Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Harrastatko sooloseksiä stressin lievitykseen, piristykseksi vai ihan muuten vaan?

Ihmiset itsetyydyttävät erilaisissa tilanteissa ja tunnetiloissa. Toiset haluavat rentoutua ja toisille oma kiva on yksinkertaisesti keino saada helpotusta panetukseen.

Mikä tunne tai tilanne vie sinut sooloseksin pariin ja miltä sinusta tuntui sen jälkeen?

urho, Mies 38v 20.06.2019
Runkkailen kerran pari päivässä, en tiedä onkohan siitä tullut jo hieman riippuvaiseksi.. Joka tapauksessa hyvät olot ja endorfiinit siitä saa ja illalla kyllä vaimonkin kanssa sängyssä sujuu hyvin kun on päivällä "ravinnut" mielikuvitustaan.
neito40, Sinkkunainen, 40 v. 20.06.2019
Harrastan sooseksiä silloin kun olen vihainen tai minua ärsyttää jokin asia. Kunnon itsetyydytyksen ja orgasmin jälkeen ei mikään asia maailmassa enää hetkauta. Kaikki on vain euforisen vaaleanpunaista.
vähintäänkerranvuorokaudessa, Nainen 24v 21.06.2019
Harrastan sooloseksiä enimmäkseen lievittääkseni stressiä, tarvittaessa muutamaan kertaan kovaan panetukseen. Tarvittavia panetuksen "hoitoannoksia" ei onneksi ole hetkeen tarvinnut, kun kumppani huolehtii siitä puolesta niin hyvin. Stressin poistamiseen, ajatukset muualle-tyyppisesti kerään parhaat lelut sängylle, saunaan tai partsille ja suljen silmät sekä annan ajatuksen kuljettaa fantasioiden pariin.
Soolostaduettoon?, Nainen 23v 21.06.2019
Sooloilen "lääkärin määräyksestä" kerran tai kaksi päivässä. Ainakin niinä päivinä, kun ei ole mahdollisuutta yhteiseen nautintoon. Lievittää stressiä sekä panetusta, paras lääke myös ahdistukseen. Kotona kiinnijäämisen pelko tuo lisämaustetta omiin leikkeihin. Makuuhuoneen ovi kiinni tietäen, että kumppanin kotiin tulemiseen enää 15 minuuttia. Ehkä sooloilullani saan innostettua mukaan toisenkin..
martsu88, nainen 30 v 23.06.2019
Ennen nukahtamista tulee usein sooloiltua. Mukava nukahtaa rentoutuneena. Toki tulee leikittyä muutenkin, kun alkaa panettamaan.
Sveä, Nainen 32v 24.06.2019
Kyllä, harrastan sooloseksiä. Aviomiehen kanssa ei saa olenkaan nautintoa niin sooloseksi auttaa unohtaa 15 min huonoa seksiä. Sooloseksin jälkeen tulee hyvä mieli ja pirteä olo.
Yksin tai yhdessä , Nainen 50 24.06.2019
Jos on tilanne, ettei oma puoliso ole antamassa tyydytystä, niin mikä minua estää tekemästä nannaa itselleni. Kiima on saatava tyydytettyä yksin tai kaksin :)
Cayla, Nainen 37v 24.06.2019
Sooloilen tuon tuosta, välillä tiheämmin eli joka päivä miten nyt ehtii. Joskus jopa työmaalla yksin ollessani jos aamulla en ole kotona ehtiny. Aitoa tavaraa saa niin harvoin, kolmesti omalta tälle vuodelle, kerran vieraalta. Panettaa vaan niin mahoton ja unet taitaa olla melkosia kun aamuisin aina niin kiimoissa.
Mies 37v, Naimisissa 14v 24.06.2019
Työvuorot vaikuttavat sooloseksin määrään mulla. Teen kolmea vuoroa ja esim yövuoroviikolla ei tule tehtyä tai edes harrastettua yleensä mitään. Mutta aamuvuorossa paljon. Iltavuoro on taas vähän vähemmällä.
Lypsäjä, M40 24.06.2019
Toisinaan tulee masturboitua etenkin jos vaimon kanssa naimisesta on vierähtänyt pidemmän aikaa. Yleensä runsaasti liukuvoidetta ja hellästi hieromaan penistä, joka kovettuu hiljalleen juhlakuntoon. Tahtia kiihdyttäen ja samalla kiveksiä hyväillen päätyy huipulle ja saa rentouttavan ja paineita poistavan orgasmin. Joskus myös lelut mukana sooloillessa. Tekee hyvää silloin tällöin.
Cris, 23M sinkku 24.06.2019
Syitähän on monia. Välillä ihan sillä että saa ajan kulumaan nopeammin, välillä ihan se että panettaa. Jos pidempiä aikoja on, siis itselle pidempi on yleensä päiviä, jo sen vuoksi ryhtyy hommiin että tulee leluja käytettyä. Pitkä penni tullut kokoilmaan laitettua, joten pitäähän niitä koko rahan edestä käyttää. Myös kivun lievitykseen olen todennut sooloseksin toimivan.
Tee, N28 24.06.2019
Sooloa tulee nykyään harrastettua harvemmin koska nykyinen parisuhde on sen verran seksintäyteinen. Joskus kuitenkin ennen nukkumaanmenoa rentoutumistarkoituksessa tulee yksinkin harrasteltua. Meillä lelut on pääasiassa yhteisessä käytössä.
Oneliner, Nainen 22 24.06.2019
Sooloseksi on ihanaa! Saa itse räplätä omia paikkoja ihan miten huvittaa. On hauskaa myös kokeilla eri leluja ja eri tapoja kosketella itseään. Tietääpä neuvoa sitten partneria mistä itse pidän ;)
Ikäneito53, Sinkkunainen 53 v 24.06.2019
Useamman kerran viikossa tulee harrastettua, osittain jo pakostakin kun ei parisuhteessa ole tällä hetkellä. Lievittää ahdistusta ja stressiä mukavasti ja illalla nukahtaa paremmin.
Gertrude, Nainen 59 v 24.06.2019
Jutelttuani jonkun miehen kanssa, kiihkeitä juttuja puhelimessa, tunnen hirveää seksuaalista kiihkoa, ja minun on pakko sooloilla. Valitsen suosikki leluni, sen uuden ihanan, ja nautinnon jälkeen rentoutus on mahtava. Odotan tapaamista ja leikimme sitten yhdessä. nautinto varmaan vielä suurempi.
Miisa, 45 ja tyytyväinen 24.06.2019
Nukumme miehen kanssa ajoittain eri huoneissa kuorsauksen vuoksi, eikä aina jaksa lähteä "kylään". Välillä on vain helpointa saada paineet pois, että saa unen päästä kiinni.
samukissa, nainen 58 24.06.2019
kaiken lainen tarinoiden lukeminen ja kaalimadon kommenttien lukeminen saa minut yleensä yksin huvitteluun.
Pete, Mies 29v 24.06.2019
Itse harrastan itsetyydytystä noin pari kertaa viikossa piristykseksi. Yleensä auttanut mielialaan kun on masentanut, ollut surullinen tms.
hehkuma, ihminen21v 24.06.2019
Runkkaamaan alan yleensä jos on tylsää tai ei ole kumppania, jonka kanssa paneskella. Sooloseksi saa aikaan mahtavan orgasmin ja lämpimän tunteen ;)
Ei enään aloittelija, Neiti 96 24.06.2019
Itse harrastan sooloseksi kun tuntuu siltä. Joskus se voi olla sen takia ku haluttaa tai alapäätä kutittaa eikä mikään muu auta kuin dildo ratsastaminen, joskus kokeilen jos orgasmin avulla saisin ylimääräisen stressin pois tai virkistettyä mielikuvitustani. Sooloseksiä harrastan joskus kerran kuukaudessa tai pari kertaa päivässä, miltä milloinkin tuntuu.
Lentäväkotkalainen, M30 24.06.2019
Sooloseksiä ajaudun harjoittamaan 3 eri syystä: 1. Panetus 2. Stressin/ahdistuksen lievitys 3. Nukahtamisen helpoittaminen.
salaasuihkussa, N24 24.06.2019
Harrastan sooloseksiä rentoutuakseni ja ehkä vähän myös tylsyyteen. Varsinaista "panetusta" ei ehdi tulla. Leluilla saa kivaa lisämaustetta puuhiin oman käden lisäksi, salaa suihkussa, kun tietää että toinen on ihan oven ulkopuolella ja ehkä pian jopa tulossa seuraksi.. se on kaikkein parasta.
Jeppis, Mies 36v, naimisissa. 24.06.2019
Kyllä, sooloilen säännöllisesti. Arki on vienyt suurimmat seksihalut parisuhteesta enkä saa laadullisesti enkä määrällisesti tarvitsemaani läheisyyttä. Joitakin tarpeita kumppani ei suostu ollenkaan hyväksymään joten sooloilu on ainoa vaihtoehto. Se onkin sitten hyvää. Käytössä on leluja ja rutkasti mielikuvitusta. Sooloilua tulee muutaman kerran viikossa, orgasmeja saan kerralla parhaillaan viitisen kappaletta. Sooloilun jälkeen on täysin voimaton, tyydyttynyt olo, mikään ei ole parempaa.
Martsu, 33-vuotias nainen Vantaalta. Parisuhteessa (mies 34-v). 24.06.2019
Riippuu ihan siitä sen kyseisen päivän mielialasta miksi tulee sooloiltua... (: Joskus vaan tulee olo, että voishan sitä, kun tulee "yllättävä" halu ja joskus jos haluaa juurikin ajatuksiaan johonkin muualle ja aivan takuuvarman mielen parannuksen/stressinlievityksen, niin se voi olla myöskin yhtenä syynä sooloiluun... Sitten toimii myöskin mahdollisten kipujen lievittämiseen aivan mainiosti esimerkiksi vaikkapa nyt kuukautisten aikaan "apuriksi". Motiivit kyseiseen vaihtelevat siis ihan fiiliksen mukaan, mutta hyväksi todettu keino on kyllä moneen... :)
mariposa, Nainen 25v 24.06.2019
Harrastan sooloseksiä parantaakseeni suhdetta omaan kehooni. Huonon itsetunnon takia suhde kehoon on huonontunut ja huomasin, että irtosuhteet eivät ole hyväksi henkiselle hyvinvoinnilleni. Keskityn siis sooloseksiin ja oman kehon rakastamiseen ja nautinnon tuottamiseen itselleni!
Ruby, Nainen 31v 24.06.2019
Sooloseksi käy stressin lievitykseen, rentoutumiseen, panetukseen ja ihan vaan tylsyyden tappajaksi. Toisinaan riittää kerta päivässä, toisinaan mikään ei tyydytä. Vaikka kumppanin kanssa peuhaus päättyisi useampaan yhteiseen orgasmiin, ei tyydytys ole silti yhtä intensiivinen kun soolona. Ja se on ihan hyvä niin. Rakastan minua ja suon sen itselleni.
Minä, M52 24.06.2019
Silloin vedeltävä kun alkaa pusseissa tuntumaan painetta. Sillä saa liiat herkkyydet pois ja kun pääsee "oikeaan" tuikkaamaan, niin kestää pitempään. Paineiden purku omin käsin myös rentouttaa mukavasti.
Kotikissa, Nainen 25v 24.06.2019
Syitä on monia. Välillä hormonit hyrrää, joskus on tylsää ja silloin tällöin turhauttaa. Kotona kun opiskelu takkuaa, niin pikaorkku tyydyttää ja selkiyttää ajatuksia. Etenkin jos on kierron kosteassa vaiheessa, ei malta pitää näppejään aisoissa. Asia erikseen ovat pitkät ja hemmottelevat leikkisessiot lelujen kanssa vapaapäivän ratoksi.
Harjoittelija , Nainen 44 25.06.2019
Elän etäsuhteessa, puhelinkeskustelut/viestit on välillä pikku tuhmia. Siinä sen verran paikat kostuu että kyll se täytyy itseään hyvänä pitää. Puhelun jälkeen... Välillä riittää sormet joskus otettava kaveri kaapista
Nuorisälli, Mies 22v avoliitossa 25.06.2019
Tulee harrasteltua sooloilua kun on kova panetus taikka sitten ajanvietteenä. Ajanvietteenä oikeaa fiilistä saattaa joutua odottamaan pitkään nettiä selaillen.
solen mie, mies 20 26.06.2019
Sooloilen aina ennen päätöksen tekoa, tulee semmonen post-nut valaistuminen. Auttaa ajattelemaan aivoilla eikä sukukalleuksilla. ...Vai sooloilenko koska olen riippuvainen? Hmmmm... Pistää miettimään.
Summer, Nainen 40v 27.06.2019
Tällä hetkellä sooloilen eniten aamulla, kun ärsyttää lähteä töihin ja orgasmin jälkeen se ei enää niin ärsytäkään. Toiseksi eniten tyydytän itseni jos en saa unta. Rakas ei valitettavasti ole vieressäni kuin vain joinakin aamuina ja iltoina niin sooloseksi on hyvä apu.
Kokeilija, N26 27.06.2019
Silloin tällöin, kun mieli ja tarve tulee ;) Parisuhteessa ollessa harvemmin. Välillä on kuitenkin yksin hyvä puuhailla. Stressin helpotusta lähinnä.
Unilääke, 23v nainen. 6v parisuhteessa saman miehen kanssa ja seksielämä hiipunut täysin, vaikka ei ole lapsia. Nyt yritämme saada palautettua seksin elämään ja pidettyä sen siinnä. 28.06.2019
Yleensä silloin kun tekee mieli tai jos on tosi puutteessa. Joitakin kertoja stressin lievitykseen, mutta enemmän ehkä unen saannin takia. Kuulun niihin ihmisiin, jotka nukahtavat käytännössä heti seksin jälkeen.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: