Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Eka kerta seksivälineen kanssa

Oliko ensimmäinen kertasi seksivälineen kanssa tajunnanräjäyttävä vai kenties jotakin muuta? Entä millainen ensikokemus sinulla ja kumppanillasi oli, kun otitte seksilelun mukaan yhteiseen lemmenhetkeenne – oliko ihanaa vai tuliko mutkia matkaan? Ovatko nämä ensikokemukset rohkaisseet sinua pitämään seksivälineet kiinteänä osana seksielämääsi?

 

lilalover, N43 v. 19.02.2020
Menetin seksivälineneitsyyteni violetille, suonikkaalle jellydildolle, jonka olin hankkinut kaverini rohkaisulla ja tuella seksivälinekaupasta. Eka kerta oli hieman epämukava dildon suuren koon vuoksi, mutta ajan kanssa muhkea koko kiihotti minua vain enemmän ja enemmän.
Kokeilija, Nainen 43v. 24.02.2020
Eka seksileluni oli klitoriskiihotin. Se ei tuntunut miltään tai sitten en osannut käyttää. Odotukset oli tajunnan räjäyttävää mut todellisuus oli toinen. Heitin roskiin ja oon kokeillut kahta eri dildoa, nekin meni roskiin. Nykyinen on ihan ok, koska värisee.
Aina eka kerta, Pari N35 M37 25.02.2020
Punainen pieni anustappi oli meidän ensimmäinen seksilelumme. Kokemuksena menee kategoriaan ihan jees. Muutaman kerran jälkeen jäi seksilaatikkoomme koska sormi/sormet ajavat paremmin asiansa lämmittelyn osalta, mutta jostainhan sekin pitää aloittaa.
Mr. P., M40 27.02.2020
Seksivälineet ovat löytäneet tiensä soolokäyttöön ihan parin viime vuoden aikana. Ensimmäinen oli keinovagina, jossa oli sen verran realistinen tuntuma että on jäänyt ihan vakituiseen käyttöön. Kumppanin kanssa on käytelty hänen kokoelmastaan leluja jo yhteisen taipaleen alusta asti ja niissä on ollut aina sujuvaa käyttöä vällyjen heilutuksen ohessa.
Allerginen, Sinkku N23v 03.03.2020
Ensimmäinen seksiväline oli dildo ja kokemus oli tajunnanräjäyttävä mutta ei niin kuin odotin. Ei ollut kyllä paras tapa huomata olevansa allerginen siinä käyttetylle materiaalille. Tämän jälkeiset lelut valinnut tarkasti ja olleet mahtavia!
Se oli ihanaa!, N 21v 04.03.2020
Eka kerta oli satisfyer pro:n kanssa ja jännitti hieman, kun ei tiennyt yhtään mitä odottaa. Kokemus oli kuitenkin mahtava! Tulin todella nopeasti ja muutenkin tuntui todella hyvältä. Samalainen fiilis tuli myös lelun ja seksin yhdistelmästä! Molemmat tykkäsivät ja aina kun halutaan vähän lisäpotkua otetaan leluja mukaan.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: