Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato kysyy, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Seksilelu joululahjaksi?

Oletko koskaan saanut seksilelun tai muun eroottisen joululahjan? Miltä lahjan saaminen on tuntunut ja onko esimerkiksi paketin avaamiseen liittynyt jotain erityistä tai yllättävää?
Mitä mieltä olet eroottisen joululahjan ostamisesta tai saamisesta?

 

Kokemusta rikkaampi , Nainen 37v. 24.01.2022
Olen saanut lahjaksi seksikkäitä alusasuja, mutta välillä ne ei ole todellakaan sopinut omalle kropalle ja seksikkyys ollut kaukana .. joten saanut ainakin kunnon naurut ?? Itse olen ostanut synttärilahjaksi aikoinaan vähän ehkä turhan aikaisessa vaiheessa, pariskunnalle tarkoitetun lelun.. se aiheutti pientä hämmentävää hiljaisuutta välillämme. Se suhde ei silloin kestänytkään pitkään. Nyt olen ostellut seksikkäitä alusvaatteita/-asuja miesystäväni iloksi ja lahjaksi. Toimii aina! ..mutta, taidan jättää niiden lelujen ostelun jonnekin tulevaisuuteen. En kestäisi sitä hämmennystä toista kertaa.
Marita, Aviopari30 21.01.2022
En ole saanut joululahjaksi eroottista yllätystä. Olen antanut puolisolleni K-18 lahjakortin, jonka sai käyttää himon iskiessä. Otan mielelläni vastaan eroottisia lahjoja myös jouluna, kunhan ne saadaan avata vasta illalla kahden kesken ;)
Sexiseppo, Mies 31 18.01.2022
Ei ole tullut minkään valtakunnan lahjaa jouluisin. Yksin joutuu händyyn huitasta.
joulupukkeli, N24 17.01.2022
Olen saanut. Ehdottomasti käytännöllisin saamani joululahja! Itse olen myös ostanut ystäville eroottisia joululahjoja.
NK., Muutos elämään 10.01.2022
No itseltä itselleni olen joululahjan ostanut. Tuote kylläkin vastasi odotuksia vaikka alunperin en siitä ollut varma, että tulisiko se toimimaan niin kuin pitäisi. O.o Mutta muuten en ole keltään ikinä saanut eroottista joululahjaa :)
Rrouskuuuuuuu, Nainen 28 03.01.2022
En ole saanut. Mutta olisin todella innoissani jos saisin mieheltä joululahjaksi seksilelun tai leluja joita voisi yhdessä kokeilla ?? tämä olisi mahtava piristys vaikka seksiä melkein päivittäin onkin, mutta vaihtelu ei ikinä ole pahasta ??
RakkaudellaSuomesta, Mies, luultavasti noin 28v 03.01.2022
Itse en ole saanut lahjaksi, mutta tällä hetkellä ulkomailla asuvalle hiukan aralle vaimokkeelle olen lahjaksi lähettänyt joitain leluja joita hän ei ole arkuuttaan uskaltanut itselleen ostaa. On hän mielellään lahjojaan käyttänyt ja ajoittain minulle varsin miellyttävää kuva- ja videomateriaalia lähettänyt, vaikkakin ensireaktiona lahjoihin on minun hirttäminen. En minä pahakseni laita, pääasia että molemmat meistä viihtyvät, hän lelujensa kanssa ja minä minulle lähetettyjen kuvien ja videoiden kanssa hänen seuraavaa Suomen reissua odottaessa.
Aarre 02.01.2022
Sain poikaystävältä seksilelu, jonka valitsin itse Kihelmöi jo sen tilaaminen! Jos sulla on kumppani, kannattaa kysyä mitä haluaa ennen kuin ostaa mitään. Oli tosi kiva kun hän kysyi ja sain valita mitä vaan, olisin ollut pettynyt jos hän olisi ns. yllätyksenä ostanut jotain kysymättä, koska en usko että se olisi ollut niin hyvä.
Orvokki, Pariskunta 40v 28.12.2021
Sain tänä jouluna todella mieluisan lahjan (lasten nukkumaanmenon jälkeen): puolisoni oli asentanut patjan alle sänkymme neljään kulmaan siteet, jotka saa kätevästi esim ranteiden ja nilkkojen ympärille. Kun hän kaivoi siteet esiin patjan ja sängyn välistä, oli Ilmeeni varmasti näkemisen arvoinen (yllättynyt, iloinen, hämmentynyt, jännittynyt, kaikkea yhtä aikaa)!! Otettiin heti käyttöön. Itse olen antanut joululahjaksi seksikkäitä alusvaatteita ja aikuisten leluja, ja kaikki on otettu vastaan innokkaasti. Nämä lahjat saadaan/avataan, kun ollaan kahdestaan, ei muun perheen läsnäollessa.
Roxrita, N67 24.12.2021
Sain ystävättäriltä lahjaksi lilan värisen dildon ja liukkaria. Siinä oli 7 erilaista värähtelyä ja onneksi mulla oli varaparistoja sillä joulun pyhät meni kokeillessa eri asennoissa dildon toimivuutta. Se oli elämäni nautinnollisin joulu. Dildo on aivan luonnollisen tuntuinen ja sitä olen käyttänyt sekä yksin että nykyisen rakastajani kanssa. Nautinto ollut silloin kaksinkertaistunut.
Tonttu, Nainen, 18 22.12.2021
En ole koskaan itse saanut eroottista joululahjaa, mutta olen itse ostanut sellaisen kun läheinen sitä vieläpä erikseen pyysi. Mielestäni seksilelu on yhtä hyvä joululahja siinä missä mikä tahansa muukin asia, ei siinä oo mitään noloa ja tuottaa paljon iloa!
Merk, Nainen 31 21.12.2021
En ole saanut. Mutta olisin kyllä valmis vastaanottamaan tälläisen lahjan, kunhan varoitettaisiin ettei ihan kaikkien nähden lahjaa tulisi avata.
Minde, Pariskunta M37v N40v 19.12.2021
Olen saanut monena jouluna mieheltäni eroottisen lahjan. Olen saanut mm. dildoja, klitoriskiihoittimia ja eroottisia asuja. Lahjan saaminen on tuntunut kiihottavalta ja niitä on käytetty heti aattoiltana. Suosittelen ostamaan eroottisia lahjoja kumppanille.
pulu, Nainen 27v 17.12.2021
Ihme kyllä en ole tainnut koskaan saada eroottista joululahjaa. Sen sijaan eroottisia lahjoja noin niin kun muuten olen saanut. Kerran partnerini, nykyinen exäni, oli ostanut sträppäriin valtavan kokoisen dildon, jonka kanssa odotti minua tullessani suihkusta. Muistan vieläkin sen järkytyksen, kun näin sen norsunkärsän edessäni. Hienoja muistoja, ai että.
Omakätistä apua, Mies 39 14.12.2021
Enpä ole vielä, mutta pittää varmaan omim käsin tässä asiassa auttaa pukkia... ;D
Bibo, M. 24. 14.12.2021
En ole minkäänlaista lelua saanut, mutta videopelejä jotka sisältävät erotiikkaa on tullut vastaanotettua ja myös itsekin lahjoitettua. Kaverin kanssa joka on kiinnostunut samanlaisesta erotiikasta näitä on tehty, joten ei mitään yllättävää ole ollut. Hyviä lahjoja ovat omassa kaveripiirissä :).
Kovapaketti, Nainen 25 13.12.2021
En ole saanut lahjaksi, mutta vinkkasin miehelle asiasta, joten odotan innolla menikö asia korvan taakse. Etenkin pariskunnilla on erittäin ok ostaa seksileluja toiselle lahjaksi vaikka myös yhteiseen käyttöön!
Jouluiloa, Pariskunta M40N30 11.12.2021
Olen antanut vaimolle sekä asuja, että leluja. Oma lahja on ollut sitten yhteinen käyttökokemus. Onhan ne olleet yllättäviä kummallekin kun toinen ei ole arvannut ja itse jännittänyt mielipidettä lahjasta. En ihan uudelle tuttavuudelle tai esihenkilölle ostaisi.
sexqueen, nainen 18 v 08.12.2021
En ole koskaan saanut joululahjaksi seksilelua tai muuta eroottista lahjaa. Olen itse tilannut kyllä seksileluja ja se on ollut aina yhtä kivaa avata paketti kun on innolla odottanut sitä. Eroottisen joululahjan ostaminen on hyvä juttu kun saa toisen yllättymään. Jnos saisin kumppaniltani tai kaveriltani joululahjaksi seksilelun tai jonku seksiasun olisin erittäin yllättynyt ja heti halukas kokeilemaan sitä.
Minävain, Mies 25v 06.12.2021
En ole saanut. Mutta vielä odotan sitä päivää :) kun lahjan saa avattua ja näkee mitä siellä on.
Minäsevain, Nainen 28v 03.12.2021
Joululahjaksi en, mutta tupari- sekä synttärilahjaksi kyllä. En näe siinä mitään väärää vaikka joululahjaksikin saisi, olisi viime jouluna sopinut hyvin kortsuilla koristellun kuusen alle...
Vuoden odotetuin lahja, Pariskunta 30v 01.12.2021
En ole saanut eroottista lahjaa, mutta olen varma että siitä syntyisi uudenlainen jännitys. Aikuisena ei enää odota saavansa mitään lahjoja, mutta eroottinen lahja olisi odotettu ja toisi jouluun erilaista jännitystä. Ensimmäinen joulumme täysin kahdestaan...
Suklaapatukka, Sukupuoleton, 32v 30.11.2021
Aikoinaan sain bondage-köydet lahjaksi, mutta niitä ei kyllä jätetty kuusen alle kaikkien silmille. Nykyisin sinkkuna olisi ihanaa kyllä saada laadukas lelu lahjaksi. Joulun pitäisi olla enemmän rentoutumista kuin stressiä. Lelukatalogia odotellessa.
Punastun, N40 25.11.2021
En ole saanut lahjaksi vielä,mutta luulen 2021 joulun olevan antoisampi ;) vihjeistä päätellen...
Marketta, Nainen 31vuotias 25.11.2021
Sain aikoinaan siskoltani dildon joululahjaksi ja pidin siitä kyllä kovasti! Asiaa ei häpeilty vaikka koko perheen edessä lahjan avasin ja esittelin. Minusta eroottiset lahjat ovat tietyllä tapaa kiihottavia, varsinkin parisuhteessa siitä saa helposti molemmat lisäkipinä makuuhuoneeseen.
Minävain, Nainen 32 25.11.2021
Meillä oli aikoinaan ex miehen kanssa tapana ostaa joku seksilelu tms joululahjaksi.. Kyllähän se Aina kiva lahja on! Omat lahjat vaihdettiin aina kahden kesken, joten mitään ihmeellistä ei oo ollu.
FatherChristmas, M27 25.11.2021
Vielä en ole seksilelua saanut joululahjaksi. Yllättyisin varmasti jos saisin ja toivon että joskus saisin. Eroottinen joululahja on mahtava idea jos haluaa pariskuntana nauttia yhdessä tai antaa toiselle nautintoa.
Pohojoinen, M30 24.11.2021
En ole koskaan saanut seksileluja lahjaksi. Kuitenkin voisin kuvitella, jos olisin parisuhteessa, voisin kuvitella saavani lahjaksi seksilelun tai antaa kumppanille lahjaksi. Lahjajan sekin on, toivottavasti sellainen hyödyllinen :)
ei niin eroottismielinen lahja, N22 23.11.2021
Eroottisin joululahja on ehkä pitsinen alusvaate. Ja sekin oli mummilta. Eli ei, en ole saanut eroottista joululahjaa, sillä en koe tuota mummin joululahjaa eroottismieliseksi, vaikka sitä se ehkä olisi ollut jos antaja olisi ollut joku muu.
Raakel, UusiPariN36M40 22.11.2021
En ole saanut lahjaksi mitään eroottista. Harmi! Todellakin olisin mielissäni jos kumppanini olisi ajatellut minua niin että haluaa nautiskella yhdessä. Itse taidan yllättää mieheni jollain kivalla lelulla tai asulla.
Hopeful, N24 22.11.2021
Haluisin niin kovasti! Koitan vinkkaa sitä mun poikaystävälle, mut saa nähä.
Prunella, M 60 20.11.2021
Enpäs ole saanut tuollaista lahjaa, ainakaan vielä tähän mennessä;). Antanut olen muutaman lahjan ja ne ovat edelleen pysyneet "siinä osoitteessa" mihin ne annoin. Takaisin ei ole tullut. Lahjan antaminen on kivaa ja jos toinen siitä pitää niin ilo on kaksi kertainen. Omaa lahjaa odotellessa...
Jackster, Pari 31v 20.11.2021
Tyttöystävältä olen saanut. Se oli kiva paketti muiden lähdettyä kotiin ja villitsi ilmapiirin samantien. Oli yksi parhaista jouluista juuri tästä syystä.
Hyvänjakaja, 35v 20.11.2021
En ole koskaan saanut lahjaksi mitään eroottista, vaikka siitä todennäköisesti tykkäisin. Antanut olen kyllä. Kerran alusvaatetta ja pari kertaa värisevää. Lahja on löytänyt perille sekä henkilökohtaisesti toimittamalla että suoraan nettitilauksen toimituksena. Aina en siis ole nähnyt avaamiseen liittyvää reaktiota, mutta tykätty niistä on silti.
Kaarle Kovayö, Mies 30 20.11.2021
Sain kerran tyttökaveriltani hienot bokserit. Ne olivat kuitenkin liian isot normaalikäyttöön, mutta sopivat hyvin yöasuksi, sillä siinä ei haittaa ollenkaan että ovat väljät :)
Hozz, Mies 19v 19.11.2021
Eroottisen lahjan ostaminen/saaminen voi todellakin olla mahtava yllätys, jos ostaja vaan tuntee toisen ihmisen tarpeeksi hyvin ostaakseen edes jotakuinkin henkilökohtaisesti miellyttävänlaatuisen sellaisen! Itse en ole tällaisia lahjoja ainakaan toistaiseksi vielä saanut - enhän totta puhuen kyllä ole sen mahdollistamiseksi sopivan ikäinenkään ollut vielä kovin pitkään - mutta en tule pistämään pahaksi, jos joku tuttu päättää minut joskus hamassa tulevaisuudessa sellaisella yllättää! Ehkä voin tosin tulkita hiljattain täältä omaan käyttööni tehneeni tilauksen henkilökohtaiseksi joululahjaksi itselleni, vaikkakin vielä marraskuun puolella ollaankin. Saanpahan purettua hieman omaa näihin asioihin assosioituvaa noloudentunnetta tällaisella itselle hankitulla aikaisella joululahjalla!
Tuntematon, Nainen26v 17.11.2021
En ole saanut mutta olisi kiva saada.
Hulda Huoleton, Nainen 48 17.11.2021
Olen saanut joululahjan aikoinaan silloiselta vakihoidolta saate sanoin en ehkä lasten aikana avaisi. Tykkäsin ja kivaa riitti lelun kanssa. Emme siis viettäneet joulua yhdessä, mutta linjat(kin) kävi kuumina pyhäyöt. Ehdottomasti jatkoon tämä idea. Toki lahjan saajan ajatukset lelujen suhteen on hyvä olla tiedossa. Hyvässä suhteessa voi myös yllättää.
Tuhmaa joulua odotellessa, N18 17.11.2021
En ole saanut joululahjaksi mitään seksilelua tai muuta eroottista, mutta en panisi pahaksi jos kumppani sellaisella yllättäisi.
Simple man, Simppeli mies 17.11.2021
En ole saanut. Olisi loistava lahja jos sen antaisi keskenään eikä perheen kanssa, muuten olisi huono idea, mutta hyvin toteutettuna olisi hyvä lahja.
pukkijamuori, ystävykset N43 M45 15.11.2021
Olemme naisystäväni kanssa kiinnostuneita eroottisten tarinoiden kirjoittamisesta. Jo muutamana jouluna on tavaksi muodostunut jouluaiheisen seksinovellin kirjoittaminen. Teemme myös esim. juhannusaiheiset jutut. Kumpikin siis valmistelee oman tarinansa, jotka sitten aattoiltana kynttilöiden hämyssä ja glögimukin terästämänä vuorotellen luetaan ääneen toiselle. Tyylikeinot vaihtelevat romantiikasta pornografiaan jouluista pilkettä silmäkulmassa ja huumoria unohtamatta. Otsikoina ovat olleet mm. Karvatunturilla, Pehmeä paketti kovettuu, Tekikö Muori huorin, Pukin ryhmysauva kurittaa, Neitseellinen joulu. Itse tehdyn tarinan lukeminen/antaminen, kuuleminen/saaminen on äärimmäisen kiihottavaa, ja on helppo arvata, mihin tunnelman virittyminen jouluyönä johtaa. Novellin ohessa annamme aiheeseen sopivan aineellisen lahjan, esim. asuste tai väline. Saa nähdä, mitä tällä kertaa on tulossa, oma tarina ainakin on vielä levällään kuin rakkaani reidet.
????, Nainen 18v 13.11.2021
Sain viime jouluna mieheltä lahjaksi sovelluksella toimivan vibraattorin, joka paransi arkisia tilanteita huomattavasti.. Mies laittoi sovelluksen avulla vibran päälle kaupoilla, elokuvateatterissa, ravintoloissa ja baareissa. Seksielämästä tuli paljon intohimoisempaa! Tämä paketti odotti minua valmiiksi aseteltuna sängyllä, ja mies sanoi että lähetäänpä ruokaostoksille. Eroottiset lahjat ovat upeita, kunhan keskustelee niitä vastaanottavan kanssa mitä hän haluaa/tarvitsee. Jokainen on erilainen, mutta kaikki meistä ansaitsee nautinnon.
kenko, Mies 26v 11.11.2021
Yllätyksenä en ole seksilelua lahjaksi saanut, kun olemme tyttöystäväni kanssa samaa mieltä, ettei sen kummempia lahjoja jouluna vaihdeta. Yleensä olemme kuitenkin keksineet jotain yhteistä/jonkin yhteisen ostoksen, joko tekemistä tai tavaran. Pari seksilelua on sekaan mahtunut, paketti jossa oli sekatavaraa pariskunnalle ja toisena jouluna wand-hieromasauva, joka on ollut hintansa väärti! Seksilelu on varsin hyvä lahja, siinä kun yhdistyy viihdetavara että käyttötavara.
Amppari, kolmen lapsen äiti 33v 09.11.2021
Hei Olen saanut lukiossa pojalta dildon lahjaksi. Se oli "läppä" toiveeni nuorempana, mutta kieltämättä se oli hyvinkin mieluinen. Itse ostin juuri isänpäiväksi Kaalimadon kalenterin (tai oikeastaan kaksi) halvemman tehtäväkalenterin ja 159 euron arvoisen touhukalenterin. Parisuhteessa seksivälineisiin liittyvät ostot ovat ennen olleet pienempiä ja yhteisiä ajatuksia. En pahastuisi, jos saisin yllätyksenäkin.
Pellonpanomies 08.11.2021
En ole saanut lahjaksi enkä itse omista, mutta ostin ystävälle joululahjaksi koska tiedän että vipinä on sitä mitä hän tarvitsee. <3
Lettu, Nainen 59 07.11.2021
Ostan leluja itselleni ympärivuoden joululahjaksi, koska mulla on aina joulu....paitsi alennusmyyntien aikaan kun saa panna halvalla.
tuutikki 06.11.2021
En ole ikinä saanut seksileluja lahjaksi vaan olen joutunut itse ostamaan ja eihä tässä miestä kohta tarvii, kun teilä on hyvät välineet siihen tarkotukseen.
Böööö, N27v 06.11.2021
En ole vielä saanut eroottista joululahjaa. Olisi kyllä erittäin mieluisa yllätys.. ;-) Nykyisessä parisuhteessa olen todella onnellinen ja kumppani arvostaa minua aivan eri tavalla kuin kukaan koskaan ennen. Meillä myös olisi ehdottomasti käyttöä näillä eroottisilla paketeilla..
Tuhmeliini, Nainen 38 05.11.2021
Olen ostanut puolisolleni penisrenkaan jossa oli söpö perhonen klitoriskiihottimena. Oli kyllä melkoinen turhake ja ei edes tuntunut hyvältä vaan painoi alapäähän kipeästi. Hutiostos siis oli. Veikkaan että paras lahja olisi jokin yhdessä valittu eroottinen lahja, jolloin ei ehkä tulisi huteja.
Joulukalenteria haaveillut, Nainen 25v 05.11.2021
Vähän tylsää sanoa, mutta ainoa eroottinen joululahja, jonka olen saanut, on itseltäni. Satisfaier!
Karppa, M 05.11.2021
Joskus jonkun kullirenkaan sain. Ei se kauaa kestänyt. Materiaali huonoa, kun pinta alkoi säröilemään melko pian.
Girlie, Nainen 40v 05.11.2021
En ole saanut. Mutta olisi ihana saada joku sellainen lelu, jota voisi yhdessä kumppanin kanssa testailla joulunpyhinä, tai asu jolla voisi jossain kohtaa yllättää kumppanin.
joulukalenteri, Pariskunta N28 M35 05.11.2021
Olen saanut, yhteiseksi lopulta. Mies siis osti joulukalenterin josta paljastui toinen toistaan yllättävämpiä leluja, liukuvoiteita, asusteita. Yksin ja yhdessä mukavaa ja kutkuttavaa avata luukku kerrallaan ja testata mikä toimii yksin ja mikä yhdessä. Joskus pieni yllätys on paikallaan ja tuo kutkuttavaa sutinaa suhteeseen. Piristää kummasti. Suosittelen kokeilemaan. Pienellä ja viattomalla hyvä aloittaa, ei suoraan jotain isoa jortikkaa lahjaksi. Käsiraudat, nänninipistimet tai vaikka joku kutitushöyhen, tuo virkeyttä elämään eikä tunnu niin painostavalta ja pakottavalta.
Original, Pariskunta 25 alv. 05.11.2021
En ole saanut, ei kokemusta. Vielä..
Just kihlattu, Pariskunta reilu 50 04.11.2021
Moi ostin viimevuonna joulukalenterin. Siitä on ollu iloa vuoden mittaan. Naisystävälle ostin ystävänpäivälahjaksi satisfaierin.
Jotai kivaa aina ilmaantuu.. , Mies 54v 04.11.2021
En ole saanu vielä lahjaksi mitään seksiileluu, mut toiveissa ois saada.
Jambe, Mies41 04.11.2021
En ole saanut, mut toki ottaisin ilolla vastaan.
pianjoeläkkeellä, mummo61v 03.11.2021
En ole saanut joululahjaksi seksilelua. Ehkä se olisi hämmentänyt minua ennen. Nyt jo voisin avata paketin ja nauraa makeasti. Näyttäisin muillekkin mitä pukki toi lahjaksi.
Tuittu, Vaimo39 03.11.2021
Olen saanut vietteleviä alus-ja yöasuja joululahjaksi. Jo aattoyönä lahjojen eroottinen lataus on valjastettu "hyötykäyttöön". Tänä jouluna ajattelin mieheni yllättää "tuhmalla" lahjalla.
Kittyhypnosis, Nainen 24 03.11.2021
Sain lahjakortin, jolla sain ostettua itselleni useamman lelun. Lahja oli erittäin mieluinen, sillä työskentelen erotiikka-alalla! Olen myös itse antanut erottisia lahjoja ja ovat olleet kuulemma mieluisia. <3
Iidamaria, 38 parisuhteessa 03.11.2021
En ole saanut, mutta haluaisin kyllä saada. Itse olen ostanut yhteisiin hetkiin leluja ja asusteita, joten arvostaisin kyllä kumppanin panostusta seksielämän piristykseen.
Teemu, Pariskunta93-> 03.11.2021
Meillä on ollut puolison kanssa jo useamman vuoden perinne eroottisten lahjojen hankinnasta. Ompas käynyt niinkin että jompikumpi on alkanut avaamaan pakettia kun lapset/ sukulaisia paikalla.
Your_secret_cherry , Nainen 32w 03.11.2021
Mä en valitettavasti oo koskaa saanu, oon aina toivonu ja tällee 32w iäs saanu viel kertaakaa sellasta lahjaa. Itse oon ostanu parillekki ystävälle ja ne o aina ollu innoissaa ja kiitollisia.
Siskokset, Siskokset -58 03.11.2021
Ei aivan joululahjaksi mutta äidillemme ostettiin siskon kanssa dildo äitienpäivälahjaksi isämme kuoleman jälkeen.
OiBe, Nainen, n. 30v. 03.11.2021
Ostimme kaveriporukalla naispuoliselle, parisuhteessa olevalle ystävälle joululahjaksi Satisfyer Pron. Laitteesta oli ollut paljon keskustelua kaveripoppoon yhteisessä Messenger-chatissa ja hän oli meistä ainoa, joka ei sellaista omistanut. Vuosi me siinä odoteltiin, josko puoliso yllättäisi. Ei yllättänyt, joten tottakai ystävät hoiti homman! Vastaanotto oli ratkiriemukas ja laski samalla estoja ryhmässä seksuaalisuudesta puhumisesta. 6/5.
Sokeroitu, 55 v himokas nainen . 03.11.2021
En ole saanut. Ois kiva saada joku klitoriskiihotin. Itse olen ostanut liukuvoiteen ja lämmittävän hierontavoiteen ja kyllä oli ollut hyvä ostos.
Salama valo, mies 46 03.11.2021
Kaverilta olen saanut (kalukunkaron) lahjaksi vuosia sitten. En ole raaskinut käyttää vielä.
markokal, Mies 40 03.11.2021
Olen saanut ja antanut lahjoja. Näin miehelle tuntuu, että seksilahjat mitä saa on enemmänkin hupilahjoja. Joskus olisi mukava olla saada ihan kunnon seksiväline lahjaksi. Olen kyllä saanut pariskuntaa yhdessä käytettävän lahjan, mutta en itselle tosiaan mitään. Olen itse kyllä ostanut lahjaksi ihan kaikkea mahdollista asusteista anaalitappeihin. Varsinkin muutama ujompi tyttöystävä tykännyt, kun eivät itse ole hankkineet seksivälineitä, mutta kun saaneet lahjaksi ovat sitten rohkaistuneet tilailemaan itsekin leluja. Eli kannattaa antaa seksileluja lahjaksi!
Pukin kontti, Mies 22 03.11.2021
Viime vuoden jouluna sain kaverilta fleslightin. Ennen avaamista katselin pakettia ja mietin mitä siellä mahtaa olla. Kun näin mitä paketissa on tuli pieni hämmennys, että miksi kaverini osti minulle tämän lahjaksi. Joulu siinä menikin testaillessa lahjaa. Se oli ensimmäinen ja toukokuussa tilasin sille kaverin. Piti katsoa ettei kaveri ole käyttänyt paljoa rahaa lahjaan ja se olikin ollut alennuksessa. Eräs vuosi annoin kaverille ja hänen kumppanilleen tälläiset seksi nopat, on kuulemma ollut monesti mukana. Eroottinen lahja on hyvä idea, mutta ei kannata ostaa eroottista lahjaa, jos ei tiedä lahjan saajasta paljoa.
Melkein selittämään, Mies 25 03.11.2021
Exä antoi joululahjaksi yhteisiä leluja. Oltiin hänen vanhemmillaan ja hän antoi paketin ja aloin aukaisemaan. Kai vasta tässä kohtaa tajusi, et ei ehkä aukastas sitä just siinä. Onneks ehti jotenkin sopertaakin sen vielä väliin.
Nurmim, Nainen 40v, avoliitossa 03.11.2021
En ole ikinä saanut,mutta kivahan tuollainen olisi.
Coolmama, Nainen 40 03.11.2021
Klitoriskiihotin on ollut paras lahja ikinä. Vienyt orgasmit to the next level ja laukeaminen on taattu.
Kaalimaan kakara, Nainen 27v 03.11.2021
Sain aikoinaan lahjaksi vaaleanpunaisen Kaalimato vibraattorin. Lahjan antaja on jo eksä, mutta lahja ilahduttaa yhä! Hyvin voisin puolisolle tai läheiselle ystävälle antaa lahjaksi jotain seksi leluja...
Josander, Pariskunta N 39, M 37 03.11.2021
En ole saanut mutta kelpaisi, sen voisi tosin mies antaa sitten kun lapset jo nukkumassa.
Tiitu, Nainen39v 03.11.2021
En ole saanut seksilelua joululahjaksi, synttärilahjaksi kylläkin.
Typykkä , Sinkku 53-vuotias nainen 03.11.2021
Olen saanut dildon siskoltani joululahjaksi, voi sitä lasteni 10- ja 8-vuotiaiden ilmettä kun avasin paketin tietämättä mitä se sisältää. Kerroin toki mihin tarkoitukseen oli kun kysyivät "kikkeli paketissa" :) Elämäni parhaimmat ilmeet oli heillä.
BlackDevil, Nainen 34 03.11.2021
En oo saana, mut pojan isälle hankin yks joulu jotain kivaa Teiltä, vähän niinku oma lehmä ojassa -tyyliin.
Korpsu, Pariskunta M34v ja N45v. 10 vuotta yhdessä ja vielä kuin vasta tavanneet. 03.11.2021
En ole saanut, enkä antanut. Mieluusti kyllä vaimolle sellaisen antaisin. Meillä kuitenkin käyttöä olisi.
Elviirama, Nainen 37v parisuhteessa 03.11.2021
En ole saanut, mutta en pistäisi pahakseni vaikka saisin. Ehkä lahjan antajan tulee kuitenkin olla esim kumppani, en ehkä vanhemmilta sitä odottaisi.
N29, N29 03.11.2021
Silloinen säätöni halusi synttärilahjaksi kiihottaa minua niin että squirttaan, ja niinhän siinä kävi. Armotonta nusuttelua, suuseksiä, kaalimato g5 ja suihkusin ihan täysin.
Kaali, Nainen 27v 03.11.2021
Ei ole vielä toistaiseksi tullut saatua tai annettua eroottista lahjaa, mutta se olisi ehdottomasti mahdollisuus! Täytyykin lisätä tämä vinkki listaan kun tänä vuonna kirjoittaa pukille..
HcHemuli, Pariskunta M23 N22 03.11.2021
En tiennyt mitä puolisolta saadussa joululahja paketissa oli ja hän ei halunnut yllätystä pilata. Mentiin viettämään joulua puolison vanhemmille ja yhdessä kuusen edessä alettiin availemaan paketteja, kun vibraattori alkoi jo värisemään paketissa. Puolison vanhemmat nauroivat ja kysyivät, että mitä ihmettä paketissa oli ja naama punaisena paketin avasin. Eroottiset lahjat ovat loistavia, mutta oli vähän nolo tilanne toisen vanhempien edessä pakettia avata.
Luiskero, Mies 37 03.11.2021
No itse en ole saanut, mut joskus ostin isoveljelle vittuillakseni tekopillun. Siinähän me sit kaikkien nähden tietty lahjat auottiin eikä siinä mitään. Meidän perheessä ei muutenkaan seksi ole ollut tabu, ja tästäkin osattiin ottaa huumori irti.
Bumtsibum, Nainen 35v 03.11.2021
Sain satisfyerin joku vuosi sitte joululahjaksi. Olihan se jännä ja kutkuttava hetki avata pakettia lasten nukkumaan menon jälkeen. Harmi, että kyseinen laite oli valmiiksi rikki. Jälkeenpäin tuli hankittua samainen satisfyeri itse ja kyllä vain kaikki huhut paikkaansa pitää mitä laitteesta sanotaan. Orgasmi vaikeana ihmisenä. Tällä irtoo. Saas nähdä mitä tänä vuonna paketista paljastuu. On ollut aviomiehen kanssa puhetta, että joku uusilelu joulupakettiin voisi olla kiva ;)
Tytsy, Pariskunta M39 N41 03.11.2021
Olen saanut alusasuja ja leluja lahjoiksi. Sekä olen itsekin antanut leluja ja asuja. Mukava katsella että mitä antaisi lahjaksi ja antaa mielikuvituksen lentää mihin tilanteeseen lahja vie.
Joulutonttu, N42 03.11.2021
Olen saanut, mutta myös vinkin etten lahjapakettia avaa lasten kanssa. Tälläiset lahjat on just parhaita, sit on kiva odotella milloin omaa lelua pääsee käyttämään.
Pens 03.11.2021
Vaimo on joskus ostanut seksiasuja itselle eli minulle joululahjaksi. Minun maailmassa kaikki lahjat voisi liittyä seksiin.
Jännitystä elämään, Nainen 42 03.11.2021
En ole joululahjaksi saanut "lelua" mutta muutoin kyllä. Ei saaminen haittaa, ihania lahjoja ja ajatushan se tärkein on. Ei se joulukaan niin vakavaa aikaa ole ettei pieni nautinto paikalla olisi, silloinhan kuuluu rentoutua.
Timothy, Mies 36v 03.11.2021
En muistaakseni ole saanut seksilelua joululahjaksi, mutta toisenlaisen kokemuksen haluan jakaa, seksiin liittyy sekin. Jouluna meillä oli tapana kerääntyä minun vanhempien luokse isolla porukalla. No ruuan jälkeen siirryttiin olohuoneeseen ja istumapaikat loppui kesken. Siinä kohtaa tämä poika 13v, haki huoneestaan nojatuolin, käänsi sen nätisti keskellä olohuonetta ympäri vain todetakseen, että nyt on Erotiikan maailmat ja Jallut keskellä olohuoneen lattiaa... Olin säilönyt pornolehdet tuolin pehmeän istuimen alle, ja keskellä joulua ne oli sitten lattialla. Kyllä isovanhemmat, vanhemmat ja sisarukset sai makeat naurut!
Manta , 38v. nainen, sinkku 03.11.2021
En ole saanut lahjaksi. Olisi kyllä kiva, en nää asiassa mitään noloa tms. Pitäähän aikuisillakin leluja olla!
Tuhmien listalla, Nainen 29 03.11.2021
En ole vielä saanut seksilelua tmv lahjaksi. Mutta uskoisin, että olisi itselle mieluinen tai avopuolisolle, jos ostaisin hänelle. Eroottinen lahja olisi luotto suhteestamme ja siitä, että toinen tietää mistä toinen osapuoli tykkää. Seksileluja ja asuja meillä on, mutta lahjaksi saatuna ei. Toivoisin, että tänä jouluna yhdestä paketista tulisi meidän yhteiseen käyttöön leluja.
PatMan, M52v 03.11.2021
Ainakaan vielä en ole saanut joululahjaksi mitään "tuhmaa" ja edelleen odotan että sellaisen saisin, niin sitten pystyisi sanomaan millaisia tuntemuksia kyseenomaisen paketin avaamiseen tulee ?? Sitä odotellessa kuitenkin

Juuri nyt suosittua: