Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Mitä seksiin liittyviä kommelluksia sinulle on sattunut?

Kun on seksistä kysymys ei mokilta ja kommelluksilta voi välttyä. Kerro mitä kommelluksia sinä olet vällyjen välissä kokenut.

Yours truly, Nainen 25v 02.08.2019
Kerran oikein kiihkeästi miehen päällä ratsastaen, mies juuri laukeamassa ja niin minäkin.. Siinä tulemisen kouristeluissa kumpikaan ei tajua mitään, mutta "alas tullessa" selviää, että ratsastin vähän liiankin raivokkaasti: miehen frenulum napsahti poikki! Siitä seurasi kahden viikon seksitauko, että rakas valtikka parantui entiseen kuntoon.
Frozenpanda, Pariskunta M24v M25v 02.08.2019
Amerikkalainen partnerini kertoi kuinka kerran aikaisemman poikaystävänsä kanssa oli harrastamassa seksiä autossa kirkon parkkialueella. Poikaystävä oli nuolemassa partneria ja partneri oli juuri pääsemässä orgasmiin, kun heidän ikkunaan koputetaan. Koputtajana oli tietenkin poliisi joka pyysi, että menisivät jonnekkin muualle lopettamaan. Fiksuina teineinä he lähtivät, mutta palasivat kuitenkin lopulta samalle parkkipaikalle ja samalle parkkiruudulle ja hoitivat homman loppuun.
Mr. P, M40 02.08.2019
Kerran kesken aktia pääsi kiihkon hurmassa suustani jotenkin epämääräistä mölinää, joka alkoi naurattaa vaimoani. Tästä seurasi se että minäkin aloin nauramaan ja vaimoni nauru yltyi entisestään. Nauru sai hänen lihaksensa sen verran sykkimään että kalu pullahti pillusta ulos märästi moiskahtaen, joka entuudestaan sai naurun lisääntymään. Kun olimme selvityneet naurukohtauksesta, palasimme takaisin touhuun. Mikäs siinä, seksihän on hauskaa puuhaa!
Mtech, M26 ja N32 07.08.2019
Olimme nykyisen kumppanini kanssa kadestaan vanhempieni mökillä. Mökillä oli kaksi vanhaa runkopatjaa ja vuodesohva sänkyinä. Yhdistimme runkopatjat yhteen ja päätimme nukkua niissä. Sängyt vähän natisivat ja kun himot heräsivät niin päätimme siirtyä vuodesohvan päälle. Sohva oli kutenkin vähän epämukavan oloinen ja siinä kiiman tuoksinnassa päätimme siirtyä enempää ajttelematta sänkyyn. Takaapäin lykkiessäni sänky retkahti... Yksi sängyn jalka irtosi ja osa jousituksesta petti. Piti keksiä hyvä selitys vanhemmilleni kun lähdimme, vaikka he varmasti arvasivat kyllä. Emme kuitenkaan antaneet tapahtuman häiritä ja saimme aktin kuitenkin suoritettua loppuun...
Kuin kanit , Pariskunta M24 ja N26 14.08.2019
Kun olimme nykyisen mieheni kanssa ensimmäisillä treffeillä, kävi tottakai niin että päädyimme sänkyyni puuhailemaan. Mieheni oli niin innoissaan, että kun runkkasin häntä, hän tuli melkoisella paineella naamalle. Ei sentään minun naamalleni, vaan omalle naamalleen.
blue, nainen 22 15.08.2019
Pyysin miestä saunaan mennessä lukitsemaan oven.. no miehen kanssa oltiin saunan pukuhuoneessa ja otin häneltä suihin polvillani ja hänen isänsä ilmaantui kesken aktin ja punastui kun oli vain tulossa kysymään olemmeko kauan.. kyllä siinä sitten nauratti ja hävetti kun mies oli unohtanut lukita oven.. kyllä hävetti mennä iltapala pöytään
Ilmarinen, Nainen 20v 17.08.2019
Pahin seksimoka on ehkä se, että kun kuten kaikki tietävät niin joskus seksin aikana saattaa vähän kertyä ilmaa siinä touhutessa. Sitten kun oltiin pantu hetki ja mies halusi nuolla kesken aktin, niin klassinen "pillupieru"-situation tapahtui paran naamalle.. nyt jo naurattaa, mutta siinä hetkessä se ei ainakaan parantanut moodia.. :D
Pekko, M30 21.08.2019
Joskus seksin tuoksinassa pidätyskyky herpaantu ja pääsi pari paukkua. Onneksi ei ollu suuseksi kyseessä.
Väärä aika, Pariskunta N29vM36v 22.08.2019
Oltiin mieheni vanhemmilla yökylässä, nukuttiin niiden vanhassa talossa. Sillon kun himo yltyy niin sitä ei pidä pidätellä, päivällä ajateltiin mennä vanhalle talolle sänky puuhiin, kun kesken kaiken miehen äiti pamahti paikalle ja pyysi kahville. Kyllä anopilla meni sanat sekasin ja loppu päivä oltiin kaikki vähän vaivautuneita ??
Ilmapillu, N25 24.08.2019
Mulla kerääntyy varsinkin takaapäin panemisesta ilmaa sinne ja hyvin usein se tulee äänekkäästi ulos juuri kun mies laukee sisään. Siksi en takaapäin panemisesta nii perusta.
Jälkiviisas, 24 v. nainen 25.08.2019
Näin aikuisena jälkeenpäin hieman hävettää se, miten huonosti osasin varhaisteininä kotona salata itsetyydytystä. Liian pitkät suihkuajat, sohvalla telkkarin katselu perusteettomasti huovan alla hikoillen tai joskus jopa vain strategisesti aseteltu tyyny peittämässä toimintaa. Vanhemmat kyllä varmasti huomasivat mutta eivät siitä puhuneet minulle. Kerran kuitenkin jäin rysän päältä kiinni sisarukselleni, joka ei onneksi paljoa nähnyt lähietäisyydeltä. Onnekseni hän ei varmaan edes tajunnut mistä oli kyse.
vahinko, M21 N20 26.08.2019
Harrastin nykyisen kumppanini kanssa pimeässä kovatempoista yhdyntää lähetyssaanaajassa, kun penis lipsahti ulos ja kurkkasi kakkosen puolelle. Itkuhan siinä toisella puoliskolla pääsi ja jäi tulemiset tulematta.
Saki, M34 29.08.2019
Vaimo on tykännyt aina nuolemisesta ennen puuhiin alkamista ja aika usein orgasmin partaalla saattaa pikku tuhnu päästä. Tästä vaivaantunut usein mutta asia laitettu aina hyvän orgasmin piikkiin.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: