Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

LELO - F1S V2, Pleasure Console masturbaattori

TESTIRAPORTTI

Testiryhmäläisen arviosta pääset lukemaan runsaasti lisätietoa LELO-sarjan, ääniaaltoihin perustuvasta miehen masturbaattorista.

KumitorviMies 33 v.

Lelo F1S V2 (Jota jatkossa kutsun vain Leloksi) toiminta perustuu ääniaaltoihin, kuten aikaisemmin testaamani Arcwave Ion ja näen siinä pohjatonta potentiaalia. Sitä samaa potentiaalia, jota näin Handy:ssa aikoinaan, mutta vain aika näyttää käyttääkö kommuuni samanlaista aikaa ja vaivaa tähän.

Historiaa

Lelo on lelu, joka jakaa mielipiteet keskeltä, kellään ei tunnu olevan neutraalia mielipidettä siitä. Asiaa ei auta, että Lelosta on versiot: Prototype, dev kit, F1S V1, F1S V2 ja nämä kaikki näyttävät ulkoisesti miltei samoilta. Joten välillä on vaikeaa ymmärtää mistä mallista on puhe.

Mallien välillä on vaihtunut, moottorit, tunnelin materiaali/koko, sekä ”cruise control” lisäys, jonka pitäisi estää moottorin hyytymisen paineen alaisenakaan. Mikäli et pitänyt aikaisemmasta mallista, nämä muutokset tuskin muuttavat mieltäsi, mutta jos olet vain kuunnellut muita, tämä saattaa osittain selittää ristiriitaisuudet mielipiteissä.

Ulkonäkö

Visuaalisesti Lelo on täysi kymppi paketoinnista tuotteeseen, joka selvästi on ottanut inspiraatiota Amazonin Alexasta. Ulkokuori on mattamustaa alumiinia, joka luo luotettavuuden tunteen ja pohjaa halaava ledirengas ilmaisee, niin latauksen, kuin aktiivisena olevan värinäohjelman. Kyljessä oleva pleksi-ikkuna antaa mahdollisuuden tutkia Lelon toimintamallia ja kaiken näkee selvästi sisällä olevan ledivalon ansiosta.

Yksi asia kuitenkin pistää silmään ilkeästi, muuten niin elegantissa lelussa. Lataus tapahtuu ei standardilla valkoisella plugilla, joka ei mene pohjaan asti. Langaton latausalusta olisi ehdottomasti ollut oikea valinta tälle tuotteelle, tai edes usb-c kaapeli.

Käyttö

Eri mallien yläpuolella mielipiteitä jakaa kalujen koot. Lelo on silikonisukkansa ansiosta leluja, jotka joko sopivat tai eivät. Vaikkakin materiaali antaa edeltäjiään enemmän periksi, ei se veny mainitsemisen arvoisesti. Lelo ei myöskään ole masturbaattori, joten sitä ei tule käyttää kuten sellaista. Tämä oli yllättävän suuri väärinkäsitys palautteen antajien kesken.

Itselläni kävi kerrankin tuuri ja Lelo on sopivan kokoinen, vaikkakin laturin tavoin, ihan pohjaan en mahtunut. Tärinä tuntuu mainosten mukaisesti koko kalun ympärillä, mutta selvästi voimakkaimmin moottorien suunnalta. Leloa voi pyörittää ja täten suunnata tärinän mielekkäimmästä suunnasta, mutta sukka on muotoiltu käytettäväksi ikkuna ylöspäin.

Leloon voi tallentaa neljä ohjelmaa kerrallaan mobiilisovelluksen kautta. Valintana on perinteiset: tasainen, muuri, siksak ja aallot. Mutta erittäin mielenkiintoista on se, että moottorit toimivat itsenäisesti toisistaan ja molemmille voidaan antaa omat komennot. Sovellusta ei tarvitse avata aina käytön ajaksi, vaan asetukset jäävät Leloon muistiin.

Tyhjäkäynnissä Lelo on suhteellisen äänekäs varsinkin kovimmilla tehoilla, mutta käytön aikana huomaamaton. Sukkamainen tunneli estää sotkut lauetessa, mutta huomioi, että liukuvoide valuu ulos lelun olleessa ylösalaisin. Vaikka tunneli on kiinteä osa lelua, Lelon pesu on helppoa ja nopeaa.

Kaksi asiaa, jotka haluaisin nähdä korjattuna V3:ssa olisi parempi blutetooth, sillä nykyistä joutuu laitteen oman sovelluksen ulkopuolella yhdistämään useampia kertoja ja yhteys saattaa katketa kesken käytön. Toiseksi tahtoisin paremman mekanismin nappeihin. Ne ovat malliltaan hipaisunappeja, mutta vaativat kohtuullista voimaa ja on vaikeaa tuntea, painoiko napin pohjaan vai ei.

Siltikin henkilökohtaisesti on vaikea olla suosittelematta Leloa. Tällä hetkellä se on hyvä ja toivottavasti kahden vuoden päästä erinomainen.

Nörttijuttuja

Yhtiö on antanut kuluttajien käsiin SDK:n ja vain aika näyttää kuinka paljon uutta sisältöä yhteisö tekee. Lelon sisällä olevat sensorit näyttävät laitteen asennon, lämpötilan sekä paineen tunnelin sisällä ja nämä ovat mahtavia rakennuspaloja erityisesti virtuaalimaailmassa. Ikävä kyllä Yhtiö ei kannusta lisäsisällön valmistamista. Sivustoilla ei ole mitään palstaa yhteisön tekemille ohjelmille, ja puhelinsovellus on täynnä Lelo yhtiön aivotonta uutisvirtaa.

Toistaiseksi yksikään aikuissivusto ei tue Leloa, mutta Scriptplayer tunnistaa sen ja toistaa funscriptejä. Stroker scriptit eivät suoraan käänny hyviksi värinöiksi, mutta pienen muokkailun jälkeen sain monesta ok:n. Vielä en ole löytänyt tapaa antaa käskyjä erikseen ala ja ylämoottorille, mutta toivottavasti joku tekee sillekin työkalun aikanaan, jota maallikko osaa käyttää.

Kirjoittanut: Kumitorvi
Edellinen arvio: Mystim - Big Bend-it! eturauhaskiihotin Seuraava arvio: Fleshlight Universal Launch
v