Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Kuuluvatko sooloseksi ja seksivälineet yhteen?

Käytätkö itsetyydytyksessä aina seksivälinettä tai seksivälineitä, vai kuuluvatko ne mukaan vain silloin tällöin? Kerro myös kuinka monta seksivälinettä omistat?

Juulp, Nainen 18v 13.03.2021
Mielestäni parhaat orgasmit sooloseksissä saadaan yhdistämällä sekä seksilelut ja omat sormet. Näin olen itse saanut parhaimmat. Kuitenkin on tärkeää löytää juuri itselle sopiva lelu, jonka avulla voi löytää, jopa toisen ulottuvuuden. Itse omistan 4 eri tyyppistä seksilelua, joita käytän erilaisten orgasmien tavoittelussa.
Merkki, Pitkä parisuhde m30 15.03.2021
Viimeaikoina olen onnistunut luopumaan ajatuksesta että sooloseksi olisi nopeaa paineen purkua. Lelujen kanssa sessiota haluaa venyttää pidempään ja löytää uusia nautinto pisteitä pisteitä. Samalla myös pitkässä parisuhteessa olen oppinut uudella tavalla oman kivan merkityksen ja se tärkeyden yhteiseen kivaan ja uusien juttujen kokeiluun. Varsinkin anaalitapit ovat olleet mukava uusi juttu joita varmasti päädyn käyttämään myös kumppanin kanssa.
Käsityöläinen, Mies 54 vuotta 15.03.2021
Minulla sooloseksi ja seksivälineet ovat yhtä: masturboidessani käytän aina välinettä. Nuorempana, jolloin välineiden määrä ja laatu oli huonompaa ja seksi parisuhteessa parempaa, en itsetyydytyksessä välineitä tuntenut tarvitsevani. Viimeisen reilun vuosikymmenen aikana tilanne on ollut täysin toisin. Harkitusti hankittujen laadukkaiden välineiden avulla olen saanut tuntuvaa parannusta sukupuoliseen nautintooni. Penikseni on huomattavasti keskikokoa isompi, ja ennen kuin tiedostin asian, silloisten välineiden kanssa tuli turhautumista, kun ne hajosivat jo neitsytmatkalla. Fleshlight Pink Lady Original muutti kaiken kerralla paremmaksi. Siihen mahtui sekä pituuden että paksuuden puolesta ja se kesti kovaa käyttöä. Olen käyttänyt paria muutakin tilavampaa Fleshlightia, ja suosittelen merkkiä lämpimästi isokaluisille miehille, joiden on vaikea löytää sopivia välineitä. Ajan mittaan seksivälineissä on siirrytty yhä enemmän moottoroituihin, ja olen seurannut kehitystä. Autoblow-suihinottokoneet olivat seuraava suuri löytöni. Olen nauttinut niiden käytöstä valtavasti! Viime aikoina olen etsinyt rinnalle sopivaa värisevää vibraattoria. Päädyin Jet Pro Jamyjob -merkkiin sen riittävän koon ja monipuolisuuden vuoksi. Toivottavasti Kaalimato ottaa sen valikoimiinsa. Kaiken kaikkiaan omistan nykyään 7 välinettä, joita käytän tunnelman ja tarpeiden mukaan vaihdellen. Mielestäni huolella valittu, käyttäjälleen sopiva väline nostaa nautinnon kumppaniseksiä korkeammalle.
orgasmia kaipaava 15.03.2021
Käytän joskus dildoa ja joskus vibraa. Muita ei löydy taloudestani:)
Jenni, Nainen 18v 15.03.2021
Omistan 4 seksivälinettä joita tulee käytettyä melkein joka kerta! Uusia ja erikoisia välineitä olisi kiva ostaa lisää!!
Noahh, Nainen, 21v 17.03.2021
Sooloseksi on omassa maailmassani kahta asiaa: paineen ja stressin purkua, sekä palavassa kiihkossa nautiskelua. Silloin kun masturboin ihan vain "terveydellisistä syistä" eli paineen purkuun, on silloin mahtavaa käyttää jotain tehokasta ja nopea tempoista seksivälinettä, joka mahdollistaa nopea orgasmin. Toisinaan taas ku olen enemmän leikkisällä tuulella voi seksilelut tuoda lisäsävyjä itsensä kiusoitteluun. Käytän siis seksivälineitä masturboimisessa, mutta hyvin erilaisiin tarkoituksiin. Omistan tällä hetkellä vain 3 seksilelua.
inko, Muu 27v 18.03.2021
Upeita hetkiä on ollut jo vuosia niin leluilla kuin ilman. Ensimmäinen vibrani on mulla edelleen laatikon pohjalla, vaikka se ei oo enää vuosiin ollut käytössä pienen tehonsa ja kokonsa takia. Silti muistan vieläkin miltä tunti hakea ekaa kertaa pakettiautomaatista laatikko ja miten ei meinannut yhtään jaksaa odottaa avaamista. Sen ekan vibran jälkeen on tullut ja mennyt muita ja muun laisia leluja, nykyiset lempparit on imukuppidildo ja magic wand -tyylinen vibra. Lelulaatikossa on sitä ja tätä, myös asusteita ja partnerin kanssa käytettäviä juttuja. Silti välillä on vaan parasta käyttää omia käsiä, niillä on kuitenki harjoteltu pisimpään. Parhaat soolo-orgasmit saan silti suihkussa, hierova suihkupää ja sopiva dildo on upea kombo.
Kieliporo, Pariskunta M43 / N22v 22.03.2021
Ei tumputus yleensä mitään tarvi mutta sillontällö liukkari ja jokin apu on kivaa. Hauskinta kuiten tirkistellä naiseni hommia lelujen kanssa tai ilman. Leluja meillä on 13 yhteisiä hetkiä varten tai yksin...

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: