Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Mystim - Big Bend-it! eturauhaskiihotin

TESTIRAPORTTI

Sähköä rauhaselle - testissä Mystimin sähköstimulaatiota tarjoava eturauhaskiihitin miehille! Sähköstimulaatioon perustuva seksiväline toi testaajille uutta ja ennenkokematonta nautintoa, jollaista muut seksivälineet eivät ole tarjonneet. Testiryhmäläiset suosittelevat sähköimupulsseja antavaa seksivälinettä niille, jotka kaipaavat voimakasta ja erilaista stimulaatiota.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

HUOM: Tähän arvioon liittyy varsinaisen testatun eturauhaskiihottimen lisäksi Mystimin kontrolliyksikkö Cluster Buster E-Stim Set

Sähköstimulaatiolaitteet ovat meille täysin uusi tuttavuus ja täytyy myöntää, että tällä kertaa hieman jopa jännitti etukäteen. EMS-laitteilla lähetetään sähköisiä impulsseja, jotka taas saavat lihakset supistumaan. Cluster Buster E-Stim Set on kontrolliyksikkö, jolla ohjataan langatonta sultry sub -vastaanotinta, joka taas vastaa sähköimpulssien tuottamisesta. Kantaman luvataan olevan 7 metriä eikä ainakaan meillä huomattu ongelmia sillä alueella. Sekä kontrolliyksikkö että vastaanotin ovat USB-ladattavia ja mukana tuleekin näppärä jojo-tyyppinen johto, jossa on valmiiksi kaksi päätä, jolloin molempien laitteiden lataaminen onnistuu kerralla. Tällä paketilla on siis mahdollista sähköistää useita erilaisia leluja, jotka on siis hankittava erikseen. Mukana tulee kuitenkin itsekiinnittyvä elektrodi, jonka saa kiinni vastaanottimeen ja siten pientä esimakua siitä mitä on tiedossa. Lisäksi paketissa on johto seksilelun kiinnittämiseksi vastaanottimeen. Kauko-ohjaimessa on muuten Shock-nappi, jolla tehon saa hetkellisesti täysille, joten kyllä tällä on paikkansa myös vähän rajummissakin leikeissä. Laite tukee 8 kanavaa, joten yhdellä kontrolliyksiköllä voi ohjata 8 eri laitetta samanaikaisesti. Ohjelmia seksileluille on 12 ja tehotasoja 10.

Koko komeus on pakattu näppärään koteloon, joka ei juuri kiinnitä huomiota ja pitää kaiken tallessa. Tähän asti vaikuttaa ainakin mielenkiintoiselta.

Testattavaksi tuli myös Mystim Big Bend-it eturauhaskiihotin. Kuten nimi lupailee, sitä saa taivuteltua haluttuun asentoon ja se on iso. Pituutta kokonaisuudessaan on 23cm, josta käyttöpituutta huikeat 18cm. Varsi muodostuu kolmesta pallosta, joiden halkaisijat vaihtelevat 2,9 – 4,0 cm välillä kasvaen varren tyveä kohti. Koko varsi on käytännössä sähköä johtavaa, joten stimulaatiota on tarjolla koko matkalle. Lisäksi tästä syystä koko värkkiä ei edes tarvitse saada sisälle, vaan jo yksikin pallo tarjoaa tuntemuksia. Tyvessä on kahva, josta stimulaattoria on helppo ohjata ja liikutella. Vastaanottimen johdot tulevat kiinni tähän kahvaosaan. Stimulaattori on mustaa silikonia ja sen viimeistely on huippuluokkaa. Mielenkiinto vain kasvoi tässä vaiheessa.

Johdot kiinni ladattuun vastaanottimeen ja toiset päät tappiin. Virrat päälle ja pienen manuaalin konsultoinnin jälkeen alkaa sormissa tuntua pientä kihelmöintiä. Kun kontrollit olivat hallussa, niin liukkaria kehiin ja stimulaattori eturauhasta kohti. Alku meni hienosti, mutta loppua kohti alkoi selviämään miksi tätä sanotaan isoksi. Hetken päästä kaikki on paikallaan ja johdot edelleen kiinni, joten virrat päälle uudelleen ja testi alkakoon. Aluksi hämmästeltiin, kun ei tuntunut mitään, mutta pari tasoa tehoa ylös ja johan alkoi tuntua. Aluksia pientä sirinää, sitten lihasten supistelua. Miellyttävää vaikkakin vähän erikoisen tuntuista. Tehoa lisää ja kyyti alkaa olla melkoista. Myönnettäköön, että tehoa ollessa lähellä maksimia, alkaa tuntumakin jo vähän keikkua miellyttävän ja kivuliaan välillä. Hetken testiajon jälkeen tapahtui jotain odottamatonta. Kahvan tienoilta alkoi vuotaa virtaa pakaraan ja se oli ennen kaikkea yllättävää sekä kaikkea muuta kuin pientä nipistelyä. Äkkiä laite kiinni ja pienen hämmentyneen hetken jälkeen selvisi, että toinen johdoista oli alkanut tulla ulos kiinnityskolostaan ja paljasti johtavan osan. Tämä löi sitten sähkön suoraan pakaraan, koska vesiliukoista liukkaria oli sen ympärillä. Vehkeet ulos ja tutkimaan. Näytti siltä, että tämän malliseen leluun johdot menivät juuri ja juuri riittävän syvälle, mutta varsinkin saatuaan liukkaria päälleen tahtoivat liukua hieman ulos ja jopa pullahtaa kokonaan pois. Pieni tuunaus oli paikallaan ja siinä lisättiin 2 mm matkalle lisäeristettä aivan johdon kiinnitysplugin tyveen, jolloin paikalla pysyminen parani ja liukkarin kautta ei tullut enää räpsyjä. Stimulaatio oli kyllä jotain ihan omaa luokkaansa ja se kuuluisa hands free -laukeaminenkin oli melkoisen helppoa. Tähän ei vielä yksikään aiempi eturauhasstimulaattori ole kohdallani pystynyt. Big Bend-itin koko ja muotoiltavuus yhdistettynä vahvaan stimulaatioon on kyllä voittava yhdistelmä.

Naisena ei tämä testiin tullut eturauhaskiihotin muotoilultaan ollut se optimaalisin, mutta tulihan se tungettua kumpaankin reikään. Emättimessä en tuntenut kuin pientä sirinää, tosin sama määrä sähköä ulkosynnyttimiin tökkäisemällä antoi jo melkoisen tärskyn. Peräaukossa riitti kaksi pampulaa, sitten alkoi olla ahdasta. Sähkö tuntui selvemmin, kun puristusta oli enemmän. En oikein päässyt tällä kertaa laitteen sielunelämästä selvyyteen. Vaatisi varmasti enemmän toistoa, että oppisi rentoutumaan ja saisi kaiken ilon irti laitteesta. Nyt tuntui vähän monimutkaiselta kaikkine johtoine ja säätimineen. Kiinnostaisi kyllä kokeilla jotain toisen muotoista lelua sähkön kanssa…

Plussat:
- Eturauhaseen saa kohdistettua vahvaa stimulaatiota hyvinkin tarkasti
- Kontrolliyksikkö helppokäyttöinen sekä monikäyttöisyys erilaisten lelujen kanssa
- Stimulaattorin koko ja muotoiltavuus
- Kätevä säilytyspakkaus

Miinukset: - Johtojen paikallaan pysyvyys oli aluksi heikkoa, mutta korjaantui helposti
- Hieman työläs virittely ennen kuin pääsee alkuun

Kenelle: - Jos vahva ja takuulla erilainen stimulaatio kiinnostaa
- Jos aiemmat eturauhasstimulaattorit eivät ole tarjonneet sitä mitä olet kaivannut

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Mystim - OPUS E Vagina, sähköä johtava masturbaattori Seuraava arvio: LELO - F1S V2, Pleasure Console masturbaattori
v