Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Mystim - Plunging Pete peniskruunu plugilla

TESTIRAPORTTI

Mystim -tuotemerkin peniskruunu toiminta perustuu sähköstimulaatioon. Peniskruunu yhdistetään Mystim kontorolliyksikköön, joka testiryhmäläiseltä löytyi jo ennakkoon. Laadukkaan ja hyvin tehdyn peniskruunun plugi on maltillisen kokoinen, joten se sopii hyvin aloittelijoille.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Tällä kertaa testaillaan Mystimin Plunging Pete "peniskruunua."

Jonkin verran kokemusta meillä onkin näistä sähkötuotteista ja peniksen ympärille kiinnitettävät silikoniremmit meiltä löytyvät jo ennestään, joten mielenkiinnolla otimme tuotteen testiin.

Pete on pakattu komeaan pahviseen kuoreen, jonka sisältä löytyy äärettömän upea hopeakuvioin koristeltu metallinen rasia. Laadukas rasia, jossa on hyvä säilyttää kaikki Mystim tuotteet. Rasian sisältä löytyy peniskruunu, hoito/käyttö-ohjeet sekä johto, jolla kruunu liitetään perusyksikköön. Tuotteen laadukkuuden huomaa jo pelkästä paketoinnista. Peniskruunussa on leveämpi remmi, joka kiristetään koronan alapuolelle, ohuempi remmi menee terskan yli sekä kolme kullattua palloa, joista yhdessä on pieni penispora. Penispora on hyvin maltillisen kokoinen noin 4mm, joten sopii hyvin myös vasta-alkajille.

Kaikki osat ovat irrotettavissa, joten yhdistelemällä eri osia saa tehtyä erilaisia variaatioita mielensä mukaan. Remmeissä on hyvin säätövaraa ja ihan varmasti tämän saakin sopimaan ihan millaiseen terskaan tahansa. Peniskruunu varaa vain yhden kanavan perusyksiköstä, jolloin toisen kanavan voi käyttää vaikka sähköiseen pepputappiin, kiveksiin tai laittaa vaikka partnerille.

Aina on todella vaikea kertoa miltä sähkököinen stimulaatio tuntuu. Se vaihtelee paineen tunteen ja kivun välillä riippuen kuinka kovalle perusyksiköstä virtaa antaa. Penisporan sisään laittaminen tuo hommaan jännitystä ja se tuo paineen tunnetta terskaan ja tuntuu kuin kyrpä kovenisi entisestään. Remmien hieman puristaessa tuntuu kuin terska räjähtäisi ja tuntuu vähän samalta kuin terskaa puristaisi nyrkin sisällä. Itse otin kruunusta kaksi koristeellista palloa pois, koska tuntui ettei niistä varsinaisesti ollut iloa, muuta kuin silmälle.

Edgeilyyn tai S/M puuhiin tämä sopii kuin nyrkki silmään, sillä kruunun ollessa paikallaan estää se johtojen takia runkkaamisen kokonaan.

Kruunun kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää sähköä johtavaa liukkaria koska tunne on paljon voimakkaampi kuin tavanomaisella liukkarilla tai kuivana. Polarisaatiolla eli sillä miten päin plus ja miinus on kytketty en huomannut mitään vaikutusta. Myöskään pelkät remmit ilma penisporaa ei tuntunut yhtä herkulliselta. Jokin tuossa pienessä penisporassa vaan viehättää, en tiedä mikä se on. Ehkä se on vain se ajatus.

Mitään varsinaista hoitamista tässä tuotteessa ei sinänsä ole muuta kuin huolellinen peseminen, jota ei voi olla liikaa korostamatta. Kunnollinen pesu ennen ja jälkeen käytön. Helpoiten sen toteuttaa kaikki osat irrottamalla ja pesemällä ne saippualla ja lopuksi desinfioimalla. Peltirasiassa kaikki pysyy puhtaina ja tallessa.

Kokonaisuudessaan laadukas ja hyvin tehty peniskruunu, josta ei moitittavaa löydy. Aluksi vähän säätämistä remmien kanssa, mutta käy vaivatta kun homman oivaltaa.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: ElectroShock - Electro Lightning Wand Seuraava arvio: SVAKOM - Siime Video Camera Vibrator