Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

One Touch Silicone Vibraattori

TESTIRAPORTTI

Silikoninen ja jykevä vibraattori testattiin sekä naisten että miesten keskuudessa ja tuote olikin ehdottomasti tämän testikierroksen kehujen kerääjä. Jämäkkä vibraattori sai kehuja todella tehokkaasti moottoristaan, koostaan ja muotoilustaan. One Touch vibraattori yllätti alussa epäileväisen Atroquininen erittäin positiivisesti.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saapui One Touch Silicone Vibraattori. Ulkonäöltään vaatimaton mutta sisällä jytisee.

Tuotteen pakkaus on simppeli ja melko helposti avattava. Pakkaus on myös melko heppoinen joten, avaamisen jälkeen ei pakkaus jää ehjäksi, jolloin erillinen säilytyspussi on tämän vibraattorin kanssa suositeltava. Käyttöohje on myös melko vaatimaton, mutta kaikki tarpeellinen on silti mainittu. Erityisen kiva asia on, että vibraattorin eri rytmit on kuvitettu, jolloin ennakkoon on helppo hahmottaa minkälaisia värinöitä tapilla saa aikaan.

Eri ohjelmat ovat helposti valittavissa yhden tapin takana jota on helppo painaa.

One Touch on valmistettu silikonista mikä tuntuu miellyttävältä sekä lämpimältä materiaalilta. Materiaali ei haise eikä maistu millekään, joten käyttö on mukavaa. Yleispiirteiltään vibraattori tuntuu varsin laadukkaalta.

Imukuppi on valmistettu ABS muovista, jolloin vibraattori tarttuu hyvin sileisiin pintoihin. Imukuppi ei kuitenkaan pidä ihan millä tahansa pinnalla, mutta pysyy helposti vaikka suihkuseinässä tai kaakelissa. Virtansa tämä vibraattori saa kahdesta AAA-paristosta, joten inhottavaa akkujen latailua ei tarvitse odotella.

One Touch vibraattori on melko iso ja se sai testiryhmän naisväen hieman empimään. Huolellinen pimpin lämmittely oli suoriteltava ennen kuin tätä pituudeltaan 22 cm ja paksuudelta 4 cm vibraattoria alettiin huulille asettelemaan. Hetken ajan selailimme eri värinöitä ja suosikin löydyttyä useampi nautinnollinen orgasmi oli saavutettu. Osa värinöistä tuntui vähän liiankin voimakkaalta mutta mieluummin liikaa tehoa kuin liian vähän. Tehoa tästä vehkeestä ainakin löytyy tämän pimpin tarpeisiin. Suurin osa värinäohjelmista on syviä ja jämäköitä eikä sellaisia turhia vähän "kutittelevia" ohjelmia tästä löydy.

Myöskään anaali ei jäänyt kylmäksi tämän vibraattorin kanssa. Kunnon lämmittely ja koko komeus sujahtaa miehen peppuun. Tässä voimakkaista värinöistä on hyötyä, sillä mielestämme anaalileluissa täytyy olla enemmän potkua kuin pimpin kanssa leikkiessä. Erityisen hyvää tässä vibraattorissa on se, että One Touch on muita dildoja huomattavasti jäykempi, joten aina sisään työntäessä dildo ei mulju vaan sujahtaa aina kerralla anaaliin. Tämä helpottaa yksin touhuilua aika lailla, kun aika ei mene asetteluun vaan voi nautinnolla panna menemään.

One Touch vibraattori on myös roiskeveden kestävä ja vibraattori pääsikin useamman kerran suihkuun testiryhmän naisväen kanssa.

Vibraattori kiinni suihkuseinään tai lattiaan, vähän sormia ja käsisuihkua niin moni suihkusessio sai onnellisen lopun. Tästä ominaisuudesta siis todelliset plussat One Touch vibraattorille.

Pesu ei myöskään ole ongelma tämän vibraattorin kanssa, huolellinen vesipesu riittää.

One Touch vibraattori on kaiken kaikkiaan yksi parhaista vibraattoreita mitä omistamme. Roiskeveden pitävyys, jämäkkyys sekä todella voimakkaat värinät tekevät vibraattorista todella nautinnollisen, joka sopii reikään kuin reikään, niin miehelle kuin naiselle.

Kirjoittanut: FreeWheelers
AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Myönnettäköön, että olin erittäin epäluuloinen tämän vempeleen suhteen. Mikään, mistä käytetään termiä "dong" ei voi olla kovin kiihottava, ajattelin. Ja se toimii pattereilla. Kaksi AA-paristoa tuskin tarjoaa kovin vaikuttavia tehoja, epäilin tiiraillessani tätä lelua pahvipakkauksen "ikkunan" läpi. Mutta kun sitten avasin laatikon ja pääsin käsiksi tähän kieltämättä sangen vaikuttavan kokoiseen "dongiin", kyynisen epäilyksen läpi puski hienoinen mielenkiinto. Materiaali tuntui laadukkaalta, ja vaikka aluksi epäilin sitä suuresti, totesin, että se todella jopa saattaa olla täyttä silikonia. Laatikosta ei ainakaan lehahtanut sitä varoittavaa, jelly-rimpuloista tuttua kemikaalilöyhkää. Houkuttelevia tekijöitä olivat myös koko ja muoto. Kun nyt olen g-pisteeni löydettyäni alkanut löytää myös sisäistä size queeniani, tämä iso ja paksu lelu olikin yllättäen pelottavan sijasta houkutteleva.

Sujautin Kaalimadon ystävällisesti mukaan pakkaamat patterit sisään ja painoin vibraattorin juuresta löytyvää, huomaamatonta painiketta. Ja nyt täytyy kyllä myöntää, että kahdesta AA:sta on saatu tässä tapauksessa ehdottomasti enemmän irti kuin olisin ikinä osannut odottaa. Värinä on voimakas ja syvä, eikä hautaudu silikonikerroksen alle kuten tämän tyyppisissä leluissa usein käy.

Käyttö on niin yksinkertaista kuin voi olla, nappeja on tasan yksi, josta selataan läpi värinävoimakkuudet ja rytmit, ja jota muutaman sekunnin pohjassa pitämällä moottori sammuu. Huomattavaa tässä vibrassa on toki myös pohjan imukuppi, jolla sen saisi kiinnitettyä melkein mihin tahansa sileään pintaan. Itse en ole vielä tätä ominaisuutta käytännössä testannut, mutta imukuppi vaikuttaisi ihan suhteellisen pitävältä.

Edellisten huomioiden jälkeen olinkin jo melko innokas kokeilemaan tätä vibraattoria, enkä joutunut pettymään. Värinä, joka klitorikselleni ei edelleenkään ole tarpeeksi voimakas, tuntuu sisäisesti todella hyvältä ja g-pisteeni tykkää tämän lelun muotoilusta ja koosta erittäin paljon. Koska olen jo aiemmissakin arvosteluissa nillittänyt patterien kanssa säätämisen epäkäytännöllisyydestä, koen tarpeelliseksi mainita tässäkin, että jos tämä lelu olisi ladattava, se olisi ehdottomasti yksi parhaista lelulaatikkoni lisäyksistä hetkeen. Sitä se on kyllä oikeastaan näinkin, mutta ladattavuus tekisi siitä täydellisen. Toisaalta ladattavuus myös korottaisi hintaa reippaasti, ja tällaisenaan tämä vibra on erittäin kohtuuhintainen. Suositeltava hankinta realistisemman näköistä ja tuntuista etsivälle! Muista hankkia samalla vesipohjainen liukuvoide, jos sellaista ei vielä löydy. Itse ainakin onnistun kuluttamaan sitä melko runsaasti tämän lelun kanssa.

Kaiken kaikkiaan loistava perusvibraattori ja ehdottoman positiivinen yllätys!

Kirjoittanut: Atroquinine
Edellinen arvio: Rowdy - Tekopenis moottorilla 7,5" Seuraava arvio: Tenga - Vacuum Controller + U.S. Tenga - Original Vacuum CUP