Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
Kaalimato kysyy, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Millainen vaate tekee olosi seksikkääksi) lahjakortin voittaja on arvottu. Onnettaren nuoli osui nimimerkille Ylpeä seksikkyydestään.

Onnittelut ja kiitokset Kaalimadon puolesta! Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle.

Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Mikä seksinovelli tai eroottinen kirja saa sinut syttymään?

Kerro minkä niminen kirja tai kenen kirjailijan tuotokset saavat sinut syttymään. Voit kertoa myös tarinan siitä, missä tilanteissa sukellat eroottisen kirjallisuuden maailmaan - rentoutuessa kotisohvalla, masturboinnin yhteydessä vai kenties työmatkallasi!epvm73, Bi-mies 47v 18.11.2020
J. N. V. Ahtola: Jere miesten matkassa ja Jere joutuu puhutteluun. Gay novelleja ja ainakin ensimmäisestä kirjailija on saanut palkinnonkin. Tarinat on ihan kiihottavia, vaikkakin siinä kuvataan nuoren ja aikuisen seksisuhdetta.
Peruna, Nainen 18 18.11.2020
Taklattu kirjasarja saa aina kiihottumaan. Kertoo bisnesmiehen ja uuden naistyöntekijän välisestä suhteesta juuri yksityiskohtaisesti ja kinnostavasti. Parasta varmaan ensimmäisessä osassa on se, että se kertoo miehen näkökulmasta.
Haluistaan avoin, Nainen 19 22.11.2020
Uusin tuttavuus, viimevuonna julkaistu Sita Salmisen teos nimeltä Lupa. Lupa on eroottinen novellikokoelma jonka tarinat vievät ajatukset täysin muualle. Novellikokoelman kuunteleminen äänikirjana on mahtava tapa eläytyä täysin, ja kuulokkeiden avulla kirjan kuunteleminen on täysin oma pieni salaisuuteni, esimerkiksi bussimatkalla kotiin, jolloin kenelläkään kanssamatkustajalla ei ole aavistustakaan kirjan sytyttämistä haluista.
Kiimakisu, Nainen 21 22.11.2020
Audrey Carlanin Halu oli huippu! Karkkien kera tuli luettua ihan kotona.
Porno jää kakkoseksi, Pariskunta n 21v m24v 23.11.2020
Anne Ricen Prinsessa Ruusunen hurmataan, rangaistaan ja vapautetaan -trilogiaa en tule varmaan koskaan unohtamaan. Olin yhdeksännellä luokalla sitä lukiessani ja sitä ennen olin lukenut vain yhden eroottisen romaanin, joka oli kyseistä trilogiaa aika lailla pehmompi. En saa romaanin nimeä mieleeni, mutta sekin jäi kieltämättä unohtumattomaksi. Oon toki lukenut niiden jälkeen useampia eroottisia teoksia, mut ne ei ole jääneet kummemmin mieleen. Luen erotiikkaa mielelläni kotosalla tai masturboidessa. Julkisesti se on kiusallista, vaikkei se este ole :D
Pugtato, Nainen 28v 23.11.2020
Pidän valtavasti japanilaisista animaatioista, ja sitä kautta olen löytänyt tieni Naruto-fanfictionin pariin. Siellä eräs suosikkini, johon palaan aina tavan takaa, on Time Braid-niminen teos. Teoksessa on paljon erotiikkaa, jota käsitellään hyvin yllätyksellisillä ja (luonnollisesti) yliluonnollisilla tavoilla. Parit vaihtelevat myös FFM-tyyppisesti, joten valinnan varaa luvuista löytyy. Tämä saa aina poikkeuksetta syttymään, mutta joskus nautin vain hyvästä tarinasta ilman masturbointia.
Dreaming, N2 23.11.2020
Dreame-sovelluksen kautta luettavat erilaiset tarinat saavat syttymään. Erityisesti yksityiskohtaisesti kerrotut asiat ovat huippuja!
Tyttönen, Nainen 29v 23.11.2020
Vanhoissa 2000-luvun Regina-lehdissä oli ihania seksinovelleja! Tykkäsin kovasti lukea niitä teininä salaa omassa huoneessani. Harmi kun kyseistä lehteä ei julkaista enää! Onneksi minulla on kuitenkin vielä tallessa ainakin jokunen vanha lehti.