Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Millainen vaate tekee olosi seksikkääksi?

Saako jokin tietty vaate tai asuste sinut tuntemaan itsesi erityisen seksikkääksi ja itsevarmaksi? Kerro myös, miksi kyseinen vaate/asuste saa sinulle tuon tuntemuksen aikaan!

Nainen96, N24v neitsyt 13.09.2020
Itselläni on musta yömekko, jossa yläosa on pitsinen ja avonnainen. Alaosa on hulmuava hame. Parhaimpina päivinä muokkaan yömekon vielä avoimmemmaksi ja vedän hameen nuolemaan kurvejani. Se herättää halut.
Judge, M52, parisuhteessa 13.09.2020
Nahka kiihottaa erityisesti minua. Kiiltävä, kireä, narisevakin. Molemmat harrastamme nahkaa ja pvc:tä.
Babykitten, Nainen 25 13.09.2020
Tunnen oloni seksikkääksi kissan korvissa, minihameessa ja anaalitapissa missä on kissan häntä kiinni. Minulle tulee erittäin söpö ja kiimainen olo ja mieskin nauttii <3
Bei, Sinkku N29 13.09.2020
Sinkkuna olen alkanut ostella enemmän taas alusvaatteita. Suosikkini ovat varmaan erilaiset bodyt jotka ovat samaan aikaan kiusoittelevan paljastavia, mutta hyvällä maulla peittäviä. Ne sopivat alusvaatteiksi vaatteiden alle ja ajavat rintaliivien virankin. Olen epävarmin vatsastani, joten body peittää sen sopivasti ja voin hellittää itsetietoisuudestani. Bodyyn kun vielä yhdistää seuraavan suosikkini; stay up sukat niin asu on valmis. Harrastan mieluusti myös vaikk vaatetettua seksiä, eikä minulla ole mitään kiirettä riisuutua ehdoin tahdoin.
HandsomeJussi, Mies 29v 13.09.2020
Näin miehenä, kyllä puku tekee miehen ja se päällä on seksikästä olla.
Kinkyjoe, M35v 13.09.2020
Itsevarma ja itsensä seksikkääksi tunteva nainen on minusta seksikkäin. Olipa päällä vaikka gollegehousut mutta jos nainen on itsevarma, se tuo seksikkyyden. Kaikki muu on vaan plussaa.
Sexybodyy, N29 13.09.2020
Tykkään eri asuista! Kun vaate paljastaa ihoa kivasti niin itselle tulee hyvä, seksikäs fiilis ! Mutta Erityisesti paljastavat pitsibodyt! Siksi koska tykkään olla ensin viekoitteleva!
Omenapuuro, 75M 13.09.2020
Nätti mekko, joka korostaa isoja rintojani ja hieman piilossa olevaa ampiaisvyötäröä eli tiukempi yläosa ja hyvin pyörivä alaosa. Alaosa voi olla myös tiukempi. Jalkoihin sopivat korkkarit tekkee mielen hyväksi ja saa mut tuntemaan itseni seksikkääksi myös. Sopivat alusvaatteet, jotka ei kiristä eikä hierrä. Nautin siitä, että saan tuoda rintojani esille ja tiukemmat yläosat on just sopivia tähän tarkotukseen. Tunnen oloni itsevarmemmaksi, kun ulkomuotoni on huoliteltu ja näen itseni peilistä.
Ylpeä seksikkyydestään, Nainen 21v 13.09.2020
Kun kysessä on seksikkäin asuste, nousee ylitse muiden ehdottomasti sukkanauhavyö ja pitkät sukat! Käytän sukkanauhavyötä niin harvoin, että jokainen kerta saa aina oloni todella itsevarmaksi ja seksikkääksi. Sukkanauhavyössä yhdistyy metalliset klipsut, pitsi eikä se peitä samalla tavalla kuin sukkahousut vaan jättää jalkoja näkyviin. Lisäksi sukat joissa on pitsi reunus vain ovat niin klassisen seksikkäät. On myös hauskaa käyttää sukkanauhavyötä mekon alla ja välillä kiusoitella kumppania vilauttamalla sukan reunaa ja klipsua. Itsevarmuus vaan kasvaa!
Himokas, Nainen 21v 14.09.2020
Sininen kiiltävä uimapuku istuu päälleni loistavasti. Ehkä pääsen vielä kokeilemaan sitä jonkun miehen seurassa kun seuraa löytyy.
Palomies93, 7v parisuhteessa 14.09.2020
Miehenä tunnen oloni seksikkääksi suurimmaksi osaksi alasti, mutta jos oikein rohkeita ollaan niin sillon on essu päällä piilottelemassa niitä tärkeimpiä paloja.
rcknrll, Nainen 30v 14.09.2020
Punaiset nahkabootsit saavat oloni aina itsevarmaksi ja seksikkääksi. Ne jalassa minun yli ei kävellä, vaan minä määrään.
Mr.P., M40 14.09.2020
Itse tunnen olevan hieman seksikkäämpi aavistuksen kireämmissä shortseissa, kun nivusissa pullottaa hieman näkyvämmin, muttei kuitenkaan liiaksi. Kesäaikaan monen naisen katse viipyileekin etumuksessa tavallista pidempään. Seksikkyys ja itsevarmuus kumpuavat sisältäpäin, vaatteet antavat vain "hieman makua".
Akseli, M24 15.09.2020
Parhaimmat vaatteet näin miehellä ovat omasta mielestä puku tai muu vastaava siisti vaatetus. Olisi kyllä kiva kun jokin toisi miehillekkin jotain uutta/laajempaa valikoimaa kuin jotkin stringi malliset alusasut jotka ei oikeen omaan, eikä varmaan monen muunkaan mieleen sovi. Naisystävälläni tykkään kyllä eniten lyhyistä mekoista jotka paljastavat sopivasti kiusoitellen. Etenkin silloin jos niitä käyttää jo koko illan kotona, niin sänkyyn mennessä on halut kovat.
Jeans, N23 Sinkku 16.09.2020
Tummat hyvin istuvat farkut. Niissä kun sitten pehva näyttää hyvältä!
Nysäkynnet, Nainen 21 16.09.2020
Mustat pitsiset rintaliivit ja mustat silkkiset stringit, joissa on pitsireuna. Mies on ilmaissut että ne ovat hänen suosikit ja näytän seksikkäälle ne päällä. Tulee itsevarma olo kun tietää, että mies tykkää juuri siitä ja toivoo minun pukevan sellaiset. Sen lisäksi tunnen itseni itsevarmaksi istuvissa farkuissa, jotka korostavat muotojani. Naiseus ja sitä myöten itsevarmuus korostuu kun on rakennekynnet ja korkokengät.
Peruna, Nainen 18 17.09.2020
Tunnen itseni itsevarmaksi hieman paljastelevissa asuissa, jotka antavat mielukuvitukselle tilaa. Korkokengissä tunnen oloni seksikkääksi, kun ne tuovat esiin muotoni mutta ei ole vielä päässyt sänkyyn asti niiden kanssa.
Doll, Nainen 22 23.09.2020
Rakastan "vähäkankaisia" alusvaatteita, lempparini on mustat pitsiset alushousut, jotka ovat sivulta ja takaa pelkkää narua ja edessä pitsinen kolmio. Ne eivät piilottele pyllyäni yhtään ja tuntuvat mukavalta päällä. Vaikka päälläni olisi arkiset vaatteet, oloni olisi silti seksikäs, mutta kyllä pienien alusvaatteiden kanssa on kiva pistää päälle ohut (ja lyhyt) mekko.
Latex couple, Pariskunta 39v 28.09.2020
Latexi on mahtava materiaali. Se saa vartalot näyttämään todella upealta, kiilto kiihottavaa puhumattakaan tunteesta kun siihen verhoutunutta vartaloa hyväilee. Jos et vielä latexia ole kokeillut, suosittelen lämpimästi.
kevät, N37 29.09.2020
Sukkanauhat, eivät ole myöskään epämukavat päällä.
Fullmoon, N30 parisuhteessa 02.10.2020
Punamusta pitsi yöpaita mustat reisisukat, sukkanauhat ja stringit sävyyn tai seksikäs korsetti saavat minulle seksikkään olon aikaan ja koska se saa myös vasta puolelle selkeän viestin että nyt toimintaa niin siitä saa nauttia minä että kumppani.
Aftersex, N24 03.10.2020
Miehen kauluspaita, pitsialushousut ja sotkunen tukka, avot.
Queen, Nainen 34 04.10.2020
Musta pitsi. Naisellinen. Sopivan seksikkäästi peittää ja paljastaa. Punaiset korut tai kengät kruunaa olon.
Näpsäkkä, Nainen 24v 04.10.2020
Stringit oikeastaan minkä tahansa housujen/mekon alla saa minut tuntemaan itseni superseksikkääksi. Myös nahkalegginssit aiheuttavat saman tunteen.
Pikkupippeli87, M33 08.10.2020
Polviin asti yltävät korkiakorkoset saappaat on naisella aika HOT.
Neiti2001, N19 09.10.2020
Paljastavat asut tekee olon seksikkääksi.
Lady Bunny, Nainen 33v, parisuhteessa 13.10.2020
Paljon on kiinni sen hetkisestä mielentilasta; Joskus riittää seksikäs, pitsinen ja satiininen selästä avoin 'yömekko'. Välillä on mukava pujahtaa lateksiin tai kietoa parit pornot nahkaremmit ala- ja ylävartaloon. Toki näihin kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu mukaan myös haaroista avonaiset pienet pitsipöksyt, mikäli muistaa sillä hetkellä niiden olemassa olon;) Parasta on miten kumppani asusteista innostuu. Ja nähdä tietty palo silmissä; saada häneltä kiihkeän ihailevia, himokkaita katseita. Bonuksena tähän päälle omatunto kiittää! Tiedät tehneesi jotain toisen mielihyvän buustauksen eteen eikä sekään huono ollenkaan ole, kun itsekin pitää peilistä näkemästään!
Puimuri, N45 m 55 13.10.2020
Punainen väri tekee himokkaaksi.
AZuH, BlackCat40 14.10.2020
Musta nahka ja pvc saa olon aika omaksi. Ja mies tykkää. Jos hyviä seksiasuja haluaa, niin onhan ne jotkut aika arvokkaita. Olis joskus mukavaa yllättää oma mies uusilla hepeneillä.
Tyttönen, Nainen 25v 25.10.2020
Minulle saa seksikkään olon ihana alusvaatesettini, joka paljastaa rinnat ja pillun. Kun näiden kanssa yhdistää vielä mustat stay upit ja korkkarit niin ai että, mieskään ei meinaa pysyä tajuissaan!
Muumi, Nainen 18 26.10.2020
Seksikkäät alusvaatteet, jotka ovat kirkkaan värisiä ja myötäilee omia kurveja. Kumppani ainakin silloin ihailee, mikä saa olon tuntumaan mahtavalta.
Nuorijakokematon, 18v parisuhteessa 28.10.2020
Syntymäasu ja mukavat sukat on oma bravuurini. Minusta tuntuu parhaimmalta mahdollisimman vähissä vaatteissa, mutta myytin mukaan sukat parantavat orgasmeja. Parantavat tai eivät, ei ainakaan pääse tulemaan vilu.
Kimallet, Nainen 18v parisuhteessa 05.11.2020
Tykkään ostella erilaisia hienoja rintaliivejä, se tekee oloni itsevarmaksi. Olen itsevarma rinnoistani enemmän kuin muusta kehostani.
Kiimainen kiusoittelija, Pari, N21 M24 08.11.2020
Tykkään pukeutua erilaisiin seksikkäisiin asuihin, ne tuo itsevarmuutta ja tuhmaa fiilistä. Erilaiset pitsiset tai nahkaiset/lateksiset hepeneet/bodyt/ym asut ovat ihania ja esim stay up -sukat tai sukkikset avonaisella haaralla täydentävät kokonaisuutta loistavasti. Vaihtelee moodista, millainen kokonaisuus milloinkin kiinnostaa. Oon kokeilunhaluinen ja poikaystäväkin tietysti tykkää vaihtelusta. Ajoittain koen oloni epävarmaksi ilman rihman kiertämää ja seksikkäät asut ovat oiva keino moisen tunteen selättämiseen.
Romppadi, Nainen 22v parisuhteessa 11.11.2020
Mustat näyttävät alusvaatteet ja päälle läpinäkyvä "kylpytakki". Pieni kyyristys pyllypystyssä lattialta "vahingossa" tippunutta esinettä saa itseni tuntemaan seksikkäästi eikä mieskään koskaan ole ollut läppäsemättä takamustani.
Korkkari, N 29v 14.11.2020
Korkkarit! Tuo itsevarmuutta, kun pysyy pystyssä.
Alkkari 15.11.2020
Naisystävän alusvaatteet tuntuu sopivan alistavalta ja seksikkäältä samaan aikaan.
curvy_girl, nainen18v 16.11.2020
itselläni on mustat legginsit ja punainen avonainen/paljastava pitsinen toppi. Tai sitten se kuin lakkaan kynnet tummanpunaiseksi. Olostani tulee todella kuuma ja kiihotunut.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: