Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Kaalimato Joulukalenteri on nyt saatavilla - hinta vain 139 euroa.  
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Vaikuttaako seksivälineen tai seksivälineiden käyttö seksin harrastamisen määrään?

Kerro meille ja muille miten seksivälineen käyttö (joko yksin, tai kumppanin kanssa käytettävä seksilelu), on vaikuttanut seksin harrastamisen määrään parisuhteessa. Tai onko sinkkuseksin ja/tai sooloseksin määrä lisääntynyt seksivälineiden käytön myötä?

Arkileluja, Pariskunta N22v M23v 31.01.2022
Haluan seksiä enemmän kuin kumppanini. Seksilelut ovat lisänneet omaa sooloseksiä huomattavasti eikä se onneksi haittaa kumppaniani. Seksilelut myös kumppanin kanssa on olleet arjen piristystä ja vaihtelua! On ihanaa, että seksiin saa vaihtelua ja se on aina erilaista jos vain osaa käyttää mielikuvitusta!
Kirsikka, Pariskunta N33v M52v 31.01.2022
Jostain syystä olen viihtynyt tosi paljon mieheni päällä hankittuamme penisrenkaan klitoriskiihottimella ;)
Lelu addikti , Nainen 40v ja Mies 38v 01.02.2022
Seksi lelut piristävät ainakin omaa suhdetta ja onhan ne kivoja myös yksin käyttää. Mutta suhteessa ne ovat kyllä todella haluttu lisä. Ei pääse sitten seksi muuttumaan liian rutiinimaiseksi.
satisfyed96, nainen25v 01.02.2022
Sooloseksin määrä ja laatu on kasvanut sen jälkeen kun ostin siihen sopivia leluja.. myös seksielämä kumppanin kanssa on piristynyt erilaisten lelujen oston myötä...
Lakeus78, Mies, 43 heterosinkku. 01.02.2022
Uudemmissa suhteissa lelut ovat olleet vain kumppaneiden sooloilussa mutta aikoinaan lelut olivat yhdessä suhteessa mukana. Eivät niinkään vaikuttaneet seksin määrään mutta kestoon kyllä kun lelun kanssa sai tutustua toisen kehoon, ja pitkittää toisen nautintoa. Miesten leluista ei ole kokemusta.
Juippi, Juippi77 01.02.2022
Satisfaierin kans saanu uutta puhtia seksielämään tyttöystävän kans.
Hiphei, Nuori nainen 27 01.02.2022
Seksilelut on tuonu itselle ainakin ihan jäätävän eron sen haluamiseen koska en ikinä ole saanut nautintoa työntäessä omia sormia sisään ja yhdynnässä miehen kanssa en ole saanut orgasmin ikinä kunnes opettelin käyttämään vibraa ja sen avulla on oppinut löytämään oikeat asennot ja tuottamaan orgasmin yhdynnän aikana. Satisfyer on taas helpottanut tosi paljon tulemista itsekseen ja itsekseen touhuaminen on lisääntynyt huomattavasti. Onneksi nykypäivänä miehetkin tykkää monesti leluista yhteisten leikkien aikana ja se on tuottanut itselle huojennusta ettei niitä niin arastella.
Cerberus90, g.mies31 01.02.2022
En ole huomannut mitään eroa. Seksilelut voivat tuoda lisämaustetta seksiin ja piristää leikkejä.
piupau71, nainen 50 01.02.2022
Sooloseksi lisääntynyt iän myötä vibraattodeiden kera.
Tosikko, Ukko 35 01.02.2022
Kyllä voi vaikuttaa, riippuen tavoista ja yhteisistä säännöistä lelujen osalta.
Mies41, Pariskunta M41 01.02.2022
Kyllä vaikuttaa seksilelut positiivisesti seksin määrään kumppanin kanssa. Ehdottomasti lisää määrää. Onhan se kivaa ja molemmat odottaa että päästään aina testaamaan uusia leluja ja tapoja käyttää niitä. Uusin lelu oli strapon valjaat. Kiihottavaa kun toinen voi välillä ottaa ohjat.
Karvanaama, Pariskunta m44 n37 01.02.2022
Eipä juurikaan. Piristää kyllä kummasti.
Seksi on elämän umami, Nainen 44v 01.02.2022
Enemmän on seksiä sekä yksin että yhdessä kun on välineitä käytössä. Seksi on monipuolisempaa, pystyy toteuttamaan monia juttuja mitkä olis mahdottomia ilman leluja. Vielä olis paljon kokeiltavaa.
Rappupepe, Nainen 30v, suhteessa 01.02.2022
Eksän kanssa vaikutti, koska hän oli kateellinen vibralleni, joten haluni häntä kohtaan latistuivat aika äkkiä. Nykyisen kanssa seksilelut tuovat vain lisämaustetta petipuuhiin ja lakanat viuhuu päivittäin, leluilla ja ilman.
Rakkaudesta lajiin, T 01.02.2022
Ollaan 40 pariskunta eikä asuta saman katon alla kun joka toinen vk.loppu. Reilu vuosi sitten sovittiin että nautitaan toisistamme se hetki täysillä kun kahdestaan ollaan, tehdään ruokaa, saunotaan ja harrastetaan villiä seksiä. Ja tämä sopimus on pitänyt. Viime kertoina on tullut käyttöön vibra ja anustappi. Juuri viime kerran jälkeen tuleva Vaimoni sanoi "Voi että miten hän Rakastaa seksiä kanssani, miten joku mies voi osata koskettaa häntä niin( tarkoitti osaks myösi noita "apuvälineitä") Minä odotan aina uutta kertaa niin innolla.
Punapää, Nainen 55 naimisissa 01.02.2022
Seksilelut piristää seksiä, mutta muuten ei vaikuta määrään. Seksiä harrastetaan silloin kun tekee mieli.
Enkylt11ä, Pariskunta M24v N20v 01.02.2022
Seksilelut eivät ole vaikuttaneet parisuhteessa olevan seksin määrään, ainakaan vähentävästi. Seksilelut eivät nimittäin voita kumppanin kosketusta. Sillointällöin lelut on ihan kiva mauste niin sooloseksiin kuin yhteisiin hetkiin.
Mies, Pariskunta M38 N27 01.02.2022
Kyllä erilaisten seksilelujen käyttö vaikuttaa hieman seksielämään kumppanin kanssa. Uusia leluja on kiva kokeilla. Olemme molemmat kokeilunhaluisia ja tilaammekin molemmat vuorollamme kerran kuukaudessa jotain kivaa. Toiselle ei kerrota mitä tilataan, joten on aina kiva jännityksellä odottaa mitä toinen on tilannut ja päästä kokeilemaan niitä.
Tipi, Nainen 36v 01.02.2022
Kyllä mä koen, että mitä monipuolisempaa ja enemmän seksiä on, sitä enemmän sitä myös haluaa harrastaa. Eli kaikki mahdolliset lelut mukaan petipuuhiin, joko yksin tai yhdessä ja nauttimaan! :) Itselle avautunut leluihin tutustumisen myötä ihan uusia ulottuvuuksia siitä, miten oma kroppa toimii ja mikä tuntuu hyvältä ja sen myötä myös niille kumppaneille on helpompi kertoa halujaan.
Minttu, Sinkku 50 01.02.2022
Toki kuuluu molempiin. vaikka sinkkuna tässä etupäässä elelen. Ja on lisääntynyt huimasti.
Kokeilunhaluinen, Pariskunta alle 30v 01.02.2022
Hankittiin poikaystäväni kanssa vibraattori ja anaalitappeja kun anaaliseksi ei tuntunut mielekkäältä ja sattui enemmän. Kun tuotteet saapuivat olimme halukkaita tottakai kokeilemaan kun kumppanini hieman rohkaisi. Molemmat olemme todella malttamattomia joten kokeilimme anaalitappia seksin aikana. Emme tiedä oliko tappi jotenkin huonosti reiässä vai mitä, mutta se oli kerännyt ihan kauhiasti ilmaa ja pois ottamisen yhteydessä tuli kauhea torviorkesteri. Hieman hävetti ja samaa aikaa pelotti tulisiko jotain muutakin. No tästä muutama päivä niin innostuimme koittaa vibraattoria ja peppuseksiä samaan aikaan ja tämän koimme mieluisaksi en ole ikinä saanut niin suurta tyydytystä tai tullut niin paljoa kuin silloin. Olemme nyt useammin harrastaneet peppuseksiä, mutta ei se silti vie ihan tavallisen yhdynnän paikkaa jos näin voi sanoa. Seksi on meille todella tärkeä osa parisuhdetta ja seksilelujen avulla olemme saaneet piristystä seksielämäämme.
Julps., Nainen 20 01.02.2022
Sanoisin, että uusien seksivälineiden käyttö on tuonut seksiin yllättävyyttä ja seikkailua niin yhdessä kuin yksinkin käytettynä. Seksin määrä on myös tämän vuoksi kasvanut, koska uusien välineiden kokeilu tuo jännitystä seksiin. Välineet myös helpottavat esimerkiksi orgasmin saamista, sillä oikea tekniikka on tie taivaaseen.
Ringer 01.02.2022
Meillä selsivälineiden käyttö on seksin aikana hyvin yleistä ja kumppani sekä mitä odotamme niiden käyttöä. Yleensä puolisoni tulee lelulla ensimmäisen kerran ja tämä kiihottaa minua. Eli lelut tuovat parisuhteen seksiin piristystä.
Yksin tai yhdessa, N37v 01.02.2022
Ihan yhtä paljon on seksiä ilman ja välineitä käyttäessä. Parisuhdetta takana 18v ja edelleen pari-kolme kertaa viikossa paneskellaan. Välineiden kanssa ja ilman. Sooloilen sillon tällöin, muttei se vaikuta miehen kanssa touhuamisiin ollenkaan.
Omppis, Nainen 26v 01.02.2022
Sanoisin, että on vaan lisännyt seksiä, koska on paljon eri vaihtoehtoja mitä tehdä ja kokeilla. Niin yksin kun yhdessäkin. On löytynyt sopivat eri lelut eri tilanteisiin ja asentoihin sekä lempparit yksinkäyttäessä niin on enemmän mielenkiintoa alkaa touhuamaan yksinäänkin. Kumppanin kanssa ei käy tylsäksi/yksipuoliseksi kun käyttää leluja ja kokeilee uusia. Jatkuvasti taas toisaalta kiinnostaa kehittää tapoja kun selailee leluvalikoimaa, miettii käviskö tuo paremmin joihinkin asentoihin ym. Ehdottomasti on monipuolistanut kaikella saralla seksielämää ja piristänyt.
SellasetSetit, Nainen 23 01.02.2022
Kyllä se vaikuttaa, seksilelujen kanssa saa nautintoa lisättyä senverran että myös seksin määrä lisääntyy. Joskus on myös hauskaa harrastaa kumppanini kanssa seksiä ilman leluja mutta usein lelut kyllä löytävät tiensä makuuhuoneen puolelle?? Myös itsetyydytys on lisääntynyt seksilelujen avulla se on hauskaa yksin sekä yhdessä.
Ilo irti , N46v 01.02.2022
Sinkku/sooloseksi... No himothan siinä vaan yltyy kun itekseen harrastaa. Näin iän myötä seksi on herkullisempaa ja kokeilunhaluisempaa, varsinkin kun nuo harrastus kumppanit on nuorempia. Jännä huomata miten nuoremmat kiinnostuu, kiihottavaa kyllä.Nyt nautin ja otan ilon irti, silloin kun on mahdollista ja se on tosi harvoin, valitettavasti näin totaali yh arjessa.
Pewkele, Pariskunta M39v N44v 2 lasta 01.02.2022
Toisinaan seksiväline on lisännyt seksin määrää mutta yleensä sen määrittelee aika. Satisfyer 2 ja penisrengas on ollut yleisemmin käytössä.
Haaveileva, nainen 25v 01.02.2022
Sooloseksi on lisääntynyt. Lelujen avulla olen voinut kokeilla paremmilla välineillä kuin mitä kotoa löytyy ja tämä on nostanut kierroksia todella mukavasti.
Piristystä leikkeihin, Pariskunta 27v 01.02.2022
Seksivälineitä käytän harvoin yksin, kumppanin kanssa tuo mukavaa piristystä seksielämään ja kun kokeilee uusia asioita niin se piristää myös arkeakin ja tuo lisää haluja seksiin kun pitkä yhteinen taival jo kuljettuna. Enemmän saisi kyllä löytyä välineitä, vielä turhan pieni leluvarasto.
Sielunkumppanin löytänyt, Nainen 37v. 01.02.2022
Eksän kanssa seksiväline ei mitenkään vaikuttanut seksin harrastamiseen. Se oli pikana silloin kun häntä huvitti. Sinkkuna tuli ostettua välineitä ja harrastettua useasti niiden kanssa. Nyt kun on parisuhteessa jossa välillä pitempiäkin aikoja kun ei pystytä näkemään tulee seksivälineillä harrastettua niin yksin kuin yhdessäkin. Se on äärimmäisen kiihottavaa kun toinen katsoo ja hieman avustaa vieressä kun itse käyttää lelua ja päinvastoin myös.
Moimoi, Pariskunta yhdessä jo 17v 01.02.2022
Lisännyt yksin sekä kumppanin kanssa. Ostettiin joskus tällainen kalenteri, niin rattoisasti kului joulukuu. Kyllä itselleni tuo lelut lisää nautintoa ja kumppani innostuu, kun saa käyttää niitä kanssani.
Kimppakiva, N28 01.02.2022
On kyllä lisääntynyt kun käytetty välineitä. Kumppani tykkää ja joskus meillä on kolmaskin siinä ja kaikki tykkää kovasti.
tiiaa, N27 01.02.2022
Seksivälineiden kanssa seksi kiihkeämpää yksin tai yhdessä. Määrä pysynyt samana oli leluja tai ei.
Rakastunut matoon, N46v 01.02.2022
Yksin olemisen nautinnon hetket on kyllä lisääntynyt... Niin hyvä lelu, että ehtii lyhyemmässäkin ajassa, ku saa hetken olla yksin.
Parisuhteessa, Nainen 40 01.02.2022
Seksilelut tuovat kivaa vaihtelua seksiin. Varsinaisesti seksin määrään ne ei ole vaikuttaneet. Joskus on hauska lähettää kumppanille viestillä kuva jostakin uudesta lelusta, se yleensä johtaa seksin harrastamiseen illalla.
Tuittu, Vaimo 39 01.02.2022
Ennen seksileluja sooloseksi oli olematonta. Lelujen hankkimisen jälkeen on tullut säännöllisesti kokeiltua eri juttuja yksin ja kumppanin kanssa. Harvassa on ne kerrat kun ei yöpöydän laatikkoa avata sekstailun yhteydessä.
Positiivistatunnetta, Nainen 26 01.02.2022
Käytän seksivälineitä itseni tyydyttämiseen lähes päivittäin. Niiden käyttö ei ole vaikuttanut parisuhteessamme seksin määrään, mutta itsetyydytys on kyllä noussut niiden myötä. Välineiden avulla on oppinut tuntemaan enemmän itseään ja täten siitä on ollut hyötyä seksiin puolison kanssa.
teme-84, pariskunta m37 n40 01.02.2022
Kyllä seksivälineet on lisänneet seksin määrää.
JoannaFilth, Nainen 32v 01.02.2022
Määrä on lisääntynyt erilaisten välineiden kokeilun kautta. Joitakin leluja hankittu vain mielenkiinnosta ja kokeilunhalusta, joitakin lisämausteeksi. Kuka pelkkää vaniljaa aina jaksaa, vaikka hyvää onkin. Lisäksi kumppania on kiva kiusoitella videoilla ja kuvilla, kun lelut ovat käytössä. Erittäin hyvä keksintö etäsuhteeseen.
Omatleikit, Pariskunta N30 ja M35 01.02.2022
En omista leluja, ainoastaan omat sormet ovat riittäneet. Mies useamman vuoden jo sanonut että haluaisi jotain hankkia kun itse ei aktiin kykene oman terveytensä takia. Itse en ole ainakaan ajatellut tarvitsevani leluja mutta kai se jollekin miehellekin voi olla oman miehuutensa jatkeena ajatus.
Lena, Nainen, sinkku,40v, poly, kinky, swinger ja elämäntapapervo. 01.02.2022
Seksilelut virkistää. Toki, olen swinger ja kinky, joten leluarsenaali ylittää perus-satisfyerin. Kaikella ei tarvitse leikkiä yhdes, tai yksinään, ja erilaisia teemoja leikkiin saa virkistäytyä niin vaatteilla, kuin leluillakin. Väitän, että yleisesti seksilelut tuo ihmisille rohkeutta todella tutustua kehoihinsa. Minäkin etsimisen jälkeen löysin maagisen nappini, ja täydellisen lelun, jolla irtoaa squirttikin. Ja siitä tykkää partneritkin. Kaikki niistä.
Tia95, Nainen 27v 01.02.2022
Aiemman kumppanin kanssa varsinkin anaalitappi oli kovassa käytössä. Nykyisellä miehellä sen verran kookkaampi varustus, ettei sitä aina pysty käyttämään, eikä liiemmin tarvitsekaan. Yksin en jaksa välineitä käyttää, vaikka niitä onkin tullut hankittua monenlaista. Olen enemmän käsi- ja ihokosketuksesta nauttiva tapaus. Tulevaisuudessa voisi kokeilla erilaisia penisrenkaita partnerin kanssa. Seksin määrä ja laatu on korkea, vaikkei leluilla niinkään leikitäkään.
Morsmaikku, Nainen 42v avoliitossa, menossa naimisiin 01.02.2022
Ehdottomasti on vaikuttanut, lisäävästi ja parantavasti. Ex mies ei ollut lainkaan leluista kiinnostunut ja seksi oli 15v samaa, kerranviikossa lähetyssaarnaajassa panemista. Nykyisen mieheni kanssa (käytin leluja kyllä yksin sinkkuaikana) on kaikenlaisia leluja käytössä, moneen eri tarkoitukseen. Toki myös ilman leluja seksiä harrastetaan myös. Mutta kyllä pitää sanoa että parempaa seksiä en oo ikinä saanut ja lelut lisää nautintoa. Kohta hommattava isompi laatikko leluille.
Taikalyyli, N 45 01.02.2022
Ei mielestäni ole vaikuttanut määrään parisuhteessa tai sooloilussa, ei myöskään laatuun. Mutta hauskuutta ja monipuolisuutta se on lisännyt.
Miimu, 38 sinkku 01.02.2022
Fwb:n kanssa lisäsi seksin määrää, yksin leikkiessä satisfyer on se tuttu ja turvallinen ja orgasmin saanti on varma :D
Peittojäätelö, Nainen 22v / parisuhteessa 01.02.2022
Parisuhteessa on vaikuttanut ehdottomasti positiivisesti ja lisännyt ns. nautinnollisen seksin määrää. On helpottanut minua itseäni kun nautinnon määrä ei riipu ainoastaan jommankumman fyysisestä jaksamisesta ja on hiukan vähemmän kiusallisia tyhjiä hetkiä koska on edes jotain mikä tuo nautintoa sivussa :)
Viiku, Pikkuneiti 22v 01.02.2022
Olen sinkku ja siksi olen joutunut tyytymään seksileluihin, mutta ei se minua haittaa. Käytössäni olevia leluja olen alkanut käyttämään 1-2 kertaa joka viikko, huhhuh! Eli minun osaltani sooloilu on lisääntynyt merkittävästi, kun hommasin leluja. Kiitos Satisfyer Pro 2 kun olet olemassa <3
-T-, Nainen 36 puoliso 01.02.2022
Seksilelut tuovat kivan sysäyksen niin puolison kans kuin sooloonkin voisi vielä vähän enemmänkin hommata välineitä, sitomisvälineet ois kyllä vielä kova lisä.
A.S, M27 01.02.2022
Ei ole lisääntynyt sooloseksi välineiden myötä. Välillä välineitä on kiva käytellä mukana.
Kingcockfans, Pariskunta37 01.02.2022
Mitä on seksin määrä? Se, että vaimoni on oppinut sen jo legendaarisen satisfyerin kanssa omasta orgasmistaan paljon enemmän ja haluaa tulla useammin ja vapautuneemmin myös muissa petipuuhissa. Se, että värisevä kiihotusrengas on tuonut kestävyyttä ja hekumaa yhdyntään ja tehnyt pikaisestakin tuokiosta hieman kiireettömämmän, ihan vaan nautinnon vuoksi. Se, että helpoista leluista uskalluksen saaneena on imukuppidildo ja timanttikoristeinen tappi ihan siinä samaan aikaan kikkelin kanssa toiminnassa mukana ja kaikki yltäkylläisesti nauttii. Rohkeasti vaan pariskunnat kokeilemaan laatuleluja, niistä saa hyvän mielen. Kunhan yhdessä opettelette.
Squirt-vibrator, Mies 26v, kihloissa, puoliso 21v. 02.02.2022
Seksi lelut ovat tuottaneet paljon monipuolisuutta sekä kahdestaan puuhaillessa ja yksin sooloillessa. Mielestäni ihmiset jotka 'pelkäävät' ostaa/käyttää leluja, mis saavat todella paljosta. Leluilla saa aikaan monia uusia, jopa parempia tilanteita, kuin tavallisella seksillä. Kun se siin pääsee uppoutumaan kunnolla, tulee esiin hyvin primitiiviset halut jonka jälkeen saattaa tapahtua omituisiakin asioita (ottaen huomioon sen että molemmat haluavat sitä. Lista olisi pitkä mitä voisin kirjoittaa, mutta kiteytin asiani nyt näin. -M
Jay, Pariskunta M46, N41 02.02.2022
Kyllähän se varsinkin uuden seksilelun hankinta tuo vipinää vällyihin. Uuden lelun myötä aktiivisuus makuuhuoneessa kyllä lisääntyy selvästi. Meillä on lähes jokaisella kerralla joku vempain mukana kun sekstailemme.
Anlily, Nainen 32v 02.02.2022
Pelkkä seksivälineen omistaminen ei suoranaisesti lisää määrää, mutta sillä on vaikutusta seksin laatuun. Ja laadun myötä haluaa sitä myös enemmän.
Pariskunta Oulusta, Pariskunta m46 02.02.2022
Seksivälineet antaa mukavan ja jännittävän lisän parisuhteen väliseen leikkiin. Niiden avulla löytää uusia puolia toisesta. Lisää yhteisiä hetkiä seksin merkeissä.
Pariskunta Oulusta, Pariskunta m46 02.02.2022
Seksivälineet antaa mukavan ja jännittävän lisän parisuhteen väliseen leikkiin. Niiden avulla löytää uusia puolia toisesta. Lisää yhteisiä hetkiä seksin merkeissä.
Jokuvaa, Sinkku 02.02.2022
Sinkkuseksi on lisääntynyt seksilelujen myötä todella paljon.
Vibratoooor, M45/N40 02.02.2022
Kyllä lelut on lisännyt seksiä, ja tuonut paljon uutta petipuuhiin. Nykyään molemmat uskallamme ehdottaa ja kokeilla uusia juttuja. Kyllä leluja voi suositella kaikille.
Omena, M3x parisuhteessa 02.02.2022
Parisuhteessa halut eivät aina kohtaa ja se kuuluu pitkässä suhteessa asiaan. Pitkään koin soololeilkit jotenkin tylsinä ja toissijaisina. Kun rohkaistuin ostamaan itselleni muutaman lelun avarsi se nautiontoa merkittävästi. Leluljen kanssa omiin hetkiin on helppo lisätä kiusottelua ja hidastaa tahtia. Tällöin niissä oppii olemaan paremmin läsnä itsensä ja nautinnon kanssa. Samalla oppii itsestään uutta ja osaa nauttia vielä enemmän kumppanin kanssa.
Huithapeli, N24 02.02.2022
Sooloseksissä tulee käytettyä aina jotain lelua ja kun pitää vähän omaa kivaa niin halut pysyy kauemmin päällä ja tekee mieli seksiä useammin ja enemmän. Noin puolet kerroista tulee seksin aikana käytettyä leluja, en koe että vaikuttaa kertojen määrään käyttääkö leluja vai ei.
Leluloveri, Mies 18V 02.02.2022
Se todellakin tekee siitä mielenkiintoisempaa, ja tekee kokemuksesta uuden. Menee into piukeana petipuuhiin ;p Or like Id say, Spices up your life.
Muuska, Nainen 32v 02.02.2022
Käyttö ei ole koskaan vähentänyt seksiä, lisännyt kyllä, niillä saa pientä lisämaustetta seksiin ja esimerkiksi jos ei muuten seksi(yhdyntä) onnistu jostain syystä niin lelujen avulla saa kuitenkin tyydytettyä kumppanin. Vibraattorin avulla sain myös elämäni ensimmäisen orgasmin 25- vuotiaana ja sen jälkeen tuntui kun olisi jokin lukko auennut vähitellen enkä nykyään välttämättä tarvitse siitä apua orgasmin saamiseen. Sooloseksi todellakin siis lisääntyi lelujen löytämisen myötä, niin sinkkuna kuin parisuhteessakin.
Neiti Kani, N49 ja M52 02.02.2022
Sooloseksin määrään vaikuttaa hyvin oleellisesti lelut, käytän niitä aina ja monesti useampiakin. Tuskin tulisi leikittyä ollenkaan näin usein, ilman leluja. Parisuhteessa leikitään niillä myös, mutta tuskin vaikuttaa määrään. Rakastellaan, kuin kanit jo muutenkin.
Bloomisplants, Nainen 30 03.02.2022
Sooloseksi on lisääntynyt, kun uusi lelu odottaa surisevana kaapissa. Ei se sinkkuelämä olekaan, niin kamalaa kun on uutta virikettä testailtavana.
towhiskey, Sinkkunainen 33v 03.02.2022
Sinkkuseksin määrää lisääntynyt ehdottomasti ja pariseksin määrä vähentynyt. Ei jaksa kauhean helpolla lähteä "toisen matkaan", kun ei osu kohdalle sitä tyyppiä jonka kanssa just natsais kemiat. Paljon helpompi jäädä himaan satisfyerin kanssa. Ei tarvitse pestä lakanoita, ei tule tauteja ja itseni parhaana rakastajana en jätä itseäni koskaan kylmäksi, vaan saan aina.
Kyrpä-Jooseppi, M25v, Th7 03.02.2022
Selkäydinvamman saaneena en kykene saamaan erektiota saati orgasmia. Erektiolääkkeistä ei juurikaan ole apua. Hommasin kaalimadolta Hot Octopuss - PULSE Solo Lux pörisyttimen koska sitä käyttäessä ei tarvitse olla erektiossa. Olin hieman skeptinen kun myynti tekstissä luvattiin kuu taivaalta ja varpaita kipristeleviä orgasmeja. Noh, tämän laitteen avulla olen saanut orgasmeja jotka ovat olleet helkkarin voimakkaita. Se on vaikuttanut parisuhteeseen erittäin positiivisesti. Petitouhut on lievästi sanottuna hieman erikoisia halvaantuneella mutta siitä huolimatta seksiä on tullut harrastettua eri muodoissa huomattavasti useammin kuin ilman seksivälinettä. Vaimo tykkää ja minä tykkään, eli win - win
Jiikoo, Mies 44 03.02.2022
Tottakai lelut lisää seksiä! Sinkku yh:na tietysti lisää sooloa kun ei tarvitse omaan käteen tyytyä. Eikä naisetkaan yleensä pahastu jos otetaan leluja joukkoon.
Iloa elämään, N44 03.02.2022
Kyllä lelut ovat tuoneet enemmän säpinää kammariin varsinkin näin yksin jäätyä. Sitä kokemusta odotellessa että ovat käytössä myös miehen käsittelyssä.
Sooloilija, N26v 03.02.2022
Eriparisuuden vuoksi hommannut välineitä sooloseksiin, olen se haluavampi osapuoli. Käytettyä tulee, mutta ei kyllä ole vaikuttanut määrään.
Toylover, nainen 23v 03.02.2022
On lisännyt kumppanin kanssa määrää. Ainakin naisena saan enemmän orgasmeja lelujen avulla. Ja joskus on vaan kiva käyttää yhdessä leluja itsellemme, mutta vierekkäin maaten sängyssä.
Elli, Nainen 35v 03.02.2022
Välineiden käyttö ei ole vaikuttanut parisuhteessa seksin määrään yhdessä. Sooloilen silloin tällöin, kun siltä tuntuu, mutta se ei vaikuta puolison kanssa harrastetun seksin määrään. Lelut ovat ehkä hieman saattaneet kyllä lisätä sooloilukertoja!
Sooloilu, Nainen 45v. 03.02.2022
Jaa, onko vaikuttanut. No, eri leluja oon kokeillut ja jollainlailla sooloseksin harrastaminen on muuttunut. Kaipaan oikeeta ihmistä ja välillä kyllästyttää. Pandemialla on ollut vaikutusta asiaan!
Hansulii, N26 ja M30 Pariskunta 04.02.2022
ALoitin käyttämään seksileluja ensimmäistä kertaa vasta tänä vuonna. Seksilelujen määrä ei ole vaikuttanut seksin määrään parisuhteessa eikä se ole vaikuttanut sooloseksin määränkään. Enemmän tulee silti harrastettua seksiä ilman lelua, mutta sillon tällöin vaihtelu virkistää :)
Sinkkuneiti, Sinkku nainen 27v 05.02.2022
Sooloseksin harrastaminen sinkkuna on lisääntynyt, kun satisfyerin kanssa se on helppoa ja vaivatonta! Mahtavaa ottaa ladattu lelu laatikosta ja puuhailla itsekseen :)
höpönpöpö, nainen 05.02.2022
Sinkkuseksi on ollut värikkäämpää lelujen kanssa ja partnerin kanssa on ollut lämpimiä hetkiä kylminä päivinä sängyssä leluilla ja ilman.
jukkis, soolo seksi 05.02.2022
Kyllä Fleslight fligh pilotilla saa mahtavan orgasmin joten en enää tyydy nyrkki kyllikkiin.
Leikkiä ikä kaikki, Pariskunta N22 M25 07.02.2022
Lelujen myötä sooloseksi on lisääntynyt. Lelut tuovat myös vaihtelua ja säpinää partnerin kanssa. En voisi kuvitella olevani täysin ilman leluja, vaikken siis niitä käytä joka kerta.
Mies34, Sinkku mies 34 07.02.2022
Kumppanin kanssa lelut toimivat hyvin esileikin yhteydessä. Mutta myös itse aktin aikana voivat tuoda vaihtelua. Köydet ym. sidonta tarvikkeet eniten käytettyjä. Yksin puuhaillessa tuo vaihtelua käsi töihin. Ei kuitenkaan lisää kertojen määrää.
Pariskunta, Mies 33 ja Nainen 38 07.02.2022
Kyllä on vaikuttanut. Sekä yhdessä, että kumppanin kanssa. Käytössä satisfyer ja anustappeja.
Nainen, N20 07.02.2022
Kyllä vaikuttaa, seksin määrä lisääntyy.
Mustikkasuu, M48 07.02.2022
Nautintoja yksin ja yhdessä, ehdottomasti kyllä! Tuo myös rohkeutta kokeilla ja ehdottaa omalle kumppanille uutta. Aistien maailman kautta hyväilyt, hyvänä pitäminen vie uuteen maailmaan. Kun annat pikku sormen, se vie koko käden, näin sanotaan ja se kyllä pitää paikkansa. Seksuaalinen hyvinvointi on tärkeä osa elämää. Ja vielä tässäkin iässä saa oppia ja kokea uutta oman kumppanin kanssa. Ei tarpeiden tyydytys lopu iän karttuessa, mutta onneksi viisautta kasvaa rohjeta laajentamaan kokeilujen myötä seksuaalista maailmaa monipuolisemmaksi! Oi, joi mikä tulevaisuus meitä oottaakaan!
Nautinnonpuolesta, Nainen 30v. Naimisissa M29v 08.02.2022
Naisena lelut ovat kyllä kiva lisämauste. Niillä saa erilaista nautintoa aikaiseksi, niin itselleen kun kumppanilleen, on ihanaa pitkittää ja tuottaa erilaista nautintoa molemmille. Mieheni on ihana kun melkein mitä vaan voi kokeilla hänelle tai minulle. Satisfyerin pimuri on lisännyt soololeikkien määrää, se on niin helppo ja varma tapa tuottaa itselleen nautintoa, varsinkin kun omaa vilkkaan libidon ja toinen ei ole aina paikalla. Oikeiden seksilelujen löytäminen voi aluksi viedä aikaa kun valikoimaa on niin ihanan paljon mutta, on mahtavaa kun nykyaikana löytyy rehellisiä ja erilaisia arvosteluja ja hintahaarukoita jotka helpottaa erilaisten lelujen kokeilemista/hankkimista.
HornyCouple, Pari 22-25v 09.02.2022
Seksilelut ovat mahtavia yhdessä ja erikseen. Meillä aina uudet lelut nostavat määrää ainakin hetkellisesti. Seksiä tulee myös harrastettua pienemällä kynnyksellä vaikka hieman väsyttäisikin. Sen mitä itse ei jaksa, lelu hoitaa. ;)
Purilas, Mies 44, Nainen 26 13.02.2022
Seksilelut ovat mukava lisä soolo- tai pariseksiin. Välillä ilman niitä ja välillä, niiden kanssa.
Naikkonen, Nainen 44v 14.02.2022
Olen seksuaalisesti aktiivisempi kuin mieheni ja sooloseksin määrä ja laatu ovat kasvaneet sopivien seksilelujen myötä. Seksilelut ovat olleet myös kumppanin kanssa käytössä ja kovasti piristäneet ja tuoneet vaihtelua yhteisiin hetkiin.
Sooloilua vibran kanssa, N30v 14.02.2022
Kyllä se hieman lisää kynnystä harrastamaan kun tietää että on hyvä apuväline orgasmin saamiSeksi.
Make, Mies 20.02.2022
Seksivälineet tuo piristystä yhdessä tai yksin leikkimiseen, eikä rajana ole kuin mielikuvitus.
Rinkeli, M40 21.02.2022
Jouluksi hankittiin joulukalenteri jossa pariskunnille kaikkea kivaa. Jäi aikalailla kertakokeiluksi. Itse joskus käytän sooloseksiin seksileluja tai niiden vastineita. Luo vaihtelua.
Newcouple, M42 21.02.2022
Uusi parisuhde toi seksilelut ensimmäistä kertaa kunnolla elämääni, eikä näin paljon näin hyvää seksiä ole ollut koskaan! Nyt tilasin leluja myös omaan laatikkoon kumppanin vierailuja varten. Lelut pidentää yhteisiä hetkiä ja tuo ihan uusia ulottuvuuksia. Myös omat suorituspaineet vähenee kun muitakin välineitä on käytössä.
Keski-ikäinen, N47 23.02.2022
Satisfyer on helpottanut masturbointia ja lisännyt masturboinnin määrää. Välillä tekee tiukkaa saada iso O, mutta satisfyerin avulla ei ole ollut ongelmia. Vielä en ole testannut, miten Satisfyer toimii kumppanini käsissä, jotain odotettavaa siis.
HoundDoG69, Mies 52 24.02.2022
Penisrenkaat toimivat oikeen hyvin. Emäntäkin tykkää....
Maikki, 35 v mies 25.02.2022
Varsinkaan peppuseksiin en ole viime vuosina löytänyt kaveria. Tuntuu niin vapauttavalta ja nautinnolliselta harrastaa seksileikkejä eri leluilla.
entinen leluneitsyt, N21v 26.02.2022
Ostin tänä vuonna ensimmäisen leluni. Sooloseksin määrä on kasvanut huimasti, koska tekee lähes jatkuvasti mieli leikkiä. Kokeilin myös nykyisen panokaverini kanssa kyseistä lelua ja sain elämäni parasta seksiä! Määrän kasvusta en osaa sanoa, mutta odotan jo innolla seuraavaa tapaamista.
HuldaHuoleton, N28/M33 01.03.2022
Sooloseksin määrä on lisääntynyt lelujen kanssa, sillä arki on hektistä ja usein aikataulut ja halut eivät kohtaa. Olenkin laajentanut lelujen kanssa oman kehon tutkistelua ja erilaisia mielihyvän tuntemuksia. Parina lelujen käyttö on vielä vähäistä, mutta erilaisia kokeiluita on tehty ja tullaan tekemään kun vain uusin tilaus saapuu. Lelut antavat kivaa säpinää ja uusia tuntemuksia.
Satisfied, Transmies 19v 02.03.2022
Satisfyer klitoriskiihottimen jälkeen seksin harrastuksen määrä on noussut. Olen FtM mies, jolla on alapäädysphoriaa (etenkin emättimen kohdalla) mutta klitoriskiihotin auttaa mua tulemaan. Siinä kun ei tarvitse mitään mun sisällä koskea. Seksiä harrastetaan nykyään noin kerran pari viikossa, ennen oli kuukausia ilman seksiä.
J71, Nainen50 04.03.2022
Olen ostanut itselleni viihdykettä. Ukko tyytyy vähempään seksiin kuin minä, mutta en halua itse olla ihan ilman. Ihana leikkiä itsensä kanssa esim. ollessani yksin päivällä tai ennen nukahtamista. Meillä on eri sängyt ja kamarit nukkumista varten. Sopivaa yksityisille fantasioilleni... mmmm...
Greemer, Highlander 420v 07.03.2022
Oma seksielämä parantunut dildon ostamisen jälkeen. Orgasmin tunne noussut kattoon asti.
sinkku ja yksinäinen, Mies 18v 12.03.2022
seksin määrä pysyy samana kuin ennenkin, elikkä ei yhtään ;)
Ghost, Pari m38 n42 12.03.2022
Ei määrään mutta kivempi harrastaa seksiä kun lelut on mukana leikeissä
Mato, N20 M20 14.03.2022
Meillä molemmat osapuolet haluaa vähänväliä eriaikaan seksiä ja lelut on kyllä helpottanut siinä jos toinen ei millään jaksa!
DearRed, Nainen 24v 16.03.2022
Seksi kumppanin kanssa on erittäin hyvää ilman lelujakin, mutta satisfyer on tuonut siihenkin uuden ulottuvuuden jos välillä haluaa maustaa tunnelmaa jollain erilaisella. Toki myös käsiraudat, muut sidonta välineet, yms hyvinkin tervetulleita omaan makuuhuoneeseen Soolossa satisfyer ja perus vibradildot käytössä lähes aina.
Enemmän, Pariskunta M33v N36 16.03.2022
Lelut eivät ole seksin määrään vaikuttanut ikäväkyllä yhtään, mutta kestoon kylläkin positiivisesti. Aika paljon on hankintoja tehty, mutta vielä on löytymättä se vau efektin tuottava kapistus. Sooloiluun toimii kyllä useampikin hankinta.
Seksilelut yhdessä, Nainen 27v 20.03.2022
Kaverin kanssa tuli puhetta seksileluista ja kaveri ei ymmärtänyt miten leluja voi käyttää myös yhdessä eikä vain yksin. Paras kokemus seksileluista on parin kanssa ja nähdä kuinka toinen kiihottuu siitä kun käytän seksileluja. Kaveri kertoi kokeilleensa kumppanin kanssa seksileluja yhdessä seuraavana päivänä.
Seksiseppo 20.03.2022
Tuntuu mahtavalta.
Onnenkalut, Aviopari 55v 22.03.2022
Välineiden mukaantulolla n. 10 vuotta sitten on ollut pelkästään myönteisiä vaikutuksia seksin määrään ja laatuun. 30-vuotisen parisuhteemme aikana mies on ollut aloitteellisempi ja kokeilevampi seksiasioissa, mutta molemmille sopiva yhteinen sävel on löydetty tässäkin asiassa niin kuin pitkän yhdessäolon aikana muissakin jutuissa. Vaimolla ei ole vetoa välineiden soolokäyttöön esim. itsetyydytyksessä, mutta hän syttyy miehen peppuun naimisesta strap-onilla ja dildoalushousuilla. Myöskään yhdyntöjen yhteydessä vaimo ei lisätarvikkeita itselleen kaipaa, vaan mies ja yhteinen kokemus takaavat tyydytyksen. Meillä välineet miehen itsetyydytyksessä sen sijaan ovat jo vuosia olleet olennainen osa toimitusta. Perinteinen käteenveto on kuollut sukupuuttoon, eikä kaipaamaan ole jääty. Fleshlightit ja vibraattorit ym. ovat ahkerassa käytössä, ja niiden avulla masturbointi on nostanut nautinnon aivan uudelle tasolle. Avioseksiä ne eivät kuitenkaan vähennä, päinvastoin. Seksuaalinen aktiivisuus pysyy korkeana ja olo virittyneenä, mikä näkyy, kuuluu ja tuntuu sängyssä, saunassa tai missä rakastelemaan innostutaankaan. Suorastaan kiihottavaksi harrastukseksi on miehellä tullut Kaalimadon sivuilla seikkailu, uutuustuotteiden katselu ja käyttäjäkommenttien seuraaminen. Ja onhan sieltä tullut väline jos toinenkin hommattua.
Hoitsu, N22v 22.03.2022
Seksivälineiden käyttö parisuhteessa ei ole lisännyt seksin määrää tai laatua, mutta niistä kuitenkin tulee piristystä petipuuhiin. Uskon että kaikki lähtee itsetutkiskelusta ja kommunikoinnista. Matkustamme kumpikin paljon ja aina ollessamme eri osoitteissa alkaa hirveä kiima, joten on tarve runkkailla aina silloin tällöin. Lelut ovat kuitenkin ainut tapa minulle harrastaa sooloseksiä, ilman niitä ei onnistu.
Opiskelija, M18 25.03.2022
Olen utelias kokeilemaan vähän kaikenlaista ja tulee käytettyä paljon aikaa lelujen kanssa kun aika siihen riittää. Olen tosin aika aloittelija lelujen kanssa mutta asia kiinnostaa minua.
LelutKunniaan, Pari, N31 M40 27.03.2022
Uusi lelu silloin tällöin lisää inspiraatiota ja pitää homman mielenkiintoisena, koska pitäähän uutta lelua aina päästä nopeasti testaamaan. Kertojen määrä ei välttämättä ole lisääntynyt, mutta laatu on kyllä parantunut. Toisaalta ajankäyttö seksiin on ehkä hieman lisääntynyt, tai ainakaan ei ole tullut tylsistymistä samaan kaavaan ja sitä kautta seksiin käytetyn ajan vähenemistä. Jos aikaa olisi enemmän, emme vapaa-ajalla juuri muuta tekisikään.
eka kerta, mies 30v 28.03.2022
ensimmäinen kerta...:) naiseni on toivonut saada kahta samaan aikaan jo suhteemme alusta mutta itse en ole ollut innostunut ajatuksesta. ostettuamme ensimmäisen dildon ja sitä paljon käytettyämme kumpaankin, annoin periksi ja lopulta paljon ja kauan etsittyämme löysimme miehen joka kelpasi kummallekkin. joten näin sain myös ensimmäisen kerran itse tietää miltä tuntuu saada miestä. tämän kokemuksen myötä seksimme on parantunut sekä kaksin että kolmin. enkä enään pistä vastaan jos hän pyytää saada kahta miestä samaan aikaa
m74, pariskunta M47 N33 06.04.2022
Kyllä seksilelut ovat lisänneet omaa ja parisuhteen seksihaluja sekä piristäneet. On myös tullut uusia ulottuvuuksia.
KaunisAamu, Pariskunta N19 M20 08.04.2022
Ostimme kumppanini kanssa ensimmäistä kertaa seksileluja ja seksin määrä on lisääntynyt ja se on paljon laajempaa lelujen ansiosta. Ennen paljon rutiinin omaista. Nykyään paljon vaihtelua ja joka kerta erilainen.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: