Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

GLÄS - ORANGE TICKLER LASIDILDO

Lasidildo oli toiselle testaajalle uudenlainen kokemus ja hän yllättyi siitä positiivisesti. Gläs lasidildoa kehuttiin erityisesti sen lämpötilan vaihteluun liittyvien mahdollisuuksien vuoksi. Antaian mielestä lasidildo sopii hyvin lämmittelyyn ja peppupuolella itse toimintaan. Joustamaton materiaali tuo sekä haasteita että nautintoa.

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Mitäpä tästä lasisauvasta olisi sanominen muuta kuin että ihan kiva esileikkivehje emättimeen ja pikapanovekotin perspuolelle, tekee hommansa?

Tosin ensi alkuun pitää huomauttaa on se, että tämä on niitä vekottimia jotka näyttävät isommalta valokuvissa ja paketin kyljessä kuin mitä ovat--elikkä lelun oikea koko vastaa enemmän nakkia kuin makkaraa. Lelun läpimitta varresta on 2,5 cm ja pallukan 3,5 cm, ja sen pituus (käytettävältä osalta) on 16,5 cm.

Emätinkäyttöön tämä sopii kapeutensa ja kovuutensa takia lähinnä lämmittelyyn. Lasi tuntuu ihanalta, mutta aina tuo fakta, ettei se taivu mihinkään tulee etenkin emättimessä kovemman työntelyn tielle; tällä pitää toimia hellästi ettei murjo paikkojaan (jos käytät kumppanin kanssa niin liikuta tätä hellästi!), ja samoin on hankalampaa hivuttaa sitä tiettyihin paikkoihin koska se ei anna yhtään periksi. Etenkin tuo kaarevuus on harmiksi, jos omien sukuelintesi kaaret ja kurvit eivät ole saman muotoiset; siinäpäs yrität stimuloida herkimpiä paikkojasi, kun lelu törröttää oikeista pisteistä tuuman kaakkoon, vaikka kuinka änkisi. Eli ensimmäiseksi dildoksi en suosittele tätä tuon kovuuden takia. Mitä G-pistefanit tuumisivat, sitä en tiedä mutta luulenpa että tämän kaari on vähän loiva niihin hommiin ja häpyluu tulee vastaan. Emätinorgasmia en tällä saanut, mutta en sitä realistisesti tällä hakenutkaan, mutta juuri lämmittelyyn se oli tosi kiva, kunhan ei odota liikoja. Pointin pitää olla siinä, että nyt fiilistellään sillä miltä lasi ja juomut tuntuvat, ja päässä kehitellään fantasioita... pistetään hyrinät käyntiin; siihen tämä on hyvä.

Anaalipuolella alkaa saada tästä enemmän irti. Persuksissa ei onneksi ole samalla lailla tungosta, kun häpyluu ja kohdunkaula ja kohtu ym. eivät tule samalla lailla tielle. Siellä lelun liikuttelu on hieman helpompaa, ja lelun kapeuden ja lasipinnan ansiosta se on helppo saada sisään. Se ei vaadi erityisempää lämmittelyä ja venyttelyä kuten peniksen tms. vähän leveämmän jutun kanssa analisointiin tarvii; peräaukon sulkijalihakset eivät vielä pistä vastaan näin suht kapoisen kaverin kanssa, joten jos ei jaksa sitä ainaista perseenavausähellysprosessia niin tällä pystyy saamaan ne ah-niin-ihanat anaaliorgasmit ilman pitkiä verryttelyjä. Juomut ovat peffapuolelle juuri sopivan kokoiset ja sieltä alkaa irtoilla tällä orgasmejakin. Pallukkakin on tähän kätevä, mutta ei ihan yhtä hyvä kuin kuminen anaalipamppu.

Jäädytettynä pakastimessa tämä toimii tosi hyvin emättimen verenkiertoa elvyttämään, joten siksikin pistän tämän hyvien lämmittelyvehkeiden joukkoon.

Vielä yksi juttu hieman arvelutti ja se oli lelun väri. Se on värjätty punaruskean vivahteiseksi, ja vaikka irisoiva efekti on nätti, niin tämä punaruskea väri tekee vaikeammaksi huomata veriviiruja jos emättimeen tai peräaukkoon on tullut nirhaumia (huolestuttavaa etenkin tuon ruhjomismahdollisuuden takia) ja myös peffapuolen käytön jälkeen pienempiä juomuihin jääneitä mahdollisia tahroja on hankalampi pestessä huomata vaikka kuinka puunaisi. Tiskikoneenkestävä tämä kuitenkin on, joten siitä plussaa.

Esileikkeihin ja anaalipuolelle ihan kiva sauva; lelusetin osaksi tuomaan vaihtelua hommiin. Anaalipuolelle voi riittää nopeaan yömyssyrunkkaukseen, kun haluaa vain pikaisesti orkut ja nukkumaan; emättimen kautta tapahtuvaan tyydytykseen tämä on kiva fiilistelyyn ja alkupalaksi. Perusteellisempiin sessioihin sitten jotain muuta--ja taipuisampaa--jorttia lisäksi. Persuksille ihan mutkaton (tai no... mutkallinen) kaveri.

Elikkä yhteenvetona: emättimeen esileikiksi, peräpäähän pikapanoksi.

SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.,

Tällä kertaa käsiin tipahtanut Orange Tickler-lasidildo oli itselle tuntematonta aluetta, ja olin asteen epäileväinen. Itse kun tunnun jo vibralla varustettuja sauvoja aristamaan, tuntui "vain" sellaisenaan oleva dildo, no, turhalta.

Tästä käsin puhalletusta kaunokaisesta kuitenkin löytyi viehättävät puolensa. Lasin lämpeneminen kesken sauvailun tuo oman, uudenlaisen tuntemuksen ja vastaisuudessaan lasidildon viilentäminen ennen käyttöä (jääkaappi, kylmä vesi, suomen kevät, valitse oma tapasi) aiheuttaa kihelmöivää kivun ja nautinnon rajamailla tanssahtelemista.

Varren koko oli itselle oikein passeli, vaikka tämä onkin usein hyvin henkilökohtainen mieltymys. Sauvan päässä oleva pallo on myös hyvä otteen saamiseksi, ja vaikka itselle dildo oli liian suuri takaluukussa vierailemiseen, on pallo dildon päässä tarpeeksi suuri toimiakseen ns. tulppana. Lisättäköön myös, että materiaalissa on lämpötilaleikkien lisäksi myös se plussa, että se kestää kaikenlaiset liukuvoiteet.

Gläs-dildo oli iloinen yllätys itselle, ja vaikken yritä sitä omien kokemusten perusteella markkinoida seksielämääsi mullistavana keksintönä, on se kuitenkin pirtsakka lisäys ja hintansa väärtti meille välineurheilijoille.Edellinen arvio: Jìl - Sasha hieromalaite Seuraava arvio: ElectroShock - Cock Ring with Ballstrap


Gläs - Orange Tickler lasidildo
3790

Gläs - Orange Tickler lasidildo

Orange Tickler on taidokkaasti muotoiltu, hieman kaareva lasidildo, joka osuu juuri oikeisiin paikkoihin! Tämä hunajainen kaunokainen kutittele ja stimuloi herkkiä paikkojasi nautinnollisesti.

Käsinpuhalletusta lasista valmistetun Orange Tickler-dildon pintaa koristavat suorat sekä aaltoilevat juomut.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv