Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Aqua Glide - Anaaliliukuvoide, 100 ml

TESTIRAPORTTI

Anaaliseksin ystävä Antaia testasi Aqua Glide Anal liukuvoiteen ja kaikki asiasta kiinnostuneet saavatkin tuhdin tietopaketin tästä Antaian suosikkiliukkarista.

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

On vaikea kuvitella parempaa anaaliliukkaria kuin AquaGlide Anal. Itselleni riittää nykyään jo voiteen normiversio (ks. arvosteluni toisaalla, Kaalimadon leidit laittakoot linkin tähän :)), mutta jos en ole pitkään aikaan sullonut pebaani mitään taikka jos sisäisen anaalihuorani tekee mieli jotain sadistisen suurta ja juomuista lelua niin käännyn tämän anaaliversion puoleen. Alkuperäinen AquaGlide on erinomaisen paksua ja siksi nimenomaan lelujen kanssa leikkimiseen sopivaa kamaa, ja tämä versio on ainesosiltaan muutoin sama mutta vain hieman paksumpi sekoitus. Pidän siitä kovasti koska se ei kirvele limakalvoja kuten valitettavan monet anaalivoiteet tekevät--täysin neutraalilta se ei takapuolessa tunnu vaan se lämmittää hieman, muttei kuitenkaan epämukavalla tavalla. Päinvastoin tunne on kiihottava ja miellyttävä olematta kuitenkaan huolestuttava.

Ainoa miinuspuoli tässä anaaliversiossa on se että paksuutensa takia se kuivahtaa myös hieman nopeammin kuin alkuperäinen, mutta tämänkin saa uudestaan vauhtiin vain hieman nestettä--no ollaan rehellisiä; sylkeä--lisäämällä. Olen viettänyt tämän tuubin kanssa monta nautinnollista tuntia peräsuoltani tutkien ja anaalinautinnoille antautuen--tällä saa sisään vaikka minkälaisia vekottimia ja rakastajatkin ovat yllättyneet positiivisesti siitä että miten hyvin tällä saa pepun avautumaan. Isotkin lelut saa sisäänsä juuri tällä voiteella kun tarpeeksi hitaasti hivuttaa, ja jo tuubin näkeminenkin saa kiihottumaan kun tietää että nyt tulee saamaan takamuksensa täyteen ja kunnolla.

Voide ei sisällä mitään tarpeetonta--ei mitään erityisempiä hajuja, makuja tai viilentäviä tai lämmittäviä ainesosia ja hoitaa huolen vain siitä mistä pitääkin--liukastuksesta. Se on ystävällinen leluille ja kondomeille ja pienikin määrä riittää niin hyvin että joskus sitä on joutunut pyyhkimään pois lelun päältä jotta tunto ei katoaisi täysin. Joten jos harkitset intensiivisempiä anaalileikkejä ja extreme-leluja tai olet vasta aloittelemassa peppuleikkejä, tämä on aivan loistava vaihtoehto. Nimenomaan aloittelijoille suosittelen AquaGlide Analia lämpimästi koska voiteen paksuus auttaa kitkan vähentämisessä ja epämukavuuden tunteen voittamisessa suunnattomasti. Anaaliseksi vaatii usein kärsivällisyyttä ja hellyyttä ja tämä voide on turvallinen, luotettava kumppani joka liukastaa intensiivisemmätkin leikit.

Ainoa liukkarin miinus tulee sen suolaisesta hinnasta, joten jos harrastat leluilla leikkimistä usein niin pian jo pelkkä normaali AquaGlide riittänee anaali-ilotteluhin.

AquaGlide Anal: Rakas, irstas ystävä josta en luopuisi mistään hinnasta.

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Aqua Glide - Vesipohjainen liukuvoide, 1000 ml Seuraava arvio: RealRock - Oscar 6"
v