Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Yllätitkö jonkun kesken seksipuuhien?

Oletko yllättänyt ystäväsi, työkaverisi, sukulaisesi tai jonkun tuntemattoman joskus kesken seksipuuhien? Kerro myös tarina tilanteesta, jossa olet mahdollisesti itse tullut yllätetyksi lemmenleikkien aikana!

Helikopteri, Pariskunta n42 m45 12.07.2020
Oltiin isännän kanssa touhuilemassa petissä ja tietysti oli verhot auki... yhtä äkkiä havahduttiin siihen että pihamaan yllä leijaili helikopteri josta oli suora näkymä sisälle... kyllä vähän silloin hävetti... nykyisin jo naurattaa koko tilanne.
Mikässiinä, Nainen 30v 12.07.2020
Itse olen tullut yllätetyksi itsetyydytyksen aikana parikin kertaa, mikä on lähinnä huvittanut jälkeenpäin, sillä en aio hävetä seksuaalisuuttani. Ja erään kerran kaveri harrasti seksiä seinän takana, mikä oli ihan ok juttu minulle, ei siis haitannut.
JJ95, N24v 12.07.2020
Olin joskus kotona silloisen poikaystävän kanssa. (asuin äidillä vielä silloin) Siinä sitten ryhdyttiin hommiin poikaystävän kanssa, kunnes kuultiin oven avautuvan. Jatkettiin hommia kunnes pikkuveljeni avasi huoneeni oven ja kysyi että "miksi te painitte noin, voinko tulla painimaan teidän kanssa". Hommat loppuivat sitten kesken ja sanoin pikkuveljenni, että "menisitkö hetkeksi pois huoneestani ja laittaisitko oven kiinni" Puimme sitten poikaystävän kanssa ja menimme keittämään kahvia ja tekemään välipalaa pikkuveljelleni. Olimme todella noloina siinä. Muistan tuon tapahtuman kuin eilisen. Onneksi pikkuveljeni ei puhunut mitään asiasta äidillemme.
Mr.P, M41 13.07.2020
Asuessani vielä vanhempieni luona kävelin kerran veljeni huoneeseen äkkiarvamatta. Siellä hän oli silloisen tyttöystävänsä kanssa vällyjen välissä puuhaamassa. Poistuin samalla ovenavauksella kun saavuinkin. Hoitivat hommat ilmeisesti loppuun kun viettivät vielä pidemmän aikaa huoneessa. Itse olen jäänyt kiinni kun kerran työpäivän aikana himot olivat kovat ja oli pakko hieman hieroa itseäni housujen läpi. Silloinen työkaveri (N40) huomasi ohikulkiessaan tämän. Myöhemmin hymyili vain kun tavattiin...
Häirityt, M38 N34 14.07.2020
Kotona asuessani äitini yllätti parikin kertaa kun vedin käteen huoneessani. Vaimon, silloin vielä tyttöystävä, kanssa ollessa tuli anoppi parikin kertaa häiriköimään. Asuivat kerrostalossa ja menimme yhdessä "suihkuun" ja kuinka ollakaan aikaa vierähti kunnes ovelta kuului koputus ja kysely: Onkos teillä kaikki ihan hyvin kun on kestänyt? Oli oli ja "suihku" kesti vielä tovin sen jälkeen. Joskus käytimme myös saunavuoron ja se oli viimeinen varattu vuoro illalla. Arvata saattaa että sielläkin kesti välillä kun himot oli taivaissa. Tulihan se anoppi sinnekin joskus kyselemään samaa.
Pari29v, Pariskunta 29v 17.07.2020
Vaimon kanssa oltiin hotellissa ulkomailla, altaalta tulon jälkeen molemmat suihkuun ja siinähän himot heräsivät, ei muuta kuin sängylle, jossa ensin 69, sitten havahduin, että meillähän on verhot auki ja vastapäisen talon parvekkeella mies katselee meihin päin. No ei annettu sen häiritä, vaan kaivoin matkalaukusta kaalimadon, jolla jatkettiin hommia ja lopuksi vielä kunnon panot. Molempien tultua menin parvekkeelle istuskelemaan, mies oli ilmeisesti katsellut koko touhun ajan, näytti peukkua ja meni sisään omaan huoneistonsa.
kevät, N37 19.07.2020
Joku humalainen nuoripari jyysti menemään seinää vasten keskellä kaupunkia, niin näkihän sen kaikki naureskelevat ohikulkijat.
Jaahas, Nainen 18v 20.07.2020
Olin poikaystäväni luona ja hän asui ukkinsa kanssa. Ukki käveli koputtamatta huoneeseen juuri kun olin täysin alasti poikaystävän päällä. Meillä ei ollut peittoa, joten hän näki selvästi mitä tapahtui ja sanoi vain "jaahas" ja lähti pois. Minua alkoi hävettää niin paljon, että aloin itkemään... Aamulla keittiössä ukki sanoi minulle, että hän on nähnyt elämänsä aikana kaikenlaista ja ettei tarvitse hävetä mitään. Tämän tapahtuman jälkeen hän oppi koputtamaan oveen.
Taipumus jäädä kiinni..., Pariskunta 25v 23.07.2020
En ole ketään muuta yllättänyt seksin aikana kun entisen poikaystäväni pettämispuuhissa. Noh, sen jälkeen siitä tulikin entinen poikaystävä. Minut sen sijaan on yllätetty useammankin kerran. Kerran oma isä melkein tuli kesken kaiken huoneeseen, mutta ovi oli lukossa. Varmasti tiesi mitä lukittujen ovien takana touhutaan, vaikka kuinka väitin poikaystävän vaihtavan työvaatteita. Haloo, kuka vaihtaa vaatteita ovi lukittuna... Samaisen poikaystävän, joka on edelleen minun mieheni, kanssa olemme jääneet hänen isälleen kiinni useastikin. Mieleenpainuvin oli suhteen alkuaikoina kun appiukko lähti töihin (työpaikka on käytännössä tontin toinen rakennus) Mieheni kanssa päätimme harrastaa kiihkeää seksiä talvisessa säässä lämpimän takan edessä pehmeällä karvalankamatolla keskellä olohuonetta. Kysyin vielä ennen aloitusta eihän isäsi varmasti ole tulossa takaisin. Kiimaisena vakuutteli ettei se koskaan tule töistä siihen aikaan. No, kesken kaiken kuuluu narahdus ja käänsimme pään takan viereen, jossa appiukko hätäisesti peittää silmänsä perääntyen ja huudahtaen "Hui saatana! Jjjaaa.... Minäpä tulen puolen tunnin päästä uudelleen. Laittakaa puita takkaan" Niin... eihän se töistä siihen aikaan tule, mutta ei tullut mieleen ottaa huomioon sitä seikkaa, että tuleehan hän lisäämään puita takkaan. Eikä muuten appiukko tullut puolen tunnin päästä! Ei varmaan uskaltanut tulla kun tuli vasta 4 tunnin päästä uudelleen. Samaisessa talossa, eli mieheni lapsuudenkodissa, jossa silloin vielä asui. Harrastimme hänen huoneessaan sohvalla seksiä, joka on oven vastapäätä. Ovi oli kyllä kiinni ja appiukko töissä, ennen kun alkoi huutaa mieheni nimeä lähestyen ovea. Mieheni huusi hänelle että odota tulen sinne. Appiukkoni on sen verran vanha, ettei kuullut mitään mitä mieheni sanoi ja kohta oven kahva jo kävi ja minä hyppäsin mieheni munan päältä peiton alle sänkyyn, joka on siis toisella puolella huonetta. Mies jäi muna paljaana ja pystyssä siihen paraatipaikalle, kun appiukko avasi oven huutaen "mitä sanoit" jolloin mieheni karjaisi "etkö jumalauta ymmärrä että painu vittuun" Appiukkoni ei minua nähnyt, eikä tiennyt että olen käymässä siellä silloin, niin appiukko luuli mieheni runkkaavan siinä. Häipyi kyllä hyvinkin sukkelaan siitä ja menimme puolen tunnin päästä keittiöön, jossa hän näki myös minut ja ymmärsi mitä tuli -taas- keskeyttämään.
No juu, Pariskunta 24.07.2020
Vielä kotona asuessa, mieheni kanssa touhuiltiin mun huoneessa. Ei sitten tajuttu, että isäni on seinän toisella puolella katsomassa telkkaria. Hetken päästä kuuluikin sitten koputus oveen ja isäni sanoi "lopettakaa se hemmetin paneminen". Tätä en kyllä koskaan unohda, nykyään jo naurattaa.
Saunomassa anoppilassa, Pariskunta M27 N 27 27.07.2020
Olimme anoppilassa käymässä, sielä mentiin sitten vaimon kanssa illalla pihasaunaan. No siinä saunotellessa mentiin sitten viilentymään pukuhuoneen puolelle ja sielä himot ottivat vallan ja kävimme tositoimiin, no pukuhuoneen ikkunasta oli suora näköyhteys anopin olohuoneeseen ja siinä työskennellessä yht?äkkiä katseet kohtasivat olohuoneessa olevan anopin kanssa kun vaimoa takaapäin työstin. No leikki loppui siihen ja nolona hetken päästä sisälle.
Nuorta ja herkkää, Nainen 19v 28.07.2020
Onhan näitä. Minut ja poikaystäväni on yllätetty muun muassa autoseksin aikana ja kyseiset autoilijat vielä ajoivat lähemmäs valot kohdistettuina meihin. Myös posteljooni on saanut kyllä kuulla mitä oven toisella puolella tapahtuu jakaessaan meille postia. Tuntemattomien lisäksi on meidät yllättäny vaikka kuka sukulainen. Muun muassa kerran pikkuveljeni pamahti päivällä huoneeseeni kesken seksin. Onneksi oltiin peiton alla, mutta kyllä veli kysyi kovaan ääneen "miksi teillä ei ole vaatteita päällä" ja alakerrasta kuului vanhempieni nauru.
Ei hävetä, M40 28.07.2020
Olen yllättänyt useammankin kaverin kesken aktin. Itseni on myös yllätetty muutaman kerran kesken touhujen. Ainoa nolo kerta oli kuin aikoinaan vielä vanhempien kanssa asuva silloinen tyttöystäväni ratsasti juuri villisti, kun äitinsä pamahti ovesta sisään.
Tuhmameno, 17v tyttö ja kumppani 17v poika. 28.07.2020
En ole koskaan yllättänyt ketään, mutta minut on yllätetty. Olin poikaystäväni kanssa hänen luonaan sängyssä koskettelemassa ja suutelemassa toisiamme (alasti). Puoliksi peiton alla poikaydtäväni siirtyi sitten päälleni jatkamaan tätä esileikkiä ja sitten hänen veljensä tallusti sisään, ja esitimme että oikeasti katsoimme elokuvaa. Koskaan tämä tapaus ei ole juuri nolottanut, naurattaa vain!
LiirumLaarumMies, M41 31.07.2020
Pari kertaa yllätetty yhden kerran, kun olin runkkailemassa huoneessa ja äiti tulikin ovelle peitto äkkiä päälle ja penis juhlakunnossa täkin alle. Myös kerran ulkona kesällä makkaranpaisto paikalla kesken mustikan keruun heräsi himot shortsit alas ja runkkaamaan kohta tulee nuori nainen sieltä. Äkkiä penis housuihin ja moikkaat ja hymyilet, kun mitään ei olisi tapahtunut.
Uskovainen nainen, N48 31.07.2020
Oltiin mieheni kanssa rannalla kun vedestä nousi yhtäkkiä erektiossa oleva penis. Sitten rannalla ollut vanhahko rouva nousi ylös ja pinkaisi juoksuun kohti ylvästä näkyä. Hetken päästä oli kovaääninen näytös keskellä järveä. Mentiin miehen kanssa kirkkoon rukoilemaan ja ja kotiin tekemään kotitöitä. Hävytöntä.
Hupsista, N20 03.08.2020
Mieleeni ei tule kuin yksi kerta, jolloin pakenimme yhden yön jutun kanssa vessaan panemaan, mutta ovi jäi lukitsematta ja ystäväni yllätti meidät kesken puuhien.
On se härski, Pariskunta N27v M29v 04.08.2020
Olimme poikaystäväni kanssa ystävättäreni luona yökylässä pienen juhlimisen jälkeen. Yövyimme olohuoneen sohvalla. Siinä pienessä maistissa halut heräsivät. Poikaystäväni nuollessa pilluani, ystäväni lompsi huoneeseen hakemaan jotain. Poikaystävä totesi, että me vain nukutaan vaikka siltä se ei varmasti näyttänyt! Tapahtuman jälkeen saimme kaveriporukassa lempinimen "Härskit".
Jaasilläviissii, M22v 05.08.2020
Olin pikkupoikana ryyppäjäisissä ja ihmettelin mihin kaksi paikallaolijaa oli mennyt. Huomasin oven olevan kiinni ja avasin sen kysyen; "Nukutaanko täällä- Aa ette te nuku" Ja kyllä, ne oli seksiä harrastamassa siellä... Oma tarina puolestaan; oltiin taas juomajaisissa ja päädyn itse erään tytön kanssa kaverin makkarii touhuumaa. Noh, kaveri avas oven muina miehinä ja tuli hakemaan puhelimensa. Ei kommentoinut, mut oven sulkeutuessa oli naurussa hiukan pidättelyä.
Kulliverin seikkaiilut, 37 savonlinna 08.08.2020
Ruvettiin touhuilemaan anoppilassa. Sänky hajosi. Jäätiin kiinni. Aamulla piti korjata sänky

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: