Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Kaalimato kysyy, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kommentoijien kesken joka kuukausi 30 € arvoisen Kaalimato.com lahjakortin.

Edellisen aiheen (Mitä Sinä haluat tietää seksiin liittyvistä asioista?) lahjakortin voittaja on arvottu: voittaja on nimimerkki Horus, onnittelut voittajalle ja iso kiitos osallistumisesta kaikille!

Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle.

Jos haluat osallistua lahjakortin arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun

Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi yhteydessä, min 2 merkkiä
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkintojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Rajoittaako häpeän tunne nautintoasi?

Häpeän tunne voi joskus rajoittaa seksuaalista nautintoa. Millaisessa seksiin liittyvässä tilanteessa olet kokenut häpeää? Miksi?


Äänekäs, Nuori nainen 07.12.2023
Seksiä harrastaessa olen todella äänekäs. Ennen en sitä hävennyt kunnes entinen säätöni nauraen sanoi kesken seksin että "kuulostat ihan animehahmolta". Olen sitä sen jälkeen usein hävennyt ja nykyiseltä puolisoltani pyytänyt monesti sitä anteeksi. Hän kuitenkin on minulle sanonut että se ei haittaa ja se on kiihottavaa joten olen alkanut hyväksyä sen itsekkin.
saari, N52 06.12.2023
Nuorena en tiedä miksi hävetti, kun kumppani ei huomannut feikkiorgasmia.
Raa, Nainen 42 06.12.2023
Rajoittaa, esim. ns naimanaama eli kun saa orgasmin :D myös oma keho, pienet rinnat ja löllö maha.
Jyke , Mies 54 06.12.2023
Ei enää. Alussa kun jäin leskeksi jännitti. Nyt nautin.
Uusi elämä nelikymppisenä, Mies 45v, sinkku 06.12.2023
Aloin seurustelemaan ex-vaimoni kanssa hyvin nuorena. Seksi oli lasten syntymiseen asti suht villiä ja jollain tasolla haimme molemmat rajojamme. Lapsiarki tuli tuli kovaa vasten kasvoja ja sen myötä ylläripylläri seksin määrä väheni radikaalisti. Samalla siihen tuli toisen osapuolen vaikutuksesta häpeää, jos seksi niinä harvoina kertoina poikkesi vähänkään ns normaalista "piilossa-pimeässä-peiton alla" -seksistä. Seksi oli ihan hyvää, vaikka määrä ei todellakaan vastannut tarpeita. Vonkaamisesta ja itsetyydytyksestä sai kuulla, erikoisemmista toiveista nyt puhumattakaan. Näissä tilanteissa ex-puoliso sai lopulta poljettua itsetuntoni seksin suhteen lähes nollaan, jonka myötä aloin tuntemaan häpeää halujani kohtaan. Nyt kuusi vuotta olemme olleet erossa ja seksielämäni ei voisi olla parempaa. Olen päässyt kokemaan lähes kaikkea lähetysaarnaaja-asennosta kimppaseksiin ja kinkyilyyn lukuisien seksikumppanien kanssa. Tämän ja ennekaikkea kehujen kautta olen saanut itsevarmuuteni takaisin ja kaikki seksiin liittyvä häpeä loistaa poissaolollaan.
Poks, N27 05.12.2023
Olen luonteeltani ujo, joten äänien päästäminen seksin aikana hävettää minua. Poikaystäväni kuitenkin sanoi että hänen mielestään asiassa ei ole mitään hävettävää joten olen pikkuhiljaa alkanut rentoutua yhdynnän aikana ja äänien päästely ei hävetä enää samalla lailla kuin ennen. Minulla on myös orgasmin saamisessa välillä vaikeuksia, ja välillä hävettää kun toinen yrittää saada minua tulemaan parhaansa mukaan eikä mitään tapahdu. Olen kyllä avoin näistä asioista ja keskustelemme seksistä avoimesti etenkin jos on huolenaiheita. Kommunikaatio on tärkeää.
Kaikkea pitää kokeilla, Nainen 26v, 05.12.2023
Rajoitti ennen, nyt olen ollut pian 7 vuotta mieheni kanssa jolle voin kertoa mitä vain haluankin tehdä tai kokeilla! Ja sama toisin päin, tottakai ja aikalailla kaikkea kokeillaankin vähintään kerran ;)
Turhautunut , Mies 40 v 05.12.2023
Kyllä siinä mielessä että itse haluisin kokeilla paljon enemmän kuin vaimoni tahtoo, enkä ole kertonut kaikkea vaimolle mitä on tullut nuorempana kokeiltua. Listaus kokeilu miehen kanssa oli yksi parhaita kokemuksia mitä on ollut.
Sidottu, 27N 05.12.2023
Kyllä rajoittaa. Olen kinky ja siitä ylpeä, mutta kuitenkin sisälläni kannan selvästi häpeää siitä, ettei se ole ns "normaalia". Esim jos olen henkilön kanssa, joka ei näistä jutuista ole perillä niin vaikka kerron mitä haluan ja kaipaan, en uskalla enempää niitä vaatia, koska nolottaa, että olen vaivaksi ja vaativa ja kummallinen. Kinkyjen ihmisten kanssa ei samaa ongelmaa ole.
Joo, Mies 33 05.12.2023
Nautin siitä kun puoliso hieroo eturauhasta suuresti, mutta samalla tunnen myös häpeää näyttää nautintoa.
Nainen-80, Parisuhteessa 05.12.2023
Squirttaaminen on tuottanut häpeän tunnetta sekstaillessa ja oma keho (ylipaino,löysä vatsa nahka yms)
MM 04.12.2023
Ei syytä hävetä.
Ujopissa, Mies 40v, loukussa noita-akan pauloissa 04.12.2023
Rajoittaa siinä mielessä, etten kehtaa kertoa vaimolle kaikki asioita joista haaveilen. Pelottaa, että hän pitää minua aivan sairaana. Haluaisin kokeilla pissaleikkejä molemmipuolin. Erityisesti niin, että hän pissaisi päälleni. Asiaa pahentaa vielä se, että hänellä on tapana ottaa kantaa hyvin jyrkästi asioihin, jotka eivät ole hänen mieleensä.
Surullinen, Pariskunta n30 04.12.2023
Kyllä rajoittaa. Olen synnyttänyt kolme lasta ja kehoni on raskausaikana kokenut muutoksia. Olen muuten hoikka, mutta vatsaani on jäänyt roikkuvaa nahkaa, sekä rasvaa. Mies tätä myös riitatilanteissa haukkunut oksettavan näköiseksi yms. Rinnoista olen myös epävarma samoista syistä johtuen. Nämä rajoittavat nautintoani niin, että piilottelen ja tahdon esim. Pitää joko jotain asua tai paitaa päällä.
AM, N43 03.12.2023
Normaalia,mutta silti noloa (ja samalla huvittavaa); ilmavaivat väärällä hetkellä.
Jeesboi88__, Mies 35 V 03.12.2023
En ole ......
Mies 27, mies 35, Kinkycouple 03.12.2023
Ei rajoita, eikä se saisi rajoittaa
Kassu, Mies 61v 03.12.2023
Ei enää hävetä mikään
Karvanen karjalainen., M62/N68 03.12.2023
Mua hävettää käyttää Sildenafilia, vaikka vaimo tietysti tietää, että käytän ja olemme onnellisia ja meillä on hieno seksielämä.
Auntie D, Nainen 38v 02.12.2023
Monesti oma häpeä liittyy joko omaan ruumiiseen tai tunteeseen ettei ehkä osaa olla kuin olettaa toisen haluavan. Joskus jos olemassa oleminen tuntuu hävettävän sekasin aikana. Keskusteleminenkaan näistä ei auta jos sitä joku miettii kun jo se keskustelu itsessään aiheuttaa häpeää kun tuntee olevansa pettymys. Ihan on varmasti omassa päässä kaikki mutta ei sen tiedostaminen ole asiaa auttanut. Ehkä joskus löytyy se kumppani joka omalla rohkeudellaan puhua asioista pystyy auttamaan tai ainakin ehkä parantamaan tilannetta.
Linnis, Nainen 39v, avoimessa suhteessa 02.12.2023
Kehohäpeä kyllä saa aikaan todella kovia paineita etenkin silloin kun partneri on erittäin paljon paremmassa kunnossa. Se haittaa kiihottumista, rentoutumista nauttimaan täysin seksistä. Ajatus siitä että toinen näkee minut samoin kuin itse näen pilaa kaiken. Jotkut kertoo häpeävänsä kuinka märäksi kiihottuessa tulee, jotkut ennenaikaista laukeamista.. onhan meillä kaikilla omat kynnyksemme. Ja oikeastaan vain oma puoliso on ainoa joka ei ihastele kurvejani, kaikki muut niin miehet kuin naiset kyllä puhuu kauniisti ja hukuttaa positiiviseen ajatteluun. Ehkä se oman puolison suhtautuminen on se juurisyy eikä 20 vuotta ja 40 lisäkiloa.
Darkmind, M45suhteessa 02.12.2023
Laakiherkkyys hävettää, varsinkin kun seksiä on harvoin, ja vuosia peniksen koko on vaivannut. "Koolla ei ole väliä" tuntuu niin paskapuheelta varsinkin naisten seksivälineitä nähdessä.
JT96, Mies 27v 02.12.2023
Itse miehenä koen häpeää anaaliseksistä vastaanottavana puolena. Nautin siitä ja fantasioin pitkistä sessioista, mutta aina laukeamisen jälkeen iskee häpeä jonka seurauksena nautinto loppuu. Tämän seurauksena asiat jäävät enempi fantasioinnin puolelle.
Lännen nopein, 40v teini 02.12.2023
Välistä ampuu liian nopeasti. Ja jos ei jatkaminen onnistu, tekis mieli vajota patjan sisään.
Villevaa, Mies 41v 02.12.2023
Ei ole tullut vielä varsinaista häpeää koettua, jos ei nuoruuden kokeiluja enemmän tai vähemmän maistissa lasketa. Kaikki ei ole aina välttämättä sujunut niin mallikkaasti, mutta siitä ei ole jäänyt varsinaisesti mitään hävettävää. Tosin, ei ole vielä päässyt kokeilemaan rajojakaan, sikäli mikäli ne joskus tulevat vastaan. ;)
Termos, Mies 60 01.12.2023
Kyllä liian nopea laukeaminen aiheuttaa häpeäntunteen.
Tepsukka, Nainen 45v 01.12.2023
No en ole tuntenut häpeää.. en ole täysin ylpeä kropastani mutta hyvin olen kelvannut miesystävälle, se on pääasia että molemmat nauttii.
Mr.P, M40 01.12.2023
En oikein tunne häpeää seksin suhteen. Jos puuhiin aikoo, niin ei siinä häpeillä. Toki hieman tulee katsottua mitä puuhailee ja missä.
jani79, M44v 01.12.2023
Suoraan sanottuna ainoo missä oon kokenu häpeää on se et kun tykkään pukeutua toisinaan naisten alusvaatteisiin niin täällä suomessa on vieläkin naisten keskuudessa todella nuiva käsitys tuosta piirteestä ja leimaa miehen joko täysin pervoksi tai sitten mieleltään sairaaksi
NolotusMaximus, N40 01.12.2023
Kyllä, valitettavasti. Häpeä rajoittaa hirveästi. Häpeän usein, paljon ja kaikkea: sitä miltä näytän, miltä kuulostan, miltä ehkä tunnun, haisen tai maistun.. Sooloseksikin hävettää. Myös omat fantasiat tai seksiunet voivat hieman hävettää, vaikka ovatkin oikeasti harmitonta hupia. Häpeä voi mielestäni olla hyödyllistä ja tarpeellista silloin, jos henkilö katuu ja tuntee syyllisyyttä siitä että on todella tehnyt väärin (esim valehdellut tai hyväksikäyttänyt kumppania), mutta ei silloin jos häpeää turhaan itseään ja sitä mitä luonnollisesti on (ryppyinen, karvainen, hikinen tms). Pinttyneistä ajatuksista, tunteista ja tavoista reagoida ja toimia on vaikea päästä eroon, mutta yritän opetella nauttimaan ilman häpeää.
Aiemmat aiheet Oletko harrastanut seksiä julkisella paikalla? Millaisia seksiunia olet nähnyt? Harrastatko sooloseksiä stressin lievitykseen, piristykseksi vai ihan muuten vaan? Lisääkö lämmin sää seksihalujasi? Mitä seksiin liittyviä kommelluksia sinulle on sattunut? Miten lemmikkieläimet vaikuttavat seksielämääsi? Piristääkö seksi sinua? Kun seksihalut lopahtavat kesken puuhien Miten junailet lemmenhetken lapsiperhearjessa? Entä, jos ei seiso? Eka kerta seksivälineen kanssa Onko yhdyntä ohi liian nopeasti? Oletko teeskennellyt orgasmin? Kotiin eristäytyminen ja seksielämä Miten sinä saat orgasmin? Syökö some seksielämääsi? Mitä mieltä olet vihjailevista kuvista ja videoista? Yllätitkö jonkun kesken seksipuuhien? Unohtuiko ehkäisy? Millainen vaate tekee olosi seksikkääksi? Mikä seksinovelli tai eroottinen kirja saa sinut syttymään? Millaiset lupaukset toimivat? Millaisia orgasmeja olet kokenut? Kuuluvatko sooloseksi ja seksivälineet yhteen? Onko korona-aika vaikuttanut seksiin? Vaikuttaako korona treffailuun? Mitä mieltä olet avoimesta suhteesta? Onko suomi seksikieli? Vaikuttaako ammatti kumppanin valintaan? Mitä mieltä olet suuseksistä? Millaista on hyvä seksi? Parantavatko seksivälineet seksielämääsi? Kerro miten seksivälineet ovat parantaneet seksielämääsi. Kerro epäonnistuneesta seksifantasian toteutuksesta tai odotukset ylittäneestä fantasiakokemuksestasi. Seksilelu joululahjaksi? Vaikuttaako seksivälineen tai seksivälineiden käyttö seksin harrastamisen määrään? Saatko mielestäsi riittävästi seksiä? Onko seksielämäsi erilaista kesällä? Tekevätkö seksivälineet seksielämästäsi parempaa? Millaisia seksipaineita miehillä on? Keskusteletko seksiin liittyvistä asioista kumppanisi kanssa? Mitä positiivisia vaikutuksia itsetyydytyksellä on? Onko viikonpäivällä väliä? Miten seksikehut vaikuttavat itsetuntoon ja seksielämään? Mitä tapahtuu seksin jälkeen? Mitä sanoisit nyt nuorelle/murrosikäiselle itsellesi seksiin ja seksuaalisuuteen liittyen? Kerro parhaat vinkit roolileikkeihin Rajoittaako epävarmuus nautintoasi? Ilmianna eriskummallisin itsetyydytyksessä käyttämäsi esine. Jätätkö osan seksihaluista ja -toiveista kertomatta seksikumppanille? Oletko kokenut naisen ejakulaation? Onko liukuvoide osa seksielämääsi? Suhtaudutko miesten ja naisten seksivälineiden käyttöön eri tavalla? Millaisissa seksuaalisissa mieltymyksissä joustat kumppanisi vuoksi? Oletko kokeillut orgasmivoidetta? Mitä Sinä haluat tietää seksiin liittyvistä asioista?

Juuri nyt suosittua: