Tilaa uutiskirje
Kaalimato kysyy, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Onko korona-aika vaikuttanut seksiin?) lahjakortin voittaja on taas kerran arvottu - voittaja on nimimerkki Kirjain, iso kiitos osallistumisesta!

Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle.

Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.

Vaikuttaako korona treffailuun?

Onko korona jollain tapaa vaikuttanut treffielämääsi tai seksin harrastamiseen uuden kumppanin kanssa, jos niin miten? Jos olet harrastanut uuden kumppanin kanssa seksiä, niin mitä kautta olette tavanneet? Edelsikö seksiä jotakin poikkeuksellisia toimia, kuten koronatestissä käymistä?Mr. P, M40 04.05.2021
Uusia kumppaneita ei ole pahemmin tavannut "normaaleja reittejä" pitkin kun korona on pakottanut kaikki vakipaikat pistämään ovensa umpeen. Netin kautta onkin tullut tutustuttua uusiin kumppaneihin. Siinä on sitten vaihdettu ajatuksia ensin ja katsottu miten kemiat kohtaavat ilman ulkonäköpaineita. Kun tapaamista on alettu sopimaan, niin siinä on sitten muistutettu puolin ja toisin että nuhaisena/yskäisenä ei tavata vaan siirretään suosiolla myöhempään. Kun uuden kumppanin tapaa ensimmäistä kertaa nettijutustelun jälkeen niin siinä kohtaa myös tulee se ulkonäön ensivaikutus. Tämä on oikeasti ollut aika virkistävää vaihtelua että on päässyt ensin tutustumaan ihmiseen eikä ulkokuoreen. Onneksi myös ulkonäkö on miellyttänyt puolin ja toisin ja seksiin asti on päädytty.
Omenapuuro, BiN 39v 05.05.2021
Onhan se, vähemmän tulee vastattua, että joo sopii. Miettii tarkemmin, että uskaltaako. Enimmäkseen tulee kirjoiteltua eroottisia tarinoita muiden kanssa, kuin laittamalla tarinat käytäntöön =)
Tiuku, Pariskunta 29v 10.05.2021
Meillä on korona-aikana ollut tosi vilkkaitakin kausia. Toisaalta me ei puolison kanssa olla edes muutenkaan mitenkään sosiaalista sorttia että ollaan enemmän tälläsiä kotona viihtyviä. Tässä on kyllä tullut useammin shoppailtua tuhmia lelujakin ja kokeiltua uutta.
Lähiaikoina, Queer 10.05.2021
Harkitsen paljon pidempään ennen uusien ihmisten tapaamista. Molemmat varmistavat toisiltaan koronaturvallisuuden ja treffaillaan ensin ulkona ennen muita puuhia. Yhteinen ymmärrys pitää löytyä koronaturvallisuus asioissa ennen etenemistä jotta molemmilla turvallinen olo:)