Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Kun seksihalut lopahtavat kesken puuhien

Tennissukat, haiseva hengitys tai tahaton pieru. Kerro meille ja muille tarina tilanteesta, kun seksihalusi ovat lopahtaneet kesken puuhien.

Aina ei onnaa, Nainen 38 05.11.2019
Onhan näitä tunnelman tappajia vastaan tullut, valitettavasti... Tässäpä nyt muutama: ripuloiva koira makkarissa, joka paikka siinä ittessään ja haju sen mukainen, yök! Äitiä huutavat lapset oven takana, ovi lukossa, mutta fiilis katoaa. "Känniääliö" kumppani, argh! Haisee pahalle, näyttää harottavien silmien kanssa kaikkea muuta, kuin haluttavalle, himot on hällä kovat, mutta vehje ei toimi. Ei kiitos! Lopuksi vielä maininnan ansaitsee taustalla soiva puhelin ja muut kännykän piippaukset ja äänet. Ärsyttävää!! Nykyään aina puhelimet äänettömällä, kun aloitetaan hommiin ??
Eläimiinsekaantujako, N20v M22v 06.11.2019
Unohdimme tilanteen eskaloituessa, että huoneessa on koira. Olimme asennossa, jossa molemmat antavat toisilleen suuseksiä, minä miehen päällä. Arkikielessä käytetään termiä 69. Hetken päästä tunnen miehen nuolevan samalla jalkateriäni ja sadasosasekunnin hämmennyn tilanteen mahdottomuudesta. Katsahdan taakseni ja tajuan koiran liittyneen sessioon mukaan.
Anyliini, Nainen 46 vee 07.11.2019
Kesken tosi kuuman session silloinen mies alkoi kakomaan... minä vaan et pane, pane!!! ... mies kellahti viereen lerpahtaneena...mie tietysti, että WTF? Hyvin pian selvisi, että kesken kuumimman suutelun ja panon mun juurihoidossa ollut hammas oli alkanut vuotamaan... Se kammottava haju ja maku... ei voi exää syyttää mistään... ;)
Mr. P., M40 08.11.2019
Onhan noita tilanteita käynyt. Kerran nopeampaan tahtiin pumpatessa luiskahti vehje "väärään lokeroon", jolloin yllätyspenetraatio kirpaisi sen verran että hommat seisahtuivat saman tien. Myös vaimon ratsastaessa on joskus penis päässyt vääntymään ja lerpahtamaan. Myös henkinen kantti on joskus päässyt pysäyttämään ilon hetket, jos stressiä on päässyt kertymään liiaksi. Samoin vakava univaje on joskus vienyt erektion mennessään kesken touhujen. Onhan näitä sattunut jo "nuoresta pitäen", ne kuuluvat elämään. Onneksi useimmiten peitto heiluu onnistuneesti ja kumpikin nauttii menosta!
Zeph, N19 08.11.2019
On mullekkin näitä mokia ja ''mood killereitä'' kyllä jo sattunut jos monenmoista. Tää on kyllä kuitenkin ehkä ollut huvittavin tähän mennessä. Silloisen kumppanin kanssa seksielämä oli todella vilkasta. Kerran molemmat hieman alkoholia nauttineena päättivät sitten mennä makuuhuoneen puolelle. Hetken siinä hääräiltyämme ja toisiamme kiusoitellen kaivettiin sitten liukkari. Siitä se hupi vasta alkoikin, kun kumppani pienessä hiprakassa töräytti puolet liukkaripullosta värkilleen ja yritti ruveta hommiin. Loppupeleissä molemmat rupesivat nauramaan henkensä edestä tämän erittäin liukkarikeskeisen yrityksen jälkeen.. Ja mentiin muuten suoraan suihkuun :D
Onlydoggies, Mies täältä Etelä-Pohjanmaan sykkeestä. 09.11.2019
Toiseen nelijalkaiseen liittyvä eli kissaan. Pari vuotta sitten annoin silloiselle tyttöystävälleni kielihoitoa sängyn vieressä polvillani tyttöystäväni makoillessa sängyllä. Yhtäkkiä tunnen kun hänen rakas kissimirrinsä nuolla lipittää varpaitani! Ensin tietysti mietin, että haisevatko jalkani muka, mutta halusin jatkaa puuhaani ja samalla varovasti työnsin jalallani kisua pois. No eiköhän se palannut ja nuoli innokkaammin! Työnnän uudestaan ja vielä heilutan jalkaani jotta pysyisi poissa ja varpaanikin yhtyivät tähän häätöön :D Hetken päästä tunsin kun kynnet iskeytyy molemmille puolille jalkaani kiinni!! :O No, sain minäkin lopulta vastapalveluksi hoitoa. Ensihoitoa.
me2, Pariskunta ~30v 10.11.2019
Liika liukuvoide, jolloin tuntuma voi hävitä.
Pieni takaisku, M26 10.11.2019
Kumppanin piti vastata puhelimeen. Ennakkoon tiedettiin, että hänelle voidaan soittaa ja hänen pitää vastata, mutta kyllä se silti tunnelman tappaa. Touhuja pystyttiin kyllä jatkamaan puhelun jälkeen, mutta meni siinä hetki kalu sai taas lämmöt päälle. Onneksi on suu ja sormet ja pari lelua.
ItsevarmuuttaKiitos, N27 12.11.2019
Mies oli juuri työntymässä sisääni, kun kommentoi pahoitellen penistään "Ei tää sit oo niin iso" ja kesken touhujen kysyi, että tuntuuko tää oikein miltään. Olisi kai tuntunut, mutta toisen tsemppaaminen ja lohduttaminen vei kyllä ne hyvät tunteet mennessään.
Herra ja rouva Kani, M59 N53 19.11.2019
Liian heppoiset sängyt ovat useamman kerran aiheuttaneet hetkellistä tunnelman hyytymistä. Kotona parisängyn keskellä oleva jalka tahtoi silloin tällöin yhtäkkiä kaatua paukahtaa kesken touhujen. Pakkohan silloin oli ryömiä sängyn alle korjaamaan, ettei koko notkuva sänky rojahda allamme. Toki säikähdys hälveni nauruun ja kohta jatkettiin taas keskenjäänyttä sessiota. Lopulta se irtoileva tukijalka korvattiin parilla kunnon koivupöllillä ja nykyään sänky kestää protestoimatta. Sängyt säikäyttelevät meitä silti edelleen. Oltiin hotellissa ja työnnettiin sängyt yhteen. Olimme täydessä tohinassa ajautuneet aivan keskelle ja yhtäkkiä tunsin, miten sängyt alkavat luistaa erilleen selkäni alla...
Anatropicana, 23 naispuoleinen 19.11.2019
Poikaystävä on rumpali ja ennen baariin menoa oli keikka. Ihana hikinen rokkikukko adrenaliiniryöpyissään. Oli sopiva iloinen hiprakka ja esileikki alkoi jo kotimatkalla. Olin jo ihan valmis tositoimiin niikuin oli poikaystäväkin, hyvä että päästiin edes ovesta sisälle, kun vaatteet lähtivät. Ei muuta kun makkariin ja molemmat "hyi mitä hittoa". Hoitokoira paskantanut sängylle. Varotettiin että ei vielä välttämättä ole sisäsiisti, mutta... Sängylle! Oli aika moodkilleri tuo. Ei muuta kun vaatteet päälle ja siivoamaan. Lakanoita viedessä kylppäriin, astuin sopivasti koiran kuseen kylppärissä...
Cockblock, Nainen 21v 20.11.2019
Olimme mieheni kanssa sängyssä ja hänen tyydyttäessä minua, aloin voihkimaan. Viereisessä huoneessa ollut koiramme luuli, että minulla on jokin hätänä, joten koira hyppäsi sänkyyn ja alkoi riehumaan ja nuolemaan naamaani. Meitä kumpaakin nauratti koko tilanne! Koira ei suostunut poistumaan sängystä vaan jäi vahtimaan, ettei mulla ole enää hätää. Touhut jäi tästä syystä kesken.
Ei enää gynekologeja, Nainen, 29-v. 21.11.2019
Olimme tapailleet hetken ja harrastimme seksiä toista kertaa. Tilasimme ruokaa kotiin, söimme hyvin, joimme viiniä. Saunassa mies hieroi hartioitani, hitaasti siirryimme esileikkiin, jatkoimme suihkussa ja vähitellen siirryimme kynttilöin valaistuun makuuhuoneeseen. Sain taivaallista suuseksiä ja olin täysin valmis villiin yöhön. Niin, siis siihen asti että mies laittoi kaksi sormea vaginaan, toisen käden alavatsalle, puuhaili siinä hetken, sitten kysyi tiesinkö että minulla on selkeästi taaksepäin kallistunut kohtu. Tämäkään ei riittänyt, vaan mies alkoi myös arvioida sitä onnistuisiko joskus tulevaisuudessa synnytys alakautta. Aktin päätyttyä sanoi "tutkithan rintasi säännöllisesti", sitten neuvoi kuinka tämä tapahtuu. Emme tavanneet kovin montaa kertaa enää.
Onnistaisko, pariskunta n31 m40 24.11.2019
Tilanteita olisi vaikka kuinka.. Lasten kasvettua vanhemmaksi ei voi enää luottaa että pikku kakkonen jaksaisi kiinnostaa. Siihen se into sit lopahtaa kun oven takana huudellaa. Toisinaan unohtuu ovi auki ja koira saattaa tupsahtaa ihmettelemään ja haukkumaan että mitäs puuhaatte. Erään exän jatkuva kysely et tulitko jo.. Koitappa siinä keskittyä nauttimaan.
Näin tällä kertaa, Mies 21 v 25.11.2019
Kissa tuli ja oksensi viereen?? Ei vissiin tykännyt
Noup, Mies 23 25.11.2019
Olin sängyllä makaamassa kunnes avopuolisoni oli valmiina petipuuhiin ja tuli kiihkeästi suutelemaan minua, juuri sen jälkeen kun oli syönyt juustonaksuja. Moni tietää millainen haju niistä jää suuhun ja millainen maku huuliin.
24not_so_silent_nights, N18 26.11.2019
Kyllä näitä moodkillereitä aina tapahtuu ja eihä sille mittää voi. Viimeisin oli kyllä kun oltii paneskelemassa ja sitte koiranpentu hyppäs vieree tuijottaa. Hetken sitä yritti ignooraa mut sit se nuolas varpaita ja se oli pakko käskee lattialle. On kans ollu sellai ku puuhailtii saunassa ja meno meni vähä rajummaks nii yhtäkkii pimenee silmissä ja oli pakko käyä polvillee oven luo et pysy taju :D Yleisin syy on kuitenkii klitin kipu jos on ollu huonot housut tai alusvaatteet, tai jos ei osata varoo sitä käsitellessä, se on pahin moodkiller ja toisin ku muiss tilanteissa nii sillo ei kyl tee mieli jatkaa uudelleen.. On kans ollu et ekoi bdsm kertoi on ollu vähä rajui ja pelätty että jäädää kii, nii siin varmistellessa et kumppani on okei nii menee vähän motivaatio..tässä muutamia xD
Hupsista, Nainen18 26.11.2019
Kerran ihan päivällä panetti niin paljon niin oliha se aivan pakko ryhtyä petipuuhiin (Asun vielä kotona). Ei siis tajuttu että mutsi oli tullut kotiin, eikä hän sitten tajunnut että silloinen poikaystäväni oli meillä, joten kesken session ryntäsi huoneeseen ja jottai puheli ja kylhä se siinä aika nopeasti tajus mitä oli ny menos ja lähti:D jatkossa koputtaa aina ku tulee mun huoneeseen;)
5kk kaksosten ylpeä äiti, Pariskunta m25/n24 11.12.2019
Mieheni kanssa olimme petipuuhissa kun päähäni iskee ajatus siitä, että niin kuukautiseni ovat 4 päivää myöhässä. Aiemmin siis monta vuotta täysin päivälleen olivat alkaneet. Siitä hutkin mieheni pois kimpusta ja patistin hänet ostamaan raskaustestiä. Plussahan sieltä pamahti.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: