Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE:

Onko sinulla orgasmiin liittyviä paineita? Oletko kokenut paineita orgasmin saamisesta ja/tai antamisesta seksin yhteydessä?

 
SeOikea, Nainen 23v 09.06.2022
Orgasmiin liittyviä paineita ei ole ollut, harmittanut kylläkin koska en ole ennen nykyistä kumppaniani saanut orgasmia. Kun sain ensimmäisen orgasmin nykyiseni kanssa olimme molemmat yllättyneet että minä (nainen) voin saada orgasmin, olin luullut että se on minulle mahdotonta/todella vaikeaa. Nyt kun mieheni tietää miten 'käsitellä' minua voimme yhdessä nauttia todella hyvästä seksistä ja yhteenkuuluvuudesta.
VihdoinOrgasmeja, Nainen 30v, avoliitossa 09.06.2022
Oli edellisissä suhteissa. En vain saanut kumppanien kanssa orgasmia, vaikka mitä olisi tehty. Olinkohan itse edes kunnolla mukana, koko seksissä.. Koska nykyisen kanssa (tulee 3v yhdessä oloa) olen saanut ja saan. Ehkä olen paljon rennompi enkä ajattele asiaa sen enempää.
pikkuprinsessa, Nainen n25 09.06.2022
Olen aina kokenut että yksinäni/lelujen kanssa että orgasmin saavuttaminen ja saaminen on ollut helppoa. Mutta entisten kumppaneiden (miehien) kanssa paineita on ollut aina. Miehet ovat saattaneet jopa loukkaantua tai pahoittaa mielensä jos en tule seksin aikana tai heidän tyydyttämisen aikana vaikka itselle se ei ole mikään ongelma. Haluaisinkin että jokainen mies ymmärtää että kaikilla naisilla orgasmin saaminen seksin aikana EI OLE tärkeintä seksissä :) muut asiat merkitsevät paljon paljon enemmän ja nauttia voi seksistä ilmankin orgasmia. Tärkeintä on yhteinen nautinto, orgasmin kanssa tai ilman!
Mattson, Mies 47v 09.06.2022
Nuoruudessa ajoin motarilla, kun sen aikainen tyttöystävä runkkasi kaluani. En uskaltanut ajaa kuin 80 km/h nopeutta. Kokemus jäänyt mieleen.
Nainen_83, Sinkku 09.06.2022
Ennen oli nykyään ei, olen oppinut nauttimaan ja rentoutumaan petipuuhissa. Olen oppinut tuntemaan kehoni. On todella kiihottavaa ja nautinnollista saada ja antaa orgasmeja. Ihan parasta!
Moimoi, Yhdessä kohta 20 vuotta 09.06.2022
En ole ottanut stressiä asiasta vaikka orgasmi onkin toivottu loppusilaus. Olen oppinut, että seksistä voi nauttia muutenkin. Plussaa tässä onneksi kuitenkin on se, että useimmiten kyllä tulen ja onneksi meillä lisänä tykätään käyttää leluja, auttavat asiaan.
Ongelmallinen, Nainen, 31v 09.06.2022
Jatkuvasti! Tuntuu että kaikki naiset saa helposti orgasmeja mutta itselläni sen orgasmin saaminen on hirveän työn takana eikä siltikään aina onnistu. Lisäksi en saa kuin klitorisorgasmeja niin oon aina kadehtinu niitä jotka saa sen g-pisteen avulla. Seksistäki monesti mennyt maku kun ei vaan millään välillä tule vaikka kumppani tekee mitä. Monesti joutunut myös feikkaan orgasmin.
Repe, M33 09.06.2022
On toisinaan, jos hekumassa tuntuu hyvältä idealta lähteä 2. tai 3. kierrokselle ja sit huomaa, ettei nalli pala enää millään konstilla ja alkaa jo savu nousemaan alapäästä :D tilanteesta on jotenkin kiusallista perääntyä sitten, ettei kumppani syyllistä toisen tulematta jäämisestä itseään.
ankkanen, 19v nainen 09.06.2022
Välillä ei pysty keskittymään itse aktiin, kun pitää keskittyä siihen että saisi itsekin orgasmin. Akti parisuhteessani kestää yleensä hyvällä tuurilla noin minuutin, joten kyllähän siinä paineita tulee.
Sätikkä fani, Nainen 32v 09.06.2022
On ollut aina paineita orgasmin saamisen suhteen seksissä. Sen vuoksi olen päätynyt usein feikkaamaan orgasmin. Vakituisten kumppaneiden kanssa ollaan puhuttu, olen neuvonut mistä tykkään jne. mutta ohjeita ei ole noudatettu/tehty oikein, eikä kiinnostusta minun saamisen suhteen ole myöskään ollut. Nyt on oikea kumppani rinnalla. Tekee kaikkensa, että saan. Seksi ei myöskään ole orgasmi keskeistä. Lelut on myös käytössä ja ehdoton suosikki meille molemmille on satisfyer pro 2!
Kielimies, Pariskunta M41 N40 09.06.2022
Kyllä olen kokenut paineita saada puolisolleni aikaan orgasmi suuseksin/yhdynnän aikana vaikka asiasta on keskusteltu ja seksin yhteydessä naureskeltu että sinneppä se taas karkas hamaan tulevaisuteen vaikka puoliso on yrittänyt sanoa että ei tarvitse ottaa paineita vaan nauttii kyllä kaikesta mitä hänelle teen. Aikansa leikki kuurupiiloa ja alkoi taas uudelleen löytymäään. Samaan liittyy myös lievä epäonnistumisen tunne kun ei saa kumppania tyydytettyä vaikka olen hänelle sanonut että haluan tyydyttää hänet ja saada hänelle aikaan orgasmi ja kun se epäonnistuu niin vaikkei se toista haittaa niin itseä kyllä mutta asiasta puhuminen kumppanin kanssa auttaa.
Boomeri, Mies 52v,eronnut ja nykyään sinkku 09.06.2022
Nuorempana se orgasmi, oma ja toisen, oli tärkeää.Nyt 52v on oppinut hyväksymään että matka on tärkeämpi ja välillä laukeaa välillä ei. Myös toisen puolesta ymmärtää ettei se aina maa järise, seuraavalla kerralla voi olla tilanne toinen. Tärkeämpää on toisen läheisyys, iho omaa vasten ja että jotain tapahtuu kuitenkin.
Jari35, Pari 09.06.2022
Puhukaa kumppanin kanssa. Eikö? Tämä auttaa moneen vaivaan ja asiaan seksin kanssa. Tämä käyty läpi itsekin. Toimii! :)
Särkynyt enkeli, Nainen 30v 09.06.2022
Kyllä vain. Minulla on ikäviä tapauksia seksin suhteen. Olen menettänyt neitsyyteni miehelle joka otti sen väkisin, olen myöskin kokenut muutakin seksuaalista ahdistelua. Joten seksi on itselle hieman hankalaa. Minulla on ihana aviomies ja vaikka hänen kanssaan seksi on ihanaa niin en aina osaa keskittyä itse aktiin tai ei ole haluja yhtä usein kuin hänellä. En saa helposti orgasmia ja usein mietinkin sainko edes. Onneksi mieheni ymmärtää ja ei painosta koskaan.
Panopete 61, Ukkomies 09.06.2022
Olen aina jarritellut ja odottanut puolisoni orgasmia ja sitten antanut lanteille lähtöpaukun. Lelut ei kelpaa kiihokkeeksi vaikka niitä olen laatikollisen hommannut .. minua kiinnostaa, vaimoa ei.... vinkkejä kaivataan.
Dierna, Nainen 32v 09.06.2022
Minulla kestää orgasmin saaminen, varsinkin uuden ihmisen kanssa ja jos mies sormilla hyväilee. Yksi mies kerran kommentoi, ettei ole tavannut ketään naista kenellä kestäisi niin kauan tulla kun mulla. Lelun kanssa se on helpompaa, mutta pelkään että kumppani kokisi sen käyttöä huonona asiana. Onneksi nykyinen kumppani käyttää mielellään leluja, joten orgasmeja satelee kun puuhataan!
Kohmelo, Mies -77 09.06.2022
Itselleni orgasmin saanti ei ole ongelma mutta puolisolle orgasmi on aika usein se " juttu " joka jää paitsi ja seksi loppuu. Siitä koen paljonkin epävarmuutta ja vaikka orgasmin saantiin on keskitytty mm. erilaisin lelun niin koen siitä paineita.
PikkuMyy, Nainen 45v 09.06.2022
Nuorempana varmasti se loi paineita mutta iän myötä ei tarvitse asiaa stressata. Yleensä orkun saa jos ei liikaa harrasta seksiä se asia päällimmäisenä mielessä ja on riittävästi aikaa seksille.
Epävarmaitsestään, Nainen 27v, yksinhuoltaja, pitkä avioliitto takana, uusi suhde 09.06.2022
Itse tulen herkästi ja aiemmissa suhteissa olen tästä syystä kokenut huonommuutta, olen siis nainen. Suuseksiä antaessa myös koin joskus olevani surkea, koska partneri ei lauennut mutta jälkikäteen selvisi että tämä pidätti useimmilla kerroilla itse aktia varten.
Pienen paineen alla , Sinkku nainen 20v 10.06.2022
Aiemmin oli paineita oman orgasmin saamisesta, mutta seksilelujen myötä lähdin tutkimaan itseäni, jotka toivat uusia aisteja minulle. Sen jälkeen koin seksistä uusia puolia ja en ottanut enää paineita orgasmista, koska seksi antaa myös paljon enemmän, kuin itse orgasmiin keskittyminen :)! Kannattaa puhua asiasta toiselle osapuolelle, jolloin hän ymmärtää eikä ota paineita siitä orgasmista :)! Mutta seksin yhteydessä antamisen paineita on ollut paljon enemmän kuin omaan orgasmiin olleita paineita. Mikä kuulostaa hassulta, koska en itse ota omasta orgasmista paineita, mutta toiselle antamisesta otan :D! Yleensä tuntuu, että ei osaa tai tekee jotain väärin vaikka asia ei olisikaan niin. Mutta juuri tämän takia ymmärrän miksi monet kokevat antamisen yhteydessä liittyviä paineita, koska moni haluaa antaa hyvää ja se luo paineita. Kumppanin kanssa keskustelu ja ennen kaikkea pitää vain luottaa itseensä :)! Ehkä pieni hyvänmuotoinen paine kuuluu asiaan, jos se parantaa keskittymistä antamaan toiselle hyvää :D?
Keppostelija, Naaras 60v 10.06.2022
Ihan liian vähän seksiä = Ihan liian vähän norkkuja Ihan liian vähän leluja = Eikun kaalimadosta tilaamaan lisää. Vihdoinkin tarpeeksi seksiä, sooloseksiä, leluja leikkejä, pikku tuhmuuksia ym ym. = Kaalimato pelasti tälläkin kertaa.
Parasta seksiä, Nainen 23v 10.06.2022
Sain ensimmäisen orgasmini aika myöhään, vasta 19 vuotiaana. Tilasin vibran ja satisfyerin mutta niilläkään ei vielä irronnut, sitten lopulta tulin omin sormin ja sen jälkeen ei ole ollut vaikeutta saada itse yksinään. Aloitin parisuhteen reilu puoli vuotta sitten, seksi oli hyvää vaikka en itse ikinä tullutkaan. Aikaisemmin olen tullut vain vähän ja vahingossa miehen kanssa joten tiedostin ettei se ole minulle helppoa. Aloimme "harjoittelemaan" rentoutta saada orgasmi niin että minä itse masturboin itseni orgasmiin ollessamme petipuuhissa, sitten yhdynnän aikanakin aloin saamaan orgasmeja joko hiplaten itseäni, leluilla tai ihan vain naimalla. En tullut nuolemalla moneen kuukauteen vaikka se hyvältä tuntuikin, kunnes eräs päivä mieheni nuoli minua ja tulin räjähtävästi, ennenkokemattomasti. Sen jälkeen olen saanut upeita orgasmeja nuolemalla joka kerta kun hän nenineen haarovalissäni on. Välillä tulee paine siitä ettei toinen väsy jos meneekin pidempään jos ei ole suuseksin alettua ihan niin kiihottunut että pystyisi tulemaan nii nopeasti, mutta kumppanini on sanonut etten saa miettiä asiaa nii että hän ei jaksaisi tai haluaisi jos minulla menee pidempään tulemisessa. Hänelle nautin orgasmien ja nautinnon tuottamisesta, usein otan häneltä kaksi kertaa putkeen poskeen tai stimuloin hänen eturauhastaan. Hänen orgasmin saamisen ja nautinnon katsominen on varmasti kiihottavin asia maailmassa mitä olen kokenut.
orkuton, N30 11.06.2022
Nuorempana oli kovemmat paineet sen suhteen, että saanko orkun vai en. Olen saanut elämäni aikana vain yhden orkun ja sitä en saanut yhdynnässä. On kuulemma yleistä ettei nainen saa orkkua yhdynnän aikana. Myönnän, että minua ketuttaa se, että mies saa joka kerta orkun ja itse jään ilman orkkua.
Mie, Nainen 34v. 13.06.2022
On ollut! Itse olen nauttinut seksistä, ilman orgasmia, mutta jotkut edelliset kumppanit ovat ottaneet siitä painetta, että kun en tule. Orgasmin saaminen kestää toisen kanssa, eikä sitä helpota se, että toinen luo siihen painetta. Tuntu, että monella miehellä on olo, että epäonnistuvat, jos nainen ei tule Naisille kuitenkin seksi on niin eri asia kuin miehille, monelle tuskin on tavoitteena se, että saa orgasmin vaan seksistä voi nauttia myös ilman sitä.
N20, N 20v 13.06.2022
Joskus nuorempana on pelännyt sitä etten osaa antaa toiselle tarpeeksi nautintoa. Tärkein on että keskustelee mistä toinen tykkää niin silloin sujuu.
nuorinainen19, Nainen 19v 13.06.2022
Ehdottomasti on ollut! Ennen luulin, että en voi tulla ollenkaan sillä en ikinä tullut yksin enkä toistenkaan kanssa. Usein feikkasinkin tulemisen entisessä parisuhteessani. Ostettuani satisfyerin kuitenkin koin ensimmäisen orgasmini! Nykyään olen enemmän sinut sen kanssa, että minun on vaikea tulla.
Heimoi, Nainen 21v 13.06.2022
Itse tulen nykyisen kumppanini kanssa melkein aina. On kertoja kuin siinä kestää pidempään ja itseäni se alkaa stressata kun toinen joutuu pitkään yrittämään saada minulle orgasmia ja sen vuoksi en edes välttämättä tule kun alan stressaamaan että minulla kestää. On myös muutamia kertoja kun kumppaniani en ole saanut tulemaan, näin käy tosi harvoin, nykyään ei juurikaan, mutta siinä tilanteessa koen itse itseni huonoksi kun en ole saanut toista tyydytettyä niin että hän tulisi.
Boomshakalaka, Nainen 34v 14.06.2022
En aikaisemmassa parisuhteessa saanut koskaan orgasmia, masturboidessakin sain vain, jos katsoin pornoa. Mietin tuolloin, onko minussa jotain vikaa. Nykyisessä suhteessa olen saanut orgasmeja, joten tajusin, ettei minussa sittenkään tainnut ollut vikaa. Lapsen saannin jälkeen olen tullut hyvin tietoiseksi omasta kropastani, seksuaalisuuteeni on herännyt uuteen uskoon ja orgasmit ovat muuttuneet vieläkin voimakkaimmaksi. Nykyisin pystyn myös masturboidessa saamaan orgasmin ilman välineitä ja virikkeitä, omat sormet ja mielikuvitus riittävät.
Ongelmallinen, Nainen 14.06.2022
Saan hyvin harvoin miesten kanssa orgasmeja kun olen selvinpäin, alkoholia nauttineena osaan ilmeisesti rentoutua paremmin. Olen pohtinut että mistä tämmöinen voisi johtua, itsekseen kun touhuan niin pääsen kuitenkin nauttimaan orgasmeista selvinpäinkin.
Pohdiskelija, Nainen, 20 v 15.06.2022
Tuntuu kuin koko elämäni (joka suhteessa muihin kommentoihin onkin vielä lyhyemmän puoleinen) ajan orgasmi olisi ollut minulle yksi suuri mysteeri, joka vasta hetki sitten ratkesi. Naisena olen jakanut monelle tutun kokemuksen siitä, että se suuri O on joko todella hankala tavoittaa tai silkkaa urbaanilegendaa. Edellinen suhteeni kesti lähes neljä vuotta. Vaikka koin oloni todella turvalliseksi ja rennoksi miespuolisen partnerini kanssa, ei sitä orgasmia vain tullut. Eikä ollut yrittämisestä kiinni tosiaankaan. Nyt kuitenkin tuoreena sinkkuna olen päässyt tutkimaan omaa nautintoani aivan eri tavalla, ilman minkäänlaisia ulkopuolisia paineita. Olen tajunnut, että vain omaan kehoon keskittyminen ilman päässä juoksevia ajatuksia kuten miltä minä näytän, kestääkö tässä nyt liian kauan ja mitä se toinen oikein mahtaakaan ajatella, on huomattavasti helpompi löytää tiensä orgasmin luo. Lelut ovat auttaneet huomattavasti, ja niitä yksin testaillessani olen vasta todella ymmärtänyt mitä on saavuttaa se taianomainen orgasmi. Minusta on kuitenkin ongelmallista, että lelujen käyttäminen partnerin kanssa on joidenkin mielestä outoa tai niitä ei haluta tuoda esille, etteikö vain vahingossa naarmutettaisi eräiden henkilöiden herkkiä egoja. Olen keskustellut paljon ystävieni kanssa aiheesta. Tuntuu että suuri osa nuorista naisista, ja näiden kommenttien perusteella myös hiukan vanhemmistakin, ei ole ystävystynyt kunnolla oman nautintonsa kanssa. Me naiset olemme aina miettimässä miten miellyttää muita, emmekä anna tarpeeksi arvostusta itsellemme. En tarkoita tällä etteikö miehiä kiinnostaisi partnereidensa nautinto. Naisten keskuudessa on kuitenkin luonnollisempaa ajatella, että seksi loppuu kun partneri tulee ja meidän oletetaan tulevan pelkästä penetraatiosta tai klitoriksen suuntaan haparoinnista. Jos emme tule, syytämme usein itseämme keksimällä tekosyitä kuten: olin vain liikaa omissa ajatuksissani. Muistan miten tutustuessani seksuaalisuuteen oli ensimmäisenä ajatuksenani selvittää miten voisin ottaa suihin ilman oksennusrefleksiä, eikä suinkaan se, mistä itse pidän. Mistäköhän tämä kaikki siis johtuu? Luulen että suuri syypää on aikuisviihde ja siinä toistuvat mallit: leikki loppuu miehen orgasmiin, penetraatio on paras tapa harrastaa seksiä, seksissä keskitytään miehen nautintoon ja nainen näyttää koko ajan seksikkäältä. Mutta entäs se naisen orgasmi? Noh, hän pitää kovasti koko ajan ääntä, niin eiköhän hänkin ole saanut tässä osansa hauskasta. Todellisuus on onneksi usein kaukana tästä ja suurin osa ihmisistä ymmärtää, että porno on kaukana oikeasta elämästä. Silti nämä skeemat ovat juurruttaneet itsensä alitajuntaamme ja vaikuttavat käsityksiimme nautinnosta ja seksistä. Itkettää melkein ajatella kuinka pitkään minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä miltä orgasmi tuntuu ja kuinka moni nainen tässä maailmassa ei ehkä ikinä saa tuntea sitä. Pelastetaan siis maailma yksi orgasmi kerrallaan, tai jotain siihen suuntaan! :D
Itseään etsivä , Nainen18v 15.06.2022
On. En ole koskaan saanut orgasmia edes itsetyydytyksestä ja tuntuu että olisi jotain vikana. Kumppanit eivät ole ottaneet sitä mitenkään ihmeellisenä mutta itsestä se tuntuu hieman pahalta. Siksi yritän leluilla kokeilla kaikkea jotta löytäisin mistä itse tykkään.
tulentaien, Nainen 26v 17.06.2022
Kumppanien kanssa orgasmin saavuttaminen on sellainen mahdottomuus jostain syystä. En vain tunnu pääsevän sen reunan yli, ja nautinto saattaa muuttua jossain vaiheessa paineeksi ja ahdistukseksi. Itse leikkiessä kyllä tulen, useamminkin. Koitan olla kokematta paineita kumppanin kanssa, mutta joskus ärsyttää. Sitä hetkeä vielä odotellessa ;) Onneksi nauttia voi myös ilman orgasmia, kunhan muistaa jättää ylimääräiset orgasmipaineet muualle.
Suorittaja, Mies 22V 18.06.2022
Orgasmiin liittyvät paineet kasaantuivat nuorena kaikkien tarinoiden takia. Pelkäsin laukeavani liian nopeasti, vaikken tiennyt edes mikä on liian nopeasti. Onneksi minulla parisuhteissa ei ole ikinä ollut tätä ongelmaa.
jei_rentous!, N20 19.06.2022
Olen jokaisen kumppanin kohdalla kokenut paineita ja feikannut usein orgasmin, etenkin suuseksin kohdalla. Yksin on ollut helpompaa aina, oikeastaan joka asia, niin klitalla leikkiminen kuin dildottelukin. Uuden kumppanin kanssa olemme alkaneet peppuleikkeihin, ja vahvan luottamuksen ansiosta rentoutuminen on helppoa. Saan orgasmin jos se on minulle tullakseen, mutten ota siitä enää paineita! Peppujututkin onnistuvat ihanasti, enkä edes yksin saa niillä yhtä hyviä orgasmeja kuin yhdessä ;)
Pajokot, Nainen, 33 19.06.2022
Olen saanut elämässäni yhdynnässä kahdesti orgasmin, ja miehen sormettamana myös. Yksin asian kanssa ei ole ongelmaa, sen jälkeen kun opin sooloseksin salat 25 vuotiaana. Tämä on osaltaan luonut aina paineita, ja sysännyt orgasmin vain kauemmaksi. Nykyisessä suhteessa osaan nauttia seksistä ja yhdynnästä ilman, että ajattelen tai koen painetta saada orgasmin. Puoliso suhtautuu leluihin avoimesti, toisin kuin aikaisemmat kumppanit, ja näin olen kuitenkin saanut osani nautinnosta.
Hattu, M35 pitkässä parisuhteessa 20.06.2022
Oma kroppani on aina ollut hyvin herkkä kiihottumaan mikä on luonut oman epävarmuuden. Nuoresta pitäen olen aina huolehtinut kumppaneitteni nautinnosta ja sen myötä kokenut stressiä omasta orgamistani. Pahimmillaan se on tuonut seksiin stressiä ja se puolestaan on vaikettanut omaan nautintoon keskittymistä ja välillä jopa sen vastaanottamista. Iän karttuessa ja seksileluilla rauhallisempaan omaan nautintoon tutustuessa olen päässyt pahimmasta stressistä yli. Koen että penisrenkaan kanssa olen jaksanut pidenpään ja kivikovana, mikä on parantanut itsevarmuutta rakastellessa merkittävästi ja antanut vapauden heittäytyä helpommin.
Jussi33, Mies 33 21.06.2022
On vähän vaikeaa kenellekään orgasmia antaa, kun ei ole naista vierelle löytynyt. Pitää jäädä odottelemaan jos löytyis.
moi, Pariskunta N20 M20 22.06.2022
Ollaan koettu että miehellä tulee hieman epä haluttu olo jos ei aina saa naiselle tuotettua orgasmia, mutta olemme ottaneet lelut mukaan käyttöön joka on auttanut. Lelut tuo muutenkin kivaa lisäystä seksiin.
Mlem, Nainen 23 26.06.2022
Minulle orgasmin saavuttaminen ei ole ollut erityisen vaikeaa. Itseäni ei myöskään erityisesti haittaa vaikka en tulisikaan, mutta miehelle on kova paikka jos en tule. Tästä syystä on joskus ollut paineita ja olen joitakin kertoja feikannut orgasmin.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: