Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
Postin lakon vuoksi voi esiintyä viivästyksiä Postin toimituksissa. Suosittelemme käyttämään muita toimitustapoja.
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Piristääkö seksi sinua) lahjakortti on arvottu! Onnettaren nuoli osui nimimerkille Rento rakastaja. Onnittelut ja kiitokset Kaalimadon puolesta! Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle. Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Kun seksihalut lopahtavat kesken puuhien

Tennissukat, haiseva hengitys tai tahaton pieru. Kerro meille ja muille tarina tilanteesta, kun seksihalusi ovat lopahtaneet kesken puuhien.Aina ei onnaa, Nainen 38 05.11.2019
Onhan näitä tunnelman tappajia vastaan tullut, valitettavasti... Tässäpä nyt muutama: ripuloiva koira makkarissa, joka paikka siinä ittessään ja haju sen mukainen, yök! Äitiä huutavat lapset oven takana, ovi lukossa, mutta fiilis katoaa. "Känniääliö" kumppani, argh! Haisee pahalle, näyttää harottavien silmien kanssa kaikkea muuta, kuin haluttavalle, himot on hällä kovat, mutta vehje ei toimi. Ei kiitos! Lopuksi vielä maininnan ansaitsee taustalla soiva puhelin ja muut kännykän piippaukset ja äänet. Ärsyttävää!! Nykyään aina puhelimet äänettömällä, kun aloitetaan hommiin ??
Eläimiinsekaantujako, N20v M22v 06.11.2019
Unohdimme tilanteen eskaloituessa, että huoneessa on koira. Olimme asennossa, jossa molemmat antavat toisilleen suuseksiä, minä miehen päällä. Arkikielessä käytetään termiä 69. Hetken päästä tunnen miehen nuolevan samalla jalkateriäni ja sadasosasekunnin hämmennyn tilanteen mahdottomuudesta. Katsahdan taakseni ja tajuan koiran liittyneen sessioon mukaan.
Anyliini, Nainen 46 vee 07.11.2019
Kesken tosi kuuman session silloinen mies alkoi kakomaan... minä vaan et pane, pane!!! ... mies kellahti viereen lerpahtaneena...mie tietysti, että WTF? Hyvin pian selvisi, että kesken kuumimman suutelun ja panon mun juurihoidossa ollut hammas oli alkanut vuotamaan... Se kammottava haju ja maku... ei voi exää syyttää mistään... ;)
Mr. P., M40 08.11.2019
Onhan noita tilanteita käynyt. Kerran nopeampaan tahtiin pumpatessa luiskahti vehje "väärään lokeroon", jolloin yllätyspenetraatio kirpaisi sen verran että hommat seisahtuivat saman tien. Myös vaimon ratsastaessa on joskus penis päässyt vääntymään ja lerpahtamaan. Myös henkinen kantti on joskus päässyt pysäyttämään ilon hetket, jos stressiä on päässyt kertymään liiaksi. Samoin vakava univaje on joskus vienyt erektion mennessään kesken touhujen. Onhan näitä sattunut jo "nuoresta pitäen", ne kuuluvat elämään. Onneksi useimmiten peitto heiluu onnistuneesti ja kumpikin nauttii menosta!
Zeph, N19 08.11.2019
On mullekkin näitä mokia ja ''mood killereitä'' kyllä jo sattunut jos monenmoista. Tää on kyllä kuitenkin ehkä ollut huvittavin tähän mennessä. Silloisen kumppanin kanssa seksielämä oli todella vilkasta. Kerran molemmat hieman alkoholia nauttineena päättivät sitten mennä makuuhuoneen puolelle. Hetken siinä hääräiltyämme ja toisiamme kiusoitellen kaivettiin sitten liukkari. Siitä se hupi vasta alkoikin, kun kumppani pienessä hiprakassa töräytti puolet liukkaripullosta värkilleen ja yritti ruveta hommiin. Loppupeleissä molemmat rupesivat nauramaan henkensä edestä tämän erittäin liukkarikeskeisen yrityksen jälkeen.. Ja mentiin muuten suoraan suihkuun :D
Onlydoggies, Mies täältä Etelä-Pohjanmaan sykkeestä. 09.11.2019
Toiseen nelijalkaiseen liittyvä eli kissaan. Pari vuotta sitten annoin silloiselle tyttöystävälleni kielihoitoa sängyn vieressä polvillani tyttöystäväni makoillessa sängyllä. Yhtäkkiä tunnen kun hänen rakas kissimirrinsä nuolla lipittää varpaitani! Ensin tietysti mietin, että haisevatko jalkani muka, mutta halusin jatkaa puuhaani ja samalla varovasti työnsin jalallani kisua pois. No eiköhän se palannut ja nuoli innokkaammin! Työnnän uudestaan ja vielä heilutan jalkaani jotta pysyisi poissa ja varpaanikin yhtyivät tähän häätöön :D Hetken päästä tunsin kun kynnet iskeytyy molemmille puolille jalkaani kiinni!! :O No, sain minäkin lopulta vastapalveluksi hoitoa. Ensihoitoa.
me2, Pariskunta ~30v 10.11.2019
Liika liukuvoide, jolloin tuntuma voi hävitä.
Pieni takaisku, M26 10.11.2019
Kumppanin piti vastata puhelimeen. Ennakkoon tiedettiin, että hänelle voidaan soittaa ja hänen pitää vastata, mutta kyllä se silti tunnelman tappaa. Touhuja pystyttiin kyllä jatkamaan puhelun jälkeen, mutta meni siinä hetki kalu sai taas lämmöt päälle. Onneksi on suu ja sormet ja pari lelua.
ItsevarmuuttaKiitos, N27 12.11.2019
Mies oli juuri työntymässä sisääni, kun kommentoi pahoitellen penistään "Ei tää sit oo niin iso" ja kesken touhujen kysyi, että tuntuuko tää oikein miltään. Olisi kai tuntunut, mutta toisen tsemppaaminen ja lohduttaminen vei kyllä ne hyvät tunteet mennessään.