Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Miten sinä saat orgasmin?) lahjakortin voittaja on arvottu. Onnettaren nuoli osui nimimerkille Maratoonari.
Onnittelut ja kiitokset Kaalimadon puolesta! Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle. Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Syökö some seksielämääsi?

Onko kumppanisi kiinnostunut räpläämään enemmän puhelintaan kuin sinua, tai onko älylaitteiden käyttö muuten aiheuttanut ei-toivottua kitkaa seksielämällenne? Kerro myös, miten olette ratkaisseet ongelman!

 Parempi yksin, Nainen, 44 v 27.05.2020
En varsinaisesti ole parisuhteessa, mutta tapailen silloin tällöin yhtä tyyppiä, ja todellakin hän näprää mieluummin tablettia tai puhelinta kuin minua. Ongelmaa ei tarvitse ratkaista, olen jo tavallaan poistumassa kuvioista. Omneksi teiltä löytyy huomaavaisia seuralaisia.
Joonatan, Pariskunta 50-v. 27.05.2020
Some ei vaikuta seksipuuhiin vaan sille on varattu aikaa.
Rakastunut toistamiseen, Pariskunta 40 27.05.2020
Molemmat kyllä räplätään puhelimia ehkä vähän liikaa, mutta se ei ole pois meidän seksistä ja hellyydenosoituksista. Ja lisäksi vielä, ollaan oltu melkein 20v yhdessä, ja viime vuonna rakastuin mieheeni uudelleen. Meidän suhde on parempi, lämpimämpi ja seksikkäämpi kuun koskaan ennen. Eli siis, some ei ole vienyt meiltä mitään.
Kiimainen mummi, Pariskunta N50 M52 27.05.2020
Ei syö osaan pistää pelin poikki. Ei muuta kun miehen eteen polvilleen ja muna suuhun niin johan alkaa tapahtua ja puhelimesta tai netistä on vaan muisto jäljellä.
Vieläköjaksaa, Pariskunta 35v 27.05.2020
Vaimo tykkää kai puhelimesta ja telkkarista enemmän kun minun kanssa seksin harrastamisesta. Yleensä vaikka aikookin uhrata aikaa seksille, niin katsoo telkkaria mahdollisimman myöhään ja sitten tarjoaa pikaseksiä kondomin kanssa kun ärsyttää lähtä pesulle. Ja asiastahan ei voi puhua, koska hänen mielestä meidän seksielämässä ei ole muuta vikaa kuin se, että minä haluan liikaa.
Minimato, 1v yhdessä 27.05.2020
No jo vain känny vie huomion.. Käsketään viereen.. Oota vähän.. Ja sitt onkin jo myöhä ei jaksa... Harmittaa kun torjutaan..
pena, mies 27 27.05.2020
Kyllä syö. Kumppanilla on hieman lähtenyt tuo somen käyttö käsistä. Pahin tilanne toistaiseksi on ollut se kun kesken suuseksin oli tehtävä facebook päivitystä.
Tyytyväinen, M42 27.05.2020
Ei ole haitannut.. päinvastoin.. tabletin kautta joskus lipsahtanut pornoa ruutuun ja siitä se ajatus sitten lähti..
Hikisukkakostaja, Nainen 49 27.05.2020
Eipä vaikuta, on some aikaa ja on kahdenkeskistä aikaa. Puhelimet ei tule sänkyyn ja kun mennään peiton alle saa puhelimet piipittää ihan rauhassa, silloin keskitytään toisiimme, puhelimen jutut voi katsoa sitten aamulla.
Kyllä Nainenkin Osaa, Nainen 27 27.05.2020
Mies enemmän kiinnostunu puhelimesta ja koneestaan, kuin omasta kumppanistaan - joten kävi niin että mies sai lähteä pois ja tilalle hommasin leluja joilla hoidan itse hommat. Ehkä joskus vielä uuden kumppanin kanssa räpläämme toisiamme ja puhelimet saa jäädä muualle.
Kestoheijari, Mies 59 27.05.2020
Vaimon puhelin vie terän meidän seksielämästä. Muutenkin on laimeaa, nyt lähes kuollutta. Minulle maistuisi joka ilta mutta vaimolle kerran viikossa!
tuju, N27 27.05.2020
Ei syö. Samalla tavalla keretään olla toistemme kanssa somesta huolimatta.
ToosaTiina, Pariskunta M34 N30 27.05.2020
Kumppanini (ja tunnustan, minäkin) oli jatkuvasti kiinni näyttöpäätteillä, joko tietokoneella tai puhelimella. Illalla nukkumaankäydessäkin sometettiin sormettamisen sijaan. Otettiin vuoden vaihteessa käyttöön sääntö, että puhelinta ei saa käyttää illalla sängyssä, vaan se jätetään latautumaan äänettömälle huoneen toiseen päähän. (Tämä auttoi myös aikaisiin aamuherätyksiin kun ei voinut torkuttaa peiton alta!) Nyt juttelemme ja halailemme. Illalla hiljaisen puhelimen räpläyksen sijaan, suosittelen kokeilemaan.
Kuihtunut puutarha, Pariskunta 25 v opiskelijoita. 27.05.2020
Kumppanini on keskittynyt aikalailla puhelimeensa ja pleikkariinsa. Seksielämänme on tylsää. Harrastamme seksiä, kun hänelle sopii. Lopetin pillereidenkin syönnin, koska mielestäni oli epäedullista syödä niitä ilman hyötyä. Nykyään käytämme kondomeita, joskin mieheltäni tuli siitäkin asiasta sanomista. Ratkaisua ei ole löytynyt.
Helly 27.05.2020
Kyllä syö meidän seksielämää. Ärsyttää kun kumppani esim. räplää puhelinta, kun otan häneltä suihin. Muuten meidän seksi elämä loistaa hyvin.
Elvirama, Nainen, 36v, parisuhteessa M42v. 27.05.2020
Ei kyllä ole. Muutenkin roikutaan somessa suhteellisen vähän. Ja kun se seksielämä on parisuhteen suola niin siihen kyllä panostetaankin. Mutts totta se on, että ihmiset ovat liikaa puhelin kädessä, ja se näkyy jo pelkän läheisyyden puutteessa lopulta. Siitä pitäisi osata irroittautua. Tsemppiä kaikille ongelman kanssa painiville. <3
soso, Pariskunta 11v yhdessä 28.05.2020
Huomaa kyllä kuinka älylaitteet ja somen selailu meinaa viedä enemmän ja enemmän aikaa päivästä ja näin ollen seksipuuhat meinaa jäädä niin myöhään, että tuntuu ettei ehdi/jaksa enää. Voisi yrittää laittaa puhelimet aikaisemmin pois, vähemmälläki pärjäis!
Mr. P, M40 29.05.2020
Vaimolle on käytännössä kasvanut puhelin kiinni käteen. Koko ajan somea ja internettiä. Illalla katselee runsaasti telkkaria ja vipinä makuuhuoneessa onkin selkeästi vähentynyt. Onneksi makuuhuoneeseen asti älylaitteet eivät tule, vaan siellä on somerauha.
M.K, Nainen, 31v 29.05.2020
Ei vaikuta seksielämään :)
Se kiimaisempi osapuoli, N20, M23 29.05.2020
Poikaystäväni viihtyy melko hyvin koneen äärellä pelaten ja jutellen pelikavereidensa kanssa. Toki itse taas katselen paljon sarjoja ja roikun somessa vaihtelevasti. Välillä harrastamme useamminkin seksiä, välillä taas kuluu useampia päiviä ilman. Olemme jutelleet tarpeistamme ja ne menevät hiukan ristiin, mutta onneksi soolokin sujuu.
Joope, Mies30, pariskunta 29.05.2020
Some vie huomion sängyssä puolison puolesta aina iltaisin. Silloin voisi joskus lämmitellä mutta puhelin kourassa ei saa lämpöö.
nettiseksi, N40 31.05.2020
Ilman puhelinta ei olis seksielämää, joten pelkkää plussaa vaan.
werty, nainen 50v 31.05.2020
Ei vaikuta. Itse en käytä puhelinta kuin soittamiseen.
Mlo, Mies 31V 01.06.2020
Eipä ole! Enemmän on tuoneet laitteet iloa, kun toisiaan on voinut kuvailla ja katsella tuotoksia sitten yhdessä yhä enemmän innostuen.
Hannnnna, Pariskunta N38v, M37v 02.06.2020
Some ei syö seksielämää, mutta onhan se totta, että aika usein itsekin olen väsynyt tai sitten näppäilen puhelinta. Olemme ratkaisseet asian avoimesti keskustelemalla, kerron kyllä milloin olen niin väsynyt, että puhelimen käyttö on ainoa aktiviteetti, jota jaksan harrastaa.