Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
BLACK WEEKEND ON KÄYNNISSÄ KAALIMADOSSA!
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Piristääkö seksi sinua) lahjakortti on arvottu! Onnettaren nuoli osui nimimerkille Rento rakastaja. Onnittelut ja kiitokset Kaalimadon puolesta! Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle. Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Miten junailet lemmenhetken lapsiperhearjessa?

Ruuhkavuosina arki on usein hektistä eikä omasta rauhasta ole toisinaan tietoakaan. Vietkö lapsen harrastukseen tai hyödynnätkö muksun päiväuniajan saadaksesi kahdenkeskisen hetken kumppanisi kanssa? Entä löytyykö sinulta jokin muu ässä hihasta, jolla saatte lemmenhetket toteutumaan lapsiperhearjen keskellä?mami40, Pariskunta N40, M43 26.12.2019
Meillä pikaiset lemmenhetket onnistuvat lukitun vessanoven takana samalla, kun lapsi tuijottaa lastenohjelmia.
HanK, Mies 29 26.12.2019
Meillä monesti kiirehditään kotiin ennen kuin lapsi pääsee iltapäiväkerhosta, sitten vain peitto heilumaan ??
Ainakunvoi, Pariskunta 42v 26.12.2019
Aina kun tulee tilanne että lapset on yhtä aikaa harrastuksissa tai kaverin luona. Joskus ovat isovanhemmilla yökylässä viikonloppuisin.
Emilia, N32v 26.12.2019
Kiitos lasten yli-innokkaille isovanhemmille, tädeille, sedille ja kummeille, jotka haluavat tavata lapsiamme viikottain. Kiitos kiitos ja vielä kerran kiitos.
Mr. P, M41 27.12.2019
Aiemmin lapset istutettiin Pikku Kakkosen eteen ja vanhemmat vetäytyivät sillä välin vällyjen väliin. Nykyään ei onnistu keskellä päivää, vaan viikonloppuaamuisin "ennen kuin isi ja äiti heräävät" tai illalla lasten mentyä nukkumaan. Myös kahdenkeskiset reissut mahdollistavat intiimit hetket melkein mihin aikaan vain, tätä mahdollisuutta tuleekin hyödynnettyä melkein aina kuin mahdollista.
Puuteerkki, Pirkkaseksiä 35v 29.12.2019
Vain ja ainoastaan kun lapset ovat menneet nukkumaan vaimo suostuu seksiin. Ei tulisi kuuloonkaan harrastaa muulloin. Hän itse kyllä harrastaa sooloseksiä yövuorojen jälkeen kun itse olen töissä.
Kallu, M41 01.01.2020
Meillä lapsia puolitusinaa, joten hetket on haastavia löytää. Yksi on ylitse muiden. Jompikumpi meistä herättää toisen aamuyöllä viiden aikaan ja alkaa hyväilemään ja lämmittelemään. Siitä se päivä alkaa kun pohjalla on hyvää seksiä.
PK85, Nainen 34v 02.01.2020
Yleisimmin tapahtuu iltaisin lasten mentyä nukkumaan. On myös käyty joskus takavarastossa, kun on oikein tiukka paikka ollut päivällä ja myös hyödynnetty hetkiä kun molemmat lapset ovat kavereilla tai ulkona.
Puuma , (Yh ) N 02.01.2020
Päivisin saan olla yksin leikkikaluineni. Myöskin lapsen mentyä nukkumaan ei mikään häiritse. Näin se meni silloin kun parisuhteessakin elin. Aina näille hetkille aikaa löytyy.
Masunisti, Mies34 09.01.2020
Meillä tehdään "sitä" vauvan nukkuessa. Päiväunilla sitten sohvalla tai keittiön pöydällä, joka on kivasti sopivan korkuinen.
Pyykkipäivä, M40/N30 09.01.2020
Päiväsaikaan lasten ollessa vielä hereillä kun alkaa panettamaan, käväisemme kodinhoitohuoneessa "laittamassa pyykkiä". Pikaiset khh:n tasolla/tasoa vasten... toimii!
Aina se jotenkin onnistuu, Nainen 33 10.01.2020
Meidän lemppari paikka on sauna koska lapset ei tykkää saunoa joten saadaan ihan kaksin touhuilla siellä lasten katsellesaa lastenohjelmia. Meillä lapset tykkää myös leikkiä ulkona oli ilma mikä tahansa joten silloin myös jää aikaa seksiin. Isovanhemmat myös antavat vapaaviikonloppuja lapsista ja silloin peitto heiluu tauotta??
Muumimamma , alle 30v pari 12.01.2020
Ostimme lapsillemme muumitaloa muistuttavan leikkimökin jossa he viihtyvät hyvin ja meille jää mieheni kanssa hyvin aikaa toisillemme ja omille leikeillemme. ;)
epäilyttävän usein suihkussa, Pariskunta 30 12.01.2020
Täytyy myöntää että lapset tuovat uudella tavalla jännitystä myös seksielämään. Monesti kuitenkin tämä ratkeaa vain sillä että menemme suihkuun ja lukitsemme oven. Tällä saa takuuvarmasti pahimmat paineet pois!