavat itsetuntoon ja seksielämään? Mitä tapahtuu seksin jälkeen?

Juuri nyt suosittua: