Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Kotiin eristäytyminen ja seksielämä

Miten koet eristäytymisen ja uudenlaisen kotiarjen vaikuttaneen seksielämääsi? Onko sinulla ja kumppanillasi seksiä huomattavasti useammin tai onko seksielämänne lopahtanut täysin? Entä harrastatko tavallista useammin sooloseksiä, kun eristyksissä aikaa vapautuu enemmän?

 

Nuuskis, Nainen 28v, avoliitossa 06.04.2020
Seksielämä on pysynyt ennallaan määrällisesti, mutta hetket ovat jotenkin intiimimpiä ja intohimoisempia. Sooloseksi on jäänyt nollille puolison etätyön takia, koska omaa rauhaa ei ole muualla kuin suihkussa. Ehkä siksi se seksi luistaakin nyt paljon paremmin! Tämä aika on tehnyt meille todella hyvää.
Niisku, Nainen 31v 06.04.2020
Olemme muutenkin kohtuu aktiivisia pedin puolella, mutta aluksi 4 muksun kotona olo meinasi hieman dropata tunnelmaa.. jännästi sitä kuvitteli ettei ole aikaa tai mahdollisuuksia touhuilla, mutta asia onkin ollut aikalailla toisinpäin. Muksut voi käskeä päivällä ulos jolloin "jäämme laittamaan ruokaa etc" tai sitten mystisesti pyykkienlaiton yhteydessä.
Äityli, Äiti 34v 06.04.2020
Ei suurta muutosta meillä. Vakituisessa suhteessa elellään. Mies käy kolmivuoroa työssä ihan normaalisti ja itse lasten kanssa kotona. Seksiä on sen mitä suurperheellisenä pystyy. Välillä tekisi itselläni mieli enemmänkin, vaan lastenhoidon, kotiopettamisen, kodinhoidon jälkeen usein uni voittaa sen seksin.
Dildosaakyytia, Sinkku, N37 06.04.2020
Tylsyys on aiheuttanut sen, että seksiä tekee enemmän mieli. Minkäs teet, kun tindereitä ei voi nähdä, eikä ole kumppania. Seksilelut ovat siis kovassa käytössä.
kisuli, N29 06.04.2020
Seksielämä on parantunut huomattavasti! Harrastamme rajua seksiä miltein päivittäin! Olemme kokeilleet uusia asentoja ja asioita seksissä ;) Ihanaa..
Grrr, Nainen23 06.04.2020
Mulla on pari vakkaria joiden kanssa välillä harrastan seksiä, mutta tällä hetkellä ei saisi nähdä juuri ketään. Kaikki pysytellään omissa kodeissa. Sen sijaan seksileluni ovat olleet todella kovassa käytössä ja tekisi mieli koko ajan tilailla uusia juttuja. Jonkin verran myös viestitellään eroottisempaan sävyyn, eli jonkinlaista etäseksiä nyt kun oikeeta ei saa.
Rakastelun opettajatar, Umpirakastunut, tuore pariskunta M40v N32v 06.04.2020
Tuore pariskunta, seksi ja eristäytyminen. Vallitsevan tilanteen vuoksi paljon on ollut aikaa opiskella ja oppia tuntemaan toinen ihminen seksuaalisesti ja mistä kumpikin pitää, mikäs olisikaan parempaa aikaa näihin rakkauden oppitunteihin kun kotiin pakko eristäytyminen ;) Seksi ja seksuaalisuus ei ole meidän tuoreessa parisuhteessa ainakaan vähentynyt vaan päinvastoin sitä on paljon. Seksi on hyvää ja pikkuhiljaa kun toista oppii tuntemaan paremmin, niin seksi paranee koko ajan. Mielikuvitusta saa käyttää ja jännitystä ei puutu, kun lapset ovat koko ajan kotona, mutta ehkä juuri se tekee tämän hetkisestä rakastelusta parasta. Nautin erittäin paljon seksistä mieheni kanssa ja on ollut ihanaa opettaa hänelle uusia asioita mm. pientä sitomista, leluja ja ihan perus suihinotto uppoaa häneen niin täysillä.
Karanteenikauhu, Mies, 36 06.04.2020
Ei ole vaikuttanut oikeastaan mitenkään. Vaimo käy töissä normaalisti ja on väsynyt normaalisti, eli ihan siitä kiinni kuinka hänelle sattuu sopimaan. Veikkaisin, että jos olisimme kaikki kotona yhdessä vaimo, lapset ja minä niin seksikerrat vähenisivät Nopeampaa kuin koronavirua leviää. Todennäköisesti avioliittokin olisi koetuksella.
Yksin asuva, Nainen 44v. 06.04.2020
Käytännössä välillä en edes muista et seksiäkin on olemassa =D Yht`äkkiä taas muistan et niin joo voishan sitäkin harrastaa =D Eli aika seksitöntä elämää =D Leluja on kyl mut en niitäkään muista. On ollut muuta tekemistä =)
Karanteenikammari, N/M40 06.04.2020
Kotona pyörii neljä lasta mutta makkarin ovessa on lukko eikä kukaan yöllä tule yleensä mitään vaatimaan. Ennen eristäytymistäkin pantiin useaan kertaan viikossa ja parhaana päivänä aamuin illoin, nyt kun ei aamulla ole tarvinnut töihin mennä on aamuseksiäkin ollut usein tarjolla. Ei valittamista.
Timppa_72, Mies 47v 06.04.2020
Näin sinkkuna ainakin treffejä uuden/uusien partnerien kanssa on hankala, ellei jossain tapauksessa jopa mahdotonta järjestää (Uudenmaan sulku) ja muutenkin kun sosiaalisia kontakteja hyvä välttää olisi, että sikäli..
Hapa, M53 ja N58 06.04.2020
Ei oikeastaan vaikuta. Ollaan yli 50v pari ja seksiä on muodossa tai toisessa ollut muutenkin joka päivä kerran tai useammin monta tuntia päivässä.
Taru, Nainen 24v korkkaamaton 06.04.2020
Sooloseksi on pysynyt samana, paitsi ehkä x3 enemmän per päivä??. Ainoa huono puoli on kun liukuvoide loppuu niin ei oikein tekisi mieli lähteä kauppaan.
Ollin oppivuodet, Mies 59 v 06.04.2020
Seksielämä on vain virkistynyt, kun ei tarvitse reissutöissä olla ja saa olla rouvan vieressä useamman yön....Siinä välillä onnistaa päästä ihan huulille ja ihan perille saakka.... Hyvä juttu tähän mennessä...
Sanna36, Seksin nälkäinen nymffomaani 36v.sinkku 06.04.2020
Oon 36v neiti yksinäinen oon kun ei oo kumppania ja kun kettään korona viiruksen takia ei kulje miehet. Joutuu itse tyydyttää itteään. Kyllä aitoa munaa ikävä. Ehkä viimeistään ens vuonna helpottaa. Kesäkin tulossa ja on hiton tylsää ja nymffomaanilla kovat puutteet.
Mr. P., M40 06.04.2020
Seksielämä on piristynyt huomattavasti! Ehkä myös alkanut kevät on saanut himot hyrräämään? Sooloilua saattaa tapahtua kesken päivän etätöiden lomassa ja illalla puolison kanssa kiihko saa heittämään vaatteet nurkkaan ja alkamaan naintihommiin. Seksiä tuleekin nyt monissa asennoissa harrastettua tänä eristäytymisaikana. Seksi sujuu sekä lelujen kanssa että ilman.
Sukku, Nainen, 24v, avoliitossa 06.04.2020
Miehellä ja minulla on parantunut seksielämä ja on nytten paljon useammin. Myös välillä aluksi käytetään leluja ennen kuin yhdyntä alkaa. Seksiäkin alkanut tekemään mieli enemmän.
Tuhkimo, Nainen 25v 06.04.2020
Miehellä etäkoulu ja itse en nyt ole ollut työkykyinen yli vuoteen fyysisten sairauden vuoksi ja en ole kouluunkaan päässyt, että saisin ammatin missä en tarvitse fyysistä työtä. Lopetin juuri ennen Koronan leviämistä pillerit ja haaveissamme olisi saada vauva. Seksielämämme on parempi tällä hetkellä kuin aikoihin. Mies ei ole niin väsynyt, kun ei tarvitse lähteä aikaisin kouluun. Aina voisi silti kehittää vielä paremmaksi ja käyttää enemmän aikaa.
Freya, N25 06.04.2020
Kahden ihmisen taloudessa sitä aikaa yhteisille puuhille on nyt entistä enemmän - paitsi jos toinen on videokokouksessa. Sellaisina hetkinä on hyvä ottaa itselleen aikaa eli silloin Satisfyer ja sen kaverit laulaa. Yhdessäkin tosin käytetään leluja, niin miesten kuin naisten kuin yhteisiäkin (mm. Whale).
Rouva Kani, Nainen54v 06.04.2020
Seksiä meillä riittää entiseen malliin, vire pysyy hyvin yllä kun pikkuisen hiplataan toisiamme ohimennen pitkin päivää. Minä teen etätöitä ja mieheni on muuten kotona. Sooloilut ovat ehkä jääneet vähän vähemmälle, kun ollaan lähes koko ajan yhdessä. Tai no ehkä ei... Minulla ei montaa hetkeä mene lempileluni kanssa kun yksinäinen hetki tulee, ja mies kertoi pistäneensä toimeksi sillä aikaa, kun kävin puutarhassa. Tilattiin myös uudet lelut kummallekin, ettei tässä hiipumisen merkkejä ole.
Rietasnaatti, Ruoskaa N26 M27 06.04.2020
Seksiä varmasti olisi jos rajat eivät olisi menneet kiinni ja kumpikin jäänyt omille puolille. Onneksi on erilaisia leluja, netistä löytyy katsottavaa ja yksinkin voi pitää kivaa tai samalla kun puhelin seksiä harrastaa. Kuukauden jälkeen jälleennäkemisen riemu saattaa äityä riettaaksi.
Toiveikas, Pariskunta, M30 N27 06.04.2020
Toinen lapsi syntyi hieman ennen tätä kaikkea, joten ei ole ollut ajankohtaista meillä oleskella makuuhuoneessa viihtymisen parissa. Tiiviimpi kotona olo on kumminkin saanu iltaisin enemmän hakeutumaan toisen läheisyyteen ja nauttimaan vain hellistä kosketuksista.
Ariel, M40v N38v 06.04.2020
Erillään menee korona-aika, ei seksiä moneen kuukauteen. Itse täytyy tehdä työt, mutta hyvää kannattaa odottaa.
Tuhmialeffoja, Nainen22 06.04.2020
Minulla ja kumppanillani on todellakin enemmän seksiä ja olemme keksineet uusia juttuja piristämään totuttuja tapoja... Olemme katselleet tuhmia leffoja yhdessä ja kokeiltu uusia leluja... Sooloseksikin on kyllä lisääntynyt ja Satisfayer saanut tehdä töitä kunnolla! Ihanaa aikaa!
Kaniini, M40N30 06.04.2020
Varsinkin ensimmäinen eristysviikko oli erittäin aktiivinen meillä(molemmat kotona), useamman kerran päivässäkin jota nykyään lapsiperhearjessa harvemmin tapahtuu. Meillä siis ainakin lisännyt seksin määrää, vaikkei muutenkaan ole joutunut puutteessa olemaan.
Soolona, Sinkkunainen 21v 06.04.2020
Seksielämä koostuu näin poikkeustilanteessa lähinnä sooloseksistä ja hyvin satunnaisista kohtaamisista vakiopanoni kanssa. Nyt on tosin aikaa harrastaa sooloseksiä mihin tahansa aikaan päivästä, jos siltä tuntuu; etäopinnot kun mahdollistavat joustavan aikataulun. Halut ovat samat, mutta onhan se hauskaa harrastaa sooloseksiä juuri silloin kun siltä tuntuu.
Lisää pökköä pesään, Pariskunta -71 06.04.2020
Seksielämä on lisääntynyt huomattavasti. Aikaa on, niin aamulla aloitetaan, lounaan jälkeen "päiväaunille" ja illalla viimeiseksi. Jotain vaihtelua voisi nyt alkaa lisäämään niin vois vielä "päiväkahvit" keittää naapurin rouvan kanssa.
PaavoM, Mies 35 06.04.2020
Seksin määrä on ollut vähäinen jo pitemmän aikaa muutenkin. Masturboin nyt enemmän vaikka ollaan molemmat kotona.
Ikisinkku, Nainen, melkein 30 06.04.2020
En seurustele, joten siltä suunnalta ei ole toimintaa. Mitä taas omakivaan tulee, yritän löytää huippuni. En ole löytänyt sitä vielä. Kuka tietää. Ehkä tämä auttaa minua pääsemään huipulle, joko omin sormin tai sitten lelujen avulla.
Himokas, Nainen 38v. 06.04.2020
Itselläni ei ole kumppania. Tapaillut olen yhtä miestä jo tovin. Tällä hetkellä kun pitäisi välttää ihmiskontakteja, on seksikin vähissä. Lelut ovat sitäkin suuremmalla käytöllä ja tilattua on tullut asuja ja uusia leluja. Tekstiviestit ovat hyvin seksuaalispainotteisia ja kuviakin on tullut läheteltyä??
Naimisissa 22v., Mies 43v. 06.04.2020
Kotieristys, kevät ja aurinko. Parasta mitä pitkään aikaan parisuhteessa on ollut. Ollaan väkisin jouduttu olemaan kahdestaan ja juttemaan erillaisista asioista, esim. seksistä. Se on avannut meille aivan uusia ulottuvuuksiä niin makkarissa kuin muualla kodin uumenissa, miten lapset ovat sattuneet hereillä olemaan. Seksi parantunut ja kerrat lisääntyneet.
Viikkoleski, N24 06.04.2020
Kumppani on arkipäivät toisella paikkakunnalla töissä, joten viikonloppuisin tulee nauttia yhteisestä seksistä jos sitä haluaa joskus harrastaa. Seksi on ehkä jopa lisääntynyt nyt kun ei tule lähdettyä kaupungille tai kavereille!
M37, Pariskunta M37v N42v 06.04.2020
Kotiin eristäytyminen on valitettavasti lopettanut seksielämämme kokonaan. Olen ollut pitkään tyytymätön sekin laatuun suhteessamme. Vaimolle riittänyt viikonloppuisin yhdyntä tai kaksi kun itse haluaisin nauttia seksistä useammin ja ennen kaikkea laajemmin. Nyt päällä olevan stressin vuoksi seksuaalisuuttani on pilkattu ja ivattu. En tiedä onko hän tosissaan mutta anteeksikaan ei pyydä.
Pienipallo, Nainen 30, parisuhde 06.04.2020
Eristäytyminen koronan takia kotiin ei ole vaikuttanut millään tasolla seksielämääni saati sitten sooloseksiin. Mielikuvitusta saadaan kyllä käyttää enemmän, jotta mielenkiinto saadaan pidettyä yllä tässä tilanteessa.
Yhdessäsooloakin, N45M55 06.04.2020
Meillä ei ole vaikuttanut vielä mitenkään, kun kumpikaan ei ole joutunut jäämään etätöihin. Muuten seksielämämme on vilkasta ja tyydyttävää!! Välillä masturboidaan vierekkäin ja välillä sooloillaan, mutta toisia ei unohdeta ja yhdessä nauttimista ei unohdeta!!
Pari29v, Pariskunta29v 06.04.2020
Nyt on enemmän aikaa olla kotona ja niimpä aika on käytetty hyödyksi. On tullut nyt tilailtua teiltä myös lisää seksi välineitä, kun on aikaa paremmin yhdessäoloon. Joka päivä käyn katselemassa sivuiltanne, mitä uutuuksia on tullut. Mukavia hetkiä.
Halukas, Sinkku, 22v 06.04.2020
Mielikuvitus on laukannu vaikka yllinkyllin, mut oikeestaa sooloseksi on vähentynyt aika paljon. Siitä huolimatta, tuskaa vähä tekee, ku ei voi edes harkita seuran hakua rajoitusten takia.
miau, sinkku 20v 06.04.2020
Seksilelut normaalia kovemmassa käytössä ja harkinnassa uusi tilaus taas, kun kumppania ei ole.
Tylsistynyt, Pariskunta N28 M31 06.04.2020
Vähemmän seksiä, koska mies pelaa lähes koko ajan pleikkaria, eikä häneen saa juurikaan kontaktia. Itse saan itseni tällä hetkellä hoidella.
Hobitti, 24v, sinkkukinkku nainen 06.04.2020
Sinkkuna tämä virus tilanne vaikeuttaa muun elämän lisäksi siihen, että vaikeampi harrastaa esimerkiksi yhden illan juttuja tai ylipäätänsä vakio leikkikaverin kanssa, koska välimatkaa on ja kaikki ovat kodeissaan eristyksissä. Sooloseksiä on harrastettu paljon jo ennen tilannetta, mutta läheisyyttä ja toisen ihmisen kosketusta ei voi saada, eikä siihen tuskaan auta vaikka kuinka omaa kivaa harrastaisi. Sitä väsyy koko touhuun lopulta, kun haluaisi vaihtelua ja varsinkin kun tietää, että jos liikkua voisi normaalisti, olisi myös mahdollisuus ihmisten kanssa touhuiluun.
Mitäs sit tilattais, Nainen 25 v avoliitossa 06.04.2020
Paljon aktiivisempaa normaaliin arkeen verrattuna. Minä etätöissä ja mies käy normaalisti töissä, joten yhteistä aikaa kotona on entiseen verrattuna enemmän. Ollaan myös oltu kokeilunhaluisempia kuin ennen. Juuri tilatut lelut ovat olleet kovassa käytössä.
Mitä se rikkaille kuuluu miten köyhät sen tekee, Mies 18v sinkku 06.04.2020
Eristäytyminen ei ole vaikuttanut seksielämääni juuri mitenkään. Työtäni ei voi tehdä kotoa käsin, joten en vietä kotosalla sen enempää aikaa kuin normaalistikkaan. Vakituisen kumppanini kanssa on tullut touhuttua normaalisti n. joka toinen päivä, laadussa en ole huomannut eroa. Seksin määrä on pysynyt samoissa lukemissa mitä aiemminkin, eli komiasti nollassa. Tässä vaiheessa on varmaan hyvä selventää, että vakituinen kumppanini on oikea käteni, kun ei ole tullut hommattua edes leluja...
Selibaatti, Sinkku M22 06.04.2020
Kyllä on surkeaksi tilanne muuttunut. Ei tule vanhankunnon baarihoitoja enää kotiin ja tinderinkin käyttö niin kyseenalaista. Noh, ei kai pieni selibaatti niin vakavaa ole.
Candy, Nainen 37v 06.04.2020
Kyllä se on seksielämä kuollu ihan täysin tämän eristyksen vuoksi. Asun yksin ja toinen osapuoli muualla eikä voida nähdä. Sooloseksi kunniaan!
Muru, Nainen 40v sinkku 06.04.2020
Sinkkuna sitä sooloseksiä tulee jo harrastettua muutenkin, mutta näinä aikoina vielä enemmän kun ei oikein uskalla ketään deittailla. Aiemmin oli pari wfb suhdetta, mutta nyt nekin tapaamiset jäänyt Koronan takia. Ainakin tulee tilattua uusia leluja iltoja ihastuttamaan ja nautittua omasta seurasta enemmän.
Sipi, Pariskunta N35v, M33v 06.04.2020
Ah, minulla olisi kiinnostusta ja energiaa seksiin, miehellä into pysynyt samana. Onneksi on Satisfyer, on kyllä on ihan paras laite.
Rouva, N29v 07.04.2020
Enemmän on seksiä nyt karanteenin aikana, vaikka isäntä käy töissä ja itse opetan lapsia kotona.
Lumiar, Nainen 31 07.04.2020
On ollut ihan uudenlaista yksinäisyyden tunnetta. Erosin miehestä joulukuussa. Meillä oli kuitenkin hyvinkin tiivis seksisuhde eron jälkeen, kunnes hän löysi uuden tuossa melkein kuukausi sitten. Turhauttaa ja ärsyttää kun haluaisi tuntea toisen ihmisen ihon lämmön omaa ihoa vasten, mutta ei vaan voi. Uusiakaan mahdollisia seksikumppaneita ei uskalla tavata. Olen ollut monta vuotta tottunut, että seksiä saa ainakin joka toinen päivä. Nyt olen ollut 2kk ilman ja se tuntuu ikuisuudelta. Sooloseksiä en harrasta useammin, himot jyllää kyllä mutta sooloseksi alkaa vaan ärsyttää, kun puuttuu se fyysisyys.
menoajameininkiäkiitos, sinkku n19 07.04.2020
Tuntuu, etten ole ikinä ollut näin sinkuimmillani. Tinder laulaa, mutta ketään ei saa nähdä. Satisfyer latauksessa 24/7, vituttaa :D
Kiihkeä karanteeni, Pariskunta M25v N30v 07.04.2020
Eristäytymisellä oli aluksi se vaikutus, että riitelimme aiempaa enemmän - kunnes tuli sovintoseksin aika! Yöllä ei ole tullut nukuttua tarpeeksi, kun emme ole malttaneet pitää näppejä erossa toisistamme. Kun molemmat ovat kotona, eikä tarvitse lähteä juuri muualle kuin töihin ja ruokakauppaan, pikaiset ehtii toimittaa milloin vain, vaikka sitten kesken telkkarin katselun. Paikat vain ovat vähän hellinä, joten täytyy varmaan panostaa seuraavaksi liukuvoiteeseen...
Piiu, Nainen 34v 07.04.2020
Vähentynyt, koska mies stressaa ja sen myötä hän ei halua.
Kolli, M52n43 07.04.2020
Jäänyt tosi vähälle arjen pyörityksen lisääntymisen takia.
Vatsakumpu, Tuleva äiti 07.04.2020
Mies on kyllä hyvin aktiivinen. Mutta täytyy sanoa, että 7 kk raskausvatsa vähän rajoittaa asennoissa. Asutkaan eivät mahdu oikein.
Kuikka, 25v ja nainen 22v 07.04.2020
Onhan tuo varsinkin kun toinen on Uudellamaalla ja toinen ei ole. Niin eipä olla livenä nähty sitte rajojen suljettua.
Sohvapunnerruksen MM-kisakatsomo, Mies 36, 07.04.2020
Siinä missä aikaisemmin oli aktiivisesti menossa ja tapasi vastakkaisen sukupuolen edustajia fwb merkeissä, riitti myös säpinää väljyjen välissä. Nyt kun tätä ulottuvuutta ei ole, karkaavat keskustelut eri keskustelualustoilla hyvinkin tuhmiksi, muiden kuin minun aloitteesta. Kuvat tarinoineen vaihtavat tiuhaan omistajaa, ja onpa tuolta useampi varsin viriili videokin yllätyksekseni tullut. Ongelmana vaan on, että viimeisen kuukauden aikana on myös tämä sooloseksi jäänyt, ei siksi, etteikö tekisi mieli, materiaalista se ei ainakaan ole kiinni nyt jäänyt. Vaan yksinkertaisesti ei jaksa. Ja tämä johtuu taas siitä, että paikkoja kolottaa. Ja kolotus taas johtuu liikkumisesta, mitä ei ilmeisesti ole tullut harrastaneeksi vuosiin, muuten kuin nimeksi. Mutta jotain positiivistakin: Jo neljän viikon jälkeen saatu palaute ulkoisista muutoksista on suorastaan häkellyttävä. Mikä toki on innostanut lisää liikkumiseen, mutta on saanut erään viestittelijän ilmaisemaan jopa syvällisempääkin kiinnostusta ja pyytelemään lisää kuvia =) Nyt vaan pitäisi vielä saada miehinen kunto pidettyä yllä...
Nymfo, N18 07.04.2020
Aika hyvin seksi pysyny samana. Saa enemmän ideoita kotona kun enemmän viettää aikaa neljän seinän sisällä, vähän enemmän agressiivista seksiä.
Luova tauko, Nainen 41v 07.04.2020
Poly-sinkkuna seksitekstailu ynnä muu on ehkä lisääntynyt, kun ketään ei voi livenä nähdä. Sooloilun suhteen on kyllä ihan kiva, kun kesken päivänkin voi pitää töissä tauon ja palata sitten uusin innoin työn pariin!
Nymfo, N28v 07.04.2020
Seksielämäni on tällä hetkellä parempi, kuin yleensä. Meillä on kumppanin kanssa muuten etäsuhde ja ollaan vain tavattu noin kerran kuukaudessa. Nyt ollaan jo kolmatta viikkoa samassa osoitteessa ja seksiä meillä on joka päivä. Nyt tekisi mieli vaan ostaa lisää seksileluja että saisi vähän vaihtelua.
Tinsku 07.04.2020
Ei ole vaikuttanut arkeen vielä erityisemmin, seksiä harrastetaan yhtä aktiivisesti kuin aiemminkin. Myös kahdenkeskistä aikaa järjestyy (lapset poissa kotoa), jolloin koko talo on käytössämme. Vastottain aloitettu parinvaihtopuuha on nyt hieman jäähyllä koronaeristyksen vuoksi, harmi...
Äijä, Pariskunta M46v N44v 07.04.2020
Vähentynyt entisestään. Kumppanin lomautusuhan sun muun koronaturhautumisen takia halut häneltä kadonneet lähes kokonaan. Itse voisin nussia joka päivä. Etätyön ja kotikoulujen takia ei omatoimisellekaan "kassien tyhjennykselle" ole paljon mahdollisuuksia.
Anzi, Nainen 22 07.04.2020
Seksiä on enemmän kun yleensä. Kummatkin on lomautettuna ja yleensä aina ollaan oltu koko päivät töissä. Vaikuttaa ja paljon.
22v mies, 22v mies 08.04.2020
Seksi lisääntynyt ja parantunut!!
Mikke, Mies 34v 08.04.2020
Eristäytymisen tuoma vapaa-aika on kohdistunut kaikkeen muuhun kuin seksielämään. Lähinnä siksi, että kumppani hoitaa ja harrrastaa asioita mihin ei muuten olisi aikaa. Seksielämä ollut mitätöntä vuosia ja "tilanteen" aikana lopahtunut täysin, tähän tulee tuskin muutosta "poikkeustilanteen" jälkeen. Onneksi omat kivat ja apuvälineiden ihmeellinen tavaramaailma, asioista voi sentään nykyisin puhua omilla termeillään. Tilauksia menemään ja eteenpäin (tai ylöspäin?).
pam, Mies 47v 08.04.2020
Silloin kun mentiin yhteen, niin meni puoli kahteen. Nykyään nukutaan selät vastakkain. Seksiä kerran kuussa. Mut onneksi on omat lelut.
Uutta kokeileva, Nainen 21 08.04.2020
Olemme olleet vähän aktiivisempia kuin yleensä, mutta olemme alkaneet kiinnostua rajummasta seksistä ja kokeilemaan uusia asioita. Seksilelukauppoja ollaan tutkiskeltu, mielessä bondage-tuotteet ja uudet lelut. Olemme molemmat vuorokauden ympäri kotona, mies tekee etätöitä ja minä olen tilanteen takia työttömänä. Huomaa kyllä myös toisaalta sen, että työttömyydestä johtuva ahdistus voi välillä viedä haluja.
Naurava kulkuri, Mies 39, Avioliitossa ja parisuhteessa 10v 08.04.2020
Seksiä ei ole senkään vertaa kuin ennenkään koronaeristymisen takia. Vaimoa ei kiinnosta läheisyys eikä mikään muukaan. Harrastan kohta seksiä varastossa kottikärryjen kanssa. Vinkkejä pettämiseen on tullut muilta naisilta useita, mutta koska olen kunnon iskä ja aviomies, voin tuhlata elämäni tekemällä kotitöitä, ruokaa ym. iloisesti laulellen. Kaalimadosta katselen usein tekovaginoita ja päätinkin kohta sellaisen tilata. Sitten on varmasti miehen hyvä olla. Hyvää kevättä kaikille ja muistakaa naida ja nauraa!
Lelunkeräilijä, Nainen 20v 08.04.2020
Paria ei ole, niin siltä osin seksiä ei ole. Sooloseksi sen sijaan todellakin on lisääntynyt, ja puhelinseksi. Tahtoo tekeminen muuten loppua.
allaspank, M54 N46 08.04.2020
Ehkä jopa vähän vähentynyt seksi meillä. Mies tekee etätyötä kotona, itse teen töitä normaalisti eikä se kotona odottava, samoissa lökäpöksyissä kuin aamulla töihin lähtiessä istuskeleva mies hirveästi haluja herätä. Ilmeisesti etätyö tarkoittaa etäisyyttä myös aamusuihkuun ja normaaleihin vaatteisiin, normaaleihin kotitöihin, ruoanlaittoon ja kauppareissuihin. Ne on nyt ilmeisesti kaikki myös mun vastuullani koska käyn töissä kodin ulkopuolella. Kyllä tuossa varmaan joku kieroutunut logiikka on. Vaatii valtavasti mielikuvitusta että himot herää.
Stressiherkkä, Opiskelijatyttö 20 08.04.2020
Karanteeni on vaikuttanut negatiivisesti seksielämääni. Kotona työskentely lisää stressiä valtavasti, kun yhteydet eivät aina toimi. Karanteenin myötä töitä täytyy nyt tehdä enemmän kuin normaalisti arkena. Asuntomme on pieni ja työpiste makuuhuoneessa vähentää haluja. Sen sijaan suihkussa käynti on lisääntynyt ja siellä myös harrastan seksiä.
Tinippa, Mies 28 naimisissa 08.04.2020
Petipuuhia on samaan tapaan kuin ennen koronaa. Ei ole vaikuttanut mitenkään meidän puuhiimme
Francie, Pariskunta N21 M22 08.04.2020
Korona tilanteen takia minä ja kumppanini olemme villiintyneet aivan täysin kun ei ole oikei mitään muuta mitä tehä. Olemme molemmat vielä opintojemme loppusuoralla niin ei etähommatkaa oikein keskeytä meitä. Ennen tätä harrastimme molemmat enemmän sooloseksiä mutta nytten se on jäänyt vähän vähemmälle mutta edelleenkin kuin suihkuun menen saatan ottaa sinne mukaan pikkuvibran.
Vive69, N35 09.04.2020
Kyllähän tää eristäytyminen vaatii veronsa, niin jokapäväisessä toiminnassa sekä seksielämässä. Välillä kypsyttää toisen jo pelkkä läsnäolo, tulee typeristäkin asioista riitaa, mutta se sovintoseksi kyllä on parasta.. Tulee sooloitua, kun toista ei huvita, ja päinvastoin.. Tekee hyvää olla kieltämättä vähän aikaa ilman, niin sexiinkin saa taas uutta pontta. Pientä 'kiusoittelua' ennen aktii, niin aijai!!
Metalgirl, Nainen 40v, avoliitossa. 09.04.2020
On ehkä hieman lisääntynyt, varsinkin silloin kun lapset on mummulassa, ehtii monta kertaa päivässä. Yhteistä seksiä on ennen koronakin ollut lähes joka päivä. Sooloseksi on sen myötä hieman vähentynyt. Ehtiihän sitä enemmän toista hyväillä ja lämmitellä pitkin päivää, on mitä odottaa, jos päivällä ei pysty yhdyntään.
yksjäbätässämoro, Sinkkujäbä 24v 10.04.2020
Seksin määrä partnereiden kanssa loppunut toistaiseksi kokonaan, mutta soolo-ja etäyhteysseksin määrä, kuten esim. sekstailu skypettelyn ohella on kasvanut huomattavasti. Tylsyys ja kotiin eristäytyminen on aiheuttanut luonnollisesti sen, että seksi pyörii mielessä aiempaa useammin ja sooloseksiä tulee harrastettua useita kertoja päivässä. Toisaalta etätyö-ja -opiskelumahdollisuus ovat vähentäneet koettua stressin määrää, joten varmasti näilläkin on seksin kannalta positiivinen vaikutus.
Tylsä, Nainen26 11.04.2020
Ei ole muuttunut.
Bomba, M26 11.04.2020
Minulla ja tyttöystävällä ainakin himot kasvaneet, kun vain kerran viikossa pystytty näkemään. Tulee pantua kuin puput kun näkee.
Purr, Seksuaalisuus heräsi 11.04.2020
Enemmän kotona oleminen on saanut kokeilemaan uusia asioita mitä ei ole ennen edes pienessä mielessä uskaltanut ajatella. Oma seksuaalisuus on päässyt valloilleen eikä tuo puoliso ole ainakaan valittanut.
Juulia, Nainen 34 12.04.2020
Pidän seksistä, mutta orgasmin saaminen miehen kanssa on hankalaa. Tämän asian pystyin korjaamaan kun aloin tilata teiltä erilaisia leluja.
Pöpi94, Pariskunta N25v ja M40v, 7vuotta avoliitossa 12.04.2020
Meillä seksielämä hiipunut eristyksissä jonkin verran. Molemmat omalla ajalla koittaa helpottaa oloaan, vaikkakin yhdessä virikkeiden kanssa olisi mielekkäämpää. Stressi työllisyydestä ja muusta, vie pedin puolelta energian ja kipinän, uusille "roolileikeille" ja leluille olisi tilaa ;)
Teini, Nainen20 12.04.2020
Hommat vaikeutuu, koska kaikki koko ajan kotona....
karanteenirunkkarit, pariskunta n37 m46 12.04.2020
Yhdessä on runkattu, ja nyt mielen virkitykseksi vähän leluostoja...
Huoh, Nainen 21v 12.04.2020
Seksiä on paljon aiempaa vähemmän koska nyt poikaystävälläni on aikaa pelailla illalla etätöiden takia. Yöt hän siis pelaa ja menen yksin sänkyyn jolloin katselen itsekseni pornoa ja kun hän sitten aamuyöstä tulee sänkyyn niin silloin ei enää ole paljoakaan kiinnostusta.
pari96, pari96 12.04.2020
Anaaliseksi on saanut ihan uuden roolin meidän seksielämässä ! Mitä kaikkea peppuun voikaan työntää !
kustaakorkki, pariskunta "2 13.04.2020
Kun lapset ovat koko ajan kotona on yhteinen aika kortilla, lisäksi pieni kiire ja sressi aiheuttavat pulmaa sopivan ajan löytämiselle yhteisiin hetkiin... Ehkäpä tämä uusi, pieni apuri tuo uutta potkua kehiin. Hope so.
Tunteikasta rakastelua, Nainen 18, raskaana oleva tuleva äiti 13.04.2020
Mies on jumissa toisella puolella Atlantista töissä että tässä kotona oon yksin ja seksilelut on jääneet omaan karanteeniinsa meidän pk-seudun asunnolle. Tylsyys tuo himoja esille ja seksuaalisia keskusteluja viestitellään useammin. Haluisin vaan mieheni tänne ja pistää menemään.
Pupu, N27 14.04.2020
Yhteinen seksielämämme on lopahtanut täysin. Mies käy yhä säännöllisesti töissä ja on väsynyt ja erittäin stressaantunut korona-tilanteesta, joka johtaa miehen halujen olemattomuuteen. Itse olen lomautuksella ja pysytellyt kotona omissa oloissani ja harrastanut paljon itsetyydytystä. Normaalissa olosuhteessa harrastaisimme seksiä 1-2 kertaa viikossa. Alkaa jo tuntumaan tämä tilanne :D
Vaimo, Nainen 26v, avioliitossa 14.04.2020
Neljän seinän sisällä ollaan oltu yli kuukausi ja se näkyy arjessa kyllä ja huomaa, että varsinkin miehellä on vaikeaa jaksaa olla koko ajan kotona. Tämä synnyttää enemmän riitoja ja minua ärsyttää, että mies ei ymmärrä olla minulle kiltimpi. Varsinkin nyt kun toisia pitäisi pystyä ajattelemaan normaalia enemmän, jotta kaikilla olisi hyvä olla. Seksin määrä on myös vähentynyt. Tänään ehdotin, että tilasimme jotain kaalimadolta, jotta seksielämään tulisi jotain uutta. Saa nähdä saanko miehen innostumaan.
Allu, Pariskunta 15.04.2020
Kyllä on paljon enemmän seksiä ja sooloseksiä myös on tullut monia uusia asentoja testattua ja uusilla leluilla mitä tullut tilattua niin testailtu ja on hyviä.
Yksin kotona, Nainen 31v 15.04.2020
Aivan kaamea tilanne. Minä teen etätöitä ja kovasti kaipaisin joka päivä aktiviteettia. Mies käy "ulkomaailmassa" töissä, paljon ylitöitä ja fyysisesti raskasta, niin ei jaksa samalla tavalla. :( Viikonloppuja odotan hartaasti, onneksi satisfyer vie pahimman terän pois.
Fuckkorona, Nainen, sinkku, 23 15.04.2020
Ei ole seksielämää enää ollenkaan.
tytsy, N23 15.04.2020
Sinkkuna itsetyydytys on ollut aikaisempaa suuremassa roolissa, sillä treffeiläkään ei oikein voi käydä. Nyt on aikaa tutustua entistä paremmin omaan kehoon ja opetella kaikkea uutta, jotta seksi tulevaisuudessa kumppaninkin kanssa on parempaa!
naukki, M23 15.04.2020
Meillä ei ole kumppanin kanssa ollut mahdollisuutta nähdä toisiamme nyt 3 viikkoon, kun Uudenmaan raja on ollut suljettu. Viime viikot ollaankin harrastettu paljon puhelinseksiä, joka on itseasiassa ollut todella hauskaa ja virkistävääkin vaihtelua!
inttileski, pariskunta N20 M20 15.04.2020
Seksin määrä kumppanini kanssa ei ole muuttunut, sillä hän on armeijassa. Mutta sooloseksiä on useammin, oikeastaan olen alkanut tutustua itseeni vasta nyt.
Halukas, Mies 18v 16.04.2020
No seksiä tulee harrastettua paljon enemmän yhdessä ja yksin kuin normaalisti. Tarvitsisi vain jotain uutta siihen mukaan kun homma kulkee!
Einiinpanomies, muistiinPanomies 16.04.2020
Ei oikeastaan mitenkään, ehkä mahdollisuus yhden yön seuraan on vähentynyt. (miespuoliset)ystävätkin ovat nykyään melkein jo kuin pinppi, näkee harvoin mutta aina mielessä...
Sexybitchass, Nainen 30v, sinkku 16.04.2020
Pidän itseni tyytyväisenä kotona. Pukeudun seksikkäästi ja käytän aikaa omaan hemmotteluun ja nautintoon. Nyt on aikaa ja paras tapa pysyä kotona on pitää itsensä tyytyväisenä! Onneksi on myös visuaalista materiaalia. Ja masturbointi tunnetusti auttaa vastustuskykyyn ja on hyväksi, joten huolehdin itsestäni tässä myös.
Paljontarpeita, Nainen 21v 16.04.2020
Poikaystävän kanssa seksi ei ole lisääntynyt, koska emme asu yhdessä ja nähdessämme tulee muutenkin oltua todella aktiivisia. Niinä päivinä, kun on yksin ja on vapaapäivä, on tarpeita tavallista enemmän ja ne pitää tietenkin tyydyttää.
Ande, Mies 41v 19.04.2020
Seksiä on todella vähän, johtuu ehkä siitä että itse olen melko masentunut tällä hetkellä. Vaimolla tilanne on eri, ja kitkaa toki tulee.
opiskelija, Sinkku N25 20.04.2020
Sooloseksiä tulee harrastettua enemmän, mutta johtunee lähinnä siitä että himot pysyneet entisellään ja kun pitäisi vältellä ihmiskontakteja jää oikeastaan ainoaksi vaihtoehdoksi. Onneksi on leluja ;) Ja toisaalta nythän on sitten aikaa itsensä kanssa opetella sitä mistä oikeasti tykkää!
Hempula , Nainen 27 20.04.2020
Seksielämämme on pysynyt melko samanlaisena. Kaksi alle 5v lasta ja minun kolmivuorotyö tuo omat haasteensa kuvioon mukaan. Seksi on nyt ehkä intohimoisempaa kuin ennen. Tilasimme nyt kokeeksi erilaisia leluja, ja ostin itselleni hepeneitä miehelle yllätykseksi.
Pirkko, Nainen 44v 21.04.2020
Hellu asuu toisella paikkakunnalla ja tapaamiset ovat muutenkin viikonloppupainoitteisia, eristäytyminen ei sinällään vaikuta tilanteeseemme mitenkään. Hänen kanssaan aika kuluu rattoisasti ja pilkettä löytyy molempien silmäkulmasta. Seuraavaa viikonloppua odotellessa ennättää virittää itseään mukavaan fiilikseen tilanteen mukaan. Antoisaa kevättä kaikille ;)
Karanteenikiima, Parisuhteessa, M24 N20 21.04.2020
Seksi on intensiivisempää, haluni jylläävät voimakkaampina, kiihotun herkästi sekä fantasioin seksistä.
opiskelijaelämää, Nainen 31 v 24.04.2020
Ei oo muutosta tullut tilanteen takia. Jo ennen tätä, seksielämämme on ollut hyvin vähäistä. 1-2 kertaa vuodessa! Ja tästä pääsemmekin aiheeseen, kyllä ne miehetkin kokee haluttomuutta. Läheisyyttä toki suhteessamme on. Omaa pikku touhua olen kyllä lisännyt vallitsevan tilanteen takia... olenhan päivät kotona yksin ;)

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: