Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

Kaalimato.com kerää tälle sivulle ihmisten kommentteja ja kokemuksia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Kerro oma kokemuksesi ja lähetä se meille! Arvomme kirjoittajien kesken joka kuukausi Kaalimato.com lahjakortteja (arvo 30e).

Edellisen aiheen (Lemmikit) lahjakortti on arvottu! Onnettaren nuoli osui nimimerkille Koiran piinaama. Onnittelut ja kiitokset Kaalimadon puolesta! Lahjakortti on toimitettu sähköpostitse voittajalle. Jatkamme lahjakorttien arvontoja suunnitelman mukaisesti, kannattaa siis jakaa oma kokemus tällä palstalla.

Jos haluat osallistua lahjakorttien arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit lähettää oman kokemuksesi myös ilman sähköpostia. Emme julkaise epäasiallisia viestejä. Pidätämme oikeuden käyttää kommentteja ja tarinoita myös muualla.

Osallistu keskusteluun
Kommenttisi / tarinasi
Nimimerkki Keksi nimerkki, joka näkyy tarinasi alla/span>
Kuvaus Kuvaile hieman taustaasi, esim. 'Mies 28v', 'Pariskunta M42v N30v' jne..
Sähköposti Anna sähköpostiosoite, jos haluat ottaa osaa palkontojen arvontaan.
Tilaan samalla uutiskirjeen
Kiitos tarinasi / kokemuksesi jakamisesta! Käsittelemme ja julkaisemme saamamme painokelpoiset vastaukset niin pian kuin suinkin. Jos osallistuis samalla palkontojen arvontaan antamalla sähköpostiosoitteesi, ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti vastausajan päätyttyä.Monia seksi piristää. Kerro meille ja muille, miten seksi vaikuttaa sinun mielialaasi ja miltä seksin jälkeen tuntuu.Peitto heiluu, M23 30.09.2019
Seksin jälkeen olo on poikkeuksetta raukea ja uni tulee heti!
Mr. P, M40 02.10.2019
Seksi rentouttaa ja poistaa päivän aikana kertyneitä jännitteitä. Itse aktia odotellessa on hienoinen innostunut olo, joka osaltaan virittää tunnelmaan. Seksin jälkeen on usein raukea ja rauhallinen olo ja halu vain maata vaimon vieressä. Joskus kalu kuitenkin päättää toisin ja uutta kierrosta aletaan virittelemään...
Me 2, m42n56 02.10.2019
Kyllä se on niin rentouttava tunne kun yhteinen sävel lelujen kera löytyy parilla. Ihana tunne silloin ja jälkeenkinpäin. Ja kun sen tekee useamman kerran päivässä niin mammakin pysyy tyytyväisenä.
Ms?, Nainen21 03.10.2019
Tulee hyvä, rentoutunut fiilis, päivä alkaa hyvin seksillä ja loppuu hyvin seksillä. Se piristää päivää ja saa hymyilemään ja päivästä tulee välittömästi parempi ja saa olonsa kauniiksi ja haluttavaksi.
Pidän seksistä, Mies 37 03.10.2019
Seksin jälkeen minulla ainakin tulee rento ja hyvä olo. Ja myös jos on ollut huono päivä töissä ja saa seksiä niin tulee paremmalle tuulelle.
Iloisin mielin päivään...., M48 N41 05.10.2019
Vaimolla iltavuoro viikko ja aamulla lapset kouluun. Aamupesun jälkeinen lelu/ suuseksi sessio laittaa päivän käyntiin iloisin mielin. Ei tarvi kinastella mistää asioista. Molemmilla hyvä ja raukea olo seksin jälkeen.
Rauhoittuja, N21 07.10.2019
Seksi rauhoittaa ja vie ajatukset kauas arjesta, se luo herkän ja turvallisen tunteen minun ja kumppanini välille.
Rva32Mr36, pariskunta M36 N32 08.10.2019
Seksi poistaa täysin kaiken stressin ja jännityksen. Ja usein sitä molemmat piristyy hetkesi. Laukeamisen jälkeen hyväilemme toisiamme. Ja annamme pulssin tasaantua. Ja jaamme helliä suudelmia. Ja nautimme euforisesta tunteesta. Itse aktin aikana rakkauden Tunne vahvistuu.
Naine22, Parikymppine pariskunta 08.10.2019
Seksi on oman rakkaan kanssa intiimiä ja ihanaa. Suutelemme, katsomme silmiin, huokailemme toisillemme rakkauden tunnustuksia ja kehumme toisiamme. Hän saa itsetuntoni kohenemaan ja minä hänen. Tiedän olevani rakastettu ja haluttu. Minnekään ei ole kiire ja jos tunnelma laskee kesken seksin, jatketaan hommia hellyydellä ja läheisyydellä. Seksi vahvistaa välistämme rakkaussuhdetta ja antaa uutta voimaa jokaiseen päivään. On ihanaa maata orgasmien jälkeisessä udussa rakkaan rintakehällä - sen parempaa paikkaa ei ole.
Jo} 09.10.2019
Having Sex makes my days brighter. :) For best satisfaction we always choose a new /different place in the house for our romance.. Usually after, I get hungry for more, not at nights though as it relaxes me. But every time I feel better in my soul. ;) P. S. We're a very active couple.
Dildobingo, Pariskunta30 09.10.2019
Seksi on parasta mielen virkistystä.. Mies ikävä kyllä haluaa aina ja ikuisesti vain lähetyssaarnaajaa tai 69 vaikka miten yrittäisi.. Joka tapauksessa seksin jälkeen olo on rentoutunut!
Seksi is bäst, M23v 11.10.2019
Seksi piristää jo pelkästään ajatuksen tasolla. Päivän aikana vihjailu ja koskettelu tekee koko päivästä piristävämmän ja ylläpitää hyvää vibaa kumppanin kanssa. Itse seksi jättää raukean ja hyvän mielen ja tämä hyvä vaikutus kestää jopa seuraavaan päivään.
thgh, m22 12.10.2019
onhan se ihan 5/5
Tyllerö, Parisuhteessa N20(M20) 12.10.2019
Riippuen kerrasta. Joskus se virittää jännitettä ja nostattaa halut pitkäksi aikaa, jolloin tulee vietettyä aika haaveilleissa. Joskus se purkaa negatiiviset mielestä ja rentouttaa ns. nollaa aivot, jolloin voi asettua kumppanin kanssa halimaan peiton alle lämpimään ja nukahtaa siihen.