Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Ouch - Butt Plug, Silver With White Tail

TESTIRAPORTTI

Ouch-tuotemerkin hännällä varustettu anustappi yllätti mukavuudellaan ja helppokäyttöisyydellään. Testaajamme pettyi hieman hännän pieneen kokoon, mutta tappi-osa sai kehuja sen muotoilusta ja kehon lämpöä varastoivasta materiaalista.

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Ouchin hännällä varustettu anustappi oli oikein metka ja yllätti mukavuudellaan ja helppokäyttöisyydellään. Metallinen tappi itsessään oli todella sileä ja pienikokoinen, kuitenkaan ei liian pieni tai liian kevyt niin että se sentään vielä tuntui jossain. Sileytensä, raskaan painonsa ja pienen kokonsa ansiosta sain peräti tapin sisään ilman liukuvoidetta! En ollut edes harrastanut peppuleikkejä vähään aikaan, mutta koska tappi oli niin pieni niin arvelin, ettei se tuntuisi oikein miltään jos voitelisin sen kauttaaltaan ja saisin sen sisään heti; siinä eivät leikit kauaa kestäisi. Joten oli paljon kiihottavampaa ja tunnelmankin puolesta nautinnollisempaa hivuttaa se sisään työntelemällä sitä hitaasti sisään ja ulos. Ja kyllä onnistui, unf!

Häntä on tapissa suht jämäkällä metallilenksulla kiinni, ja se kestää kyllä muutaman nykäisyn, mutta hirveän lujaa en kyllä kuitenkaan lähtisi tätä hännästä pitäen nykimään. Masturbointi onnistui tapin juuresta kiinni pitäen ja klitoriskiihotinta samaan aikaan käyttäen; tosin lelun pienen koon takia sillä on vähän hankalampi runkata kuin monella muulla anustapilla. Häntä auttaa otteen saamisessa vähän, mutta mitään pitempiä työntöjä tällä ei voi tehdä ja muiden alueiden kuin peräaukon sulkijalihasten stimulointi ei onnistu.

Hännän ainoa miinus tulee kyllä sen koosta: se oli paljon odotettua pienempi, lyhyt ja kapeahko, noin normaalin kissan hännän kokoinen eikä mikään pöyheä ketunhäntä. Odotin isompaa ja tuuheampaa häntää niiden kuvien perusteella mitä olin fetissiharrastajien häntätapeista netissä nähnyt, mutta tämä jäi kyllä harmittavan pieneksi. Se jäi lähinnä roikkumaan pakaroiden ja reisien väliin eikä edes tuntunut kiihottavan pöyheänä niitä vasten jollen heilutellut lanteitani! Joten tuossa kyllä jouduin pettymään; olin odottanut että se oikeasti tuntuisi kunnolla peppua ja reisiä vasten ylellisen pehmeänä. Siis eikö tämän pitäisi olla se pointti...? Siis se, että olisi ihana pehmeä häntä ihoa vasten ja että se myös näyttäisi hyvältä? Eikä tämmöinen hassu pikku ruikula? Vertasin sitä oman kissani häntään ja se jäi peräti tuuman verran lyhyemmäksi, eikä kissani edes ole mikään superpörhö rotukissa!

Harmi kyllä, koska materiaali on kuitenkin ihan (eläinten ystävien helpotukseksi) perushalpaa keinokarvaa, joten kummasti on Ouch tämän kanssa pihistellyt ja hintaan on pistetty puolet ilmaa. Kuudellakympillä (!) olisi jo odottanut saavansa kunnon pehvapuuhkan, mutta vähän höhläksi pikku liruksi jäi, joten ei tällä ainakaan mitään tuuheahäntäisiä furryfantasioita toteuteta. Varautukaa siis siihen, että enemmän hiirityttö-kuin kissatyttöosastolle mennään.

Kuitenkin itse tappi oli harvinaisen mukava, ja oijoi sitä lämpöä mitä se ruumiin sisällä itseensä imi! Tässäkin metallimateriaali voitti kumin. Se ei ollut läheskään niin epämukava kuin mitä metallilta saattaisi ehkä olettaa; se ei myöskään ollut liian pitkä ja kiilamainen, kuten monet muut tapit jotka ovat päätyneet pistämään ilkeästi sisuksiini. Montaa perustappia en edes saa otettua kokonaan sisääni niiden pituuden takia vaikka ne olisivat kuinka taipuisasta materiaalista tehdyt; tämä sipulinmuotoisempi tappi taasen istui täydellisen mukavasti sulkijalihasten taakse ilman että alkoi pistää ilkeästi suolenmutkaan tai kohdun takaosaan.

Samoin tapin poikkeuksellisen pitkä, kapea ja sileä varsiosa istui juuri loistavasti sulkijalihasten keskelle eikä venyttänyt niitä liikaa. Monessa tapissa tämä osa on aivan liian lyhyt, eikä tunnu ottavan huomioon sitä, että sulkijalihaksia on kaksi paria (ulkoinen nuppu ja sitten ne vaikeammin avattavat sisäiset lihakset) ja että tämä peräpään "porttikäytävä" ei ole ihan niin lyhyt kuin luulisi. Tästä mokasta (ja tuosta epämukavasta liikapituudesta) kärsivät yllättävän usein myös tämänkaltaiset tapit jotka on tarkoitettu pitkiäkin aikoja sisällä pidettäviksi.

Mutta tämän tapin kanssa on moisesta turha huolehtia: hädin tuskin tunsin sitä sisälläni sen jälkeen kun olin pitänyt sitä sisälläni useamman minuutin! Joten tämä on aivan ihanteellinen pitkiä leikkejä varten; sen kanssa pystyi kävelemään ja istumaan ihan helposti, mutta kuitenkin se tuntui sen verran että kiihotus pysyi koko ajan päällä. Voisin kuvitella pystyväni pitämään tätä vaikka tuntikausia jos tarvis.

Hännästä ei hirveästi myöskään lähtenyt karvaa, mitä olin oikeastaan hieman pelännytkin koska keinoturkiksesta yleensä lähtee ärsyttäviä määriä karvaa. Kuitenkin kannattaa ensiksi sivellä ja vaikka harjata hännästä irtokarvat pois ennen leikkien alkuja; kukaan ei halua irtokarvoja pimppiään tulehduttamaan.

Hygienia voi kyllä tietysti muodostua ongelmaksi tämän kanssa koska häntää on mahdotonta desinfioida täysin; ottaen huomioon sen käyttötarkoituksen, siihen tulee väistämättä kuitenkin pesiytymään ulostebakteereja plus liukkaria ja kaikenlaisia eritteitä, joten lelun käyttöikä ei tule olemaan hirveän pitkä. Häntää ei nimittäin saa otettua tapista irti eikä muutoin pestyä, vaikka itsensä tapin pesu onnistuu ihan helposti saippuavedellä ja desinfiointiaineella. Koska se on keinoturkista, se kestää moisia roiskeita hieman paremmin, mutta kuitenkaan ei tältä voi todella pitkää käyttöikää odottaa. Kuitenkin tappi itsessään oli niin ihanan tuntuinen että sitten kun hännästä tulee käyttökelvoton nuhjake, aion kyllä ehdottomasti pitää sen!

Elikkä voin lämpimästi suositella tätä jo tapin itsensä perusteella ihan täysille aloittelijoillekin. Hännän koko pitää kyllä kuitenkin ottaa huomioon, ettei tule turhia pettymyksiä; tämä todellakin on tosielämässä vain pienen, lyhytkarvaisen kissan hännän kokoinen eikä iso pöyhö. Muutoin kyllä kiva ja kuuma ja toimiva vekotin.

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Tom Of Finland - Tuplamasturbaattori Seuraava arvio: We-Vibe Pivot penisrengas vibraattorilla
v