Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

SlapHappy, vibraattori, litteä, lila

TESTIRAPORTTI

Uusi SlapHappy vibraattori testattiin erittäin monipuolisesti sekä yksin että yhdessä kumppanin kanssa. Korvaako SlapHappy viisi seksilelua niin kuin väitetään? Lue n00bs:in kaiken kattava arvio niin saat sen selville!

n00bsM22,N20

Ei, se ei ole pokemon. Se on musta tai violetti kickstarterilla alkunsa saanut 5in1 vibraattori. Paketti on hyvin hillitty ja kompakti, eikä ensivilkaisulta näytä seksilelulta. On siis todella helposti lähestyttävä amatöörinkin näkökulmasta. Paketti ei sisällä erillisiä ohjeita, mutta paketin kyljestä löytyy selkeät kuvaohjeistukset eri käyttötarkoituksiin ja QR koodi, jolla puhelimella voi löytää vielä lisäohjeita.

Itse vibraattori on parikymmentä senttiä pitkä, samettisilikoninen litteä kapistus. Materiaali on juurikin omaa suosikkiani, tuntuu pehmeältä iholla ja pölyt ja koirankarvat pysyvät poissa. Patterien puoleinen pää on liukasta, kiiltävää muovia. Patterit laitetaan kierteellä olevan korkin alle, minkä takia vähän itseä epäilyttää, että toimisiko meressä niin kuin paketti väittää. Mikä tekee juuri tästä vibrasta niin erikoisen, on sen taipuvuus. Silikonin alla on jonkinmoinen taipuva metallilevy, joka pitää vibran sille asetetussa asennossa, vaikka sitä painaisi kovaakin pintaa vasten. Ei siis mitään porrastettua vääntämistä. Kummallakin litteällä sivulla on silikonissa viillot, jotka mahdollistavat silikonin venymisen vibraa vääntäessä. Vaikkakin äärimmäisissä kulmissa mm. powerinapin symboli hieman vaihtaa paikkaa, mutta itse nappi pysyy tietenkin paikallaan. En kyllä käytössä tämän huomannut olevan ongelma. Powerinappi on kyllä todella herkkä, vibraa käsissäni pyöritellessä käynnistin sen vahingossa useampaan otteeseen. Käyntiin se lähtee nopealla painaisulla, mutta sammuttaminen vaatii noin viiden sekunnin painamisen. Matkalla ollessa siis patterit irti!

SlapHappy lupaa indiegogo -sivullaan korvaavansa 5 seksilelua; luotivibran, klitoriskiihottimen, g-pistehieromasauvan, yleisen vibraattorin, piiskan ja intiimihierojan. Lisäksi se sanoo olevansa kuiskauksen hiljainen, jolloin sen käyttäminen julkisellakin paikalla on mahdollista. Ja toden totta, SlapHappy on yksi hiljaisimmista vibraattoreista mitä minulle on tullut vastaan. En välttämättä bussiin tai kaupoille sitä suosittele, mutta vaikkapa elokuvateatteriin tuomaan vähän lisäjännää uusimpaan bondiin tai miksei vaikka Star Warsiin, whatever turns you on! (pidätän kuitenkin vastuuvapauteni, mikäli saat porttikiellon teatteriin.) Tärinäpuolella SlapHappystä löytyy 8 eri toimintoa tasaisesta pörinästä sykkimiseen, mutta voimakkuuden säätö puuttui kokonaan. Jos siis haluaa tasaista tärinää, on sinun tyytyminen vain siihen kovimpaan voimakkuuteen. Klitorista ja G-pistettä varten vibran päässä on kohouma, joka keskittää tärinän juuri oikeaan kohtaan.

Sitten testailemaan! Päätimme kokeilla jokaista mainostettua tapaa käyttää vibraa. Ensimmäiseksi klitoriskiihotin, jota testailin yksin. Parhaimmaksi käyttötavaksi keksin juurikin vaikka tietokoneella aikuisviihdettä katsellessa. Housuja ei edes tarvitse riisua, vaan vibra toimii pikaisena housuihin pujotettavana helpotuksena! Juuri tässä tilanteessa vibran vääntyminen on todella käytännöllinen ominaisuus. Ainakin minulla peniskateus on tullut juuri siinä tilanteessa, kun runkkaamisesta puhutaan ja miehille se on nopeaa ja helppoa. No nyt se on minullekin! Slaphappy on vielä sen kokoinen että se kulkee mukana vaikka käsilaukussa. Vibra ajaa asiansa niin pikkuhousujen päältä kuin altakin, kun klitoriskiihotin ominaisuudesta puhutaan. Ihan mitä ajattelee olevan helpointa siivota.

G-piste vibraattorina SlapHappy ei minulle ainakaan ollut ideaali. Se oli hieman liian lyhyt, kokeili sitä sitten kuvan mukaisesti tai ihan selällään perinteisesti maaten, ja vibran litteä muoto tuntui hassulta. Tämäkin on sellainen asia, että mistä kukin tykkää. Itse saan parhaimmat kiksit, kun penis/vibra tai mitä ikinä olen emättimeeni tunkemassa osuu kohdunnupukkaan (tai sen yli!).

"The Helperinä", niinkuin paketti asentoa ja käyttötapaa kutsuu, toimi kyllä yli odotusten. Pointtina on siis ratsastaa miehen päällä, ja samalla mies käyttää vibraa klitoriskiihottimena. Tällöin nainen on itse kontrollissa, mihin kohtaan tärinä kohdistuu. Omalla kohdallani tämä toi hyvää lisäpuhtia rodeointiin ja orgasmin saanti nopeutui huomattavasti, vaikka yleensä asento ei suosikkini olekaan. Helpotti myös miehen hommaa kivasti. Miinuksena se, että tämä mahdollistaa miehen lahnailun. Pitää myös huomauttaa, että en tosiaan huomannut miehen vaihtelevan toimintoja ollenkaan! Hän minulle vasta myöhemmin siitä sanoi.

Sitten. "The reach-around" eli doggystyleen tai muuhun vastaavaan asentoon, jossa mies on naisen takana ja klitorikseen on vaikea ulottua. Tässäkin tapauksessa vibran taipumisominaisuus on suuressa osassa. Tämä ei kyllä toiminut yhtä hyvin kuin edellinen, sillä oli mahdotonta saada yhtä paljon painetta klitoriksen ja vibran väliin. SlapHappy alkoi vääntyä takaisin suoraksi, kun sen takana ei ollut mitään vastassa. Sopii siis lähinnä hempeään hyväilyyn, mikä ei minun juttuni oikein ole.

Testasimme SlapHappya vielä suihkussa käsipelien merkeissä. Mieheltä tuli vähän miinusta siitä, että käyttö vaati koko käden. Sormitus ei siis onnistu samalla, kun vibraa pitää paikallaan. Vedenkestävyydestä kyllä plussaa, kokeilin vielä erikseen upottaa Slaphappyn kokonaan veteen, kun kylpyammetta ei meiltä löytynyt. Tärinä tuntui ihan yhtä voimakkaalta kuin ilman vettäkin, ja vibra on täysin vesitiivis. Ties vaikka päätyisi mukaan seuraavalle etelänmatkalle ja mereen kokeiluun!

SlapHappy on myös oivallisen mallinen piiskaksi, ja siitä se onkin nimensä saanut. Tuntuma on yllättävän pehmeä, mutta kuitenkin tuntuva. Todella hyvä, jos haluaa pientä bdsm kokeiluja harjoitella, tai ei uskalla heti sijoittaa pelkkään piiskaan. Hyvä tapa myös vähän vihjaista kumppanille, jos piiskaleikit kiihottaa, mutta ei uskalla ääneen sanoa. (Rohkaisen kuitenkin ihan avoimeen seksikeskusteluun parisuhteissa!)

Jos siis vaimolle on vielä joululahja hankkimatta, tai voihan itselleenkin paketin ostaa, niin SlapHappy on kyllä hyvä valinta! Erityisesti jos toisen mieltymyksistä ei ole ihan varma, niin SlapHapyssa on kyllä jokaiselle jotakin.

Kirjoittanut: n00bs
Edellinen arvio: Delight vibraattori, pink Seuraava arvio: H2O Vibe - Vesivibraattori, Lila